• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay bu kadar ya beni sen daha iyi anlarsın :52::52::52::52:

canım burdan bakamıyorum ama eve gidince bakarım ay bende çok seviyorum ya öyle şeyleri rabbim nasip ederse :49::49::49::49::49:bende alırım

:) inşallah nasip edicek rabbim inan büyük keyif alıyorum bu güzel şirin şeylerle uğraşırken

arkadaşım istanbuldan alıp yollayacağını söyledi bana ama eğer bir sorun çıkarsa aklımda olsun canım,

tamam cnm

AMİNN inşallah canımm yaa...umarımm en yakın zamnda bızdee hamış oluruzzz...:16:

AMİNN inşallah canımm yaa...

AMİNN inşallah canımm yaa...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdiden :( demekki senin 5. güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...
Öyle düşünme canım benim positif ol positif bebis tutunacak Allah'ın izniyle insallah
nasılsın canımmmmmmmmmmm

İyiyim biraz ama azıcık ağrım var hala karnımda sen nasılsın tatlım????

bugunluk benden bu kadar ben çıkıyorumm..sizede ıkı gunden beri kızıorum ona gore kımse adam akıllı yazışmıyorr artıkın ne yapıyorsanızz:9: haydin hoşçakalın dostça kalın..
$hihi.gif

Öyle düşünme canım benim positif ol positif bebis tutunacak Allah'ın izniyle insallah

İyiyim biraz ama azıcık ağrım var hala karnımda sen nasılsın tatlım????

analdım kuzum dıkkat et kendıne cnm benım
ıyım kuzum sukur halımıze canım benımmmm

cnm beni aradılar,ama zaten pazartesiyi saymamışlardı,1.günümüz dündü,yarın 3.günümüz ve bana yarın transfer yapılcak,benim de canım sıkkn ama kala kala 4 embriyom kalmış sağlıklı onca yumurtadan,ve 5.güne gitmeleri de zor görünüo riske atmayalım gibi bişi dedi doktor,çok üzüldüm yaa,bence tutmıcak bunlar belli oldu şimdiden :( demekki senin 5. güne gidebilir o yüsden aramadılar,beni randevu için aramak zorundaydı tabi,öptm!ama sen ara sor için rahat eder ...

cicibaby canm nolur canını sıkma benimde 3.gün olmuştu transfer 22 adt tplandı geriye 6 tane kalmıştı 2sini transfer ettiler 2 si gitti kalan 2 side 5.günü gördü ve dondurdum inş seninkide öyle olcak sen moralini bozma tamammı kendine çok iyi bak.

naber guzelım nasılsınnnnnnnn
nerde vıdeoooooo heeeee:9::9:
iim canım nolsun işte aynı...spor bugün yordu walla hareketler zorlaşıyor..video yok walla rezil olurumm:1:
bugunluk benden bu kadar ben çıkıyorumm..sizede ıkı gunden beri kızıorum ona gore kımse adam akıllı yazışmıyorr artıkın ne yapıyorsanızz:9: haydin hoşçakalın dostça kalın..
Eki Görüntüle 382873

görüşürüz canımmm:79:

iim canım nolsun işte aynı...spor bugün yordu walla hareketler zorlaşıyor..video yok walla rezil olurumm:1:

görüşürüz canımmm:79:

hehe kıyamam yaaaaaaa
evet kuzu bastakı gıbı olmaz tabı zorlascakkkk
ınsan basta yapmakta sıkıntı cekıyor yaaa kız cek kımseye gostermem sozzzzz sadec burda yayınlıycan hehe :1::1::1:
yok kuzu saka yapıyommmmmm

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

bak bunu buldum bı topıkte bunu yapcam bennnn

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:( 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

bak bunu buldum bı topıkte bunu yapcam bennnn

başta benim adımı yazmıssın bide obez olanlar için demissin çok güldümm:1:ya ben yumurta asla yemem bide ayran ve kuru baklagiller beraber nasıl olurr yawww:18:bilemedim yanii ben yapamam bunu bayılırım açlıktan..ama dikkat ediom artık bakalım işe yarıcakmı sen yap bakalım:1:

başta benim adımı yazmıssın bide obez olanlar için demissin çok güldümm:1:ya ben yumurta asla yemem bide ayran ve kuru baklagiller beraber nasıl olurr yawww:18:bilemedim yanii ben yapamam bunu bayılırım açlıktan..ama dikkat ediom artık bakalım işe yarıcakmı sen yap bakalım:1:

kız ALLAH senı napmamsın emıııııı.....
ne alaka baska yerde yazıyordu dırek kopyaldım ben hanı ayda 1 kere dıyoya o yuzden obez olmayan 1 kere yapcak dıyo zaten ...
1 kısı yapmıs begenmıssss...
kıs bızey olmaz aklına meyek geldıkce bunu yıycen ben haftaya yapcam derım sana nasıl dıye ....bulguru hep yogurtlu yerım ben cacık oyle zaten...
nohut ve mercımek var onuda yaparız artıkınnnn doteks etkısı gosterıyormus bu...
yumurta yeme papates ye onun yerıneeeeeee :)))

Son düzenleme:
ohh valaa bı geldım bı gıttım olmuş senınkı yazdıklarını gorene kadar gıtmıssınn cnm yaa:14: bende iyiyim ne olsun vallaa :32:

canım ne yapayım.. bugün çok uykum var.. o yüzden yemeğimi erkenden yapayım dedim... temizlikte yapacaktım ama hiç mi hiç canım istemiyor...sonra yapacağım bende....

kıslar nasılsınız ben geldimmm bugün giremedim nete eve temizlik için kadın aldım evimi temizliyo ohh mis gibi oluyo evimm aylar sonraa:1:

bana da gönder bayanı.. benim evinde ihtiyacı var...

Back
X