evet canım bana da yüksek geldi ama eğer herşey yolunda olursa 4 kutu ilaç kullanmış olacam diğer tedavilerimde de birinde 3 birinde 4 kullandım her ikisinden de artmıştı bakalım hayırlısı diyorum biliyorsun bide ben tüp ameliyatı geçirdim genelde bu ameliyatlardan sonra rezervlerde ciddi düşüş oluyor hatta menopoza girenler bile var. rabbimden ısrarla istiyorum inşallah nasip kısmet eder bizlerde o yüce duyguyu yaşarız hayırlı sağlıklı ömürlü anneli babalı evlatlar versinnn hepimize ..... bugün orda doğan bebişlerin resimleri vardı panoda hepte ikizdi allahım dedim bakmak bile o kadar güzeldi benim olsa ne olurdu bilemiyorummm

inşallah canımm herşey yolunda giderde ikimizdende pozitif haber alırız sen üzülme bebğim bizim kalplerimiz bir bu süreçte hep birlikte olacağız .... şu an olmasa bile inşallah ilerde ben seni istanbulda görecem biliyorum ........ ekinden bende çok etkilenmiştim kaç gün beynimde sorguladımmm ama bunlar bizim kaderimiz vakti zamanı geldiğinde hepimiz anne olacağız ve o zamanda bebişlerimizi konuşacağız.....