Kizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun
Sonucum 764 cikti napiyim
BEBEĞİM BENİ BIRAKMADI MÜCADELİ KAZANDIHAMİLEYİMMMMM ARKADAŞLARRRR
ben bi mesaj önceden kutladım aslında 2549 a dek geşdi kutlama sonra o mesajı sildim hemen bi daha yenisini yayınladım neyseki 2550 yi tutturdumilk mesajı ben yazayım dedim de azcık zor oldu
çok sinirliyim paylaşayım dedim gerçi bu kadar güzelhaberin arasında benimki benim için çok can sıkıcıama içim şişti...
biliyosunuz eşimin ailesi ile görüşmüyoruz 8 aydır ....haberde almıyoduk ama nerdeyse 2 haftadır onlarl ailgili bütün haberler ayağımıza geliyo salak insanlar bizim durumumuzu bile bile oğullarının mücadelesini bile bile gidip kendilerine yazlık ev almışlar ..............ve biz kirada oturuyoruz yıllarca size ev alcaz deyip bizi oyaladırlar bizde bu yüzden krediye bile girmedik inanmayıp girsek şimdiye nerdeyse bitiyodu ev sahibi olacaktık nasıl insanlar bunlar nasıl anne ve baba ben anlamıyorum benim ailem 1 dilim ekmek yemez bizsiz bunlar nasıl insanlar ben eşim strese girmesin dedikçe adamı strese sokacak haberler geliyor üzülmezmii çok üzgün anlıyorum sesinden ....3 tane evleri vardı bide yazlık almışlar ne diyyimm artık allaha havale ettim....gerçekten inanılmazz çünkü
saol canım arkanadan geliyorum...
aslında 12 gün üzerinden hesaplarken tereddüttüt ettim 5.gün olması münasebetiyle 2 gün öncedir dedim ama 12 olarak yazdım...hemen düzeltirim...
senı uyanıkk seniiiiiizor olmuş ama güç olmamış ya bakk kutlamaya yapmışşsın ne güzell..
Canım cok GUZEL sende iğneye başlamışsın gelsin bebisler bu arada benimde Pazartesi randevum var sende lucrin dozu dustumu
kuzum kıyamam nedir bu eşimizden ailelerinden çektiğimiz...Üzülme bacımmm ben hazır evi bırakıp gidiyorum...yeter ki başımda olmasın yuvama çomak sokmasınlar diyeee....Kiraya bile razıyım...Sana yaptıkları çok ayıp olmuş hem söz vermişler hem de 3. evin üzerine yazlık mı almışlar yuhhhhhhh diyorum.....Allah büyüktür Evini de alırsın bebişini kucağına alır paşa paşa oturursun inşaallah ..çatlasın kaynanan ...
amaaaaannn boşver elif.... herkez ektiğini biçer... gün gelir onlarında size ihtiyacı olur.... ayrıca eminim size ev almış olsalar burnunuzdan getirirlerdi, yapılan iyiliğin habire kafana kakılmasındansa veriri kiranı oturursun.. rabbim seni onlara muhtaç etmesin... sen kocanla mutlumusun önemli olan bu hele birde kaan ınız gelirse senden zengini yok bu dünyada.....
puff ya ne dıyeyım kı allahım boyle uygun gormus daha zamanı varmış demek canım lutfen sabırlı oll..
eveettttttt....
vala gercekten anlamak güçç hayır anlamıyorum o kadr ev var neden bırınde sız oturmuyorsunuz evladın yanı sonucta bu dusmanın deıl ya kızım bosver sıkma canını esınde sıkmasın gun gelır devran doner allah korusunda sızın elınıze dusmesınlerrrrvalla anlam veremıyorum boyle aıleleree
bir sürü olay yaşandı aranızda aslında size yardımda bulunmadan böyle davranmaları çok ta tuhaf değil...onlardan beklenen bişey...demek oğulları kirada dururken bi de yazlık almayı içlerine sindirebilen bi anne baba tabi ne kadar anne baba sıfatına uymasalarda...artık takmayın lütfen madem görüşmüyorsunuz bi beklentinizde olmasın onlardan...eşinde üzülmüştür evet ama bişey olmaz Allahın izniyle öyle kötü düşünme hemen...
hi hi hiiiiii....,
bu akşam vuracam canım ilk menapurumu...
pazartesi daktır yollarındayız demek...
lucrini regl olalı 20 den 10 a düşürdüler..2 gündür 10 doz kullanıyorum...
Gel canim gel, bu sefer zaman cabuk gecti sanki, ama evde nasil gececek bilmiyorum, is yapmak da yok, bahceyle ugrasmak da yok. 1 hafta evden cikma dedi Dr.
Artik 2.denemem Dr sansa birakmak istemiyor.(hulahop cevirmek de yok )
kızlar pembe_hayal i apartopar hastaneye çağırmışlar transfer için bekliyormuş şuan... hepinize selamı var... onun için şans dilememizi ve dua etmemizi rica etti.... en kısa zamanda topiğe gelmeye çalışıcak....
valla canım ıyı gıdıyo devam.. bıde ögle aralarında kısa yuruyusler yapıyorum gıdecek kılolar ınsallhhgunaydın cnm nasılsın dıyet nasıl gıdıyor bakımmmmmmmmm
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun canımGunaydin kizlar bol bebisli bir gun olmasi dilegiyle ben saat 11 gibi gidip bebelerimi alicam insallah
tebrık ederım canımmmm hamılesınnnnnnn hemde ıkız galıbaGünaydın kızlar bgn test yaptircami solemistim 12. Gunüm Dr 14. Gün yazmış ama dayanamdim kan verdim bile yarım saat önce şimdi hastanede sonuc bekliyorum çok heycanliyim korkuyorum bnm için dua edin lütfen size guZel haberler verebilirim ins. 1 saate kadar haber ederim size de ins ama yine olumsuz olursa nasıl yazcam size bilmiyorum annemde oldugum için esiminde haberi yok bgn yaptığımdan o 14.gün yapcam saniyo
masalllaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKizlar sonucumu aldim soktayim su an nolur bna bisey deign tek transfer oldu bna ve 12. Gun
Sonucum 764 cikti napiyim
evet bı baska guzel anne yola cıktı gelıyooo insalllhhh butun tedavının cokcok cok guzel gecmesı ve meleklerının senle olması dılegıyleDoktorcum muayene etti toplamda herşey güzelmiş.
sağ ve solda 6 şar tane yumoş saydı bu şimdilik olanlar dedi...
Bugün lucrine kardeş geldi menapur kullanacam..
2 toz bir su şeklinde..bu da sanırsam 150 doz demekmiş...
pazartesi doktora gidiciiimmm kontrole...
üzülme canımmm emın ol bı gun pozitifi bizde görecegızzzzzzKizlar malesef bende iyi haberler yok.hamile arkadaşları tebrik ediyorum.
öz cocukları dımı tatlım... gercı üvey olsa bıle yapılmaz ama sen sakın oll allh varr sırtını ona ver sırtın yere gelmezçok sinirliyim paylaşayım dedim gerçi bu kadar güzelhaberin arasında benimki benim için çok can sıkıcıama içim şişti...
biliyosunuz eşimin ailesi ile görüşmüyoruz 8 aydır ....haberde almıyoduk ama nerdeyse 2 haftadır onlarl ailgili bütün haberler ayağımıza geliyo salak insanlar bizim durumumuzu bile bile oğullarının mücadelesini bile bile gidip kendilerine yazlık ev almışlar ..............ve biz kirada oturuyoruz yıllarca size ev alcaz deyip bizi oyaladırlar bizde bu yüzden krediye bile girmedik inanmayıp girsek şimdiye nerdeyse bitiyodu ev sahibi olacaktık nasıl insanlar bunlar nasıl anne ve baba ben anlamıyorum benim ailem 1 dilim ekmek yemez bizsiz bunlar nasıl insanlar ben eşim strese girmesin dedikçe adamı strese sokacak haberler geliyor üzülmezmii çok üzgün anlıyorum sesinden ....3 tane evleri vardı bide yazlık almışlar ne diyyimm artık allaha havale ettim....gerçekten inanılmazz çünkü
kızlar pembe_hayal i apartopar hastaneye çağırmışlar transfer için bekliyormuş şuan... hepinize selamı var... onun için şans dilememizi ve dua etmemizi rica etti.... en kısa zamanda topiğe gelmeye çalışıcak....
Hadi Hayirli ugurlu olsun canım bebisleri alana kadar mecburen yol edeceğiz Dr. Benim Pazartesi 12:30 da randevum var bakalım iğnelerin sonucunu gorecez bu arada bende lucrini artık 5 ünite yapıyorum iğneyi batirdigina değmiyor yaniii
olsun şekerim hemde dinlenmiş oluyosun fenamı...
2.denemelerimiz haliyle doktorlarda işi sıkı tutuyorlar...
ben ilkinde yatmadım diyebilirim bu kez yatacam bi kaç gün sonrada ayaklanırım ama çok bişi yapmam yine...
hele hulahop hiç çevirmem
sarı kafaların işi ne onlar çevirsin bizim yerimizeeee
çok sinirliyim paylaşayım dedim gerçi bu kadar güzelhaberin arasında benimki benim için çok can sıkıcıama içim şişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?