Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaşlarım gıda alışverişine gidiyorum...
ilk fırsatta geliciimm...
ben gelene kadar 3-5 tane daha hamiş haberi gelsin mümkünseee...
çok mu oldu neee

sanırsam bıraz fazla oldu cicim...
ama sıtersen dıger topıkelrden toplarız
sen ıyı alsıtın bu ara gezentılıgeeeee neyse tadını cıkar uzunnnnnnnnn bır sure gezemeyecen yaaa

allahhhh :) oda bebişlerini almaya gitti deseneee hadi hayırlısı olsunnn....

çok mu oldu neee

ah ya sen gene gidioosun topik gene sessiz kalcak heee çok ne kelimeee hehe abattın sankimm

çok mu oldu neee
tamamm canım hemen yoldan gecen hamişleriiiiiiiii topluyorum başka arzun istegin varmı

Canım cok GUZEL sende iğneye başlamışsın gelsin bebisler bu arada benimde Pazartesi randevum var sende lucrin dozu dustumu
heşmerim nasılsın ya sende tedaviye başladın dimi rabbim kucagını bebşle doldursun

tamamm canım hemen yoldan gecen hamişleriiiiiiiii topluyorum başka arzun istegin varmı

heşmerim nasılsın ya sende tedaviye başladın dimi rabbim kucagını bebşle doldursun

İyiyim canimmmmm sen nasılsın evet tedavideyim egunalla paralel ilerliyor tedavimiz

transferdeki arkadaşlarımı için lütfen hadı hep beraber 7 adet tefriciye okuyalım.................................

Merhaba,

hamile haberleriyle gelen arkadaşları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin .. Egunal ve diger tedaviye başlayan arkadaşlarıma da hayırlı olsun diyorum. Inşallah sizlerden de güzel haberler duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…