tirginuuurrrrrrrrrrrrrrrrr................... doğum günün mutlu olsun...... seneye doğum gününde prensesin daldırıp elini pastanı bozsunnnnnnn.................
cnm allah kolaylık versin öncelikle hepimize de... ıvı iyi güzel bi merkez rahat geçti tedavim diebilirim,gerçi orda bi arkadaşımın kuzeni hemşire o çok yardımcı oldu bana,doktorum emre bey olsa belki daha iyi olurdu bilmiorum,onla ilgili daha olumlu şeyler duydum,gerçi beni memnun etmek baya zordur çok şey beklerimama öyle böyle derken geçti gitti, şimdi sonuca bakıcaz,senin nası gidio cnm ?
Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
Anlayacağınız durumum fena.
Bebişim yok anlayacağınız....(((
Ne olur siz güzel haberlerle gelin ki bana da umut olsun.....
Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
tünaydıınnnnnn................................. benim güzel yürekli arkadaşlarım........
Bugün kontrolum vardı.
canlarım dun ben adet oldumm pıhtı seklınde kan parcaları öncedende gelıyodu ama bu sefer bıraz daha buyuktu sizlerdede oluyomu yoksa anormal bişemii?
Bugün kontrolum vardı.
nasılsın cnmmmm....
iyiyim canım benim... bütün tembelliğimle mutfak masasına yapıştım kaldım :)))
amin canım işşallah her şeyy yolunda giderrr...iyiyim idare ediyorum işte keseyi gördük bugün 17 nisanda da kalp atışlarını duymaya gidicem.Darısı bütün bekleyenlerin başına
tünaydınn canımmmm....nasılsınnn?tünaydıınnnnnn................................. benim güzel yürekli arkadaşlarım........
aminn canımmm bende seniiiiiyi
sezon sonunda seni hamiş olarak görmek istiyorum bebiş
aminnnnn sende sağlıkla kucağına al işşallahh canımm...çok teşekkür ederim canım yaa,,,ne tatlı bir bebekkkk,darısı başına inşallahhhhhh
Bugün kontrolum vardı.
canım çok sevindim bizimle olmana ivanada diyoya bızımlasın..................
tirginuuurrrrrrrrrrrrrrrrr................... doğum günün mutlu olsun...... seneye doğum gününde prensesin daldırıp elini pastanı bozsunnnnnnn.................
tembelll akasayaaaaaaaaaa
evının ısını yapmadı akasyaaaaaa
benım evede ugra canım yaaaa hadı kalk yap temızlıgı geç oluyor bakkk...
ama bu saatten sonrada yapılmazkı ark yaaa
Bugün kontrolum vardı.
Canım benim hemen cevapp veriyorummmm..O kın pıhtıları bende de çok olurr..Doktora sorduğumda şöyle bir açıklama yapmıştı..Rahim içinde kasılmalar olduğunda bu pıhtılar oluşuyormuşş,sıvı şekilde atılamadığı zamanlarda toplaşıp çıkıyorlarmış gibi düşünn yanee..Yani normall birşeymiş..Ağrın da oluyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?