Tüp Bebek Günlüğümüz !

tirginuuurrrrrrrrrrrrrrrrr................... doğum günün mutlu olsun...... seneye doğum gününde prensesin daldırıp elini pastanı bozsunnnnnnn.................

canım benimmmmm çok tşkkk ederim,,,inşallah canımm o minicik elini alıp pastaya daldırıcam yüzünü gözünü pasta yapacam inşallahhhh:)))

ya kzlar çok komik ama hapşırmak bile korkutuo beni dün transferin ilk günü 1 kez,bugün 2 kez,karnı bi hopluo ya insanın hapşırırken ay dedim gitti :18: hasta falan da değilim gerçi,ya inşallah bişi olmamıştır :106: ne zaman yerleşme oluo biliomusunuz,şuan napıo nerde duruo yavrucak ( ne saçma sorular diimi )

canım ben emre beyle yüzyüze de görüştüm. Asistanı gül hanımla da telefonla. Ben anadolu yakasındayım. Onlar mecidiyeköy. Aslında emre beye bayıldım. Hem uzak olması hemde maliyet farkı olması nedeniyle bana yakın olan medicineyi sectim. Ama aklım halen ivide şuan adet olmayı bekliyorum. 26-27 nisan gibi adet oldugumda medicineye gidip başlayacam. Son anda biryerden para filan çıkarsa koşarım iviye :) yani tamamen maddiyatla ilgili iviye gidemedim

Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
Anlayacağınız durumum fena.
Bebişim yok anlayacağınız.... (((

Ne olur siz güzel haberlerle gelin ki bana da umut olsun.....

çok üzüldüm şimdi... karından mı baktı yoksa jinekolojik mi?

ayyyyy cok uzuldum kuzum yaaaaaaaaaaa......
ne denır bılmıyorum ...
rabbım sabır verısn canımmmmm

Canım çok üzüldümm hayırlısı demekten başka elimizden bir şey gelmiyorr..Kan verdinmi pekiii???

canlarım dun ben adet oldumm pıhtı seklınde kan parcaları öncedende gelıyodu ama bu sefer bıraz daha buyuktu sizlerdede oluyomu yoksa anormal bişemii?

Canım benim hemen cevapp veriyorummmm..O kın pıhtıları bende de çok olurr..Doktora sorduğumda şöyle bir açıklama yapmıştı..Rahim içinde kasılmalar olduğunda bu pıhtılar oluşuyormuşş,sıvı şekilde atılamadığı zamanlarda toplaşıp çıkıyorlarmış gibi düşünn yanee..Yani normall birşeymiş..Ağrın da oluyormu??

NASIL yani yaa..doktor başka bişey sölemedi mi? anlamadım vallaa..canımcım üzülmeee lütfenn

iyiyim canım benim... bütün tembelliğimle mutfak masasına yapıştım kaldım :)))

tembelll akasayaaaaaaaaaa
evının ısını yapmadı akasyaaaaaa
benım evede ugra canım yaaaa hadı kalk yap temızlıgı geç oluyor bakkk...
ama bu saatten sonrada yapılmazkı ark yaaa

Son düzenleme:
iyiyim idare ediyorum işte keseyi gördük bugün 17 nisanda da kalp atışlarını duymaya gidicem.Darısı bütün bekleyenlerin başına
amin canım işşallah her şeyy yolunda giderrr...
tünaydıınnnnnn................................. benim güzel yürekli arkadaşlarım........
tünaydınn canımmmm....nasılsınnn?

iyi

sezon sonunda seni hamiş olarak görmek istiyorum bebiş
aminn canımmm bende seniiii
çok teşekkür ederim canım yaa,,,ne tatlı bir bebekkkk,darısı başına inşallahhhhhh
aminnnnn sende sağlıkla kucağına al işşallahh canımm...

canımm kıyamam yaa..hiç mi umut yok yani ne bilimm duymamış falan olamaz mı?çok üzüldüm...

tembelll akasayaaaaaaaaaa
evının ısını yapmadı akasyaaaaaa
benım evede ugra canım yaaaa hadı kalk yap temızlıgı geç oluyor bakkk...
ama bu saatten sonrada yapılmazkı ark yaaa

en azından bi süpüreyim bari.... yarında siler toz alırım....... o nedenle bu msj dan sonra kalkıyorummmmmm.........

kan vermedin mi peki???
kalp atışları bazen geç görülebiliyor...
kürtaj masasında kalp atışını duyan biri vardı son anda...
hiç belli olmaz bence kan değeri de önemli...

hümmmmmmmmmmm bende ne olarak biliyodum bilinmi???? adet döneminden sonra kalınlaşan rahim duvarımızın bir daha ki adette o parçaçıklar halinde çıkması bende de çooooooooook olur hatta nerdeyse adetimin ilk 4 günü sadece bu şekilde olur feciiii yaniii bazen 3 tane ped koyuyorum hele yolda yürüken oluırsa hemen sığınacak yer bulmam gerek :))) rezalettt oluyor evlenmeden öncede olurdu derdim ki hep bu benden nasıl çıkar yaaaaaaaaaaa???? neremden çıkıyo bukadar büyük :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…