kızlar bugün transferimin 2. günü.. kasık ağrılarım başladı ya.. çok erken değil mi bu ağrılar için?
birde ben sağa sola dönerken biraz korkuyorum acaba birşey olur mu diye.. iğne olurkende mecburen yüzüstü yatıorum, hamiş arkadaşlar siz nasıl geçridiniz şu 12 günü ya.. :26:
aaaaaaa...... nerelere gittiniz........ ya bana kalk evini süpür silmi diyosunuz.................
şekerim merhabaa....gitme bi yere ben geldimmmmmm
hoşgeldin tatlım......
iyilik senden naber nasıl gidiyonaber sekerrrrrrrrrrrrrr:)))
sezon sonunda seni hamiş olarak görmek istiyorum bebişbiz iiz canım sen nasılsınn asıl nasıl gidiyorr?
sızınlayımmm bugün canım
kız burdayım gitmiom bi yere ben yazmayınca otomatik off oluombıcı bıcı yapta gel bende yapcam ama şimdi yemeklerimi yapayım sonra yıkancam koku sinio çünküü özledimm seniii
güzel yüreğiyle bunu söyleyen arkadaşım sanada tünaydıntünaydıınnnnnn................................. benim güzel yürekli arkadaşlarım........
aa bebişim dün sana sevimli ayıcıklarımı gönderdim sarıldım ya ondann..bugun kızların ismini yazdım sadecee kıyamam ben sana Eki Görüntüle 384311 Eki Görüntüle 384312
iyiyim canım... kalkıp evi süpürmem lazım üşeniyorum....... sanada hayırlı cumalar......canımcımm nasılsınız bugun bakalımm..hayırlı cumalar bu aradaaa...
su....... napıyon datlum????iyilik senden naber nasıl gidiyo
sezon sonunda seni hamiş olarak görmek istiyorum bebiş
güzel yüreğiyle bunu söyleyen arkadaşım sanada tünaydın
kıvır kıvır ohhhhhh ohhhhhhhhh sağdan soldan
iyilik senden naber nasıl gidiyo
kıvır kıvır ohhhhhh ohhhhhhhhh sağdan soldan
iyiyim canım... kalkıp evi süpürmem lazım üşeniyorum....... sanada hayırlı cumalar......
su....... napıyon datlum????
mens derken o ne demek bilmiyorum canim yaa
zaten azıcık ağrıyor sonra duruyor sonra yeniden ağrıyor.. yarın içinse tedirginim.. ya içimdekine birşey olursa diğerini transfer ederlerken :26:
ben an itibari ile, progynex iğne oluorum, fraxiparine iğne oluorum göbekten, bant kullanıorum,günlük jel yapıorum ve estrofem içiorum günde 2 tane :26:
Ikramaya ve cicibaby ilk sayfada okuduguma göre ivide tedavi oluyormussunuz.. Nasıl gidiyor. Memnun musunuz ve başarı açısından nasıl.. Ben medicinede başlıcam ama aklımın bi köşedinde ivi kaldı
Rabbim sana bebeğinle uzun sağlıklı mutlu huzurlu ve bol paralı bir ömür ihsan etsin..İnşaallah
Eki Görüntüle 384240 Eki Görüntüle 384234 Eki Görüntüle 384235
napıyım tatlım aynı normalde hafta sonunu iple çererim ama bu hafta gelmesin çünkü yarın açıköğretim sınavı var burdanda yarın sınava gireceklere başarılar dilerimiyiyim canım... kalkıp evi süpürmem lazım üşeniyorum....... sanada hayırlı cumalar......
su....... napıyon datlum????
hadı affetttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmanamm sankı yalan soluyorum benn..dün sarıldık optuk ya birbirimizii..aaa ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?