Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ben sırt üstü yatmıştım hep yemeğim bile ayağıma geliyordu kesinlikle ağır kaldırmıyordum benim 7. gün yerleşme kanamama olmuştu ama kişiden kişiye değişir.bide ben transferden sonra 12 gün boyunca hiç iğne olmadım.

aa bebişim dün sana sevimli ayıcıklarımı gönderdim sarıldım ya ondann..bugun kızların ismini yazdım sadecee kıyamam ben sana

naber sekerrrrrrrrrrrrrr:)))
iyilik senden naber nasıl gidiyo

sezon sonunda seni hamiş olarak görmek istiyorum bebiş

tünaydıınnnnnn................................. benim güzel yürekli arkadaşlarım........
güzel yüreğiyle bunu söyleyen arkadaşım sanada tünaydın

aa bebişim dün sana sevimli ayıcıklarımı gönderdim sarıldım ya ondann..bugun kızların ismini yazdım sadecee kıyamam ben sana Eki Görüntüle 384311 Eki Görüntüle 384312

kıvır kıvır ohhhhhh ohhhhhhhhh sağdan soldan

Merhaba kızlar,

nasıl gidiyor tedaviler , hamileller hamilelik nasıl geciyo.. Bugün cuma bizim için dua edin lütfen.

canımcımm nasılsınız bugun bakalımm..hayırlı cumalar bu aradaaa...
iyiyim canım... kalkıp evi süpürmem lazım üşeniyorum....... sanada hayırlı cumalar......

su....... napıyon datlum????

Ikramaya ve cicibaby ilk sayfada okuduguma göre ivide tedavi oluyormussunuz.. Nasıl gidiyor. Memnun musunuz ve başarı açısından nasıl.. Ben medicinede başlıcam ama aklımın bi köşedinde ivi kaldı

tirginuuurrrrrrrrrrrrrrrrr................... doğum günün mutlu olsun...... seneye doğum gününde prensesin daldırıp elini pastanı bozsunnnnnnn.................

o ağrılar olur canım,ben ağlamıştım ağrıdan ,tüp bebek doktorumu aramıştı eşim neyapalım çok ağrısı var diye,parol ağrı kesici içsin demişti,,kişiye göre değişiyor bazılarınında hiç ağrısı olmuyor,tedirgin olma bence doktorlar biliyordur ona göre transfer ederler sen gönlünü rahat tut yeterki ,Önce Allaha sonra doktorlara emanetiz hepimiz,fraxparine bende kullanıyorum jelimde vardı 12.haftaya kadar,

canlarım dun ben adet oldumm pıhtı seklınde kan parcaları öncedende gelıyodu ama bu sefer bıraz daha buyuktu sizlerdede oluyomu yoksa anormal bişemii?

Ikramaya ve cicibaby ilk sayfada okuduguma göre ivide tedavi oluyormussunuz.. Nasıl gidiyor. Memnun musunuz ve başarı açısından nasıl.. Ben medicinede başlıcam ama aklımın bi köşedinde ivi kaldı

cnm Allah kolaylık versin öncelikle hepimize de... IVI iyi güzel bi merkez rahat geçti tedavim diebilirim,gerçi orda bi arkadaşımın kuzeni hemşire o çok yardımcı oldu bana,doktorum emre bey olsa belki daha iyi olurdu bilmiorum,onla ilgili daha olumlu şeyler duydum,gerçi beni memnun etmek baya zordur çok şey beklerim ama öyle böyle derken geçti gitti, şimdi sonuca bakıcaz,senin nası gidio cnm ?

iyiyim canım... kalkıp evi süpürmem lazım üşeniyorum....... sanada hayırlı cumalar......

su....... napıyon datlum????
napıyım tatlım aynı normalde hafta sonunu iple çererim ama bu hafta gelmesin çünkü yarın açıköğretim sınavı var burdanda yarın sınava gireceklere başarılar dilerim

anamm sankı yalan soluyorum benn..dün sarıldık optuk ya birbirimizii..aaa ama yaaa
hadı affetttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…