Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
Anlayacağınız durumum fena.
Bebişim yok anlayacağınız....(((
Ne olur siz güzel haberlerle gelin ki bana da umut olsun.....
en azından bi süpüreyim bari.... yarında siler toz alırım....... o nedenle bu msj dan sonra kalkıyorummmmmm.........
cok tesekkur edrımmm cevabım için içimi rahatlattınnn saol varol tatlım cok korkmustummmmCanım benim hemen cevapp veriyorummmm..O kın pıhtıları bende de çok olurr..Doktora sorduğumda şöyle bir açıklama yapmıştı..Rahim içinde kasılmalar olduğunda bu pıhtılar oluşuyormuşş,sıvı şekilde atılamadığı zamanlarda toplaşıp çıkıyorlarmış gibi düşünn yanee..Yani normall birşeymiş..Ağrın da oluyormu??
Bugün kontrolum vardı.
Maalesef kalp atışını göremedik. Görmemiz gerekiyordu dedi doktor. Bir de kesenin sekli bozulmuş biraz da aşağıya kaymış.
Bugün kontrolum vardı.
dogumgünün kutlu olsun canım,inş.seneye minik prensesinle,eşinle süper bi dogum günü kutlaması yaparsınız:))şimdi içinde seneye yanında olcak inş..nice mutlu yıllara..
nasıl yani? Kalp atışı yok tutmamış deyip eve mi gönderdi seni?
kan vermedin mi peki???
kalp atışları bazen geç görülebiliyor...
kürtaj masasında kalp atışını duyan biri vardı son anda...
hiç belli olmaz bence kan değeri de önemli...
özelden msj attım canım geldimi
canım çok üzüldüm,,aynı şeyi ben 2 defa yaşadım,peki tekrar çağırdımı seni keseyi görmek için?kaçıncı haftadasın sen
Kan vermedim.
Kesenin bicimi de bozulmuş.
Çarşamba gunüne kadar moral olarak sayenizde toparlanırım hazırlıklı olurum herseye...
8 Mart'ta oldu transfer.
Gecen cuma keseyi görmüştük. Gayet düzgündu. Doktor tam istediğimiz gibi dedi. Bu cuma da icini görüp kalp atışlarını görebileceğimizi söyledi. Ama yine bomboş siyah bir kese gördük. Biraz büyümüş ama istediği kadar değil ve icinde kalp atışı da yok. Sekli falan da bozulmuş.
Oyle iste.((
Çarşamba gunüne çağırdı yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?