Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm Allah yardımcın olsun..

cok tesekkur edrımmm cevabım için içimi rahatlattınnn saol varol tatlım cok korkmustummmm

canım benımmm dur bakalımm bıdaha gıt belkı bi yanlıslık olmustur... insalhh bi yanlıslık olmustur yanii insallhh bebegınn senınledırr

canım çok üzüldüm,,aynı şeyi ben 2 defa yaşadım,peki tekrar çağırdımı seni keseyi görmek için?kaçıncı haftadasın sen

dogumgünün kutlu olsun canım,inş.seneye minik prensesinle,eşinle süper bi dogum günü kutlaması yaparsınız:))şimdi içinde seneye yanında olcak inş..nice mutlu yıllara..

kolay gelsin canım..havalr biraz düzeldi herkes temizlik yapmaya başladı:)topikteki hatunlar toplanıp bigünde bana gelin temzilige yaw,siz yazdıkca özeniyorum ama yapmıyorumbenim evim küçük zaten hemen biter iş

akasya sen ve ben tembel olduk yaa,,gerci ben bugün calışıyorum camaşır yıkadım:))sanki elimde yıkadım da:))ben oturuyorum sen oturuyosun bizim işleri kim yapcak bilmemaslında cok işim var ama sen gibi kalkıp biyerden başlayamıyorum..aman kociş yapsın pazar günü napıyım..benden iş cıkmaz artık

dogumgünün kutlu olsun canım,inş.seneye minik prensesinle,eşinle süper bi dogum günü kutlaması yaparsınız:))şimdi içinde seneye yanında olcak inş..nice mutlu yıllara..

canım benim çok teşekkür ederim,,,evet şimdi içimde ,bugün kıpır kıpır maşallahhh,,seneye inşallah beraber kutlayacaız,,,sen nasılsın,kızların nasıl iyilermi??isim düşünüyomuusnuz?

Canım coook üzüldüm..ne yazsam bilemedim..acını hafifletemem biliyorum ama hayırlısı böyleymiş demek,rabbimin vardır bi bildigi..en kısa zamanda toparlanman dilegiyle..ama arkadaşlara bende katılıyorum bazen kalp atışları normalden gec duyuluyo,kan verip baktırdınmı?bi de başka dr a gitseniz...

nasıl yani? Kalp atışı yok tutmamış deyip eve mi gönderdi seni?

Jel kullanmaya Çarşamba gunüne kadar devam et ama kese tuttuğu yerden biraz kaymış çok umut etme Çarşamba son duruma bakarız dedi. Aspirin ve bantları kesti.
En azından hamile kalabiliyorsun bir daha deneyeceğiz dedi.

Canlarım buarada haber vereyim yarınki dr randevumuz ertelendi,dr izmirdeymiş..önümüzdeki haftaiçi yada cumartesi gitcez..canım sıkıldı ama yapcak bişey yok..başka dr da 4 boyutlu ultrason yok..ne güzel yarın gidip rahatlıycaktık olmadı,bekliycez artık((

kan vermedin mi peki???
kalp atışları bazen geç görülebiliyor...
kürtaj masasında kalp atışını duyan biri vardı son anda...
hiç belli olmaz bence kan değeri de önemli...

Kan vermedim.
Kesenin bicimi de bozulmuş.
Çarşamba gunüne kadar moral olarak sayenizde toparlanırım hazırlıklı olurum herseye...

canım çok üzüldüm,,aynı şeyi ben 2 defa yaşadım,peki tekrar çağırdımı seni keseyi görmek için?kaçıncı haftadasın sen

8 Mart'ta oldu transfer.
Gecen cuma keseyi görmüştük. Gayet düzgündu. Doktor tam istediğimiz gibi dedi. Bu cuma da icini görüp kalp atışlarını görebileceğimizi söyledi. Ama yine bomboş siyah bir kese gördük. Biraz büyümüş ama istediği kadar değil ve icinde kalp atışı da yok. Sekli falan da bozulmuş.
Oyle iste. ((
Çarşamba gunüne çağırdı yine.

Kan vermedim.
Kesenin bicimi de bozulmuş.
Çarşamba gunüne kadar moral olarak sayenizde toparlanırım hazırlıklı olurum herseye...

Allahtan ümit kesilmez canım,dediğin gibi herşeye hazırlıklı olmaya çalış ne kadar zor olsada,8.haftaya kadar bekleniliyor biliyorum ben boş kese olduğunda,

6 haftalık oluyorsun aslında daha çok yenisin,keseyi gördükten sonra benim doktor 3 hafta görücem seni dedi,3 hafta hep gittim,kesenin gelişmesi için,inşallah seninde düzelir ve görürsün bebişini,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…