tatlım valla bende şu anda neler oluyor pek bilmiyorum.. 7 embriyomdan sadece 2 tanesi 1. kalite çıktı.. doktorlar 3. gün birini transfer etti (yani dün) cumartesi gel diğerinide transfer edeceğiz dedi.. gebelik ihtimalini arttırmak için dedi.. bende tamam gelirim dedim :) yani yapılan şey nasıl birşey bende bilemiyorum... daha önce yaptıranda olmamış burada herhalde...
bende merak ediyorum..inşallah olumlu sonuçlar alırımda, herkese böyle transfer yapılır zamanla..
yaaa.. yapmayayım mı..
sağol cnm desteğin için.. yalnız benim içime kurt düştü şimdi.. acaba diğeri transfer edilirken ilkine birşey olur mu... içim sıkılmaya başladı ne yalan söyleyeyim... neyse... ben biraz uzanayım.. görüşürüz bayanlar..
tabi yapma bana 3 gün yapma demişlerdi vallahi ben 5 gün yapmadım:)))sen uzan dinlen canım vardır doktorların bir bildikleri ,güzel şeyler düşün
ayy bebişim cuma ya bugun azıcık işlerimi toparlayım dedim o yüzden çıktım çalışıorum ya bennnee sen nereye kayboldun bişeycik demeden
Kan vermedim.
Kesenin bicimi de bozulmuş.
Çarşamba gunüne kadar moral olarak sayenizde toparlanırım hazırlıklı olurum herseye...
tatlım valla bende şu anda neler oluyor pek bilmiyorum.. 7 embriyomdan sadece 2 tanesi 1. kalite çıktı.. doktorlar 3. gün birini transfer etti (yani dün) cumartesi gel diğerinide transfer edeceğiz dedi.. gebelik ihtimalini arttırmak için dedi.. bende tamam gelirim dedim :) yani yapılan şey nasıl birşey bende bilemiyorum... daha önce yaptıranda olmamış burada herhalde...
bende merak ediyorum..inşallah olumlu sonuçlar alırımda, herkese böyle transfer yapılır zamanla..
hmm tamam o zaman...ben çıkmıom burdayım aslında ama bişi yazmayıca off oluom..bende yemeklerimi yaptım yarım saat uyudum..az sonra banyo yapcam sonra dua zamanıı...
valla canım umarım etkili olur da sonuda bebişli olurr.allahım ya yardım et bize su yüzümüzü güldürr (amin)
tmm bıtanem allah kabul etsin bize de dua et canımmm... bende 15 dakıka sonra iş yerınden cıkıorum eve yolculuk...h.sonu yokum kızlar bılıosunuz gercıöptümm cnm kib
NApıyon kızzz????bebiş nasıll???
canıım iyi sayılırım sen nasılsın ben bgünden beri yatıyorum kasıklarımın ağrısındann
kader arkadaşlarımm ben artık gidiyorum iki gün yokum biliyosunuz.kendinize çok iyi bakın çalışan arkadaşlarıma iyi tatiller diğerleri zaten evdehepinizi öptüm ALLAHa emanet olun.Eki Görüntüle 384510 Eki Görüntüle 384512
kader arkadaşlarımm ben artık gidiyorum iki gün yokum biliyosunuz.kendinize çok iyi bakın çalışan arkadaşlarıma iyi tatiller diğerleri zaten evdeHepinizi öptüm allaha emanet olun.Eki Görüntüle 384510 Eki Görüntüle 384512
canıım iyi sayılırım sen nasılsın ben bgünden beri yatıyorum kasıklarımın ağrısındann
Turginur dogum gunün kutlu olsun nice senelere inşallah. Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip Etsin sana :)
canım sen nasıl oldunnnnnnnn
geçmiş olsun bende de oluyor kasık ağrısı ama senın dediğin kadar çok değil. doktoruna bir sor istersen en iyi cevabı kendisi verecektir.
canım oluyomu gerçekten sendede ya benimki şiddetli oluyo yatakta sağa sola zor dönüyorum kalkarken zorlanıyorum bıcak saplıyolar sankii kasıklarımaa
dediğim gibi şiddetli değil 1 ay önce şiddetli ani ağrılar girip çıkıyordu
enfeksiyon varmış antibiyotik kullandım geçti. doktoruna söyle yada ağrı eşiğin düşüktür ondan da fazla olabilir ağrın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?