Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bazen çok dirayetli oluyorum bazende çok kötü tedavimiz beklemede hazır hissetmiyor bir yanım öteki yanımda hadi hemen bida bidaha diyor.....

valla canım umarım etkili olur da sonuda bebişli olurr .allahım ya yardım et bize su yüzümüzü güldürr (amin)

amin hayatım inş..

kolay gelsin canım..havalr biraz düzeldi herkes temizlik yapmaya başladı:)topikteki hatunlar toplanıp bigünde bana gelin temzilige yaw,siz yazdıkca özeniyorum ama yapmıyorumbenim evim küçük zaten hemen biter iş

saol kuzum...havalar düzeldi diye değil aslında transferden sonra rahat edeyim diye...
e malum hamile kalacağım için bi müddet iş yapamam o yüzden harekete geçtim...
bebeğimi doğurup gelirim sana temizliğe olurmu

yaaaa keşke gidebilseydin için(miz) rahat ederdi...
neyse herşey yolunda olsun da biz bi kaç gün geç öğrenelim..

Kan vermedim.
Kesenin bicimi de bozulmuş.
Çarşamba gunüne kadar moral olarak sayenizde toparlanırım hazırlıklı olurum herseye...

Rabbim sana bağışlasın bebeğini kalp atışlarını duymayı nasip etsin...

canıım iyi sayılırım sen nasılsın ben bgünden beri yatıyorum kasıklarımın ağrısındann

hiiiii kıyamam ben sanaa canımmm benimmm...
yat tabii sakın bişi yapma...

uzak omasını dert etmedim cnm ben de kartal da oturuyorum, fiyat olarak medicine nekadar ,IVI ne ücret verdi size ?

şekerim sen kuzunla buluşmaya gitmedin daha dimii kocişimi bekliceksinnn??

Bazen çok dirayetli oluyorum bazende çok kötü tedavimiz beklemede hazır hissetmiyor bir yanım öteki yanımda hadi hemen bida bidaha diyor.....

Kız noldu sana böle..
gelip deprasif bi mesaj yazıp ortalıktan kayboluyorsun...
bizde dert ediyoruz bi sürü şey yazıyoruz arkandan...
tam olarak hazır hissetmeden başlama bence...
yarım yamalak olmamalı...
lütfen kendini toplarla bir an önce anne olacağız hepimiz ama sıramızı bekliyoruz...

hoşgeldin topiğimizin iyilik meleğii nerelerdeydiinnn

canım mesidecimmm...çok çok başım ağrımasına rağmen temizliğe kalktım dip köşe...perdeler yıkandı ütülendi sil süpür vs..derken akşamı ettim...3 oda bitti...3 güne yaydım temizliği aslında yatasım var ama anne olmaya hazırlandığım için malum bişi yapamıcam bi süre...yarında devam edecem...şimdide menapurumu vuracam ama önce sana cevap yazayım dedimm bu arada nasıl oldun hala varmı kasık ağrıların..

canım oh evin mis gibi olduu tabi hamiş olunca yapamıcan şimdiden yap ama yinede çok yorma kendinii iğnelrle aran nasıl yan etkileri falan vardır . bende hala yatıyoruum ağrım varr ilaçlar fayda etmiyo kımıldamadan yatarsam bişeyim yok saga sola dönerken çok fenaa

Ya kizlar acayip.mide yanmasi var bende
fraxiparin progestan dostinex ve crirone jel kullaniyorum ilaclardanmidirki acaba

teşekkürler canım bende aynen öyle yapıyorum bol bol dua ediyorum allah anlımıza zaydıysa olur inşallah hepimiz için

Ya kizlar acayip.mide yanmasi var bende
fraxiparin progestan dostinex ve crirone jel kullaniyorum ilaclardanmidirki acaba

ilaçlar yapar canım bana da yapmıştı çekeceksin yapacak bişi yok maalesef...
hafif gıdalar tüket yorma mideni...

evet temizlenen odalar misss...
anneliğe hazırlanıyorum yavaş yavaşş..
menapuru ilk kez kullanıyorum ve hazırlama aşaması beni sinir ediyoo..toz ve su şeklinde suyu şırıngaya çek hava almaması gerek sonra o suyu toza boşalt toz erisin eryen toz ve su karışımını tekrar şırıngaya çek bu kez diğer toza boşalat o da ersin ve son olarak ilacı şırıngaya çek iğneyi değiştir ve vur...bak anlatması bile uzun ve sıkıcı offf poofff yaniiii...
bebiş büyüyo belki ondan oluyodur canım...

çok birikmedin diye arada bi gelip bakıyom neler kaynatıyosunuz:)))))))

yok şekerim birikme olmaz sayfalarda sen rahat rahat yap işini...
bir haftadır topiğin başında duramadım hasılar kötü yani...
işlerimi bir an önce bitirip topikle ilgilenmem lazım...

miniğim bugün çok hareketli teyzesi,sabahtan beri tekme yiyorum:)))evim mis gibi bebek kokucak kısmetse, en çok onun hayalini kuruyoruz eşimle ,çok güzel kokuyorlar,

doğum günün kutlu olsun canımm rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin bak daha şimdiden bebiş annesinin doğum gününü kutluyor inşallah gelsinde kokusu neşesi evinizi sarsınn.....

canımm hakkında hayırlısı olsun ama allahtan umut kesilmez belkide mucizen gerçekleşir.......

canım bebek gelsin istediğinde tedaviye biranönce başlamak istiyorsun ama olmayacağını düşününce beklemek istiyorsun bu gel gitler çogumuzda vardır ama vakti zamanı geldiğinde hepimiz anne olacağız rabbim yardımcımız olsun.....

allah iyilik versin canım dikkat et kendine .....

ayy sen anlattın ben yorulduumm ne ayrıntılı bişemiş bu yahuu dikaatli yap kuzum yanlış bişe olmasınnn

valla dikkat edecem diye vurmadan bi dünya strese giriyorum..
2 aşılama bir tüp bebek ve bir sürü iğne vurmuşluğum var çeşit çeşit bu ne biçim şey anlamadım sinir oluyom yaniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…