Burada da pazardan itibaren 2-3 gun yagacakmis, bekliyim bari sildirmiim..
iyi akşamlar....
canım benımmm bide bardaga dolu tarafından bak... cok kısmetlısın.. demekkı yagmur damlalarıda bebişinin gelecegını haber verio sana
içini ferah tuttt rabbım hakkında en hayırlısını versınnn insalllhhhhhhhhhhhh olucak
Hayırdır kız ne hasılatı para mı kazanıyorsun yoksa biliyorsun para kazanç getiri dedin mi hemen duyar gelirim Muhasebeciyim ne de olsa.hehhhe
Uuzun zamandır neden cam silmediğimi hatırlattın bana hiç şaşmaz günlük güneşlik havada silerim camları ohh missss gibi oldum derim 1 saat sonra yağmur bastırır..Büyük geçmişler olsun bacım.Ama sonuçta silinmemiş kadar da kötü olamaz ...herhaldegel bi yorgunluk kahvesi yapayım sana karşılıklı içeriz
Selammm kızlarr doktor amcamızdann geldik. bıcırığım gayet iyi durumda veeee bir prensesss geliyorr. Allahh sağlıkla sıhatle doğmayı nasip etsin inşallahh. Birde 4 lü test için kan verdik bir hafta sonra çıkacak sonuç inşallahh temiz çıkar. Ben çok sevindirik oldum kız olmasını istiyordum Allahh gönlüme göre verdi. Hayırlı evlat olur inşallahhh.
aman belke sildirmee sakın..
iyi akşamlar şekerim...gökgürlüyodu üzerine yağmur başladı şimdide yağmurkokusu geldi
ay cicim o kadar yorgunluktan sonra iyi tarafından bakamıyom yaniii
hasılatımız maddiyatla ilgili olmasada kaç gündür kötü hemen kalkınma planı yapmalıyım
nisan yağmurları diye bişi var...bu zamanda cam silersem böle olur...
yarabbi şükür diyorum ne deyim
Selammm kızlarr doktor amcamızdann geldik. bıcırığım gayet iyi durumda veeee bir prensesss geliyorr. Allahh sağlıkla sıhatle doğmayı nasip etsin inşallahh. Birde 4 lü test için kan verdik bir hafta sonra çıkacak sonuç inşallahh temiz çıkar. Ben çok sevindirik oldum kız olmasını istiyordum Allahh gönlüme göre verdi. Hayırlı evlat olur inşallahhh.
Yemek faslını halledip geliyorumm...
O kadar iş yaptım birinizde bu kız yorulmuştur bi kap yemek götüreyim demiyoo ya da yemeğe çağırmıyooo..
zatende camlarıma yağmur değmiş moralmanlarım yerlerde ü hüüüüüü
O kadar iş yaptım birinizde bu kız yorulmuştur bi kap yemek götüreyim demiyoo ya da yemeğe çağırmıyooo..
AYY GÖZÜMÜZ AYDIN Bir topikgülümüz daha geliyor yeriz onun pembiş yanaklarını bir doğsun...Rabbim kucağına almayı da nasip etsin..canım ben de çok seviyorum kız bebişleriniSelammm kızlarr doktor amcamızdann geldik. bıcırığım gayet iyi durumda veeee bir prensesss geliyorr. Allahh sağlıkla sıhatle doğmayı nasip etsin inşallahh. Birde 4 lü test için kan verdik bir hafta sonra çıkacak sonuç inşallahh temiz çıkar. Ben çok sevindirik oldum kız olmasını istiyordum Allahh gönlüme göre verdi. Hayırlı evlat olur inşallahhh.
:))) ne güzel tam lafımın üstüne gelmişim. sıkıldım bi topiğe bi bakim napıyolar dedim.ne var ne yok
bende birşey yemedim gel canım gidelim bi yere yiyelim aşk olsun yaniiii
kuzumm bende ki yemeği sewermisin bilmiom herkes sewmezde ondanenginar ben şahsen bayılırım tabi yanında ekstra bişiler daha var çorba pilav uyarsa gel cicimm çokkkkkkkk mutlu olurumm
AYY GÖZÜMÜZ AYDIN Bir topikgülümüz daha geliyor yeriz onun pembiş yanaklarını bir doğsun...Rabbim kucağına almayı da nasip etsin..canım ben de çok seviyorum kız bebişlerini
canım benim olsa dükkan senin sorsana kaç kişi yemek yaptı acaba..şahsen ben yemek yapmadım kociş yolda kalkiimmm aperatif bişeyler yapiim en çabuğundan görüşrüz şekerimm
Napiyorsunuz bakım kizceler evime geldim yemek yedik
Sonra yarın ve pazar evde olmayacağım için temizligimi de yaptım ohhhh
Şimdide spor yapıyorum ve sonra dusaaaa siz yaptınız bakım
evet valla tam üzerine geldin..
söylenip duruyordum camları sildim yağmur başladı diyordum sen geldin...
genel olarak iyiyiz canım hamile haberlerimiz vardı bu hafta negatif sonuçta vardı..
şahseb ben tedavime başladım..sabah akşam iğnelerimi vuruyorum...
sende ne var ne yok...
oğluşun nasıl???
ama ben yedim artık neyse yarında temizliğe devam edecem yarın akşam takılırız
kız noldiiii...
hımmm demek enginar var...sen yaptıysan yerimmm...
olsun cicim bi soğan ekmektemi yoktu
ayy ama bu da çok fena bi örnek oldu...
oooo bak sen ne çok şey yapmışın aferin sana..
bu arada haftasonu yokum diyede dip not düşmüşün neyse...
kuzu gel bana.... hemen bi tabakta sana koyayım......
:) güzel hayırlı olsun cnm tedavin inş. güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın. oğluşumda iyi teyzesi uyuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?