saol canım yedim artık napıyım baktım kimse gel demiyo bende yedim...
aaa biz senlen dışarda yeriz cicim...elifnaz da gelir 3 kız takılırız yine
en kısa zamanda inşallah........... yağmur sizin orda da çok mu?
tebrikler canım demek bir prenses hayırlı sağlıklı ömürlü olsunnn
ayyyy canım gözün aydın ne mutlu sana rabbım tamamına erdırsın.... cok merak edıyorum bigün bende anne olabılecekmıyım.... bizede dua et tatlımmm
avukathb, cnm gözünaydın ya ne güzel demek bir prensesimiz daha geliyormaşallah size..
egunalcim, sanada geçmiş olsun cnm .. olsun ama yağmur berekettir.. öyle düşün
aaaa kıyamam sana o kadar iş yaptın yağmur mu yağdı..olsun artık yağmur berekettirr...yordun kendini bugünn ama çok
hoşgeldin canım...nasılsın?
prenses gelio hadi hayırlı uğurlu olsun işşallahhhsonuçlarında güzel çıkar ALLAHIN izniylee..bende kızları çok sewiomm bende çok sewindimm walla
Ay ay ay yerim ben senin kızınıı cimcimeee...
Allah gönlüne göre vermiş...
Bahtı güzel olsun ayağı taşa değmesin kızımızın...
Eki Görüntüle 384639 Eki Görüntüle 384638 Eki Görüntüle 384637
Ayy cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi basimiza insallah :)
AYY GÖZÜMÜZ AYDIN Bir topikgülümüz daha geliyor yeriz onun pembiş yanaklarını bir doğsun...Rabbim kucağına almayı da nasip etsin..canım ben de çok seviyorum kız bebişlerini
canım benim olsa dükkan senin sorsana kaç kişi yemek yaptı acaba..şahsen ben yemek yapmadım kociş yolda kalkiimmm aperatif bişeyler yapiim en çabuğundan görüşrüz şekerimm
canım benımm transfere kac gün kaldı?
saol canım inşallah bebeğim gelecek bu kez...
ne güzel uyuyordur o şimdi melekkk...
14 aylıktı bize katıldığında kardeşimin oğluyla aynı ayda doğmuşlar sanırım...
burnumda tütüyor kuzum şimdi olsada o da benim yanımda uyusa nasıl mutlu olurdum..
tabii bi de 3 yaşında bi de abimiz var...
kız dur bi yumoşlar toplansın helee...
ama şöle kaba bi hesap yapayım sanırım ya 14 ya da 16 nisanda yumoşlar toplansa 3.gün transferi olacak o kesin bu durumda ya 17 ya da 19 nisanda transferim olur...tahmin tabiki bakalım iğneler ne yapmış yumoşlara pazartesi görecem o zaman daha net bişi diyebilirim..
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. İnşallah en kısa sürede bu güzel duyguyu Allahım sizede yaşamayı nasip etsin. Kızım ve ben hepiniz için dua ediyoruz
maşallah cnm allah bağışlasın aralık 27 doğumlu baturalp adı :) 15 aylık oldu
her kese iyi aksamlar nasilsiniz kac gundur vakit bulamiyorum topigi cok ozledim.durumum hakkinda biseylerde yazamiyom cunki bende bisey bilmiyorum biktim su drlardan skroskopimin cevab ini hala alamadim tam 10 gundur bir haber yok aranizda skoskopi yaptiran varmi bu kadarmi suruyor cevbi ben bekleyemiyommmmm
hadi bakalımmm insalllhhhhhhhh bilıyosun senınkı tutarsa senın doktora gıdıcem... akasyada oraya gıtmiştiya... siz sevdıyseniz güzeldir.. bide orda denerım... alıstım nasılsa hastane hastane gezmeye bu son olur insallh
beni listeden sildinizmi yoksa kusmuyuz kimse bisey yazmiyo neden?
beni listeden sildinizmi yoksa kusmuyuz kimse bisey yazmiyo neden?
Selammm kızlarr doktor amcamızdann geldik. bıcırığım gayet iyi durumda veeee bir prensesss geliyorr. Allahh sağlıkla sıhatle doğmayı nasip etsin inşallahh. Birde 4 lü test için kan verdik bir hafta sonra çıkacak sonuç inşallahh temiz çıkar. Ben çok sevindirik oldum kız olmasını istiyordum Allahh gönlüme göre verdi. Hayırlı evlat olur inşallahhh.
ikici defa transfer icin skroskopi onemliymis rahime girip ornek alip ekiyorlar cevabi transfein zamanini belirleyecek:18:
şekerimm 10 günden fazla ortalıkta görünmeyenleri listeden çıkardık...
sana özel bişi değil...bizi unuttunuz sandık ondan yaniii...
ama ben her zaman listeye eklerimmm...
küsmek olurmu hiiççç bi durgunluk var topikteee ondan...
zaten ben sana yazmıştım cicim..
kız nie küs olalım.......
oooo bak sen ne çok şey yapmışın aferin sana..
bu arada haftasonu yokum diyede dip not düşmüşün neyse...
hic unutumuyumintenetim cok kotu sizin oralar gibi degil burda intrnt bulmak colde su bulmak gibi bisey yoksa sabahdan aksama kadar aklim sizde bu gun giremedim diye sizlanib duruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?