Tüp Bebek Günlüğümüz !

tebrikler canım demek bir prenses hayırlı sağlıklı ömürlü olsunnn

ayyyy canım gözün aydın ne mutlu sana rabbım tamamına erdırsın.... cok merak edıyorum bigün bende anne olabılecekmıyım.... bizede dua et tatlımmm

avukathb, cnm gözünaydın ya ne güzel demek bir prensesimiz daha geliyor maşallah size..

egunalcim, sanada geçmiş olsun cnm .. olsun ama yağmur berekettir.. öyle düşün

Ayy cok sevindim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi basimiza insallah :)

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. İnşallah en kısa sürede bu güzel duyguyu Allahım sizede yaşamayı nasip etsin. Kızım ve ben hepiniz için dua ediyoruz

canım benımm transfere kac gün kaldı?

kız dur bi yumoşlar toplansın helee...
ama şöle kaba bi hesap yapayım sanırım ya 14 ya da 16 nisanda yumoşlar toplansa 3.gün transferi olacak o kesin bu durumda ya 17 ya da 19 nisanda transferim olur...tahmin tabiki bakalım iğneler ne yapmış yumoşlara pazartesi görecem o zaman daha net bişi diyebilirim..

maşallah cnm allah bağışlasın aralık 27 doğumlu baturalp adı :) 15 aylık oldu

her kese iyi aksamlar nasilsiniz kac gundur vakit bulamiyorum topigi cok ozledim.durumum hakkinda biseylerde yazamiyom cunki bende bisey bilmiyorum biktim su drlardan skroskopimin cevab ini hala alamadim tam 10 gundur bir haber yok aranizda skoskopi yaptiran varmi bu kadarmi suruyor cevbi ben bekleyemiyommmmm

hadi bakalımmm insalllhhhhhhhh bilıyosun senınkı tutarsa senın doktora gıdıcem... akasyada oraya gıtmiştiya... siz sevdıyseniz güzeldir.. bide orda denerım... alıstım nasılsa hastane hastane gezmeye bu son olur insallh

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. İnşallah en kısa sürede bu güzel duyguyu Allahım sizede yaşamayı nasip etsin. Kızım ve ben hepiniz için dua ediyoruz

eveett dua edin bize kızınlaaa...

maşallah cnm allah bağışlasın aralık 27 doğumlu baturalp adı :) 15 aylık oldu

aaa o zaman ben yanlış hesaplamışım bizim sıpa 26 ocak doğumlu 1 ay var aralarında...
çok tatlı oluyolar amaa..
bizimkinin bu aralar yürüme sevdası var...
genelde emekleyerek heryere daha kolay ulaştığı için yürüme işini erteliyooo ama yürüdüğü görülmüştür...
bi de dolap çekmece ne varsa boşaltma merakımız var...

bi görünüyon bi kayboluyonnn...
şekerim valla skroskopiyle ilgili bir bilgim yok olsa yazardım...

evet canım biliyorum peşimizden gelcen sende..
bende hamile kalayım sen hooopppp hulusiciğimin yanınaaa...

beni listeden sildinizmi yoksa kusmuyuz kimse bisey yazmiyo neden?

şekerimm 10 günden fazla ortalıkta görünmeyenleri listeden çıkardık...
sana özel bişi değil...bizi unuttunuz sandık ondan yaniii...
ama ben her zaman listeye eklerimmm...
küsmek olurmu hiiççç bi durgunluk var topikteee ondan...
zaten ben sana yazmıştım cicim..

ikici defa transfer icin skroskopi onemliymis rahime girip ornek alip ekiyorlar cevabi transfein zamanini belirleyecek:18:

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Bende bugün keseyi gördüm 7 mm :)) ama kalp atışı için 10 gün sonra gidicem inşallah hepimiz için herşey herzaman yolunda gider

ikici defa transfer icin skroskopi onemliymis rahime girip ornek alip ekiyorlar cevabi transfein zamanini belirleyecek:18:

yanlış anlamadıysam rahimden bir parça alıp dışarda embriyoyla biraraya getiriliyor yani embriyoyu rahime alıştırıyorlar ve transfer yapılıyooo...
vallahi bende merak ettim bu ne kadar zaman alıyoki 10 gün geçmiş üstünden..

hic unutumuyumintenetim cok kotu sizin oralar gibi degil burda intrnt bulmak colde su bulmak gibi bisey yoksa sabahdan aksama kadar aklim sizde bu gun giremedim diye sizlanib duruyom

oooo bak sen ne çok şey yapmışın aferin sana..
bu arada haftasonu yokum diyede dip not düşmüşün neyse...

canım esımın sınavları var onla gıdecem....
sınava gırmek ıcın 45 dak1 saat yol gıdecez gıtmısken gıttgımız yerde gzıcez...
yarın aksam annemlere gıdecez aıle toplantısı ıste....
pazarda sınav var ama aksama burdayım kısmetse cıcım ....

hic unutumuyumintenetim cok kotu sizin oralar gibi degil burda intrnt bulmak colde su bulmak gibi bisey yoksa sabahdan aksama kadar aklim sizde bu gun giremedim diye sizlanib duruyom

hiii ah canımmm bak üzüldüm şimdi...
böle söyleyip ortalıktan kaybolsan hiç çıkarırmıydım listemizden..
listeye girip aylarca uğramayanlar vardı bizde 10 günden fazla gelmeyenleri silelim dedik...
ama eklemesi 2 dk...
hemen yaz bilgilerini ve ekleyim canım...
yaş,merkez,sebep,deneme sayısı,aşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…