Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bugün akuya gittim yolda çok güzel bir kız çocuğu gördümmm annesi onu elifnaz diye çağırıyordu zaten çok güzeldi maşallah bakıyordum adını duyunca daha içli baktımm akasya sen ve elifim geldi aklıma oda öyle olacakkkk

Amaa benim kızımın ismide elifnaz olcakkkkk

ben sana küstüm bugün hep sana bişiler yadım hiç bana cwp yazmadınn..bende çok üzüldümm

Metresten ev hanımı bu kadar oluyormuş ...bir gülenyüzü esirgemeyeyim sizden alın size gülenyüz kızlar :)

kimler var burda fıstıklaaarr

Ohhh misssss Elifffff patlaması olacakk diyorumm sizeee yawwwwwwwwwwww...Kıyamam sana zuzuuuuuuuuuuuuuuu..İnşşş seninde biri kız biri erkek ikizlerinn olucakkkkk inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

olsun canımm ben zaten elif ismini çok severim laf aramızda benimde kızım olursa elifnaz koyabilirim :)))

Metresten ev hanımı bu kadar oluyormuş ...bir gülenyüzü esirgemeyeyim sizden alın size gülenyüz kızlar :)

kimler var burda fıstıklaaarr

bak ben senden esirgemiyorummmm :))))))))))))))

adamın dibisin millstone süpersin amin inşallah .....

zaten akuya da başladım iğneler az geliyordu biraz daha iğnelettim kendimi

Yorgunluktan ölüyorum kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr..Bugün ev işi süpür sill sonrada bir ton ütü yaptımm.Tam oturdum kitabı açtım başladım çalışmaya okumaya 3-4 sayfa yol almışkennn görümcem pörtledii yaramaz mı yaramaz minik kızı ileee Sonra yemek hazırlaaaa kaldır kondurrr..Çaya ben aldımmm derkenn bu saat oldu gitmeleriiii..Ölüyorum amaaa mutfağa attım bulaşıklarıı makineye koymaya bile hacetim yokkkkkkkkkkk..Yarın sınava giricem ama sanırım ben kağıta kağıt bana bakacakkk..Yada gece boyu azmedipp ders çalışçammm..Napıcam bilmiyorummm..Birde bu sıcak hava ile aram hiç iyi değilllllll..Ateşş basmalarım çok feciiii 10 gündürr sinirlerimi bozuyorrr fena haldee...Basiretim bağlanmış gibi civanperçemi falan aldım ama demleyipte içemiyorumm bir şekildeee. İşte bende durumlar büülee.Siz ne yaptınızzzz.Aşkısı yorulmuşsun sende temizliktenn ohh mis olmuşşş camlarr falannn darısı başıma artıkkkk..

ayyyyy....... ne güzel ya......hep merak ediyom kime benzicek benim kızım diye....

adaş olcak prenseslerimiz.......

ben sana küstüm bugün hep sana bişiler yadım hiç bana cwp yazmadınn..bende çok üzüldümm

haklısın nazlı çiçeğim çok özür dileriz kızımla.... yazdıklarını okudum ama o ara kendimi temizliğe adadığım için cevap yazamadım... dedimki ekin onlıne olunca yazarım ama sen benden önce yazdın....... ama biz seni çoookkkkkkk seviyoruz...........................

adamın dibisin millstone süpersin amin inşallah .....

zaten akuya da başladım iğneler az geliyordu biraz daha iğnelettim kendimi

cannnnnımmmm efet yaaa bugün ilk aku deneyimini yaşadın galibaaa..23 seans bitirmiş biri olarak anlat bakem banaa neler yaptılarr nerelerini deldirdin ilk olarakkk acıdımııı??

millstone um nasıl gidiyor bebeğimsin ...

hos geldin kissss nasilsin ozledim ha seni

İyi olmaya çalışıyorum canımm.bende seni görünce şaşırdımmmm bir annn Aaaaa dedimmm bizi bırakıp gidenn rouz hatunnn değillmiii dedimmmm..Sen nasılsın canım tedavini yazmışsınn ıce babylerin seni bekliyorr galibaaaa.İnş her şey gönlünce olsun canımmm..En kısa zamanda meleğine kavuşşşşşş

tesekurler sekerim bidaha habersiz birakmam insallahtabi internetle iyi gecinmem lazim yoksa gunlerce beni kendinden mahrum eder.

ne demek cicim ekledim bu arada listelerimiz artık sabitlendi ilk sayfada olacak her daim...
sen gelemesende ben biliyorum ki artık şartlardan...

temizlik gününmüydü senindeee...
ne güzel işte hepsi bir arada çıkmış yorulsanda...
ders çalışmak bu saatten sonra nasıl olcak pekiii:26:
hemen bişiler içmeye başlaman lazım kesmeden devam gerekiyor sanırım...
ateş basmalarını uzak tutmamız gerekiyor...
camları sildim ama yağmur yağdııı

yordun kendini bugünn ama zaten gecede uyuyamıonnbende sizi çok sewiomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…