Canim kayinvalide, elti, gorumce bu ucluden uzak durucaksin. Yakin arkadas, sirdas olmak yok. Ilk zamanlar iyi anlasiyoruz gibi hissetsen de fikir ayriligina dustugunuz anda gor neler olur. En iyisi saygida kusur etmeden mesafeyi korumak. Biraz soguk kalmak sart.
ne cahilliği cicim sorcan tabii..
mesela 11+3 ne demek ...11 hafta 3 günlük demek canımcım...kaç günlük olduklarını gösteriyooo...
bu arada tek yumurta ikizin olcak sankimm...
cok haklısın canım sana bu katılıyorum ya bidiyorumki konuşayım hadlerini bilsinler bide boş ver diyorum ama olmuyor arkadaşında dedigi gibi icim icimi yiyiyor ondan sonra bide hic bişey olmamaış gibi konuşması yokmu deli oldım.
cok haklısın canım sana bu katılıyorum ya bidiyorumki konuşayım hadlerini bilsinler bide boş ver diyorum ama olmuyor arkadaşında dedigi gibi icim icimi yiyiyor ondan sonra bide hic bişey olmamaış gibi konuşması yokmu deli oldım.
İnşaalah bebeeem sin bebelerimizle gezecez inşaallah ben karşıya gelirmişim bisikletle düşünseneeEki Görüntüle 384741
ikramaya bakk seninle böyle kızlarımızı alıpp gezmelere çıkarıızzzz bir günn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...
Bununla ilgili bir fıkra anlatacam size canım kızları ve gelinlerini nasıl görüyorlar öğrendimÖyle gerçekten...
Aman üzülmesinler,kırılmasınlar dedikçe,üzülen kırılan biz oluyoruz,anlayış sıfır.
Acaba kendi kızları aynı durumda olsa,tavırları ne olurdu
Ayyy sanki ben yapabiliyorum yutuyorum lafları içimde patlıyorlar...işte öyle böyle şişe şişe şiştiiiimmmmmmmmcanım benim nasılda iyi anlamışsın beni ama ahh o dediklerini diyebilsemmm zaten şimdi kendi kendimi yemezdiiimmm en iyisi kayınvalideden ne kadar uzak o kdar iyiii
İstanbula hoşgeldin bacıımmmm Maşalllah ikizler yolda inşaallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip edecek inşaallahslm kıslaaaaarrr hamile kaldım topiği bıraktım die düşünmeyin dün sabah ist a döndüm eve gelmeden kliniğe gittik genetik testler için kan verdim eşimle yemek yedik falan eve geldiğimde yol yorgunluğu da vardı dinlendim hep bgn de sabah iydim öğlen duş aldım duştan sonra hafif kanamam adet kanamam da ilk gün öyle olurdu oldu korktum kliniği aradım hemşire normal dedi ama içim rahat etsin die tekrar kan verdim zaten bgn de 14. gündü,değerim 1670 e çıkmış sonucu alınca rahatladım.şimdi de evde dinleniyorum.
egunal cnm liste için son adet tarihim 9 mart, 18 nisanda da keseyi görcez inş randevumuz var. bi de sana bişey sormak istiyorum ama bna cahil die gülme okşimdi bu hamiş listesinde hamilelerin bilgilerinin son kısmında 11+3 , 19+1, 22+0 gbi ifadeler var yha onlar ne ifade ediyo ?
Bak işte resmen savaş bu ya...canım sen bide bendeki kayın valdeyi görsen oda benim alt dairemde oturuyor. herşeyi en ince ayrıntısına kadar sorar meraklımı meraklı eltimle aramızda ufak bi mevzu vardı, benim eltim kayınvaldemin yiyeni oluoyr bizde o mevzu üzerine konuşuyorduk sudan sebep bişeydi hemen duyar duymaz atladı teyze yiyen bir oldu bana demedikleri kalmadı. söyledikleri şeyi ikisi bir olup inkar ettiler kafamdan aşagı kaynar sular döküldü hala kendime gelemedim resmen teyze yiyen dayanışması yaptılar.
Nedir bizim bu K ' lardan çektiğimiz yahu.:95Kayınvalide,kayınpeder,kayın ....)
Katılıyorum bacıımmmmmmmm tüm kalbimle katılıyoruuuummmmmmmm..Canim kayinvalide, elti, gorumce bu ucluden uzak durucaksin. Yakin arkadas, sirdas olmak yok. Ilk zamanlar iyi anlasiyoruz gibi hissetsen de fikir ayriligina dustugunuz anda gor neler olur. En iyisi saygida kusur etmeden mesafeyi korumak. Biraz soguk kalmak sart.
Kök kayınsa bir adım geriye
alemsiniz bayıldım karşılıklı diyaloğunuza......:13::13::13:Kökten çözüm
Ayy kıyamam seni hamile hamile ağlattılar mı terbiyesizler...Üzülme canım bebişin için sabret çıkarırsın hepsinin acısını..bende öle düşünüyom işte sesimi hiç çıkarmadıım ama evime gelip ağladıımm çok sulu gözüm yaaa
ne cahilliği cicim sorcan tabii..
mesela 11+3 ne demek ...11 hafta 3 günlük demek canımcım...kaç günlük olduklarını gösteriyooo...
bu arada tek yumurta ikizin olcak sankimm...
merhabaaa
nasılsınız? nasıl geçti gününüz?
ben gittim 2.yide aldım geldim bugün
o kadar mutluyum ki anlatamam.. bugünkü embriyodan çok umutluyuz dedi.. doktoruma dedimki 3. gün transfer ettiğimizide bugün görebilirmiyiz? görmemiz mümkün değil.. belki tahmin edebiliriz dedi.. işte şu olabilir filan derken kayboluyordu hep.. bembeyaz bir noktacık.. diğerinin transferini yaptığı anda ilki de kendini gösterdi.. bir anda ikisinide yanyana gördük
Mucize gibiydi kızlar.. doktor bile heyecanlandı emriyoloğu çağırdı, koş gel muhteşem bir görüntü var burada dedi ... inanamadım... o kadar mutlu oldum ki,size anlatamam... Allahım inşallah onları bize bağışlar... şimdi bekleme zamanına girdim.. bu defa daha rahat davranıyorum.. her şeyi kafama takmamaya çalışacağım.. Allah kısmet ederse olacak.. Varsa kaderimizde yaşayacağız zaten.. Bu nedenle rahat davranıyorum ve bunun yararınıda görüyorum çok şükür...
testimi 17sinde değil 19unda yapacakmışım... hakkımızda hayırlısı.. benden bugünlük böyle..
pembe hayalcim nbr bugün 2 transferin oldu nası geçti,bende aslında 5.gün transferi istiodum blastosist,tutma şansı daha çokmuş ama bekleyemedi doktorumneler yapıosun onun dışında yatıomusun sürekli mesela?ben yavaş yavaş geziniorum 5 dk arasıra,yemek için mutfakta bişeylerle uğraşıorum ama fazla ayakta kalmadan oturarak yapıom,yatar pozisyonda değilim artık,oturuorum.hafif batmalar oluo bazen anlık sağımda bacağıma da vuruo kasıktan,kendimi yordummu acaba diorum,bide şimdiye kadar tutunma olacaksa olmuşmudur,yoksa kaçıncı günü oluo bu yerleşme tam olarak bilen arkadaş varsa yazsa sevinirim ) buarada hazalmert hiç girmedi sanki bidaha haber alabildinmi sen hiç merak ettim?öptm cnm
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Rabbim hiç ayırmasın inşallah birbirinizden....
canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah
Eki Görüntüle 385247
Eskiden kızım sana söylüyorum,gelinim sen anlaymış:97:
Şimdi elin kızı gelinim sana söylüyorum,canımın parçası kızım sen anla olmuş.
Kızı spekulumla muayene olamıyormuş,canı çok acıyormuş onun ana yüreği dağlanıyormuş tüh tüh,vah vahmış.
Bize tedavi kapsamında neler yapılıyor,"herkes nasıl katlanıyorsa katlanacakmışmışım"
herşeye hazır cevaplarıda obicim.
Evinin direği,geminin küreğine selamlar
Afiyet olsun canımGörüşmek üzere
eniştemize selamlarrr
saol cnm arkadaşım hep merak ediyodum sormamıştım dedim bi soruyim nemiş bu.yhaaa kızlar hep ikiz dediler bnde çok heveslendim tek transfere rağmen inş öyle olur gönlümden geçen oydu en başından beri inş rabbim ikiz verir tabi sağlıklı olsunda ikiz tek farketmez ama bi de ikiz olursa bal kaymak oh mis ama bgn bi topikte gördüm dondurulmuş transferde değer yüksek çıkıyomuş ikiz zannediliyomuş hep ama tek olabiliyomuş bnm de tek transfer olunca hevesim yarım kaldı acaba dondurulmuş aolduğu için mi yüksek çıktı tek mi die. neyse hayırlısı artık.
sen napıyosun cnm nasılsın kırmızılar gelmiş sonunda demi en son 12 yumoşun olduğnu duymuştum opu ya az kaldı dimi?
merhabaaa
nasılsınız? nasıl geçti gününüz?
ben gittim 2.yide aldım geldim bugün
o kadar mutluyum ki anlatamam.. bugünkü embriyodan çok umutluyuz dedi.. doktoruma dedimki 3. gün transfer ettiğimizide bugün görebilirmiyiz? görmemiz mümkün değil.. belki tahmin edebiliriz dedi.. işte şu olabilir filan derken kayboluyordu hep.. bembeyaz bir noktacık.. diğerinin transferini yaptığı anda ilki de kendini gösterdi.. bir anda ikisinide yanyana gördük
Mucize gibiydi kızlar.. doktor bile heyecanlandı emriyoloğu çağırdı, koş gel muhteşem bir görüntü var burada dedi ... inanamadım... o kadar mutlu oldum ki,size anlatamam... Allahım inşallah onları bize bağışlar... şimdi bekleme zamanına girdim.. bu defa daha rahat davranıyorum.. her şeyi kafama takmamaya çalışacağım.. Allah kısmet ederse olacak.. Varsa kaderimizde yaşayacağız zaten.. Bu nedenle rahat davranıyorum ve bunun yararınıda görüyorum çok şükür...
testimi 17sinde değil 19unda yapacakmışım... hakkımızda hayırlısı.. benden bugünlük böyle..
Cnm bnm evet yine geldi ama inanki 1gecelik ayrilk beni kendime grtrdi kocama dedim sen geldin anacin baksin sana ben cesmeye otele gifitorum yok olmaz dedi saolsn arkmda ama bizim oglunun yanimda kedi gibi agzi var dilcagizi yokKadinin esim varkn rahatim teyzosu kizimin ben onu hissediyorum artik ve uzmucem bebegimi pazartesi sabh tupcu dr umz bekliyor rabbim sana da hepinze yasatsin bu duygularienkisa zamanda insallh hrzamn dualarimdasniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?