Tüp Bebek Günlüğümüz !

cok haklısın canım sana bu katılıyorum ya bidiyorumki konuşayım hadlerini bilsinler bide boş ver diyorum ama olmuyor arkadaşında dedigi gibi icim icimi yiyiyor ondan sonra bide hic bişey olmamaış gibi konuşması yokmu deli oldım.

ne cahilliği cicim sorcan tabii..
mesela 11+3 ne demek ...11 hafta 3 günlük demek canımcım...kaç günlük olduklarını gösteriyooo...
bu arada tek yumurta ikizin olcak sankimm...

saol cnm arkadaşım hep merak ediyodum sormamıştım dedim bi soruyim nemiş bu. yhaaa kızlar hep ikiz dediler bnde çok heveslendim tek transfere rağmen inş öyle olur gönlümden geçen oydu en başından beri inş rabbim ikiz verir tabi sağlıklı olsunda ikiz tek farketmez ama bi de ikiz olursa bal kaymak oh mis ama bgn bi topikte gördüm dondurulmuş transferde değer yüksek çıkıyomuş ikiz zannediliyomuş hep ama tek olabiliyomuş bnm de tek transfer olunca hevesim yarım kaldı acaba dondurulmuş aolduğu için mi yüksek çıktı tek mi die. neyse hayırlısı artık.
sen napıyosun cnm nasılsın kırmızılar gelmiş sonunda demi en son 12 yumoşun olduğnu duymuştum opu ya az kaldı dimi?

Kesinlikle haklısın

Saçma sapan sebeblerden tavır yapma + laf sokma durumunun ardından,birde hiç birsey yokmuş gibi davranırlar ya :95:Çok sinir bozucu

En iyisi,özellikle bu süreçte mesafeli olmayı başarabilmek:83:

Canim ben kayinvalide problemleri ve anneci bir koca yuzunden ilk esimden ayrildim, hiiicccccc pisman degilim o ayri :)
Ama mesafe herzaman iyidir, gidip onlara hadlerini bildirmen bile bir tartisma ortamina civimaya sebep olacak. Dedigim gibi, kibar ve soguk ol mesafeni koru, tavrini belli et. Ama davranisin surekli olsun. Boyle davrandiktan 2 gun sonra yine canim cicim olma. O zaman ayaklarini denk alirlar. Ama arkadaslarini kesinlikle gorumce, kayinvalide, elti uclusunden secme :)

Eki Görüntüle 384741

ikramaya bakk seninle böyle kızlarımızı alıpp gezmelere çıkarıızzzz bir günn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...
İnşaalah bebeeem sin bebelerimizle gezecez inşaallah ben karşıya gelirmişim bisikletle düşünsenee
Öyle gerçekten...

Aman üzülmesinler,kırılmasınlar dedikçe,üzülen kırılan biz oluyoruz,anlayış sıfır.

Acaba kendi kızları aynı durumda olsa,tavırları ne olurdu
Bununla ilgili bir fıkra anlatacam size canım kızları ve gelinlerini nasıl görüyorlar öğrendim
canım benim nasılda iyi anlamışsın beni ama ahh o dediklerini diyebilsemmm zaten şimdi kendi kendimi yemezdiiimmm en iyisi kayınvalideden ne kadar uzak o kdar iyiii
Ayyy sanki ben yapabiliyorum yutuyorum lafları içimde patlıyorlar...işte öyle böyle şişe şişe şiştiiiimmmmmmmm
İstanbula hoşgeldin bacıımmmm Maşalllah ikizler yolda inşaallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip edecek inşaallah
Bak işte resmen savaş bu ya... bu tiplerden biri de benimki bunlarda bir favorii gelin olur diğeri ağzıyla kuş tutsa suç olur...napalım K ları takmıyoruz bebişler için çalışıyoruz Zaten bebişler gelince sen dökersin kaynar suları susarlar yutarlar ohhhhhhh yarasın dersiiinnnnn..
Nedir bizim bu K ' lardan çektiğimiz yahu.:95 Kayınvalide,kayınpeder,kayın ....)

Katılıyorum bacıımmmmmmmm tüm kalbimle katılıyoruuuummmmmmmm..
Kök kayınsa bir adım geriye

:13::13::13:Kökten çözüm
alemsiniz bayıldım karşılıklı diyaloğunuza......
bende öle düşünüyom işte sesimi hiç çıkarmadıım ama evime gelip ağladıımm çok sulu gözüm yaaa
Ayy kıyamam seni hamile hamile ağlattılar mı terbiyesizler...Üzülme canım bebişin için sabret çıkarırsın hepsinin acısını..

çok iyiyymiş bu karikatürrrrrrrr

ıyı aksamlaer kızlar nasılsınız okuyorum ama yazmaya erınıyorum selo kız hangı ara gırdın ya hadı canım rabbım kolaylık verdın dualarımız senınle

merhabaaa

nasılsınız? nasıl geçti gününüz?

ben gittim 2.yide aldım geldim bugün

o kadar mutluyum ki anlatamam.. bugünkü embriyodan çok umutluyuz dedi.. doktoruma dedimki 3. gün transfer ettiğimizide bugün görebilirmiyiz? görmemiz mümkün değil.. belki tahmin edebiliriz dedi.. işte şu olabilir filan derken kayboluyordu hep.. bembeyaz bir noktacık.. diğerinin transferini yaptığı anda ilki de kendini gösterdi.. bir anda ikisinide yanyana gördük
Mucize gibiydi kızlar.. doktor bile heyecanlandı emriyoloğu çağırdı, koş gel muhteşem bir görüntü var burada dedi ... inanamadım... o kadar mutlu oldum ki,size anlatamam... Allahım inşallah onları bize bağışlar... şimdi bekleme zamanına girdim.. bu defa daha rahat davranıyorum.. her şeyi kafama takmamaya çalışacağım.. Allah kısmet ederse olacak.. Varsa kaderimizde yaşayacağız zaten.. Bu nedenle rahat davranıyorum ve bunun yararınıda görüyorum çok şükür...

testimi 17sinde değil 19unda yapacakmışım... hakkımızda hayırlısı.. benden bugünlük böyle..

aynen arkadaşlar size katılıyorum ya nasıl 2 yüzlü oluyorlar bunlarda nasıl vijdan var anlamadım ben onlara bu tüp bebek konusunda hic birşey söylemedim normalde calışıyorum pazartesi günü tıransfer olunca eve gidicem, şimdi merakdan dökülürler ne oldu diye sadece rahatsızım diyicem yada hic cevap vermiyicem, yüce rabbim nasib ederde tutarsa inşallah artık eltimin halini düşünemiyorum bize sölemedin felandıda filandıda.

ne cahilliği cicim sorcan tabii..
mesela 11+3 ne demek ...11 hafta 3 günlük demek canımcım...kaç günlük olduklarını gösteriyooo...
bu arada tek yumurta ikizin olcak sankimm...

Cnm bnm evet yine geldi ama inanki 1gecelik ayrilk beni kendime grtrdi kocama dedim sen geldin anacin baksin sana ben cesmeye otele gifitorum yok olmaz dedi saolsn arkmda ama bizim oglunun yanimda kedi gibi agzi var dilcagizi yok Kadinin esim varkn rahatim teyzosu kizimin ben onu hissediyorum artik ve uzmucem bebegimi pazartesi sabh tupcu dr umz bekliyor rabbim sana da hepinze yasatsin bu duygularienkisa zamanda insallh hrzamn dualarimdasniz

canım allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah

pembe hayalcim nbr bugün 2 transferin oldu nası geçti,bende aslında 5.gün transferi istiodum blastosist,tutma şansı daha çokmuş ama bekleyemedi doktorum neler yapıosun onun dışında yatıomusun sürekli mesela?ben yavaş yavaş geziniorum 5 dk arasıra,yemek için mutfakta bişeylerle uğraşıorum ama fazla ayakta kalmadan oturarak yapıom,yatar pozisyonda değilim artık,oturuorum.hafif batmalar oluo bazen anlık sağımda bacağıma da vuruo kasıktan,kendimi yordummu acaba diorum,bide şimdiye kadar tutunma olacaksa olmuşmudur,yoksa kaçıncı günü oluo bu yerleşme tam olarak bilen arkadaş varsa yazsa sevinirim ) buarada hazalmert hiç girmedi sanki bidaha haber alabildinmi sen hiç merak ettim?öptm cnm

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşımRabbim hiç ayırmasın inşallah birbirinizden....

canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için...

valla ben geçen seneki tüp bebek tedavimde acayip pimpirikliydim... yatarken sağıma soluma dönmeye bile korkuyordum.. ama şimdi öyle olmamaya kararlıyım.. doktorum o kadar rahatlattı ki.. ilk gün yat dinlen sonra normal hayatına geri dön hiç birşey olmaz dedi.. ve ona çok güveniyorum .. bu nedenle bugün yine dinleneceğim ve 12 boyunca yinede iş yapmayacağım ama yatıp kalmayacağım kesinlikle.. 2 gündür dolaşıyorum valla.. eğlenceli vakit geçrimeye çalışıyorum.. sonuçta bu bebekler hormonlarla tutunuyor vücuda.. bende elimden geldiğince mutlu olmaya çalışıyorum... ve kendimi kasmıyorum... öksürünce acaba düşmüşmüdür diye kendime dert etmiyorum.. olmuşsa olmuştur napalım diye düşünüyorum.. Allaha emanet onlar artık ..

birde kabız olmamaya çalışıyorum.. ananas ve kabak çekirdeği yiyorum abartmamak koşuluyla.. fazlasınında zararlı olabileceğini düşünüyorum..

sende çok fazla ayakta kalmamaya çalış bence... yorulduğunu hissettiğin anda yat dinlen.. inşallah sonuçlarımız güzel olur..

Eskiden kızım sana söylüyorum,gelinim sen anlaymış:97:

Şimdi elin kızı gelinim sana söylüyorum,canımın parçası kızım sen anla olmuş.

Kızı spekulumla muayene olamıyormuş,canı çok acıyormuş onun ana yüreği dağlanıyormuş tüh tüh,vah vahmış.

Bize tedavi kapsamında neler yapılıyor,"herkes nasıl katlanıyorsa katlanacakmışmışım"

herşeye hazır cevaplarıda obicim.

herşeye hazır cevaplarıda obicim.

Kızı ev temizliği için yardımcı alıyormuş,alsınmış,rahat etsinmiş,evet biraz masraf oluyoruş ama karışmazmış,üzülürmüş...

3 ayda bir camlar+perdeler için yardım almama ne gerek varmış,2 saatimi alırmış,evin sorumluluğunu üstlenmem gerekiyormuş ...

20 günlüğüne gelip,20 yılımı alan bu zihniyeti kınıyorum.

Fena dolmuşum

Evinin direği,geminin küreğine selamlar

Afiyet olsun canımGörüşmek üzere

eniştemize selamlarrr

evimin direği yedi yemeğini beni taciz ediyooo sizinle takılacağımı bildiğinden ilginin kendisinde olmasını istiyo ve sözlü tacizde bulunuyooo

evet canım donmuş transferinde değer yüksek çıkabiliyo biz bi ihtimal ikizdir diyoruz..
olursa süpperr olur yani...

hayırlı uğurlu olsun efenimmm...
geriye kaç tane kaldıydı 3- 5 gün sonra onları koydur yazık diğilmi onlara niye dışarda bırakıyonnn
bence 19 Nisan da kocaman kocaman hamileyim yazacaksın...

heh şimdi oldu ne olursa olsun üzülmek yok...
Güzel dileklerine Aminn diyorum canım...

valla sizi beklerken yani sonuclarınızı o kadar heyecanlanıyorum kı sankı bana yapılmıs bu işlemler.... allahım hepımıze en kısa zamanda güzel güzel yavrucuklar nasıp eder insalllhhh hepımizzzzzzzz bi gun hamiş olabılırz insalhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…