selam arkadaşlar allah nasip ederse benim tıransferimde pazartesi günü 08.30 da banada dualarınızı bekliyorum birde merak ettigim tıransfer işleminde anastezi verilmiyomuş nasıl geciyo acaba birde kac dakika sürüyo?
selam arkadaşlar allah nasip ederse benim tıransferimde pazartesi günü 08.30 da banada dualarınızı bekliyorum birde merak ettigim tıransfer işleminde anastezi verilmiyomuş nasıl geciyo acaba birde kac dakika sürüyo?
Hayırlı olsun Sağlıkla tamamına ersin inşallah.
Hiç korkulacak birşey yok. 3-5 dk sürüyor.
Ama umarım idrarını tutabiliyorsundur :)))))
Ben kaçıracağım sanmıştım... :)[/QUOTnormalde idrarımı tutarım o konuda kendime güveniyorum ama tabiki o anki duruma baglı canım.
Kızlar ben az snr transfere giriyorum 3 tane 1 grade emrio 2 tane 2 grade emrio olmuş suan hastanedeyim 5 side pgdye girdi henüz sonuc çıkmadığı için bekliyorum tansferim anestezili olacak heran girebilirim sonuc gelir gelmez dua edin bana sizi coooooook seviyorumiki tane transfer istedim bu arada
Kızlar ben az snr transfere giriyorum 3 tane 1 grade emrio 2 tane 2 grade emrio olmuş suan hastanedeyim 5 side pgdye girdi henüz sonuc çıkmadığı için bekliyorum tansferim anestezili olacak heran girebilirim sonuc gelir gelmez dua edin bana sizi coooooook seviyorumiki tane transfer istedim bu arada
takipleini hangi doktora yaptııyorsun?
kızlar size bişe anlatıcam bildiğiniz gibi ben bu aralar çok kötüyüm kasık ağrılarım falan yattığımm zaman düzeliyorum anca son iki gündür de daha fenaydım evimden hiç çıkmadıım (bu arada kayınvalidemle yanyana dairelerimiz ) normalde hergün mutlaka uğrarım yanına oturuz evime gelirim bu iki gündür gitmedim bugün biraz kendimi iyi hissettim bi saat önce uğradım yanına buraya kadar bişe yok benim pazar günleri okulum var her pazar gidiyorum bugün bana ne dese beğenirsiniz niye hiç gelmiiyosun buraya ben de yatıyodum dedimm e sen yatıyosunda yarın okulda nasıl sıra üstünde duruuyosun kaç saat buraya beş dakika uğrıyamıyosun . böyle varya sanki naz yapıyomuşum gibi olduya sinir oldum bana inanmıyomuş gibi bi tavır sergiledi o kadar zoruma gittiki ya bide hiç bişe diyemedim yaaa ona yanıyorum hadi kötülük olmasın dedimm ama şimdi kendi kendimi yiyoruummmEZİKMİYİM BENN
Merhaba Canım erkek bebişlerinin bazıları öle oluyor benim arkadaşımın bebeği hiç hareket etmezdi..kız işi gücü bırakır onu dinlerdi içerde mi diye bakardı..ama çok sağlıklı acar bir oğlu oldu..şimdi de başedemiyor öyle yaramaz ki anlatamam...güldencimmm çok şükürr iyiyizzz
bizim oglan anasına çekıcek galıba uyuşuk...
kılzara bakıyorum hepsı hareketlerı patır patır hıssedıyo ben ole çok fazla hissedemiyorum..
aman saglıklı olsunda bana yeter dıyorummm ole işte :))
canım kızlar da anlatmış bir spekulumla rahiime bırakılıyormuş..idarra sıkışık ve az da ağrılı bir işlem anesteziye gerek duymuyorlarmış..selam arkadaşlar allah nasip ederse benim tıransferimde pazartesi günü 08.30 da banada dualarınızı bekliyorum birde merak ettigim tıransfer işleminde anastezi verilmiyomuş nasıl geciyo acaba birde kac dakika sürüyo?
selam karasu şekerim kocaman öpüldün görürşürz..anlamazlar mı işlerine gelmiyor yersen bu numaraları oğulları da analarına uyarsa ne mutlu onlara..benimkiyle az önce misafirleri yolcu ederken rastlaştık bebek kıyafeti almış bizim bebşimize güya ... kaç gündür yüzüne bakmıyorum ya yalakalık yapıyor aklı sıra..Selam arkadslarim herkese iyi hafta sonu dilerinm seli cum hyrli ugurlu olsun insallh transferin rabbim hic ayirmasin sizi kucaginada al insallh evlatlarini
Kizlar benim holtercikti. Fakat kendi kardiyalogum makineyi begenmedi pazartesi tekrar takilabilir fakat esim dondu yanimda daha iyiym dun aksm kayinvaludeyi sattik akrabasina ama bugun alucaz geri esime diyrmus esin galiba beni istemiyor ah cnm dedin demkki anliyrmus ogluna soylerken sikayet etmk istemis anladigim kadariyla oh hicte umrumda degil insan olabilen ahlakli insanlara herzamn kapim acik rabbim biliyor neyse ben cikiyorum misafr var hepunizi optumm
Hadi caım inşallah çifter konur da ikizler gelir öpüldün Rabbim Yar ve yardımcın olsunKızlar ben az snr transfere giriyorum 3 tane 1 grade emrio 2 tane 2 grade emrio olmuş suan hastanedeyim 5 side pgdye girdi henüz sonuc çıkmadığı için bekliyorum tansferim anestezili olacak heran girebilirim sonuc gelir gelmez dua edin bana sizi coooooook seviyorumiki tane transfer istedim bu arada
Canım ya çok geçmiş olsun...inşaallah sökülür hepsi benimde başıma geldi çok önceden çok ağrı çektim sonra bir ilaç verdi doktorum o ramazanın 15 gününü kanamalı geçirdim..ama öncesinde çok ağrım vardı tuvalete çıkmak işkenceydi...resmen alttan baskı yapıyordu...ama hepsi sökülür merak etme canımmm moralini bozma....bir ay da toparlarsınkızlar buguun dr gıttım o koca koca pıhtılar için... baktı alttan bişe yok dedi... rahımde zararsız 3 cm bı myom varmıs... kıstım erımıs.... ya varya bu kıst myom fılan yoktu bende... hepsı 4 defa denerken son tedavıde oldu... cok hormon aldımmm sımdı acısını cekıyomm... rabbım kımseye yasatmasın cok zor...
kızlar sizede sorayım bugün memoraile görüşmeye gittim rahmin sola dönük dedi filme bakınca şok oldum, ben aşılama falan yaptırdım kaç dr baktı o filme hiçbiri böyle bişey demedi, aranızda böyle olan varmı acaba hamile kalmaya ve sonrasına engelmi ??
kızlar size bişe anlatıcam bildiğiniz gibi ben bu aralar çok kötüyüm kasık ağrılarım falan yattığımm zaman düzeliyorum anca son iki gündür de daha fenaydım evimden hiç çıkmadıım (bu arada kayınvalidemle yanyana dairelerimiz ) normalde hergün mutlaka uğrarım yanına oturuz evime gelirim bu iki gündür gitmedim bugün biraz kendimi iyi hissettim bi saat önce uğradım yanına buraya kadar bişe yok benim pazar günleri okulum var her pazar gidiyorum bugün bana ne dese beğenirsiniz niye hiç gelmiiyosun buraya ben de yatıyodum dedimm e sen yatıyosunda yarın okulda nasıl sıra üstünde duruuyosun kaç saat buraya beş dakika uğrıyamıyosun . böyle varya sanki naz yapıyomuşum gibi olduya sinir oldum bana inanmıyomuş gibi bi tavır sergiledi o kadar zoruma gittiki ya bide hiç bişe diyemedim yaaa ona yanıyorum hadi kötülük olmasın dedimm ama şimdi kendi kendimi yiyoruummmEZİKMİYİM BENN
ben bugün yine gezentiyimm hava çok güzell atayım kendimii dışarıyaa
h bugün bende gezentiyim:))))))) akşama görüşürüz artık......
ben tamizliğe dönüyom aşkısı...
ezikmiyim len ben temizlik yapıyommm perişanlardayım külkedisi kıvamındayımmm...
Ahh canım benim sen de iyi gelinsin belli..Ama iyilik ten maraz doğuyor maalesef bunlara fazla yüz verince tepene çıkıyorlar kendileri patır patır doğurdukları iiçin seni beni anlamıyorlar..boşver lafını esirgem gitme bir daha doktorum yaskladı moralini bozan laf sokan insanlarla görüşme dedi dersin...açık açık söyleyeceksin bunlara soracaksın bir derdin mi var benimle ne karnın ağrıyor diye....bak benimkinin yüzüne bakmayınca yalakalığa başladı...Sen de onları ezikle bacıımmmmm arkanda benvarımm
Merhaba Canım erkek bebişlerinin bazıları öle oluyor benim arkadaşımın bebeği hiç hareket etmezdi..kız işi gücü bırakır onu dinlerdi içerde mi diye bakardı..ama çok sağlıklı acar bir oğlu oldu..şimdi de başedemiyor öyle yaramaz ki anlatamam...
canım kızlar da anlatmış bir spekulumla rahiime bırakılıyormuş..idarra sıkışık ve az da ağrılı bir işlem anesteziye gerek duymuyorlarmış..
selam karasu şekerim kocaman öpüldün görürşürz..anlamazlar mı işlerine gelmiyor yersen bu numaraları oğulları da analarına uyarsa ne mutlu onlara..benimkiyle az önce misafirleri yolcu ederken rastlaştık bebek kıyafeti almış bizim bebşimize güya ... kaç gündür yüzüne bakmıyorum ya yalakalık yapıyor aklı sıra..
Hadi caım inşallah çifter konur da ikizler gelir öpüldün Rabbim Yar ve yardımcın olsun
Canım ya çok geçmiş olsun...inşaallah sökülür hepsi benimde başıma geldi çok önceden çok ağrı çektim sonra bir ilaç verdi doktorum o ramazanın 15 gününü kanamalı geçirdim..ama öncesinde çok ağrım vardı tuvalete çıkmak işkenceydi...resmen alttan baskı yapıyordu...ama hepsi sökülür merak etme canımmm moralini bozma....bir ay da toparlarsın
yok bacım yaaa ne çıkacak bizim işyerindeki aşçının rahmi ters miş 2 taane doğal gebelikle kızları var doktorlar mucize demişler sen nasıl hamile kaldın falan ama oluyor işte...Rabbim verecek gerisi teferruat..
Ahh canım benim sen de iyi gelinsin belli..Ama iyilik ten maraz doğuyor maalesef bunlara fazla yüz verince tepene çıkıyorlar kendileri patır patır doğurdukları iiçin seni beni anlamıyorlar..boşver lafını esirgem gitme bir daha doktorum yaskladı moralini bozan laf sokan insanlarla görüşme dedi dersin...açık açık söyleyeceksin bunlara soracaksın bir derdin mi var benimle ne karnın ağrıyor diye....bak benimkinin yüzüne bakmayınca yalakalığa başladı...Sen de onları ezikle bacıımmmmm arkanda benvarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?