kızlar size bişe anlatıcam bildiğiniz gibi ben bu aralar çok kötüyüm kasık ağrılarım falan yattığımm zaman düzeliyorum anca son iki gündür de daha fenaydım evimden hiç çıkmadıım (bu arada kayınvalidemle yanyana dairelerimiz ) normalde hergün mutlaka uğrarım yanına oturuz evime gelirim bu iki gündür gitmedim bugün biraz kendimi iyi hissettim bi saat önce uğradım yanına buraya kadar bişe yok benim pazar günleri okulum var her pazar gidiyorum bugün bana ne dese beğenirsiniz niye hiç gelmiiyosun buraya ben de yatıyodum dedimm e sen yatıyosunda yarın okulda nasıl sıra üstünde duruuyosun kaç saat buraya beş dakika uğrıyamıyosun . böyle varya sanki naz yapıyomuşum gibi olduya sinir oldum bana inanmıyomuş gibi bi tavır sergiledi o kadar zoruma gittiki ya bide hiç bişe diyemedim yaaa ona yanıyorum hadi kötülük olmasın dedimm ama şimdi kendi kendimi yiyoruummmEZİKMİYİM BENN
slm kıslaaaaarrr hamile kaldım topiği bıraktım die düşünmeyin dün sabah ist a döndüm eve gelmeden kliniğe gittik genetik testler için kan verdim eşimle yemek yedik falan eve geldiğimde yol yorgunluğu da vardı dinlendim hep bgn de sabah iydim öğlen duş aldım duştan sonra hafif kanamam adet kanamam da ilk gün öyle olurdu oldu korktum kliniği aradım hemşire normal dedi ama içim rahat etsin die tekrar kan verdim zaten bgn de 14. gündü,değerim 1670 e çıkmış sonucu alınca rahatladım.şimdi de evde dinleniyorum.
egunal cnm liste için son adet tarihim 9 mart, 18 nisanda da keseyi görcez inş randevumuz var. bi de sana bişey sormak istiyorum ama bna cahil die gülme okşimdi bu hamiş listesinde hamilelerin bilgilerinin son kısmında 11+3 , 19+1, 22+0 gbi ifadeler var yha onlar ne ifade ediyo ?
Çok tatlisin kiiiz :))
Canim benim test gunum 14 nisan 12 degil ..
selam arkadaşlar allah nasip ederse benim tıransferimde pazartesi günü 08.30 da banada dualarınızı bekliyorum birde merak ettigim tıransfer işleminde anastezi verilmiyomuş nasıl geciyo acaba birde kac dakika sürüyo?
Kızlar ben az snr transfere giriyorum 3 tane 1 grade emrio 2 tane 2 grade emrio olmuş suan hastanedeyim 5 side pgdye girdi henüz sonuc çıkmadığı için bekliyorum tansferim anestezili olacak heran girebilirim sonuc gelir gelmez dua edin bana sizi coooooook seviyorumiki tane transfer istedim bu arada
Selam arkadslarim herkese iyi hafta sonu dilerinm seli cum hyrli ugurlu olsun insallh transferin rabbim hic ayirmasin sizi kucaginada al insallh evlatlarini
Kizlar benim holtercikti. Fakat kendi kardiyalogum makineyi begenmedi pazartesi tekrar takilabilir fakat esim dondu yanimda daha iyiym dun aksm kayinvaludeyi sattik akrabasina ama bugun alucaz geri esime diyrmus esin galiba beni istemiyor ah cnm dedin demkki anliyrmus ogluna soylerken sikayet etmk istemis anladigim kadariyla oh hicte umrumda degil insan olabilen ahlakli insanlara herzamn kapim acik rabbim biliyor neyse ben cikiyorum misafr var hepunizi optumm
kızlar size bişe anlatıcam bildiğiniz gibi ben bu aralar çok kötüyüm kasık ağrılarım falan yattığımm zaman düzeliyorum anca son iki gündür de daha fenaydım evimden hiç çıkmadıım (bu arada kayınvalidemle yanyana dairelerimiz ) normalde hergün mutlaka uğrarım yanına oturuz evime gelirim bu iki gündür gitmedim bugün biraz kendimi iyi hissettim bi saat önce uğradım yanına buraya kadar bişe yok benim pazar günleri okulum var her pazar gidiyorum bugün bana ne dese beğenirsiniz niye hiç gelmiiyosun buraya ben de yatıyodum dedimm e sen yatıyosunda yarın okulda nasıl sıra üstünde duruuyosun kaç saat buraya beş dakika uğrıyamıyosun . böyle varya sanki naz yapıyomuşum gibi olduya sinir oldum bana inanmıyomuş gibi bi tavır sergiledi o kadar zoruma gittiki ya bide hiç bişe diyemedim yaaa ona yanıyorum hadi kötülük olmasın dedimm ama şimdi kendi kendimi yiyoruummmEZİKMİYİM BENN
slm kıslaaaaarrr hamile kaldım topiği bıraktım die düşünmeyin dün sabah ist a döndüm eve gelmeden kliniğe gittik genetik testler için kan verdim eşimle yemek yedik falan eve geldiğimde yol yorgunluğu da vardı dinlendim hep bgn de sabah iydim öğlen duş aldım duştan sonra hafif kanamam adet kanamam da ilk gün öyle olurdu oldu korktum kliniği aradım hemşire normal dedi ama içim rahat etsin die tekrar kan verdim zaten bgn de 14. gündü,değerim 1670 e çıkmış sonucu alınca rahatladım.şimdi de evde dinleniyorum.
egunal cnm liste için son adet tarihim 9 mart, 18 nisanda da keseyi görcez inş randevumuz var. bi de sana bişey sormak istiyorum ama bna cahil die gülme okşimdi bu hamiş listesinde hamilelerin bilgilerinin son kısmında 11+3 , 19+1, 22+0 gbi ifadeler var yha onlar ne ifade ediyo ?
canım sen bide bendeki kayın valdeyi görsen oda benim alt dairemde oturuyor. herşeyi en ince ayrıntısına kadar sorar meraklımı meraklı eltimle aramızda ufak bi mevzu vardı, benim eltim kayınvaldemin yiyeni oluoyr bizde o mevzu üzerine konuşuyorduk sudan sebep bişeydi hemen duyar duymaz atladı teyze yiyen bir oldu bana demedikleri kalmadı. söyledikleri şeyi ikisi bir olup inkar ettiler kafamdan aşagı kaynar sular döküldü hala kendime gelemedim resmen teyze yiyen dayanışması yaptılar.
Nedir bizim bu K ' lardan çektiğimiz yahu.:95Kayınvalide,kayınpeder,kayın ....)
bence kayın dan çekiyoruz şekerimmm
Kök kayınsa bir adım geriye
o zaman kökünü kazımak lazım bunların
sensin o taammıııı
saol canımmm...
bi anlaşamadık senin test günün konusunda
ne güzel sona gelmişsin artık..
Rabbim yardımcın olsun...muayene gibi düşün 5 dk lık bir işlem..
anaaammm selo ya bak sen akşam akşam transfere giriyor...
hadi hayırlı olsun canım...
bebeklerini al göbişine sonra test gününü bekleyelim hepberaber...
ay yinemi başına geliyoooo...
Sabır sabır yaaa sabır...
bana bak sakın kendini strese sokma kadını değiştiremezsin lütfen görmemezlikten gel yaptıklarını lütfen...
sonra bebeğinde sende çok etkileniyorsunuz...
ama yaaa seni üzen Allahın dan bulsun...
kıyamam hiç sana...
sıradan bir kaynana tribi işte...
bişey diyemediğin için dertlenme lütfen...
kul bilmezse Allah bilir senin iyiliğini...
canım sen bide bendeki kayın valdeyi görsen oda benim alt dairemde oturuyor. herşeyi en ince ayrıntısına kadar sorar meraklımı meraklı eltimle aramızda ufak bi mevzu vardı, benim eltim kayınvaldemin yiyeni oluoyr bizde o mevzu üzerine konuşuyorduk sudan sebep bişeydi hemen duyar duymaz atladı teyze yiyen bir oldu bana demedikleri kalmadı. söyledikleri şeyi ikisi bir olup inkar ettiler kafamdan aşagı kaynar sular döküldü hala kendime gelemedim resmen teyze yiyen dayanışması yaptılar.
:13::13::13:Kökten çözüm
bende öle düşünüyom işte sesimi hiç çıkarmadıım ama evime gelip ağladıımm çok sulu gözüm yaaa
Kocacım evimin direği erim geldi...
Yemek yiyelim sonra geliciimmm
ya varya şu ayrımcılıkk yokmuuuu deli oloyorumm
evet resmen ayrımcılık yaptı ama sen şuan hic bişey takma kafana kendini düşün cünkü onlar seni düşünmez.
Kocacım evimin direği erim geldi...
Yemek yiyelim sonra geliciimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?