Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kıslaaaaarrr hamile kaldım topiği bıraktım die düşünmeyin dün sabah ist a döndüm eve gelmeden kliniğe gittik genetik testler için kan verdim eşimle yemek yedik falan eve geldiğimde yol yorgunluğu da vardı dinlendim hep bgn de sabah iydim öğlen duş aldım duştan sonra hafif kanamam adet kanamam da ilk gün öyle olurdu oldu korktum kliniği aradım hemşire normal dedi ama içim rahat etsin die tekrar kan verdim zaten bgn de 14. gündü,değerim 1670 e çıkmış sonucu alınca rahatladım.şimdi de evde dinleniyorum.
egunal cnm liste için son adet tarihim 9 mart, 18 nisanda da keseyi görcez inş randevumuz var. bi de sana bişey sormak istiyorum ama bna cahil die gülme ok şimdi bu hamiş listesinde hamilelerin bilgilerinin son kısmında 11+3 , 19+1, 22+0 gbi ifadeler var yha onlar ne ifade ediyo ?

canım sen bide bendeki kayın valdeyi görsen oda benim alt dairemde oturuyor. herşeyi en ince ayrıntısına kadar sorar meraklımı meraklı eltimle aramızda ufak bi mevzu vardı, benim eltim kayınvaldemin yiyeni oluoyr bizde o mevzu üzerine konuşuyorduk sudan sebep bişeydi hemen duyar duymaz atladı teyze yiyen bir oldu bana demedikleri kalmadı. söyledikleri şeyi ikisi bir olup inkar ettiler kafamdan aşagı kaynar sular döküldü hala kendime gelemedim resmen teyze yiyen dayanışması yaptılar.

Canım maşallah,hayırlı olsun,bol bol dinlen,iyi beslen meleğinle birlikte

11+3 11 hatfalık 3 günlük demek sanırsam.:44:

Çok tatlisin kiiiz :))

sensin o taammıııı
saol canımmm...

Canim benim test gunum 14 nisan 12 degil ..

bi anlaşamadık senin test günün konusunda

ne güzel sona gelmişsin artık..
Rabbim yardımcın olsun...muayene gibi düşün 5 dk lık bir işlem..

anaaammm selo ya bak sen akşam akşam transfere giriyor...
hadi hayırlı olsun canım...
bebeklerini al göbişine sonra test gününü bekleyelim hepberaber...

ay yinemi başına geliyoooo...
Sabır sabır yaaa sabır...
bana bak sakın kendini strese sokma kadını değiştiremezsin lütfen görmemezlikten gel yaptıklarını lütfen...
sonra bebeğinde sende çok etkileniyorsunuz...

ama yaaa seni üzen Allahın dan bulsun...
kıyamam hiç sana...
sıradan bir kaynana tribi işte...
bişey diyemediğin için dertlenme lütfen...
kul bilmezse Allah bilir senin iyiliğini...

Nedir bizim bu K ' lardan çektiğimiz yahu.:95 Kayınvalide,kayınpeder,kayın ....)

ne cahilliği cicim sorcan tabii..
mesela 11+3 ne demek ...11 hafta 3 günlük demek canımcım...kaç günlük olduklarını gösteriyooo...
bu arada tek yumurta ikizin olcak sankimm...

Canim kayinvalide, elti, gorumce bu ucluden uzak durucaksin. Yakin arkadas, sirdas olmak yok. Ilk zamanlar iyi anlasiyoruz gibi hissetsen de fikir ayriligina dustugunuz anda gor neler olur. En iyisi saygida kusur etmeden mesafeyi korumak. Biraz soguk kalmak sart.

bende öle düşünüyom işte sesimi hiç çıkarmadıım ama evime gelip ağladıımm çok sulu gözüm yaaa

ya varya şu ayrımcılıkk yokmuuuu deli oloyorumm

:13::13::13:Kökten çözüm

:13::13:

bende öle düşünüyom işte sesimi hiç çıkarmadıım ama evime gelip ağladıımm çok sulu gözüm yaaa

bak valla çok üzülüyorum sen üzülünce...
bu sıradan bi konu canım inan takdığına değmez konuşsun dursun...
senin takmaman için çok önemli bir nedenin var göbişinde...
başka zaman olsa çatır çatır kavga et hakkını savun derdim ama şu an gerilmene sebep olur...
yüzyüze geldiğinizde neden böle yaptığını sor tartışmadan ne kadar üzüldüğünü anlat ona...

Kocacım evimin direği erim geldi...
Yemek yiyelim sonra geliciimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…