Tüp Bebek Günlüğümüz !

ailecek gittik şekerim önce a sitiye gittik orda biraz alışveriş yaptık beyime gömlek neyim aldı bana tşört falan eve alıncak şeyler vardı onları aldım........ sonra kızılayda az bi işimiz vardı onu hallettik sonra migrosa asitide bulamadığımız bi ürün için gittik yemek yedik masaya çakıldık kaldık yorgunluktan

hay maşallahhh...
AVM lere tur düzenlediniz demek ailecek...
bi de bizim buraya optimuma geleydinizde bana da alo diyeydiniz...
temiğili bırakır hoooppp gelirdimmm
amma salladım yani zor gelirdim bu temizlik bugün ya bitecek ya bitecekti

ayy ben kaçırdım oniiiiiii benim derdime deva bu durum bu acilen öğrenmem gerek nerde dinlediniz kim konuştu çatlarım meraktan yaaaaaaaa
hoşgeldin cicim de akşama görüşürüz demişin giderken...
gece görüşürüz deseydin sabaha gelecektin zaar
bu arada laf sokuşturdum farkındaysan

selamm ben de akşama gelirim dedim gece geldim ama beni habire site atıyor cevap yazıyom gitmiyor..bilg eski ya habire sayfa ya kal geliyor ..eee bir de benim kocişin oburluğu tuttu habire bişeyler istiyo çaya çorbaya 2 gündür keyfini yapıyorum yaa ekşın diye tepemden inmiyooo..ayyyy ne çok şikayet ettim demiiii..
yaaa kızlar benim bunu öğrenmem lazım tek derdim tutunamama oldu artık acaba bana çare olur mu yaaaaaa..:18::18::18::18:

valla temizliği dün yapıp kocişten yardım almadığım için ödüllendirdi beni:))))) ne istersem aldı...... tabi ben senin gibi detaylı yapmadım ama olsun bidahakinede optimuma geliriz inşallah......

Kız ne yoruyorsun bu kadar kendini içerden elif der der tepinmiştir Annneeeeeeee yeter artık totonu bir yere koy da dinelenelm diyeeee ne olacak çakıldın kaldın demi en sonundaaaaaa

Temizlik bir kaldı mı bir kesildi mi daha geri dönüşü olmiii ya bitecek ya bitecek dedğin gibi ....ben de çok yoruldum bugün yaaa...:26::26:

selam şeker...
kocacın özellikle yapmıştır bize takılma diye..
hain adam site niye atıyoo cicim...
nick ini ve şifreni girdikten sonra beni hatırla kutucuğunu işaretle bi daha atılmazsın...

valla temizliği dün yapıp kocişten yardım almadığım için ödüllendirdi beni:))))) ne istersem aldı...... tabi ben senin gibi detaylı yapmadım ama olsun bidahakinede optimuma geliriz inşallah......

aferin onaaa...
benim 2 gündür totom yer görmedi bizimki niye beni ödüllendirmiyooo...
ne yani ben insan değilmiyim kadın değilmiyim

hoşgeldin kuzu.... valla tepinmiştir elifim... epeydir bu kadar yorulmamıştım.... sen neler yaptın??

bi mutfak kaldı arında ütü ve mutfağı hallettim mi tamamdır
senin misafirler geldimi cicim...

hoşgeldin kuzu.... valla tepinmiştir elifim... epeydir bu kadar yorulmamıştım.... sen neler yaptın??

Hoşbulduk Akasyam yorgun kuşum....ne olsun misafirlerim geldi ağırladım gönderdim...napiim kocişin şımarıklıklarıyla uğraşıyorumm..

CAL Bacım bugünkü tv programından bahsetsene bacım sordum ama az önce de görmedin galiba anlatır mısın ne dedi doktorlar nasıl oluyor muş

hemen kınama gönderelim senin kocişe..... ne ayıp insan karısını ödüllendirmezmi?

prenses geliyooo azcık kokoş oluversin zaten o da gayet sade ve şık birazda sen el atarsın ohhh misss kızımıza layık olur...

prenses olduğu belli olsun dimi ama kokoş yapayım kızımı:))son halinide gösteririrm sizlere artıkk,benim mide yanmaları başladı yinee

bi mutfak kaldı arında ütü ve mutfağı hallettim mi tamamdır
senin misafirler geldimi cicim...
Benim ki beni, ekşınla ödüllendirdi.. artık beni kandırdı mı bilemiyorum bu konuda şüphelerim var
geldi misafirlerimm kuzenim samsundan geldi nişanlısı da istanbul da onu da almış gelmiş benim bir ara annemle teyzem burdaydı gözünden ameliyat olmuştu teyzem bu onun gelini olacak inşaalah pazartesi nikahları var nikah şahidimiz olun dediler inşaallah pazartesi nikahdayız Ayy ne giysem sade bir nikah olacak 3-5 kişilik ama gene de şık olayım azcık diyorum..

hemen kınama gönderelim senin kocişe..... ne ayıp insan karısını ödüllendirmezmi?

bakalım bende hamiş olunca temizlik yaptığımda nasıl davranacak...
kriterlerim değişti her silip süpürmeye kredi kartı istiyom ben limiti sınırsız

Canım valla bende mutfaktaydım haberı duyunca salona kostum ama yarım yamalak dınleyebıldım. Tup bebekte bı uygulama yapılıyomus transferden sonra dusuk veya tutunamama sorunu ortadan kalkıyomus, bı hastada denemısler basarılı olmus. kesın hamılelık olcak ınsallah. Bu yenı uygukamaları denemelıyız bence, ıkramaya sende durum ne . Bılıyosun senın merkesde gonlum var :)

ohhh ne güzell canım aldırmışsın istediklerini,,birde detaylı yapsaydın temizliğinii kimbilir neler alırdı adam:))

bakalım bende hamiş olunca temizlik yaptığımda nasıl davranacak...
kriterlerim değişti her silip süpürmeye kredi kartı istiyom ben limiti sınırsız

Tatlım vallahi halimiz belli biz Nazlı kibar hamileler olucaz kocidler bize çok farklı davransınlar mümkünse :) ayy ben düşünemiyorum benim kocisi çok hassas bukonuda transfer döneminde bile çok dikkatli gecen diyoki 5 yıl oldu yeter eksin meksin bebidimiz geldikçe ben hjc aramamam eksini diyoo

canım benim merkezi ben IVI diye biliyordum ama değilmiş dün millstone la konuşurken aydınlattı beni ben topu topu 3 kez gittim merkeze geçen seneden beri benim doktorum özel çapa hastanesinden Altay kartal o da İst. Tüb bebek merkeziyle çalışıyor ikisi de taksimde olduğu için ben 2 adı var sanıyordum benim gittiğim yer İstanbul Tüp bebek merkezi. ama Ozan bey i tavsiye edebilirim çok ii bir doktor bir de Aret Kamar ın çok hastası var merkezde...neyse benim doktorum opu ya falan girdiği için ordayım açıkçası bir de şua an donmuşlarım orda bekliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…