Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam cnm..6 gün biraz fazla..3 ila 5 gün olması lazım perhizin çoğunlukla..

Son düzenleme:

merci cicimmmm...

kızlar iyi geceler çıkmam lazım sabah kahvaltıya davetliyiz biraz erken kalkmam lazım kendinize iyi bakın allah rahatlık versin kocaman öpüyorum sizi

iyi geceler Allahrahatlık versin...

anladım kuzum halı saha maçı olduğunu
yarın büyük gün tabii perhizde olcanız şekerim...
tıp dünyası seni aşılamadan önce kocana aşı yaptırman sakıncalı

selam cnm..6 gün biraz fazla..3 ila 5 gün olması lazım perhizin çoğunlukla..

tatlım , bizim yaptırdığımız klinikte en az 5 gün diyorlardı erkek faktörlü olanlarada 6 gün en az ben o yüzden ole dedim ama bizim yaptırdığımız fakülte hastanesiydi belkide cihazlar farklı olduğundan kliniğe görede değişiyordur

kızlar iyi geceler çıkmam lazım sabah kahvaltıya davetliyiz biraz erken kalkmam lazım kendinize iyi bakın allah rahatlık versin kocaman öpüyorum sizi
iyi geceler zuzummmmmmm...............

yat hadi balım zaten iki gündür canın çıktı temizlikten.....................

kız biliyorum bildiğini zaten..ölesine didim..
acep aşılamadan sonra ne olucek...?
özledik birbirimizi yemin ederim kiiii

hımm..bizde erkek faktörüyüz..ve hep 4. günü alıyorlar bizden spermciklerimizi:44:

bulamadım canım hep eski videolar vardı yenisi yok henüz...
demek hala kırmızların bi belirtisi yok...
Allah Allah vallahi bi tuhaflık var bunda daktırcın bi hafta bekle demedimiydi sanki doldu yahu...
biz ekşını regl olmadan önce bıraktık zatiii...
iyi yapmışsınız yok maalesef ama kaç günüdür karın ve kasık ağrısı çekiyorumm.daha ne kadar çekerim bilmem ama söktürücüye rağmen neden gelmedi kırmızılar anlamıyorumm..
olacak canım bu sefer olacak bebiş sana sımsıkı sarılacak
inşaalah tek umudum o zatenn

iyi geceler kızlarrr..
kocam maça gitti bende size bir uğrayayım dedim..aslında gözümden uyku akıyor
ne durumdasınız?? var mı gelişmeler??
aynı bildiğin gibi biz maçı yaptık kociş yendi rövanş yapalım dedi ben de itiraz ettim ben hep kaleci oluyorum tüm golleri ben yiyorum dedim....
Biri bana saatin 01.00 olduğunu ve yatmam gerektiğini söylesinnn:82:
ben de yatmalıyım ama çamaşırım var asılacak ...gülden çabuk yatağaaaa diyeyşm bariiiiiiii biri de bana desiiiinnnnnnn..
kız gece gece ne maçı buuu
ne yolluyon adamı gece maçına
bak içine fitne fesat sokuyommm gelince kavga etmeyin taammııı
aynı uyku benim gözümden de akıyoooo
kışkırtmayalım hatunlarııııııııııı...uyumaya gidin bacılaaarrrrrrrr..bizim kocişlerin öle kaçak etle falan işi olmaz çarpılırlar alimallah...
hhahahay sen de çok zekisin şekerimmmm....

aynı bildiğin gibi biz maçı yaptık kociş yendi rövanş yapalım dedi ben de itiraz ettim ben hep kaleci oluyorum tüm golleri ben yiyorum dedim....

Allah iyiliğini versin emiii...
evet evet biz milli kaleci olduk..
ama golleri yiyemedik..:26:
bir yesekte 9 ayın sonunda kaldırsak kupalarıııı

mutfağımmm berbat durumda çamaşırlarım asılacak onları halledip yatayım ..Beni özleyin ve rüyanızda görün anacımm..Yarın soracam kimler görmüş diye
hadi bakalım herkese tatlı rüyalar yarın göeüşmek üzere sizi seviyorumm kocaman öpüyorum

hımm..bizde erkek faktörüyüz..ve hep 4. günü alıyorlar bizden spermciklerimizi:44:

bence iyi bişey bu, demekki kliniğinizde dahada gelişmiş cihazlar var ve şansın biraz daha yüksektir,
hepinizin gönlüne göre versin , en hayırlısını inşallah

ben azönce hepsini hallettim..çamaşırları asarken azıcık üşüdüm ama hallettim..
kolay gelsin cnm sana iyi gecelerrr

senin bu kırmızılar ne ekşın ne söktürücü dinliyooo merak ediyorum akıbeti nolcek diye...
bizim maçlar rövanşlı değil eleme usulü tek maç üzerinden
golleri hep biz yiyor olabiliriz ama yemek istediğimiz golleri yeriz...
yani bize bağlı cicim herşey...
hayden yatağaaa...

oyleyim vallaaa ayy utandimmm:18:

iyi geceler datlum yarın görüşürüz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…