• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar, biz yumurta toplanmadan iki gün önceye kadar ekşın yapmıştık, hatta yumurta toplanırken spermleri yıkamak için teslim alan hemşire eşime son ilişki tarihini sorup kızmış birde , ama spermleri dışarı attığınız sürece sorun çıkmıyo tedavide birde erkek faktörlü olanların en az 6 gün dinlenmesi gerekiyo benim bildiğim

selam cnm..6 gün biraz fazla..3 ila 5 gün olması lazım perhizin çoğunlukla..

Son düzenleme:
$rotate1.gif $rotate1.gif $rotate1.gif $rotate1.gif $rotate1.gif $rotate1.gif
tam yatacakken vazgeçip dönüyorummm...

slm kızlar, biz yumurta toplanmadan iki gün önceye kadar ekşın yapmıştık, hatta yumurta toplanırken spermleri yıkamak için teslim alan hemşire eşime son ilişki tarihini sorup kızmış birde , ama spermleri dışarı attığınız sürece sorun çıkmıyo tedavide birde erkek faktörlü olanların en az 6 gün dinlenmesi gerekiyo benim bildiğim

merci cicimmmm...

kızlar iyi geceler çıkmam lazım sabah kahvaltıya davetliyiz biraz erken kalkmam lazım kendinize iyi bakın allah rahatlık versin kocaman öpüyorum sizi :54::3::3::3::3::3::3::3:

iyi geceler Allahrahatlık versin...

cicimm halı saha maçı ayol...

her hafta aynı saat..rutin maç..bu bugün 2.maç ama..

gelince patso yemeye gidelim diyorda benim gözüm kesmedi..yarına inşallah..

birde yeni evli çiftimiz var eşimin kuzeni..dün balayından geldiler..bizi çağırıyorlar evlerine ama ben cocama olmaz didim..ayıp didim..:19:

kaldık evde bi başımıza yani..ekşında yoğğğ..perhizdeyiz yaa..
özetleyiverdim durumu hemencecik..

anladım kuzum halı saha maçı olduğunu:9:
yarın büyük gün tabii perhizde olcanız şekerim...
tıp dünyası seni aşılamadan önce kocana aşı yaptırman sakıncalı:9:

selam cnm..6 gün biraz fazla..3 ila 5 gün olması lazım perhizin çoğunlukla..

tatlım , bizim yaptırdığımız klinikte en az 5 gün diyorlardı erkek faktörlü olanlarada 6 gün en az ben o yüzden ole dedim ama bizim yaptırdığımız fakülte hastanesiydi belkide cihazlar farklı olduğundan kliniğe görede değişiyordur

kızlar iyi geceler çıkmam lazım sabah kahvaltıya davetliyiz biraz erken kalkmam lazım kendinize iyi bakın allah rahatlık versin kocaman öpüyorum sizi :54::3::3::3::3::3::3::3:
iyi geceler zuzummmmmmm...............

yat hadi balım zaten iki gündür canın çıktı temizlikten.....................

merci cicimmmm...

iyi geceler Allahrahatlık versin...

anladım kuzum halı saha maçı olduğunu:9:
yarın büyük gün tabii perhizde olcanız şekerim...
tıp dünyası seni aşılamadan önce kocana aşı yaptırman sakıncalı:9:

kız biliyorum bildiğini zaten..ölesine didim..:24:
acep aşılamadan sonra ne olucek...?
özledik birbirimizi yemin ederim kiiii:17:

tatlım , bizim yaptırdığımız klinikte en az 5 gün diyorlardı erkek faktörlü olanlarada 6 gün en az ben o yüzden ole dedim ama bizim yaptırdığımız fakülte hastanesiydi belkide cihazlar farklı olduğundan kliniğe görede değişiyordur

hımm..bizde erkek faktörüyüz..ve hep 4. günü alıyorlar bizden spermciklerimizi:44:

canım bende izledim daha önce topikte biride bununla ilgili video yayınlamıştı timur gürgan ve yurt dışından bir ekip birlikte geliştirmiş kaliteli embriyosu olan tutunmayan yada tutunup düşük yaşayanlarda uyguluyorlarmış annenin kanını falan geliştirip bir sıvı üretiyorlarmıs o sıvı ile transfer öncesi rahmi yıkıyorlarmış sonra transfer yapıyorlarmış daha detaylı bilgiyi gürgan kliniğin sitesinden bulabilirsin..
bulamadım canım hep eski videolar vardı yenisi yok henüz...
demek hala kırmızların bi belirtisi yok...
Allah Allah vallahi bi tuhaflık var bunda daktırcın bi hafta bekle demedimiydi sanki doldu yahu...
biz ekşını regl olmadan önce bıraktık zatiii...
iyi yapmışsınız yok maalesef ama kaç günüdür karın ve kasık ağrısı çekiyorumm.daha ne kadar çekerim bilmem ama söktürücüye rağmen neden gelmedi kırmızılar anlamıyorumm..
olacak canım bu sefer olacak bebiş sana sımsıkı sarılacak
inşaalah tek umudum o zatenn
Daktırcım ne zaman şaapmayı yasaklarsa o zamanda kadar devam bence...
hepte öle yaptım bugüne kadar...
ondan mı tutmadı acabaaa:44::9:
gerçi bu kez kociş geri duruyooo ama nereye kadar kırmızılar yarın 9 ay gelmemek üzere gidiyolar benden bence geri duran kociş atağa kalkabilir:17:

iyi geceler kızlarrr..
kocam maça gitti bende size bir uğrayayım dedim..aslında gözümden uyku akıyor:31:
ne durumdasınız?? var mı gelişmeler??
aynı bildiğin gibi biz maçı yaptık kociş yendi rövanş yapalım dedi ben de itiraz ettim ben hep kaleci oluyorum tüm golleri ben yiyorum dedim....:17::17::17:
Biri bana saatin 01.00 olduğunu ve yatmam gerektiğini söylesinnn:82:
ben de yatmalıyım ama çamaşırım var asılacak ...gülden çabuk yatağaaaa diyeyşm bariiiiiiii biri de bana desiiiinnnnnnn..
kız gece gece ne maçı buuu:9:
ne yolluyon adamı gece maçına:4:
bak içine fitne fesat sokuyommm gelince kavga etmeyin taammııı:9:
aynı uyku benim gözümden de akıyoooo:8:
kışkırtmayalım hatunlarııııııııııı...uyumaya gidin bacılaaarrrrrrrr..bizim kocişlerin öle kaçak etle falan işi olmaz çarpılırlar alimallah...
zuzu valla benim koca bu ignelere baslayinca uzak duruyo benden hatta asilamalarda bile oyleydi taaaki sonucu alana kadar halbuki sacma asilamanin normal iliskiden farki yok cok insan asilamadan sonra eksin yapiyormus ama biz yapmadik.tup bebek tedavim dede adam uzak duruyordu ben bi kez yapalim dedim kac gundur yapmiyoruz seylerinin kalitesi dusmesin caanlansinlar azcik dedim de yaptik :)))))
hhahahay sen de çok zekisin şekerimmmm....:9::9::9::9:

aynı bildiğin gibi biz maçı yaptık kociş yendi rövanş yapalım dedi ben de itiraz ettim ben hep kaleci oluyorum tüm golleri ben yiyorum dedim....:17::17::17:

Allah iyiliğini versin emiii...:27:
evet evet biz milli kaleci olduk..
ama golleri yiyemedik..:26:
bir yesekte 9 ayın sonunda kaldırsak kupalarıııı:65:

mutfağımmm berbat durumda çamaşırlarım asılacak onları halledip yatayım ..Beni özleyin ve rüyanızda görün anacımm..Yarın soracam kimler görmüş diye
hadi bakalım herkese tatlı rüyalar yarın göeüşmek üzere sizi seviyorumm kocaman öpüyorum:48::48::48::48:

mutfağımmm berbat durumda çamaşırlarım asılacak onları halledip yatayım ..Beni özleyin ve rüyanızda görün anacımm..Yarın soracam kimler görmüş diye
hadi bakalım herkese tatlı rüyalar yarın göeüşmek üzere sizi seviyorumm kocaman öpüyorum:48::48::48::48:

ben azönce hepsini hallettim..çamaşırları asarken azıcık üşüdüm ama hallettim..
kolay gelsin cnm sana iyi gecelerrr

iyi yapmışsınız yok maalesef ama kaç günüdür karın ve kasık ağrısı çekiyorumm.daha ne kadar çekerim bilmem ama söktürücüye rağmen neden gelmedi kırmızılar anlamıyorumm..

ben de yatmalıyım ama çamaşırım var asılacak ...gülden çabuk yatağaaaa diyeyşm bariiiiiiii biri de bana desiiiinnnnnnn..

kışkırtmayalım hatunlarııııııııııı...uyumaya gidin bacılaaarrrrrrrr..bizim kocişlerin öle kaçak etle falan işi olmaz çarpılırlar alimallah...

senin bu kırmızılar ne ekşın ne söktürücü dinliyooo merak ediyorum akıbeti nolcek diye...
bizim maçlar rövanşlı değil eleme usulü tek maç üzerinden:1:
golleri hep biz yiyor olabiliriz ama yemek istediğimiz golleri yeriz...
yani bize bağlı cicim herşey...
hayden yatağaaa...

oyleyim vallaaa ayy utandimmm:18:

iyi geceler datlum yarın görüşürüz.....

Back
X