Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler datlum yarın görüşürüz.....
herkese iyi geceler bende yatiyorum demek isterdim amma malesef kocis ahanda simdi girdi iceri opuyorum hepinizi iyi geceler tatli uykular![]()
iyi uykular kızlar hepinise, tatlı rüyalar
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
dün kontrolumuz vardı haberin güzel olup olmadığına karar verememekle birlikte sabaha kadar uyuyamadım.
eğer herşey yolunda giderse amnio sıvısının sınırda olmasından dolayı kilomuz 2 kg geçerse yani 32.hafta biter bitmez erken doğum yapacakmışım
bu durum benı bir hayli endişelendirdi. tüp bebeği olduğu için doktorumuz ayrı bir evham yapıyor buda beni geriyor.
pazartesi günü prof.amcamıza gidicez onunla daha ayrıntılı konuşuruz bu durumu o en azından evham yapmıyor ve yaptırmıyor insana.
7.ayda başlamamız gereken ciğer iğnelerine. 10 gün sonraki kontrolumuzde başlıyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
eğer herşey 10 hafta iyi giderse kızıma gerekenden erken kavuşacağım![]()
Günaydın arkadaslar
Hayırlı mutlu haftasonu olsun inşallah
İzmirde hava mükemmel kizimla birazdan Karşıyaka'ya sahile gideceğiz
Biraz yürüyüş yapıp eğleniriz
Herkezi öpüyorum
evet evet dinledim ben ankarada uygulanmış galiba.hem düşük riskini engelliyomuş.hemde tutunmasını saglıyomuş.tuttumu tutmadımı düşünme derdin yok yani. yaptın bittii..süper yaaa![]()
gunaydın ıyı pazarlar nasılsınız .......................................
Gunaydin egunalcim hayirli sabahlar olsun
bak gece kacta yatmis kizlar anca uyanamislardir![]()
canım kızları ayrı gelinler ayrııııııı bunu unutma.... bide seni yeniden görmek çok güzeeeeeeeel...........
Eki Görüntüle 385516 Eki Görüntüle 385516 Eki Görüntüle 385516
Günaydınnnn...
Güzel ve güneşli bir pazar diliyorum arkadaşlarıma...
Niye kimse yok pazar pazar bu kadar yatılırmı canım...
Saat 8.40 olmuş ayıp amaa
Eki Görüntüle 385516 Eki Görüntüle 385516 Eki Görüntüle 385516
gunaydın ıyı pazarlar nasılsınız .......................................
Gunaydinn ben yine calisiyorum(