Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar geçenlerde haberlerde çıkan gebelik aşısını doktoruna soran oldumu?:26:

o gün bende yarım yamalak tvde izleyebildim. sonra burda derdimi anlatamadım :) telefondan baglanmıstım bir türlü açıklamasını yapamamıştım. sahi arastıran soran oldumu?

canım ben donmus bebeklerımı aldım 12 martta negatıfı aldım =((((
uzun sure tedavı olamayacagım ıcın guldenım sagolsun cıkardı benı lısteden ben ıstedım gunluk yenıleyınce kendımı orda gormek
bırde ıkı embırıyo kondu ama nasıp degılmıss...
ıyıyım sukur napalım bızde yasıyoruz bır sekılde kardeslerımızn haberlerıyle sevınıyoruz burda

ooooo super kuzu hayalı bıle guzel ama sen hepsını nasıl tasıycan kıııııııı
ıcınde 3 e ayrılırsa 6 olur haha 2 sını ben alırım olar mııııııııı

ikiz olsunnn..biri kızz biri erkek olsunn..artıkın isimleri sen dusunn onu da ben solemeyımm

bi kız bi oğlan olursa kız kesin CEREN olacak...erkeğide turginur teyzesi rüyasında görmüş EGEMEN olabilir...ceren ve egemen...ama erkeği kociş koysunnn ama babasının ismini koyma girişimi karakolda biter

bence tek sebep vakti zamani gelmedigi icin benimde onemli bir problem yok ama bak bu sekiz oldu
allah yardimcin olsun insallah bizde annelik duygusunu tadacagiz

öle canım vakti zamanı gelmemiş..... Benım bebişlerde masallh cok akıllı vakitlerı gelmeden cat kapı gelmıyolar ayıp olmasın die

hiii benimkini paylaşalım o zaman
doktorum sana feda olsunnnn...

e tabii bilinçliyiz de herşeyide sorunca azcık itici oluyoz sanki...
ama ben bunuda bi sorayımmm

sormayıncada herseyı el altından yapıyorlar nasılsa bu hasta ılgılenmıyor dıye yaaaaaa

Canım hatırlatmış oldum afedersin.

Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.

Vakti geldiğinde olacak,ben buna çok inanıyorum...

Bacım bı saatlgıne gıttım hemen dogurmussun ıkızleriii hazırlan bak yarınnn gözaydına gelcemm Bende ıkız istıommm olsa ne olurkııı

ooooo super kuzu hayalı bıle guzel ama sen hepsını nasıl tasıycan kıııııııı
ıcınde 3 e ayrılırsa 6 olur haha 2 sını ben alırım olar mııııııııı

olmazmı olar tabiii
gerçekten böle bişi oldumu acaba bugüne kadar...
işte soru; 2 embriyo kendi içlerinde en az 2 ye bölünüp ayrı ayrı tek yumurta ikizi doğuran oldumu bugüne kadar...
amma karışık oldu bebelerin önce tanjant kotanjantları ardından da obeb okekleri bakılır son olarakta kare kökü alındımı problem çözülmüş olur...
bak integral vs.. onlara hiç girmedim dahaaa

bi kız bi oğlan olursa kız kesin CEREN olacak...erkeğide turginur teyzesi rüyasında görmüş EGEMEN olabilir...ceren ve egemen...ama erkeği kociş koysunnn ama babasının ismini koyma girişimi karakolda biter

Egunal Allah gönlündekini gerçeğin etsin inşallah canım benim

Canım hatırlatmış oldum afedersin.

Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.

Vakti geldiğinde olacak,ben buna çok inanıyorum...

yok cnm olsun sorun degıl.....(zaten unutamıyorsun )
amın canım benımmmmmmmmmmmm
bende cok ınanıyorum umut oldukca her gunumde olcak dıyorum kuzu....

ceren de egemen de cok guzel isimlerrr....deeeee babasının ismi ne ki karakolda bitecek kadarrrr merak ettimmm

Bacım bı saatlgıne gıttım hemen dogurmussun ıkızleriii hazırlan bak yarınnn gözaydına gelcemm Bende ıkız istıommm olsa ne olurkııı

herkesten önce ben doğurmalıyım dedim ve hemen doğurdum napıyıımmmm doğurgan bi halim var

Egunal Allah gönlündekini gerçeğin etsin inşallah canım benim

Aminnn inşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

ceren de egemen de cok guzel isimlerrr....deeeee babasının ismi ne ki karakolda bitecek kadarrrr merak ettimmm

eveettt o romantik ve bebeğimde enterasan durabilecek o mübarek isimmm MECNUN...izniniz olursa kendimi tutamayımmm güliciimmmm

ıkı ısımde super kuzu
rabbım gonlune gore verısınnnnn
erkekler neden baba adını koyarlarkııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…