Kızlar geçenlerde haberlerde çıkan gebelik aşısını doktoruna soran oldumu?:26:
Ecrin_mert canım teşekkür ederim.Sen nasılsın?Listede göremedim seni :26:
Tuana canım sende Mayıs'ı bekliyormussun hayırlı olsun
Egunal eklemişsin canım teşekkürler,eline sağlık,liste süper olmuş.
taammm 2 tane olsunnnn...
Eki Görüntüle 386960
ahh canımm saol yaaa...valla bunu duymak benı cok sevındırdıı hee..cok mersiiama gun gelcekk benımde bı doktorum olcakk....
şimdi bana 2 embriyo transfer edilecek bu durumda 2 bebiş olma ihtimali var...
aynı anda kendi içlerinde bölünür ve tek yumurtada 2 şer tane çıkarsa 4 tane olur hiiiii
bu hayalin sonu yokkkkkçok fena boyutlara doğru gidiyoooo
ikiz olsunnn..biri kızz biri erkek olsunn..artıkın isimleri sen dusunn onu da ben solemeyımm
bence tek sebep vakti zamani gelmedigi icin benimde onemli bir problem yok ama bak bu sekiz oldu
allah yardimcin olsun insallah bizde annelik duygusunu tadacagiz
hiii benimkini paylaşalım o zaman
doktorum sana feda olsunnnn...
e tabii bilinçliyiz de herşeyide sorunca azcık itici oluyoz sanki...
ama ben bunuda bi sorayımmm
canım ben donmus bebeklerımı aldım 12 martta negatıfı aldım =((((
uzun sure tedavı olamayacagım ıcın guldenım sagolsun cıkardı benı lısteden ben ıstedım gunluk yenıleyınce kendımı orda gormek
bırde ıkı embırıyo kondu ama nasıp degılmıss...
ıyıyım sukur napalım bızde yasıyoruz bır sekılde kardeslerımızn haberlerıyle sevınıyoruz burda
ooooo super kuzu hayalı bıle guzel ama sen hepsını nasıl tasıycan kıııııııı
ıcınde 3 e ayrılırsa 6 olur haha 2 sını ben alırım olar mııııııııı
bi kız bi oğlan olursa kız kesin CEREN olacak...erkeğide turginur teyzesi rüyasında görmüş EGEMEN olabilir...ceren ve egemen...ama erkeği kociş koysunnn ama babasının ismini koyma girişimi karakolda biter
Canım hatırlatmış oldum afedersin.
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.
Vakti geldiğinde olacak,ben buna çok inanıyorum...
bi kız bi oğlan olursa kız kesin CEREN olacak...erkeğide turginur teyzesi rüyasında görmüş EGEMEN olabilir...ceren ve egemen...ama erkeği kociş koysunnn ama babasının ismini koyma girişimi karakolda biter
Bacım bı saatlgıne gıttım hemen dogurmussun ıkızleriii hazırlan bak yarınnn gözaydına gelcemmBende ıkız istıommm olsa ne olurkııı
Bende eger bı gun kızım olursa zeynep oglumada yusuf ismini vermek isterımmm cok severım bu isimleri
çokkkk güzell ısımlerr bunlarr yaaa
Egunal Allah gönlündekini gerçeğin etsin inşallah canım benim
ceren de egemen de cok guzel isimlerrr....deeeee babasının ismi ne ki karakolda bitecek kadarrrr merak ettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?