yok kuzu yapmaz bence .....
ama sen arada nabız yokla bakalım ne dıycekkk....
yettim garı
Cnm ben saka gibi buay herhafta gittim bir seyahate gidicktim gitmeden uğradım sonra dönünce uğradım sonra geçtiğimiz pazartesi kanamageldi pembe acil uçtum ve dün sabh yinegordum kızımı suyun iyi dedi buarada bn perşembe kent çigliye gittim oradaki Dr a da uğradım o da suyun iyi bebekte 1gun onde gidiyor dediEvet canım kızımız geliyor allahın izniyle. Bizde geçen cuma gittik Arala. Aynen canım sevilmeyecek adam değilki doktorcuğumuz. Biz 27 nisanda gideceğiz. bu hafta kan aldılar 4 lü test için. 27 nisanda da ayrıntılı ultrason yapacakmış organ taraması için. ama o dediğinden bahsetmedi bize sadece başka bir doktor arkadaş daha görecek dedi ama neden bilmiyorum biz pek pimpirik yapmıyormuşuz gibi davranıyoruz. belki ondan bize gerek duymamıştır. Ama sormayı unuttum hani suyu falan ne durum da diye sana bu konuda bişey söyledimi.
evet hatırlamazmıyım yaptığın şakayı...
önce üzüldüm sonra kızdım en sonunda da sevindim o gün...
ohhh ne güzel çıkar keyfini bugün yarın gelince de takma ne yaparsa yapsın...
bana öyle bi teklifle asla gelemez daha önce bu konuyla ilgili ne kadar sert tepki verdiğimi gördü başkasının çocuğu konuşulurken ortamda olurmu öle o ne biçim isim dedesinin ismi diye bi ömür bu isimlemi anılacak çocuk dedim ordan biliyoooo...şakayla bi dememesi beden sağlığı açısından iyi olur kendisi için.
Temmuz'dan önce almm diyor bende aynı fikirdeyim ama bak fikir olur sende
Cnm ay o ne gündü unutamm ömrüm boyunca hersey icin t ederim iyimi varsınız kötü sakai benim ki biliyorum özür dilerim darısı size insallh
Oh ne yattım walla bugunsorma hadı kalkım de esimemama hazrlayim anası yokken Güzelce
Tebrik ederim canım milleti beğeneyim derken 2700 ü kaçırdınnnn
Kızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce Nasıl teyzeleri
yettim garı
2701 e yetmişinnnn
yetemedım garrrrrrıııııııııııııııııııııııııııı
bende bu sayfanın açılısını yaparım2701 sayfada çok önemli ilk adım yanıııııııııııııııııııııııııı
çok güzel canım çok beğendim,,,ama biz karar veremedik isme,,,öykü sare düşünüyoruz ama ,iyice kesinleştiremedik,nasıl güzelmi??
Canım arkadaşlarım biraz mutfağa geçeyim artık...
iyi kaynattık bu saate kadar topikte olmadığım zamanların acısını çıkarayım derken ev yemeksiz kalacak...
bir saate dönerim diye planlıyorummm
şimdi bana 2 embriyo transfer edilecek bu durumda 2 bebiş olma ihtimali var...
aynı anda kendi içlerinde bölünür ve tek yumurtada 2 şer tane çıkarsa 4 tane olur hiiiii
bu hayalin sonu yokkkkkçok fena boyutlara doğru gidiyoooo
Cnm ben saka gibi buay herhafta gittim bir seyahate gidicktim gitmeden uğradım sonra dönünce uğradım sonra geçtiğimiz pazartesi kanamageldi pembe acil uçtum ve dün sabh yinegordum kızımı suyun iyi dedi buarada bn perşembe kent çigliye gittim oradaki Dr a da uğradım o da suyun iyi bebekte 1gun onde gidiyor dediYani ben biliyorum abartı davranıyorum ama napim elimde değil biziyakinen taniyor aral bey ve seni çok iyi anlıyorum diyor istediğin zamn gel gor bebeğini diyor banada başka bir göze gondericem dedi kalp için bebegin zaten sen hergeldiinde detaylı bakıyorum bebegin organlarına dedi ay e guzel yaaa çok sevindim bir prenses daha geldi topigimize hadı sende başla alışverişe bak hello baby varizmir bayrakli tarafında ordacokguzel bir bebek arabası var hatta netten bak markası mima xari suan kampanyali 350tl hediye kuponu var ama esim Temmuz'dan önce almm diyor bende aynı fikirdeyim ama bak fikir olur sende
maşallah prensesine. bizimde aral amcası gördüm organları ama bir daha bakarız dedi.ama su olayını sormayı unutmuşum..Ufak ufak aldık bişeyler zaten annem bana fırsat bırakmıyor. Ama bebek arabası almayı şimdilik pek düşünmüyorum bi doğsun bakalım. Ama yinede bi bakayım dediğine.
ya niye haber vermiyonuzzzzzz.... bensiz kutlama mı yapılır
bi kız bi oğlan olursa kız kesin CEREN olacak...erkeğide turginur teyzesi rüyasında görmüş EGEMEN olabilir...ceren ve egemen...ama erkeği kociş koysunnn ama babasının ismini koyma girişimi karakolda biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?