Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok kuzu yapmaz bence .....
ama sen arada nabız yokla bakalım ne dıycekkk....

bana öyle bi teklifle asla gelemez daha önce bu konuyla ilgili ne kadar sert tepki verdiğimi gördü başkasının çocuğu konuşulurken ortamda olurmu öle o ne biçim isim dedesinin ismi diye bi ömür bu isimlemi anılacak çocuk dedim ordan biliyoooo...şakayla bi dememesi beden sağlığı açısından iyi olur kendisi için.

yetemedım garrrrrrıııııııııııııııııııııııııııı

bende bu sayfanın açılısını yaparım 2701 sayfada çok önemli ilk adım yanıııııııııııııııııııııııııı

Cnm ben saka gibi buay herhafta gittim bir seyahate gidicktim gitmeden uğradım sonra dönünce uğradım sonra geçtiğimiz pazartesi kanamageldi pembe acil uçtum ve dün sabh yinegordum kızımı suyun iyi dedi buarada bn perşembe kent çigliye gittim oradaki Dr a da uğradım o da suyun iyi bebekte 1gun onde gidiyor dedi Yani ben biliyorum abartı davranıyorum ama napim elimde değil biziyakinen taniyor aral bey ve seni çok iyi anlıyorum diyor istediğin zamn gel gor bebeğini diyor banada başka bir göze gondericem dedi kalp için bebegin zaten sen hergeldiinde detaylı bakıyorum bebegin organlarına dedi ay e guzel yaaa çok sevindim bir prenses daha geldi topigimize hadı sende başla alışverişe bak hello baby varizmir bayrakli tarafında ordacokguzel bir bebek arabası var hatta netten bak markası mima xari suan kampanyali 350tl hediye kuponu var ama esim Temmuz'dan önce almm diyor bende aynı fikirdeyim ama bak fikir olur sende
evet hatırlamazmıyım yaptığın şakayı...
önce üzüldüm sonra kızdım en sonunda da sevindim o gün...
ohhh ne güzel çıkar keyfini bugün yarın gelince de takma ne yaparsa yapsın...

Cnm ay o ne gündü unutamm ömrüm boyunca hersey icin t ederim iyimi varsınız kötü sakai benim ki biliyorum özür dilerim darısı size insallh

Oh ne yattım walla bugunsorma hadı kalkım de esimemama hazrlayim anası yokken Güzelce

bende ıstemem kuzu....
esım bır ara sıtıyordu ama artık ıstemıyor kı onlarda sankı gelenek gorumcem nensının adı amca oglu dedesının adı fln ...
gecenlerde dogum yapan bırısı oldu dedede vefat etmstı kaynanam erkek oldugnu ogrenınce adı hazır ıste fln dedı
dedım oglu hep cagırınca babasını hatırlıycak olmaz oyle fln sankı gelenekmıs gıbı bısey bu yaaaa

kız delüü ne özürdiliyosun be sonu güzel oldu yaaa gerisini boşver..
bende kalkıyorum şimdi mutfağa...

Kızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce Nasıl teyzeleri

çok güzel canım çok beğendim,,,ama biz karar veremedik isme,,,öykü sare düşünüyoruz ama ,iyice kesinleştiremedik,nasıl güzelmi??

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım biraz mutfağa geçeyim artık...
iyi kaynattık bu saate kadar topikte olmadığım zamanların acısını çıkarayım derken ev yemeksiz kalacak...
bir saate dönerim diye planlıyorummm

beklıyor olicizzzzzzzzzzzzzzzzzzz kuzummmmmmmmmmmmm
kolay gelsın bakalım tatlım benımmmm

süpersin yaaaaa,,,bu hayalin sonu oolmaz,,geniş tutmak lazım hayali:)))

bi kız bi oğlan olursa kız kesin CEREN olacak...erkeğide turginur teyzesi rüyasında görmüş EGEMEN olabilir...ceren ve egemen...ama erkeği kociş koysunnn ama babasının ismini koyma girişimi karakolda biter

vallahi ben EGEMEN i bekliyorum artık,,rüyamda gördüm hayırlısıyla gelicek küçük bey,,,birde kız kardeş alırsa yanına ohhh tadından yenmez onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…