olmazmı olar tabiii
gerçekten böle bişi oldumu acaba bugüne kadar...
işte soru; 2 embriyo kendi içlerinde en az 2 ye bölünüp ayrı ayrı tek yumurta ikizi doğuran oldumu bugüne kadar...
amma karışık oldu bebelerin önce tanjant kotanjantları ardından da obeb okekleri bakılır son olarakta kare kökü alındımı problem çözülmüş olur...
bak integral vs.. onlara hiç girmedim dahaaa
ıkı ısımde super kuzu
rabbım gonlune gore verısınnnnn
erkekler neden baba adını koyarlarkııııı
ben 10 dakikaya gelcem heee...biri daha doğurmasınn bu arada valaa düşer bayılırmm
Kızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce Nasıl teyzeleri
Kızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce Nasıl teyzeleri
Bende eger bı gun kızım olursa zeynep oglumada yusuf ismini vermek isterımmm cok severım bu isimleri
kızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce nasıl teyzeleri
guzel ısımelr kuzuuuu.rabbım gonlune gore verısnnnn
zeynep bu guzellık varmı soyundaaaa dersın kuzuna canım benımmmmmm
eşimin öyle bi girişimi olmaz ama ben hayal ediyorum ya derse ne olur diyeee ondan dedim karakolda biter diyeee...
evet canım eger bana benzerse mıkemmell bi güzellıgı olur............. Babasına benzerse cok sırın olur ıkımıze bırer bıre benzerse artık ne olur buılememmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?