Tüp Bebek Günlüğümüz !

hadi hayırlısı canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah.

kızlar güldene ne oldu

canım gülden ilk opuda 1 yumurta toplandı e2 yüksek olunca diğerleri sıfırlanmış gibi anladım tuhaf bir durumdu yaşanan ne yazıkki sonra 2 .defa opuya girdi ordanda 2 yumurta kurtardık 3 tane yumoşş var inşallah onlar bebekleri olacak güldenimin....

İnsallah kaliteli bebis olurlar allahım sen herseyin hayırlısını nasip et yarabbi ben ne diyecemi bilemiyorum suan dersi bile dinliyemiyorum soktayim guldenim dualarım seninle insallah hersey yolunda gider

sendende allah razı olsun canımmmmm
rabbım o 3 ne can versın yeter bıze yaaaaa

şukur senden ıyı haber geldı kuzummmmm....
en kalıtelı yumos olsun 7 taneye can versın guzel allahım ınş... kuzummmm
gecer kuzum 2 gune kadar agrılarınnnn...

çok şükür diyelim o zaman şimdilik buna da şükür güldenimizin yumoşları güzelce döllensin de transferi gerçekleşsin az olsun öz olsun çok dua ediyoruz inş herşey daha güzel olucak. elifcim senden de Allah razı olsun haberleri iletiyosun tek yürek olmamızı sağlıyosun

İnsallah kaliteli bebis olurlar ve bebisine kavuşursun canım benim bol dinlen biz güldenin durumundan dolayı soktayiz

AAAaa iyi bakalım canımm ne yapcan hıç yok deil ya sağlıklı iyi kalite olsun da bu sefer kızın yüzü gülsün.ne kadar zor bir sınavdan geçiyoruz ya nerdeyse 2-3 günde bi hamile haberi alıyorum bi duyuyorum evlenmiş bi duyuyorum hamile kalmış yok bebeği olmuşş..valla koyuyor insanaa...

sevindimm canım hadi hayırlısı artıkk..inşallah bu emekler bosa gıtmezzzzz

geçmiş olsun bitanem... inşallah hepsi kaliteli bir şekilde döllenir ve senin göbüşünde can bulurlar........

rabbim kabul ederse kenz'ül arş,, yasin,, fetih,, 7 tefriciye ve 7ayetel kürsi okudum..... rabbim yardımcısı olsun........

sendende allah razı olsun canımmmmm
rabbım o 3 ne can versın yeter bıze yaaaaa
Aminnn evet cnmm kaliteli olsunn döllensinn turginur gibi 1 tanede yeter tabiii..Ayy çok sağol cnm sendenndee...

Canımıniçi çok sağoll aminn diyorummm tüm dualarınaaa..Ben ne yaptımki canımm Allah herkesten razı olsunnn dualarımızla yanında olduk güzel arkadaşımızınn..

haber verdın yoksa burda hıc bırsey bılmedıgımız halde kakırı kıkırı gıdecektık dua etmemızı sagladın tek yurek olmamımızı sagladın ne demek ben ne yaptım aaaaaaaa

Dualara iştirak edenden de ettirendende Allah bin kere razı olsunn..Tek yürek olalım hepp çok duygulanndımm ama ağlıcam geneee

geçmiş olsun bitanem... inşallah hepsi kaliteli bir şekilde döllenir ve senin göbüşünde can bulurlar........

Nerdesinn yaa akasyaaaa sensizzz yaşadık tümm gergin dakikalarııı

aglama kuzu yoksa bende aglarımmmmm
ıste bız gercek dost arkadas kardesızzzz.....
banane ona olmus demeyıp bırseyler yapmaya calısıyrouz....
belkı az belkı cok ama bız bır butunuz....

rabbim kabul ederse kenz'ül arş,, yasin,, fetih,, 7 tefriciye ve 7ayetel kürsi okudum..... rabbim yardımcısı olsun........

allah kabul etsın kuzummmmm
neredesın sen nasıl oldun bakımmmm duzeldınmı

üzgüntümüzden 2900.üncü sayfamızı bile kutlayamadık..nice sayfalaraa hep beraberr ve hamiş girmek dileğiylee....

canım 10:30 dan beri topikdeyim ama yazmak gelmedi içimden... çok üzgünüm... zaten okur okumaz güldeni aradım.. sonrada dualarımı ettim allah kabul ederse....

canım tekrardan geçmiş olsun inşallh hepsi döllenir dualarımız seninle sende biraz dinlen

saol canımmm....

Biraz ağrı ve kanama normal canım, bende de olmuştu. İyice dinlen, uzan bol bol. Senden güzel haberler aldık, inşallah kaliteli embriyoların olur. Güldenden de inşallah güzel haberler gelecek..

canım benim opu zor oldu sol tarafım bayağı ağrıyor kanamamda fazla ama çok şükür halime güldeni duyunca kendimi unuttum peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine rabbim yüzlerimizi güldürsün...

şükür canım seni çok merak ettik tlf da almamışısz neyse güzel haberle geldin rabbim yüzünü güldüsün sonunu hayırlı etsin inşallah dinlen şimdi....
saolun canlarım benim iyi ki varsınız .....

hadi hayırlısı canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah.

amin canım...

çok üzüldüm ama bunada çok şükür gülden iyi olsunda 3 yumurta da yeter....

saol inşallah canım ağrılar falan umrumda değil bebişim gelsinde .....

İnsallah kaliteli bebis olurlar ve bebisine kavuşursun canım benim bol dinlen biz güldenin durumundan dolayı soktayiz

inşallah canımm.....

inşallah canım saol....

saol gülümmm inşallah sonu güzel olur da bebişlerim gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…