merhaba kızlar ben geldim opu oldum. Opum biraz zor geçti ama çok şükür iyiyim ağrım ve kanamam var. 7 tane yumoş toplanmış hakkımızda hayırlısı artık allaha sığındım gerisi ona kalmışş...
İNŞALLH HEPSİ DÖLLENİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..........sendende allah razı olsun canım arkadaşım
kızlar güldene ne oldu
Canlarım şimdi annesi ile konuştum ikinci kez opuya almışlarr..2 tane daha toplayabilmişler ancakk..İlkindede 1 tane idii..3 yumoşumuz var yani anlayacağınızz..Yorum yaptılarmı diye sordum yok dedi gül teyzemm..Embriyologlar bakıcaklarmışş.İnş dualar ile herşey yolunda gider döllenipp embriyo olurlaaarr..Şimdilik böylee..Hepinizden allah razı olsunn..
Canlarım şimdi annesi ile konuştum ikinci kez opuya almışlarr..2 tane daha toplayabilmişler ancakk..İlkindede 1 tane idii..3 yumoşumuz var yani anlayacağınızz..Yorum yaptılarmı diye sordum yok dedi gül teyzemm..Embriyologlar bakıcaklarmışş.İnş dualar ile herşey yolunda gider döllenipp embriyo olurlaaarr..Şimdilik böylee..Hepinizden allah razı olsunn..
merhaba kızlar ben geldim opu oldum. opum biraz zor geçti ama çok şükür iyiyim ağrım ve kanamam var. 7 tane yumoş toplanmış hakkımızda hayırlısı artık allaha sığındım gerisi ona kalmışş...
merhaba kızlar ben geldim opu oldum. opum biraz zor geçti ama çok şükür iyiyim ağrım ve kanamam var. 7 tane yumoş toplanmış hakkımızda hayırlısı artık allaha sığındım gerisi ona kalmışş...
Aminnn canımmmm benimmm ne yaptımki bennnn..Cümlemizzdennn inşş..
Aminnn evet cnmm kaliteli olsunn döllensinn turginur gibi 1 tanede yeter tabiii..Ayy çok sağol cnm sendenndee...sendende allah razı olsun canımmmmm
rabbım o 3 ne can versın yeter bıze yaaaaa
çok şükür diyelim o zaman şimdilik buna da şükür güldenimizin yumoşları güzelce döllensin de transferi gerçekleşsin az olsun öz olsun çok dua ediyoruz inş herşey daha güzel olucak. elifcim senden de Allah razı olsun haberleri iletiyosun tek yürek olmamızı sağlıyosun
haber verdın yoksa burda hıc bırsey bılmedıgımız halde kakırı kıkırı gıdecektık dua etmemızı sagladın tek yurek olmamımızı sagladın ne demek ben ne yaptım aaaaaaaa
geçmiş olsun bitanem... inşallah hepsi kaliteli bir şekilde döllenir ve senin göbüşünde can bulurlar........
haber verdın yoksa burda hıc bırsey bılmedıgımız halde kakırı kıkırı gıdecektık dua etmemızı sagladın tek yurek olmamımızı sagladın ne demek ben ne yaptım aaaaaaaa
Aminnn evet cnmm kaliteli olsunn döllensinn turginur gibi 1 tanede yeter tabiii..Ayy çok sağol cnm sendenndee...
Dualara iştirak edenden de ettirendende Allah bin kere razı olsunn..Tek yürek olalım hepp çok duygulanndımm ama ağlıcam geneee
Nerdesinn yaa akasyaaaa sensizzz yaşadık tümm gergin dakikalarııı
rabbim kabul ederse kenz'ül arş,, yasin,, fetih,, 7 tefriciye ve 7ayetel kürsi okudum..... rabbim yardımcısı olsun........
aynen tuanaaa ecrineee katılıyorrrrr....
aynen tuanaaa ecrineee katılıyorrrrr....
canım 10:30 dan beri topikdeyim ama yazmak gelmedi içimden... çok üzgünüm... zaten okur okumaz güldeni aradım.. sonrada dualarımı ettim allah kabul ederse....
canım tekrardan geçmiş olsun inşallh hepsi döllenir dualarımız seninle sende biraz dinlen
Biraz ağrı ve kanama normal canım, bende de olmuştu. İyice dinlen, uzan bol bol. Senden güzel haberler aldık, inşallah kaliteli embriyoların olur. Güldenden de inşallah güzel haberler gelecek..
saolun canlarım benim iyi ki varsınız .....şükür canım seni çok merak ettik tlf da almamışısz neyse güzel haberle geldin rabbim yüzünü güldüsün sonunu hayırlı etsin inşallah dinlen şimdi....
hadi hayırlısı canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah.
canım gülden ilk opuda 1 yumurta toplandı e2 yüksek olunca diğerleri sıfırlanmış gibi anladım tuhaf bir durumdu yaşanan ne yazıkki sonra 2 .defa opuya girdi ordanda 2 yumurta kurtardık 3 tane yumoşş var inşallah onlar bebekleri olacak güldenimin....
sendende allah razı olsun canımmmmm
rabbım o 3 ne can versın yeter bıze yaaaaa
şukur senden ıyı haber geldı kuzummmmm....
en kalıtelı yumos olsun 7 taneye can versın guzel allahım ınş... kuzummmm
gecer kuzum 2 gune kadar agrılarınnnn...
İnsallah kaliteli bebis olurlar ve bebisine kavuşursun canım benim bol dinlen biz güldenin durumundan dolayı soktayiz
AAAaa iyi bakalım canımm ne yapcan hıç yok deil ya sağlıklı iyi kalite olsun da bu sefer kızın yüzü gülsün.ne kadar zor bir sınavdan geçiyoruz ya nerdeyse 2-3 günde bi hamile haberi alıyorum bi duyuyorum evlenmiş bi duyuyorum hamile kalmış yok bebeği olmuşş..valla koyuyor insanaa...
sevindimm canım hadi hayırlısı artıkk..inşallah bu emekler bosa gıtmezzzzz
geçmiş olsun bitanem... inşallah hepsi kaliteli bir şekilde döllenir ve senin göbüşünde can bulurlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?