Günaydın canım
Bütün dualarımız sen ve zuzu için
İnşallah sağlıklı bol bol yumoslariniz olsun inşallah
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum canlarım
Allah yardımcınız olsun
canımm haber varmı yaa ne oldu ? suan bekleme de dımı tekrar opu bugun olcak demii????
aglama canim insallah bu topikteki butun hatunlar er yada gec Allahin izniyle bebelerine kavusacak.duani da cok beyendim bende katiliyorum amincanım güldencim dualaırnı okudum rabbim duysun sesimi şafi ismi hütmetine şifa versin,ya fettah ismi hürmetine hayır kapılaır açsın,ya mucib ismi hürmetine dualrımız kabul etsin inşalllah..isminle duanıda ettim zaten canım sıkkındı oturudum ağladım valla rabbim yardım etsin ona ve tüm tedavidekilere...
diyece bi sözüm kalmadı..eşimlede tartışmıştık tedavimizle ilgili dedim şükretmeyi bil insanlar neler çekiyor yumurta bulunmuyo ağladım rahatladım ...
Kızlar neler oldu böyle yaaokunacak birseyler varsa ben de okuyabilirim Rabbim yardımcısı olsun inşallah zorluklar sonunda meleğine kavuşursun canim arkadasım da Rabbim acıları sıkıntıları unutturur..
Kızlar güldenimin opusu olmuşşşş..10:10 da odaya almışlarrr daha çıkmamış ama operasyon bitmişş...Çok şükürrr..Darısı zuzunun başınaaa...
Kızlarrr bizmi numuneliğizz bizimi buluyor tüm aksilikler bilmiyorumm..Güldenimle konuştumm anesteziden uyanmış ama 1 saatte opudan çıkamamışş.Sadece 1 yumurta alabilmiş doktorrr..Şimdi ayrı odaya almışlarr..E2 için kan vermişş..E2 nin ani yükselişinde yumurtalar sıfırlanabiliyormuşşş demiş doktorr..E2 sonucuna göre takrar opuya alınıp alınamayacağı belli olacakmışş..Lütfenn bir şeyler okuyalımmmm gülden içinnn..Şu anda bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm..
canım ya neler oluyo ay ne desem ne soylesem nutkum duruldu rabbım yar ve yardımcısı olsunHepinizden Allah razı olsun kızlaarr..İnş hayırlı haberini alıcazz canım arkadaşımınn..Doktoruda hemşireside tekrar opuda 3-4 tane daha alsak şansımız artar en azından demişler..Ama hepsinin boş çıkma ihtimalinide söylemişler..Bilmiyorumm sabrederek selamete ulaşıcaz inş hep birliktee...
Evet canım annesi ile konuştummm..Halen bekliyorlarmışşş..Evet e2 sonucu çıksın demişlerr tekrar opuya alıcaklarmışş..
Yok canım daha haberr..Anca evine gelirrr zatenn..zuzu25den bir haber var mi o nasil acaba allah ikisininde yardimcisi olsun zuzudan haber alan varsa yazsin birseyler.:18::26::26:
canım ya neler oluyo ay ne desem ne soylesem nutkum duruldu rabbım yar ve yardımcısı olsun
kzılar kusura bakmatın bizim çalıştıgımız ortam pek musait değil anca bunları okuyabiliriz........................
canım ya ama güldenin içine doğuyordu hep yüreği agzındaydı rabbim yardımcısı olsun rabbim onada anne olmayı nasip etsin...............Yok canım daha haberr..Anca evine gelirrr zatenn..
Hiç sorma suuu..Okuyalım evet hemenn ne kusuru canım Allah razı olsunn..Valla benn balık gibi oldumm...
mrb kızlar güldenden haber varmı acaba die açtım topiği ama şoktayım nasıl böle bişey olmuş yha inş ikinci opuya alırlarda bi kaçtane daha yumoş toplarlar kalitelisinden cnm gülden yha dualarım seninle Allahım yardımcın olsun cnm arkadaşım. kızlar bnm kanamam devam ediyo hala , fetih,yasin okuyomuşunuz gördüm ama ben güldene okuyamıyorum kahroluyorum ama dua ediyorum cnm bnm inş güzel haberlerini alacağız daha.
kzılar kusura bakmatın bizim çalıştıgımız ortam pek musait değil anca bunları okuyabiliriz........................
mrb kızlar güldenden haber varmı acaba die açtım topiği ama şoktayım nasıl böle bişey olmuş yha inş ikinci opuya alırlarda bi kaçtane daha yumoş toplarlar kalitelisinden cnm gülden yha dualarım seninle Allahım yardımcın olsun cnm arkadaşım. kızlar bnm kanamam devam ediyo hala , fetih,yasin okuyomuşunuz gördüm ama ben güldene okuyamıyorum kahroluyorum ama dua ediyorum cnm bnm inş güzel haberlerini alacağız daha.
kızlar zuzuden haber varmı inşallh onun toplama işlemi iyi geçmiştir.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?