Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok sukurrrrr bugunude atlattık sayılır
bırde test yaptıranalr haber verse ıyı olcak yaaaaaaa
hamısım dıyeeeeeeeeee

kım acık dıye hıc bakmadım bende.....
nasıl oldun pekı sennnn

ben daha iyiym canım,, biraz kırgınlık var dünden kalan ama kolum daha az ağrıyo.. lakin demin de dediğim gibi canım hiçbişey yapmak istemiyo... gözüm ekranda millistone den gelecek iyi haberleri bekledim durdum.. herşey yoluna girdi diye sevinirken sevincim kursağımda kaldı.... ama inşallah rabbimin izniyle 3 yumurtasıda döllenip güldenimin göbeğinde can bulacak.........

bugun bellı olur dımı guldenın yumoşarının akıbetı yane tutup tutmadıgı.....

Yok canımmm..Yaırn sabaha alırız haberi ancakk..Oda tutup tutmadığı değill döllenip döllenmediği haberii..Sonra 3. güne gideceklermi diye beklerizz ancak transferden 12 gün sonra tutup tutmadığını anlıcazz..Melikeeee sen tüp yaptırdığına eminmisinn bu halde güldürdün benii heeee Allah iyiliğini versin emii.

tatlım onu demek ıstedım yanlış yazdım..
dollenıp dollenmıcegı yane...

ayy unuttum desem gidişatı :)))

tatlım onu demek ıstedım yanlış yazdım..
dollenıp dollenmıcegı yane...

ayy unuttum desem gidişatı :)))

Anladımmm canımmmcımmm unutt tabiii hatırlatmasın Rabbimm bebişinn göbüşünndeee önümüzdeki 6-7 daha hatırlama hiç emiii...

amın canımmmmm benımmmm ıns....
ıyı olmana sevındım cnm evet kotu balsadık gune ıns sonu guzel olcak kuzummmm

Canım geçmiş olsun senden güzel bir haber aldık. İnşallah güzel haberlerin devamı gelir. Yumoşların bebişe dönüştüğünüde yazarsın bize inşallahhh. Güldencimde yeni bir mucizeye imza atacak inanıyorum. Bunca zorluğun sonu güzel olacak inşallahhh

Kızlar Güldenim ile konuştummm..Sizi de sorduu hepimiz dua ile yanındayızz tüm kızlaarr ayakta dediimm..Allah razı olsunlarrr çok sağolsunlar dedii..Hepinize selamı varr..

Gelelim durumunaa,embriyolog 3 tane yumoşuna mikro yaptıklarını şimdilik döllenip gelişimlerini izleyeceklerini söylemişş.Güldenim daha iyyii elhamdulillahh..Rabbimize tevekkül ediyor..Ne yapalım bu kadarsa bu kadarı ile pozitif düşünüyorr..Çok iyi yani anlayacağınızz.Şimdi iki kere anestezi aldığı için hastanedeee..Biraz daha tutacaklarmışş..Hastaneden hemşirelerden çok memnun..Herşey süper gitti dedii..Çatlatma iğnesi yeterli gelmemişş yumoşlarına ve hepsi çatlayamadığından böyle bir şey olmuşş.İki tane çatlatma vurulsaymış o zamanda e2 ohss riski olduğundan böyle bir durumla karşılaşmışş tabii karşılaşmaya da bilirmişş ona rastlamışş..Öyle demiş daktırı..Ama ayrıntıyı gelince kendisinden alırız zatenn..Şimdi sabırla dua ile yarını ve önümüzdeki 3 günü beklemek kaldı geriyee..

o saglıklı ya 3 bebegı varya artık bosver olan olmussss.... doktorlarda onun saglıgı ıcın tek vermıslerdır ıgneyı...
memnun olmasına cok sevındım sukur rabbıme duarımızı kabul ettıııı....
ALLAHIMA BİN KERE SUKURLER OLSUN YAAA....

zuzuuu canım çook geçmiş olsun.. Senden güzel haberler geldi.. Benimde kanama olmuştu ilk gün azar azar ama ertesi güne kalmaz geçer demişlerdi kalmadıda.. İnşallah güzel güzel bebiş olurlar

Ve egunalcim, hayırlısı olsun bak 2 tane daha .. oh bu da güzel haber...

İyi düşünelim arkadaşlar...

1 TANE OLSUN BİZİM OLSUN

Son düzenleme:
millstone da tuanayı sıkıştırıpp öpüyorrr..:127:

canımsın balımmmmmmmmmmmmmm

CANIMMM arkadaşlarımm benimm yaaa sizii seviyorumm

ooo süper bu yaa..moralinin iyi olması gercekten harikaaa..herşeyy yolunaaa giricekte sabırrrrrr işteee..allahım çabalarımızı boşa çıkarmasınn ağlayan gözlerimiz artık gülsünn..

dünya dualar üzerine kurulu derler ya gerçekten doğru....bir müslümanın müslüman kardeşine yaptığı duayıı allahım hayırlıysa kabul etmezmi hiçç..duası kabul edilenlerden eyle bizi yarabbim..

Oh inşallah o 3 yumurta 3 kaliteli embriyo ya dönüşür, perşembe de gülden'in göbüşüne yerleşir. Allahım dualarımızı duydu, bize 2 yumurta daha gönderdi

Coooooooook şükür iyi haberler aldık benim kırmızı geldi daha yeni transferim olsaydı düşmüş olacaktı Allah hepimizin yardımcısı olsun guldenim Allah yumoslarina can verir ve bebisin sana tutunur insallah

bızde senı cok sevıyoruz canım benımmmm
tatlım kaymaklımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…