Cicibaby de bugün almayacakmıydı sonucunu..
beklediğiniz bir isim değilim ama sizi hep takip ettim ..bir gün buradan yazacağımı hayal eder durudumm.. ve bende hamileyimmmmmm...
bugün 12. gün 740 ama ben 9. gün idrar yaptım çift çizgi idi..test yaptırdım 142 idi bhcg.....allahım isteyen herkese nasip etsin kızlarrr... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaahhhh
beklediğiniz bir isim değilim ama sizi hep takip ettim ..bir gün buradan yazacağımı hayal eder durudumm.. ve bende hamileyimmmmmm...
bugün 12. gün 740 ama ben 9. gün idrar yaptım çift çizgi idi..test yaptırdım 142 idi bhcg.....allahım isteyen herkese nasip etsin kızlarrr... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaahhhh
saolunn kıssslarrr allahım bana 4. denemede nasip etti ama kimsenin 3 defa üzülmesini istememmmm.... bende ikiz olabilir diye düşünüyorummm..ben liseden beri hep dua ederdim ikiz bebeklerim olsun diye nasip böyleymişşşş... 2 tane 5. gü embriyosu konmuştu bana...
beklediğiniz bir isim değilim ama sizi hep takip ettim ..bir gün buradan yazacağımı hayal eder durudumm.. Ve bende hamileyimmmmmm...
Bugün 12. Gün 740 ama ben 9. Gün idrar yaptım çift çizgi idi..test yaptırdım 142 idi bhcg.....allahım isteyen herkese nasip etsin kızlarrr... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaahhhh
senın sonuc cıkmadımı daha yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ay iyiki varsn hbr veriyorsun bize cnm teşekkür ederiz sanada Rabbimn izniyle insallh hepsi döllensn 2si annesine gelsin 1taneside dondurulsun kardes olsun ileride o da ikizlere cnm benim çok yıprandı sabahtan beri 2tane anestezi acikmistirda beklerken ne zamn eve geliçek bilgin varmı cnmKızlar Güldenim ile konuştummm..Sizi de sorduu hepimiz dua ile yanındayızz tüm kızlaarr ayakta dediimm..Allah razı olsunlarrr çok sağolsunlar dedii..Hepinize selamı varr..
Gelelim durumunaa,embriyolog 3 tane yumoşuna mikro yaptıklarını şimdilik döllenip gelişimlerini izleyeceklerini söylemişş.Güldenim daha iyyii elhamdulillahh..Rabbimize tevekkül ediyor..Ne yapalım bu kadarsa bu kadarı ile pozitif düşünüyorr..Çok iyi yani anlayacağınızz.Şimdi iki kere anestezi aldığı için hastanedeee..Biraz daha tutacaklarmışş..Hastaneden hemşirelerden çok memnun..Herşey süper gitti dedii..Çatlatma iğnesi yeterli gelmemişş yumoşlarına ve hepsi çatlayamadığından böyle bir şey olmuşş.İki tane çatlatma vurulsaymış o zamanda e2 ohss riski olduğundan böyle bir durumla karşılaşmışş tabii karşılaşmaya da bilirmişş ona rastlamışş..Öyle demiş daktırı..Ama ayrıntıyı gelince kendisinden alırız zatenn..Şimdi sabırla dua ile yarını ve önümüzdeki 3 günü beklemek kaldı geriyee..
cnmmm insallh seninde 7tane bebisin olsun sağlıklımerhaba kızlar ben geldim opu oldum. opum biraz zor geçti ama çok şükür iyiyim ağrım ve kanamam var. 7 tane yumoş toplanmış hakkımızda hayırlısı artık allaha sığındım gerisi ona kalmışş...
Hamile arkadaşlara bir sorum var;
Kendi dr.unuza (jinekolog kastediyorum tupbebekçi değil) ilk ne zaman gittiniz? olumlu bHCG aldıktan sonra mı, yoksa tupbebek merkezinde keseyi gördükten sonra mı? ay ben kararsız kaldım da...
benim dr. 11 haftaya kadar benimlesin sonra istersen başka dr.a gidebilirsin demişti
canım niye öyle diyosun listede adın var
yok yaa bekliyorum ben desaat 5 de dediler..
Cnm ya neden tüp bebe Dr unu bırakıyorsun ki nasipse ben dogumada tüp bebek Dr um la devam edicem bence her koşulda seni normal bir jinekologtan daha iyi anlıyor daha ilgili davranıyor yani enazindn benim Dr um öyle ben gecen belki kalpten rahtsilaninca özel bir hastanede hemen. Normal bir Dr gittim varya hiç ilgili degildi ve bu hastanede hiç SSK geçmez izmirin de en pahalı hastanesi ama ilgi sıfır bnm tüp Dr um herseyi açıklıyor ve senin her duygunu normal karşılıyor endişeni ağlamanı biz neler yasıyoruz hersey çok normal diyor ve en önemlisi istediğim an kızımı görebiliyorum bu ay her Pazartesi gittimHamile arkadaşlara bir sorum var;
Kendi dr.unuza (jinekolog kastediyorum tupbebekçi değil) ilk ne zaman gittiniz? olumlu bHCG aldıktan sonra mı, yoksa tupbebek merkezinde keseyi gördükten sonra mı? ay ben kararsız kaldım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?