Tüp Bebek Günlüğümüz !

gözün aydın....... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanırım ikiz geliyo........

Ne güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yüksekmiş değerin ikiz olabilir bence..
:118::118::118::118:

saolunn kıssslarrr allahım bana 4. denemede nasip etti ama kimsenin 3 defa üzülmesini istememmmm.... bende ikiz olabilir diye düşünüyorummm..ben liseden beri hep dua ederdim ikiz bebeklerim olsun diye nasip böyleymişşşş... 2 tane 5. gü embriyosu konmuştu bana...

rabbım dualarını kabul etti bakkkk ıkızler gelıyor annesı bırde bırı kız bırı erkek olsun ohhh tadından yenmez valla yaaaaaaaaa
tabı saglıklı olsun ne olursa olsun o ayrı mevzuuuu bızımkı dusunce :)))))))))

olurmu hiç listede adın var sorduklarımdan biriside sendin canım tebrikler rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sonuna kadar sağlıkla gitsin....

kızlar yaptıramadım bugün test,yarın sabaha kaldı,okul ders programım değişmiş,sabah dersim yoktu normalde,ama 3 e kadar çıkamadım okuldan,gittiğimde de sabah yapıoruz dediler,yarın artık ksmetse,2 arkadaşım vardı benden başka, çok merak ediorum onları,inşallah güzel haberler alırız,opu yaptıran arkadaşlarım iyimisiniz,nası geçti,geçmiş olsun,darısı transfere,sonra da bebeğe ALLAHın izniyle,herkesi öptm,sağlıcakla kalın....

Hamile arkadaşlara bir sorum var;
Kendi dr.unuza (jinekolog kastediyorum tupbebekçi değil) ilk ne zaman gittiniz? olumlu bHCG aldıktan sonra mı, yoksa tupbebek merkezinde keseyi gördükten sonra mı? ay ben kararsız kaldım da...

Ay iyiki varsn hbr veriyorsun bize cnm teşekkür ederiz sanada Rabbimn izniyle insallh hepsi döllensn 2si annesine gelsin 1taneside dondurulsun kardes olsun ileride o da ikizlere cnm benim çok yıprandı sabahtan beri 2tane anestezi acikmistirda beklerken ne zamn eve geliçek bilgin varmı cnm
cnmmm insallh seninde 7tane bebisin olsun sağlıklı
Ben yasamadım opu sonrası kanma ama ağrım çok olmuştu Dr um demişti hatta kanama da olabilir normal korkma bugün dinlen demişti insallh sabh bize guzel haberler verin biranda Ekim ayında yaşadıklarım geldi gözümün önüne bugün Gülden den sonra çok duygusal sulu gözlü bir kadın oldum O gece hiç uyumamıştım sabh klinik açılır açılmaz ben aramisim durum ne diye fakat halen embriyoları bakılmamıştı Rabbim bugünü size kolay kılsın ve hepsi sağlıklı bebis olsun

benim dr. 11 haftaya kadar benimlesin sonra istersen başka dr.a gidebilirsin demişti

benim dr. 11 haftaya kadar benimlesin sonra istersen başka dr.a gidebilirsin demişti

Hımmm bana da aslında mantıklı geliyor, ne de olsa onların bebeği daha özenli koruyucu olurlar diye düşünüyorum. Bana merkezden birşey demediler, sadece 27-28 inde gel keseyi görelim dediler, o zamana da 6 haftalık oluyor sanırım. Ya da belki gidince söyleyecekler, ne biliyim heyecan yaptım kendi kendime, jinekoloğa da gecikmiyim diye...:26:

canım niye öyle diyosun listede adın var:124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119:

Cnm ya neden tüp bebe Dr unu bırakıyorsun ki nasipse ben dogumada tüp bebek Dr um la devam edicem bence her koşulda seni normal bir jinekologtan daha iyi anlıyor daha ilgili davranıyor yani enazindn benim Dr um öyle ben gecen belki kalpten rahtsilaninca özel bir hastanede hemen. Normal bir Dr gittim varya hiç ilgili degildi ve bu hastanede hiç SSK geçmez izmirin de en pahalı hastanesi ama ilgi sıfır bnm tüp Dr um herseyi açıklıyor ve senin her duygunu normal karşılıyor endişeni ağlamanı biz neler yasıyoruz hersey çok normal diyor ve en önemlisi istediğim an kızımı görebiliyorum bu ay her Pazartesi gittim Napim yaa şimdi başladı ya tepikler kıpırdamalar daha rahatım artık 2haftada bir giderim Bence yola tüp bebek Dr un la devam et cnm

tebrikleeeeerrr :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Tebrikler Rabbim tamamına erdirsin saglikla al bebeğini kucağına darısı hutun kardeslerimizin basına bol hol dua et ok mi

Ay kızlar dükkanın önündeki kedimiz doğum yapacak... 10 dk.dır bağırıyor yazık garibim... ağrıları başladı galiba... akıntısıda gelmiş... ben bi gideyim destek olayım kediciğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…