Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınlarrrrrrrrrrrrr topiğn güzel annneri ve anne adayları güzel bir gün olması dileğiyle............

egunal canım günaydın nasılsın

karasu bebeşim ne geziyosun burda yoksa yene başladıkmıhadı gene başlayalım ya ben çok özledim o günleri

Cnim benimm guzel hbrler al insallh ben inaniyorum ki 3tane yaramaz ile yola devam ediceksin gercekten yaramazlar birazda inatci bizim bebelerimiz rabbim senin o guzel yuzunu guldursun insallh bugun ben giremem 2den once galiba ama seni ararim 12gibi insallh bugun sizin gununuz umarim zuzu da guzel hbr verir seni kocaman opuyorumm sevgili annecik

günaydınlarrrrrrrrrrrrr topiğn güzel annneri ve anne adayları güzel bir gün olması dileğiyle............

günaydınnn su hatun...
güzel dileklerine aynen iştirak ediyorum...
muckkk...

Allahın izniyle öyle olacak inşallah..
haberi bi alayım ulaşırım sana merak etme kuzum...
yeterki güzel haber olsun...

canım arkadaşımız dün davetsiz misafirleri yüzünden haber verememiş..
ben merakınızı gideriyim hemen maşallah 7 yumoşumuzdan 6 sı döllenmiş...
bugünde iyi haberleri gelecek inşallah...

Herkese günaydın güzel, mutlu ve iyi haberlerle dolu bir gün olsun.. Dün Bismillah deyip ilk iğnemi yaptım kızlar. Unutmuşum valla iğnemi yaparken korktum

Günaydın canım inşallah güzel bir gün olur..

Aminnnnnn...

Herkese günaydın güzel, mutlu ve iyi haberlerle dolu bir gün olsun.. Dün Bismillah deyip ilk iğnemi yaptım kızlar. Unutmuşum valla iğnemi yaparken korktum

hayırlı uğurlu sonu bebekli olsun inşallah...
ara verince tereddüt etmen normal şekerim..
neyseki vurmuşsun...
Rabbim emeklerimizin karşılığını elbet verecektir...

herkese gunadinlar gelecgin guzel anne adaylarina insallah hepiniz iyisinizdir ,guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle tekrar hayirli sabahlar diliyorum

gesmıs olsun canım aklımdaydın ne yaptı dıye yaaa merak ettım senıııı
bu mj da begendımmmm heheh :))))))

akşamınız güzel olsun...........

nerdeydın kuzum sen yaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar.bu gün ovitrali yaptım.perşem günü opu oluyorum.şimdiden heycan yaptım.çok şükür tedavim iptal olmadan bu güne gelebildim.alah hepimize cennet kokulu evlatlar nasip etsin.dualarım sizinle.

hayırlısı olsun canım benımmmm

egunal canım günaydın nasılsın

karasu bebeşim ne geziyosun burda yoksa yene başladıkmıhadı gene başlayalım ya ben çok özledim o günleri

gunaydın evet sız gene eskısı gıbı olunnnn hadıııı

Eki Görüntüle 393130 Eki Görüntüle 393131 Eki Görüntüle 393130
Günaydınnn...
Güzel birgüne uynanmış olmayı diliyorum Rabbimden...
Herşey gönlümüzce olsun...

gunaydın canım cok guzel bır gun olacak bugun super haberler duyucazzzz

hadı hayırlısı olsun hayatımmmmmm
bebıslı olsun son olsunnnnn

herkese gunadinlar gelecgin guzel anne adaylarina insallah hepiniz iyisinizdir ,guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle tekrar hayirli sabahlar diliyorum

gunaydın canımmmmmmmmmmmmm ınssss kuzummmm

Son düzenleme:
gunaydin egunalcim nasilsin arkadasim bakiyorum biz cok erkenciyiz,bende kizimi okula gorturecem dedim cikmadan arkadaslara bi goz atiyim ne var ne yok,cicibaya uzuldum ama dondurulmusu varmis insallah allahim gonlune gore verirde bu sefer yuzu guler arkadasimizin sira sende sendende guzel haberleri bekliyoruz ,bide bi arkadasimizin test gunu insallahhhhh guzel haberlerle gelir,sole cabuk gelsin meraktan oldurmesin bizi

biliyorum canim dun bana kizdiniz test yaptim diyeaslinda hataydi yapmamam gerekiyordu erkendi,iste evde test olasaydi yapmazdim ne guzel,simdi kafam daha cok karisti cift cizgiyi gordumya ,bu seferde diyorum yoksa piskolojik hamile hormonlarim mi yukseldi diye sevinemiyom bile artik cumagun doktordan kagit alir pazartesi kan veririm,yani 10 cu gun iyi degilmi 10 cu gun versem erkenmi hala acaba????

mrb hanımlar gunaydnlar bende tüp bebek yaptranlardanım tedavı sonucu hamıle kaldım ama bebegım gelısmedıgı ıcın düştü başına gelen varmı bu tur olaylardan bi tek benmıyım acaba dıye dusunuyorum(

hayir canim bir tek sen degilsin nelerini gorduk aslinda tup bebekle normal yolla hamile kalanin bi farki yok, normal gebeliklede bircok sorun goruluyor canim normaldede dusuk ,kimyasal,disgebelik,bebek gelismemesi,hasta herseklini duyduk canim ,sen icini ferah tut rabbim yardimcin alsun insallahhhh birdakine yuzunu guldursun canim .

Eki Görüntüle 393130 Eki Görüntüle 393131 Eki Görüntüle 393130
Günaydınnn...
Güzel birgüne uynanmış olmayı diliyorum Rabbimden...
Herşey gönlümüzce olsun...

günaydın kızlarrr, herkese güzel bir gün diliyorum. cicbaby negatifmiş sanırım şimdi gördüm çok üzüldüm. allah yardımcısı olsun. öperim hepinizi

mrb acele etmeyın bence bol bol dua edın 12. gun yaptırmıslardı bana dr sıze solemedımı kacıncı gun gıtmenız gerektıgını kan testı ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…