canım benim saol güzel dileklerin için...
canımm cann nazlı kuzularım annelerini üzmeyecekler inşallah...
vallahi heyecanlıyım son durumları ne acaba bebelerimin...
bende seni seviyorum canım...
Allaha sığındım takdir onun yüzümüzü güldürecek inşallah...
bugünde güzel haberler vermeyi umuyorum...
günaydınlarrrrrrrrrrrrr topiğn güzel annneri ve anne adayları güzel bir gün olması dileğiyle............
günaydınlarrrrrrrrrrrrr topiğn güzel annneri ve anne adayları güzel bir gün olması dileğiyle............
Cnim benimm guzel hbrler al insallh ben inaniyorum ki 3tane yaramaz ile yola devam ediceksin gercekten yaramazlar birazda inatci bizim bebelerimiz rabbim senin o guzel yuzunu guldursun insallh bugun ben giremem 2den once galiba ama seni ararim 12gibi insallh bugun sizin gununuz umarim zuzu da guzel hbr verir seni kocaman opuyorumm sevgili annecik
Eki Görüntüle 393130 Eki Görüntüle 393131 Eki Görüntüle 393130
Günaydınnn...
Güzel birgüne uynanmış olmayı diliyorum Rabbimden...
Herşey gönlümüzce olsun...
Günaydın canım inşallah güzel bir gün olur..
Herkese günaydın güzel, mutlu ve iyi haberlerle dolu bir gün olsun.. Dün Bismillah deyip ilk iğnemi yaptım kızlar. Unutmuşum valla iğnemi yaparken korktum
Aminnnnnn...
hayırlı uğurlu sonu bebekli olsun inşallah...
ara verince tereddüt etmen normal şekerim..
neyseki vurmuşsun...
Rabbim emeklerimizin karşılığını elbet verecektir...
selamlar ben geldim..nihayet aylar,hatta yıllar sonra gidip şu agrılarımın sebebi olan 20 lik dişlerden bi tanesinden kurtuldum..cok korkuyodum ama düşündügüm gibi olmadı,10 dk falan sürdü,bişey hissetmedim,ama ignenin etkisi gecince agrı ve acı başladı biraz..agrı kesiici içtim,agzımı acamıyorum şuan..ama inş.iyileşcem..haber vereyim dedim..hepinize iyi akşamlar
akşamınız güzel olsun...........
canımmmmmmm............ evin yolunu anca buldum telefonuda almayı unuttuğum için arayamadım seni:18::18::18::18::18::18: geçmişi okumaya çalışıyom habire ama maşallah iyi kaynatmış kızlar.....................
merhaba arkadaşlar.bu gün ovitrali yaptım.perşem günü opu oluyorum.şimdiden heycan yaptım.çok şükür tedavim iptal olmadan bu güne gelebildim.alah hepimize cennet kokulu evlatlar nasip etsin.dualarım sizinle.
egunal canım günaydın nasılsın
karasu bebeşim ne geziyosun burda yoksa yene başladıkmıhadı gene başlayalım ya ben çok özledim o günleri
Günaydınnn...
Herkese günaydın güzel, mutlu ve iyi haberlerle dolu bir gün olsun.. Dün Bismillah deyip ilk iğnemi yaptım kızlar. Unutmuşum valla iğnemi yaparken korktum
herkese gunadinlar gelecgin guzel anne adaylarina insallah hepiniz iyisinizdir ,guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle tekrar hayirli sabahlar diliyorum
mrb hanımlar gunaydnlar bende tüp bebek yaptranlardanım tedavı sonucu hamıle kaldım ama bebegım gelısmedıgı ıcın düştü başına gelen varmı bu tur olaylardan bi tek benmıyım acaba dıye dusunuyorum(
mrb hanımlar gunaydnlar bende tüp bebek yaptranlardanım tedavı sonucu hamıle kaldım ama bebegım gelısmedıgı ıcın düştü başına gelen varmı bu tur olaylardan bi tek benmıyım acaba dıye dusunuyorum(
Günaydınnn...
herkese gunadinlar gelecgin guzel anne adaylarina insallah hepiniz iyisinizdir ,guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle tekrar hayirli sabahlar diliyorum
biliyorum canim dun bana kizdiniz test yaptim diyeaslinda hataydi yapmamam gerekiyordu erkendi,iste evde test olasaydi yapmazdim ne guzel,simdi kafam daha cok karisti cift cizgiyi gordumya ,bu seferde diyorum yoksa piskolojik hamile hormonlarim mi yukseldi diye sevinemiyom bile artik cumagun doktordan kagit alir pazartesi kan veririm,yani 10 cu gun iyi degilmi 10 cu gun versem erkenmi hala acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?