demek arasam ulaşamayacaktım sana..
bugün yine kendimle uğraştım zor günler geçiriyorum gerçekten Rabbime sığındım herkes herşeyi yapıyor..
bi yandan kendi durumum bi yandan embriyolarımı düşününce gerçekten zorlanıyorum..
ama Allahın izniyle bu günlerde geçecek ve ben anne olacam diye hayal ediyorum...
merhaba arkadaşlar.bu gün ovitrali yaptım.perşem günü opu oluyorum.şimdiden heycan yaptım.çok şükür tedavim iptal olmadan bu güne gelebildim.alah hepimize cennet kokulu evlatlar nasip etsin.dualarım sizinle.
hemde çok yakında anne olacaksın........... şunun şurasında ne kaldı 15 güne kalmaz anneliğini kutluyo olucaz inşallahgittiğim yer yakındı sözde çabuk dönecektim ama program değişince gecenin bi vakti döndük:))
hayırlı uğurlu olsun çatlatma iğnen çatır çatlasın yumoşların...
bende opu gününe kadar tedavimin iptal olma olasığılı ile günlerimi geçirdim bi şekilde oldum...
sendedemi e2 yüksekliği var...ya da başka hangi sebeple iptal olma durumu vardı?
sen nasılsın kolun nasıl de bakiimmm...
canımmm hemen yaz son durum ne arkadaşlardaydık nete giremedim.zuzu dan nbr hemen yaz kuzum çatladım meraktan...
baya hafifledi kolumun ağrısı.. sanırım iğneden kaynaklandı... çok şükür ağrılarım normal düzeyde
hayırlı uğurlu olsun çatlatma iğnen çatır çatlasın yumoşların...
bende opu gününe kadar tedavimin iptal olma olasığılı ile günlerimi geçirdim bi şekilde oldum...
sendedemi e2 yüksekliği var...ya da başka hangi sebeple iptal olma durumu vardı?
hayır canım bende tam resi e2 yükselmiyordu.son anda atak yaptı biraz yükseldi.
ben yatayım en iyisi iyi geceler kızlar...
yarın hastaneye gitmediğim ve embriyolarımdan güzel haberler aldığım birgün olur inşallah....
Cnm ben bugün aral bey de değildim nda da salı gunu randevum var kızım ben varya bu konuda psikopat oldum yaaaaCanım naber bugün kızını görmüşsün ne güzel yaa bende çok özledim. aralcım napıyooo. Sana bişey sorucam sana 4lü test yaptılarmı sonucu ne kadar sürede çıktıı
İnsallh 15gun sonra kendi Paşa'nı seveceksin karnın da teyzesi tabiki benim kızımı da sev amasanada iyi akşamlar canım nerdeydin ben yine 3,5-4 saat hastanedeydim bugün...bi sürü serum yedim şişmeyim diye ama şişim ve huzursuzum inşallah kötüye gitmez durumum..bi de yumoşlarımın üçüde döllemiş ve güzel gidiyorlarmış yarın görüşcem bakalım son durumları ne...
inşallah canım ..Allahın izniyle dayansın bebeklerim anneleri onları almak için can atıyo...
saol canım benim...
valla çok zor günler geçiriyorum Rabbime sığındım bi yandan kendi sağlık durumum bi yandan embriyoların durumu yoruyor beni...
ay bayıldım ben bu pisiyeee...
sanada iyi geceler canım..
geçmiş olsun şekerim senin bu 20 lik benim e2 me benziyooo sonunda sen kurtuldun sıra bende inşallah...
hoşgeldin inşallah dondurulmuşların son denemen olur ve kocaman kocaman hamileyim yazarsın...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
ama ben buna da Eki Görüntüle 392955 bayıldım yaaa çok güzelll...
daha iyiyim canım saol..
tıp herşeyi yapıyor inşallah bebeklerimde gayret ederse kesin hamileyimmm
amaaannn boşver diyeti sen bi kadının hayatında en güzel göründüğü haldesindir şu an...
kilo ancak bu zamanda anlamlı ve güzel durur...tabii abartmamak şartıyla...
valla selilüt için serumun iyi geldiğini bilmiyordum süpermiş bende baktım beliriyoo hemen plates ve bi krem setim var onu kullanıyorum ciddi faydalı oluyoo..evet bende seni tebrik ediyorum dediklerin aynen oluyoda ben niye hala fazla şişim ve rahatsızım bu durumdan onu anlamıyorum...çok huzursuzum...
tamam rahat ettim sen dersinde ben etmemmi hemen rahatlarım ama ben çok şiştim yine biliyonmu aşkısı:44:
Ahhhh ah...
inan bıktım ohss den...ilk tedavimde yüksek dozla ohss oldum...az yumurtaylada ohss olabilirsin...e2 değerinin opudan önce 5000 nin altında olması gerekiyor buda günlük kan verip artışa göre iğne dozu ayarlanması demek...ama bu sadece riski azaltıyor...yumrtalar toplanma aşamasına gelince hcg yani çatlama iğnesini vurunca ohss tetikleniyor o iğneyi vurmazsan ohss olmazsın ama vurmadan da yumurtalar çatlamaz yani mecbursun...bu tedavimde doktorum az doz vermesine rağmen e2 im hep sınırlarda gitti çatlama iğnesi mecburen tek doz verildi bu kezde yumoşların çoğu çatlamadı ve görünen 16 yumoştan sadece 3 ü toplandı...dün opu oldum bugün 3 şişe serum yedim ama hala şişim..transferden sonrada serum verecekler..hamile kalırsam bhcg hormonu artışa geçeceğinden ohss tekrar tetiklenebilir yani anlayacağın hamile kalırsan 3 ay içinde kalmazsan 1 ayda ohss riskinden kurtulursun..daha çok detaylı bi konu...
oyyy maşallahh kızımıza yaaa..
bak bebek sevesim geldi ama sen öle anlatınca..
Bu durumda söylenecek çok söz bulamıyorum ve Rabbimden sabır diliyorum canım..
canım benim 3 yumoşun 3 de döllenmiş yarın bi daha görüşcez ama zuzudan haber yok hala gün içinde yazdım ona ama kimse bilmiyooo bende sen biliyorsun diye umutlanmıştım..noldu acaba:26:
iyi yapmışsın canım bende dayanamıyorum gidicim başka bir doktora ama eşim firenliyor. Benim bıcırık biraz önce baya bi kıpırdadı ilk kez bu kadar uzun süre kıpırdadı. İnsan hep kıpırdasın istiyor ama uyku düzenleri ne zaman oluyor bilmiyorz kii. Benim 4 lü test sonucu hala gelmedi meraktayım çok. 10 günden fazla oldu. seninde o kadar sürdümü.
Cnm ben bugün aral bey de değildim nda da salı gunu randevum var kızım ben varya bu konuda psikopat oldum yaaaagecen hafta kalpten hastalandım yaa kardiyalog hemen kent hastanesinde alt kata Dr gönderdi bende para ödedim ya bu hafta kontrol icin çağırdı o Dr hemen uçtum gittim kızımı gordum ama ok ilginç yaa bu aksam çok hareketsiz kızım bir kaç kez açık oynadı ben 4lu test yaptrim cnm birşey çıkmadı şükür Rabb'ime senin kısın Nail başladı mı kiprasyamaya prenses
İnsallh 15gun sonra kendi Paşa'nı seveceksin karnın da teyzesi tabiki benim kızımı da sev ama
ohhh hadi maşallah kuzummmm.valla çokkkk sevindim canımmm.gör bak gelecek sana bebişlerinnn inşallahhhhhh.
canım akşama kadaş işteydim sonrada arkadaşlara gittik arayamadım zuzuyu.şimi arasam dedim baktım çok geç ayıp olur dedim.inş herşey onun içinde yolundadr..Allahı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhh.
Kızlar iyi geceler ben çıkıyorum çok uykum geldi hepinizi öpüyorum çok guldenim ve zuzum sabah sizden iyi hbrler alalım insallh bebeleriniz saglikla devam etsin yasamayaBöyle kocaman göbekleriniz olsun
gülden canım geçmişi çat pat okuyabildim 3 yumoşundA döllenmiş maşallahh yumoşlarınaa güzel güzel bölünsünler inşallah yarın alırız haberlerini serumda yemişsiin ohss yüzünden rabbim yardımcın olsun seni seviyorumben iki gündür annemdenydiim nete giremedim aklım hep sende ve zuzudaydı şimdi kimse yok topikte bende yatayım yarın güzel hABERLERle görüşmek üzereee iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?