Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba arkadaşlar.bu gün ovitrali yaptım.perşem günü opu oluyorum.şimdiden heycan yaptım.çok şükür tedavim iptal olmadan bu güne gelebildim.alah hepimize cennet kokulu evlatlar nasip etsin.dualarım sizinle.

hemde çok yakında anne olacaksın........... şunun şurasında ne kaldı 15 güne kalmaz anneliğini kutluyo olucaz inşallah gittiğim yer yakındı sözde çabuk dönecektim ama program değişince gecenin bi vakti döndük:))

merhaba arkadaşlar.bu gün ovitrali yaptım.perşem günü opu oluyorum.şimdiden heycan yaptım.çok şükür tedavim iptal olmadan bu güne gelebildim.alah hepimize cennet kokulu evlatlar nasip etsin.dualarım sizinle.

hayırlı uğurlu olsun çatlatma iğnen çatır çatlasın yumoşların...
bende opu gününe kadar tedavimin iptal olma olasığılı ile günlerimi geçirdim bi şekilde oldum...
sendedemi e2 yüksekliği var...ya da başka hangi sebeple iptal olma durumu vardı?

sen nasılsın kolun nasıl de bakiimmm...

ben yatayım en iyisi iyi geceler kızlar...
yarın hastaneye gitmediğim ve embriyolarımdan güzel haberler aldığım birgün olur inşallah....

canımmm hemen yaz son durum ne arkadaşlardaydık nete giremedim.zuzu dan nbr hemen yaz kuzum çatladım meraktan...

baya hafifledi kolumun ağrısı.. sanırım iğneden kaynaklandı... çok şükür ağrılarım normal düzeyde

canımmm hemen yaz son durum ne arkadaşlardaydık nete giremedim.zuzu dan nbr hemen yaz kuzum çatladım meraktan...

canım benim 3 yumoşun 3 de döllenmiş yarın bi daha görüşcez ama zuzudan haber yok hala gün içinde yazdım ona ama kimse bilmiyooo bende sen biliyorsun diye umutlanmıştım..noldu acaba:26:

Canım naber bugün kızını görmüşsün ne güzel yaa bende çok özledim. aralcım napıyooo. Sana bişey sorucam sana 4lü test yaptılarmı sonucu ne kadar sürede çıktıı
Cnm ben bugün aral bey de değildim nda da salı gunu randevum var kızım ben varya bu konuda psikopat oldum yaaaa gecen hafta kalpten hastalandım yaa kardiyalog hemen kent hastanesinde alt kata Dr gönderdi bende para ödedim ya bu hafta kontrol icin çağırdı o Dr hemen uçtum gittim kızımı gordum ama ok ilginç yaa bu aksam çok hareketsiz kızım bir kaç kez açık oynadı ben 4lu test yaptrim cnm birşey çıkmadı şükür Rabb'ime senin kısın Nail başladı mı kiprasyamaya prenses

İnsallh 15gun sonra kendi Paşa'nı seveceksin karnın da teyzesi tabiki benim kızımı da sev ama

iyi yapmışsın canım bende dayanamıyorum gidicim başka bir doktora ama eşim firenliyor. Benim bıcırık biraz önce baya bi kıpırdadı ilk kez bu kadar uzun süre kıpırdadı. İnsan hep kıpırdasın istiyor ama uyku düzenleri ne zaman oluyor bilmiyorz kii. Benim 4 lü test sonucu hala gelmedi meraktayım çok. 10 günden fazla oldu. seninde o kadar sürdümü.

canım benim 3 yumoşun 3 de döllenmiş yarın bi daha görüşcez ama zuzudan haber yok hala gün içinde yazdım ona ama kimse bilmiyooo bende sen biliyorsun diye umutlanmıştım..noldu acaba:26:

ohhh hadi maşallah kuzummmm.valla çokkkk sevindim canımmm.gör bak gelecek sana bebişlerinnn inşallahhhhhh.
canım akşama kadaş işteydim sonrada arkadaşlara gittik arayamadım zuzuyu.şimi arasam dedim baktım çok geç ayıp olur dedim.inş herşey onun içinde yolundadr..Allahı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhh.

Cnm benim test sonucu 1gun sonra geldi sonra çünkü ben dışarıda verdim kan benim de düzen laboratuarı Ankara'ya gitti aral bey kabul etti ben tanıdığımız bir yere verdim kan oh şükür cnm kıpırdasin Hep insallh az once beni kızı. Da kiprasiyor oh dedim şükür Rabb'ime insanın ici oynayinca rahat ediyor benim esim de aral dn başka kimse istemiyor ama benim kardiyalog çığlık kent te hemen beni kadın dogum a gönderdi bebeginnkalp atışları icin yani zorunlu oldu ama benim degisime geldi Rabbim hepimize sağlıklı dogum nasip etsin kucağımıza da almayı da nasip etsin Aral bey e hatırlat yarın sabh testini

zuzuzdan demek bu saat oldu haber yok kızlarr..Mesaj atsammı dedim ama acaba eşi falan kızarmı kii yaaa..Aklım kaldı şimdiiii..

Kızlar iyi geceler ben çıkıyorum çok uykum geldi hepinizi öpüyorum çok guldenim ve zuzum sabah sizden iyi hbrler alalım insallh bebeleriniz saglikla devam etsin yasamaya Böyle kocaman göbekleriniz olsun

gülden canım geçmişi çat pat okuyabildim 3 yumoşundA döllenmiş maşallahh yumoşlarınaa güzel güzel bölünsünler inşallah yarın alırız haberlerini serumda yemişsiin ohss yüzünden rabbim yardımcın olsun seni seviyorum ben iki gündür annemdenydiim nete giremedim aklım hep sende ve zuzudaydı şimdi kimse yok topikte bende yatayım yarın güzel hABERLERle görüşmek üzereee iyi gecelerrr

Gunaydin kizlar bugun hepimiz icin cok guzel bir gun olsun insallh

Egunal ve zuzu bugun sizden guzel hbrler alalim insallh bnm kahvaltida kalabalik bir misafir grubum olucak evde oglen mutlaka gelirim topige dagilinca kizlar opuyorum sizleri

canım benim saol güzel dileklerin için...

canımm cann nazlı kuzularım annelerini üzmeyecekler inşallah...

Kızlar iyi geceler ben çıkıyorum çok uykum geldi hepinizi öpüyorum çok guldenim ve zuzum sabah sizden iyi hbrler alalım insallh bebeleriniz saglikla devam etsin yasamaya Böyle kocaman göbekleriniz olsun

vallahi heyecanlıyım son durumları ne acaba bebelerimin...

bende seni seviyorum canım...
Allaha sığındım takdir onun yüzümüzü güldürecek inşallah...
bugünde güzel haberler vermeyi umuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…