cnm inşallah bebişlerin senledir,ve 9 ay orda sağlıkla büyürlerhem senin pozitif sonucun bana da umut olur dondurulmuş transferi olarak ne zaman test günün? benim bebişlerde inşallah çözülünce sağlıklı olurlar,bide aksi olursa ALLAH korusun,işte ozaman yıkılırım,şimdiki gibi soğukkanlı,güçlü olamam:18: ALLAHım bu yoldaki herkese çok yardım etsin,öptm cnm
hadi bakalımmm güzel haberlerını eklıyoruz canımcımmmmKızlar aşk olsun size beni hemen unuttunuz bugün daktıra gittim benim yumoşlar azalmış biraz ama bugün Allahın izniyle ilk iğnemi vurup tedavi maratonuna start vermiş olucam. Cuma günü tekrar kontrol var..:18::18:Çok tırsıyorum inşallah her şey yolunda gider..
saoll sekerım yukarıda sordum sorularımıııı onları cevaplarsan cokkkkkkkkkkkk sevınırımmmmmmmmmmmBen gen-art tüp bebek merkezinde oldum tedaviyi, bnm doktorumda kaan beyde ankara tıpın doktorlarıydı.. Herşey için teşekkür ederim dilerim rabbim elimizi boş çevirmesin.
amin canımmmm ay ne guzelll insallh bızde senın gıbı hamıle kalabılırız... pekı drların adıne? memnun kaldınmı canım drlardan ve hastaneden?ve ne kadara oldu ?ammada soru sordum heeeeee
Bütün m.teseleri kaan hoca yaptı, tüp bebeğide kaan hocanın yönlendirdiği doktordan yaptık oda ankara tıptan çok memnunum.. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz :))) bildiğim herşeyi cevaplarım..
bana gel canımmmmmmmmmmmkızlar temizlik bitti ewim kirlenmesin bu akşam anneme gideyimmşaka şaka kardeşimin doğum günüde o yüzden gidiom...hepinizi öptümm
ewt artık genelde 14 gune test yapın dıolar banada öle demıslerdı.... ama benımkı 3. gun embrıyosuydu sanırım ondan....kızlar merhaba benimde transferimin 12. günü bugün test gününü perşembeye verdiler aranıza biraz geç katıldım ama allah hepimize hayırlısını versin inşallah hep güzel haberler verelim birbirimize
benımde sorunum yok ama bebegımde yoktam çıkıodum ama sana yazayım dedim..canım benimm işşallah bu kötü günler geride kalırrr ve bebişin sana gelir...bak benim hiç sorunum yok ama yine olmuo o yüzden içini ferah tut ALLAH BÜYÜKK duaların emeklerin karşılıksız kalmaz işşallahh..seni sewiyorummm
ah keske olsa ama hamişlerden bılgi alabılırsın canımmmmm...kizlar hicmi bilginiz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ayyyyyyyyyy yerım ben o mınnak parmaklarıııı ALLH BAGISLASIN CANIMMMMMMMMMTeyzeleri kızımı görüm uykulu idi çok uğraştı Dr elini açtırdı parmaklarını saymak istedi orta parmak göremedim dedi saf isteNeyse dedim tam insallh kızım parmakları yok görmeden bırakmam dedi bizimki dil cikariyordu ağız açıp kapatıyordu en işlek yeri çenesini Anasına çekecek galiba hiç susmadan konuşacak Şükür Rabb'ime hersey yolunda 300gr olmuş prensesim çıkınca moral olsun dedim bana. kızıma ciciler aldım eve geldim bizden hbrler böyle şimdi biraz gecmisi okuyayım
ÜZÜLME CANIMMMM İNSALLH DONDURULMUSLARLA OLUR........ ALLHTAN ÜMİT KESİLİRMİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇolmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
BENCE BELIRTI ARAMA TATLIM YANILIRSINNNNN.... BENDE TUM HAMILELIK BELIRTILERI VARDI.... AMA OLMADI.... SENINKI OLUR INSALLHHHBen transferden Sonra 5 dakika bile dayanamadim, hemmen sürgü istedim. Cok irgencAma ne yapalim kalkamayinca öyle olmasi lazim.
Transferimin 2. Günü su an, karnimda, daha dogrusu gögüs altında kas ağrılarım var, normalmi bu? Ayni durumda olan varmi?
YAAAA HEP BEN OKUYODUM BIRAZDA SEN OKUUUU CANIMCIMMMMMMMMMMMdün geceden beri 35-40 sayfa uçurmuşsunuzzz..Merakımdan bide okudum hepsiniii..şaşı oldumm iyii mi şimdii raahhatt ett güldenimmm
olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
Ne oldugun Cook önemli cnm çünkü benim Dr um heterezigot gerek yok dedi ama homozigot olsaydın iğne şarttır dedi ve cnm neden heray bakılıyor ki pihtilasma test Türkiye'de pahalı ben 3deger icin 780tl genetik test parası ödedim hem her ay bakılacak birşey degilki cnm bu pihtilasma genetikte var yani değişen bir deger degilkionu bilmiyorum almanca yazdigi icin tam olarak anlayamadim ama esime okutacam bilgin icin tsk
İnsallh teyzesi bende yicem onun o küçük ellerini Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallh hepimiz anne olalım sagliklaanladım canım topıklere yaz belkı kullana varsa alan olur yada tup ebbek merkesıne sor ver baska yere kadıkoy sıfaya gıt mesala elımde kaldı ne yapayım dıye ....
yerım ben onu yaaaaaaaaaaaaaaaa
aferın kızımıza sımdıden alısıyor cenecalmaya yaaaaa
canım cok uzuldum yaaaa
rabbım sabır verısınnnnn
bebegın tez zamanda gelsın sana ıns...
aferın sana oku oku okuuuuuuuuuuu bıtır sayfaları hehe ıyı yazmsız demıııııııı
Cnm Rabbim sana da bu duyguları yasaticak insallh biz hepimiz anne olucaz ben çok inanıyorum buna Rabbim rüyamızdan kucağımıza versin insallh cnm benim darısı size insallhcanım çok güzel birşeydir sana hak veriyorum ben sadece rüyamda gördüm ama yeni tüp bebek yapmıştım hamile olduğumu öğrenmiştim ay kucuk kucuk batmalar vardı çok güzel bir duygu
canım seni çok merak ettik hayırlsını b
yleymış ne dedir ne söylenir bilmiyorum ama rabbım sana ve eşine sabır versi
selamlar ben geldim..nihayet aylar,hatta yıllar sonra gidip şu agrılarımın sebebi olan 20 lik dişlerden bi tanesinden kurtuldum..cok korkuyodum ama düşündügüm gibi olmadı,10 dk falan sürdü,bişey hissetmedim,ama ignenin etkisi gecince agrı ve acı başladı biraz..agrı kesiici içtim,agzımı acamıyorum şuan..ama inş.iyileşcem..haber vereyim dedim..hepinize iyi akşamlar
Çok sagol canım, doktorlar sadece cözùlme işlemi sorun olabilir diyor. Cözüldükten sonra zaten risk herzamanki gibi aynı. Hatta benim doktorum, çözülmeyi embriyo için bir sınav gibi gör dedi. Kaç tane dondurulmusun var? Hiç birinin uyanması çok nadir oluyor okuduğum ve duydugum kadarıyla. Yıkılmayalım, bu bizim sınavımız, bu durumu sağlıklı bir sekilde atlatmaliyiz inşallah ;-) çözülmeseler bile sil bastan yapıcaz. Sen hangi merkezde tedavi görüyorsun? Öptüm..
cnm 4 embriyom var,inşallah sağlıkla devam ederler de anneciklerini babacıklarını 2.tüp bebekle uğraştırmazlarbide onları bu sefer 5.güne kadar bekletmelerini istiycem,tutunma şansları daha çokmuş,gerçi ilk transferde de 5.gün blastosist olsun demiştim ama doktor riske atmak istemedi embriyoları,anne rahmi daha iyidir dedi gelişimleri için hemen koydu 3.gün,gene beni nekadar dinler bilmiorum o yüsden bi gıcığım doktora IVI de tedavi gördüm,mecidiyeköyde,sen nerde yaptırıosun cnm?ALLAH hepimize en kısa zamanda mucizelerimizi göndersin,AMİN!
selamlar ben geldim..nihayet aylar,hatta yıllar sonra gidip şu agrılarımın sebebi olan 20 lik dişlerden bi tanesinden kurtuldum..cok korkuyodum ama düşündügüm gibi olmadı,10 dk falan sürdü,bişey hissetmedim,ama ignenin etkisi gecince agrı ve acı başladı biraz..agrı kesiici içtim,agzımı acamıyorum şuan..ama inş.iyileşcem..haber vereyim dedim..hepinize iyi akşamlar
akşamınız güzel olsun...........
Seninde Canikom güzel olsun
akşamınız güzel olsun...........
miyaba kızlar...
ne zamandır yoktum..gözüme çarpanlar;
egunal cnm hayırlısı olsun çok sevindim..perşembe bebişlerine kavuşacaksın hayırlısıyla..
Canim ciğerim nartanem birtanem biricik guldenim Perşembe gunü insallah bebislerine kavuşursun iyi haberlerini bekliyorum bebislerin gecmiste yaşadığın acıları insallah unutturur
Merhabalar, ben uzun süredir okuyucuydum, aranıza yeni katıldım ;-) benimde dün dondurulmuslarla transferim yapıldı. Bir sonraki Adetimin 13. Günü kontrole gittim, endometrium için. Sonra 16. Gün transfer yapıldı. Adetimin ilk gününden itibaren estrofem kullandım endometriumun kalinlasmasi için. sonra kontrolden itibaren ayriyeten coraspin o kadar. Ama sendeki sorun neyse ona göre verir ilaclari tabi. Benim ilk denemem, transfer hiç yapılamadi, transferden önce kanamam oldugu icin ve endometrium inceldi. Rahim duvarının kalinlasmasi için bir de ahududu yaprağı cayı ictim günde bir bardak transfere kadar. İlk denemem olduğu için ve genc oldugum için bir tane embriyo koymak istedi doktor. İki tane cözdürmüsler, ikiside yasayınca, birde çok gel git yaptığımdan, son anda transfer yapılmadan önce ikisinide koydu sagolsun;-)
Hayırlısı olsun, bende çok fazla ümitlenmiyorumki, hayal kırıklığına uğramamak için ama zor bir süreç. Esimle geldik istanbula Almanya'dan, sonra transfer yapilamayinca geri dönmek zorunndaydim. Birden adetim gelince birden yine türkiyeye geldim annemle, esim yok su anda. Gel git, insan yıpranıyor.
Allah'ım sabrini da veriyor şükür ;-)
Canım benim hayırlısı olsun,hersey çok güzel olsun inşallah.Eki Görüntüle 392955
Eki Görüntüle 392956
Selam canım nasılsın okudum biraz iyiymissin çok sevindim Allah yardımcın olsun inşallah bebisine kavuşacaksın Allah'ın izniyle
Tedavide ben de anlamsiz sistim yeni yeni sanki iniyorum biraz, belim kalinlasti sanki, yazik oldu caaaaanim dukan diyetimeAma serum super gelir selulite, hatta bir ara dusunuyodum, arada dr arkadasima gidiyim 1-2 sise serum taksin selulit tedavisi diye ben sana demistim zaten belki serum takarlar sana e2 ni dusurmek icin, gerci dr un daha iyi bilir demistim.....kendimi tebrik ettim ufaktan yine...benim tansiyonum genelde dusuktur zaten bir de ustune uyku olayi girdi. Arabayi zor kullandim, fil oturdu sanki gozkapaklarima 27 inde dr dayim insallah gorecez keseyi (veya keseleri)
dün geceden beri 35-40 sayfa uçurmuşsunuzzz..Merakımdan bide okudum hepsiniii..şaşı oldumm iyii mi şimdii raahhatt ett güldenimmm
Cnm ya sana bişey sorucam . Bu Ohss mevzu baya bı aklımı kurcalıyor benim. Gecmis 3asilamamdada cok yumurta olusuyo bende. Tup sırasında iğnelerni dozu biraz daha fazla olacağından hepsi kesin buyicek.Yumurtalarin büyümesinde engel olamıyoruz hepsi birden coşuyorlar. Ohss'ye engel olmanın bir yolu yok degil mı:/SAnirim sonrasında kontrol altında olmak gerekiyor serumfelan alışsın. İns. Gerek kalmaz ama bı öğreniyim senden :)
Teyzeleri kızımı görüm uykulu idi çok uğraştı Dr elini açtırdı parmaklarını saymak istedi orta parmak göremedim dedi saf isteNeyse dedim tam insallh kızım parmakları yok görmeden bırakmam dedi bizimki dil cikariyordu ağız açıp kapatıyordu en işlek yeri çenesini Anasına çekecek galiba hiç susmadan konuşacak Şükür Rabb'ime hersey yolunda 300gr olmuş prensesim çıkınca moral olsun dedim bana. kızıma ciciler aldım eve geldim bizden hbrler böyle şimdi biraz gecmisi okuyayım
olmadı kızlar hamilelik hayatım 12 günde son buldu,test sonucum negatif,dua eden herkesten ALLAH razı olsun,ama duaya devam,çünkü dondurulmuşları kullanıcam inşallah sağlıklı bi şekilde çözülürlersekısmetten öte yol yoktur,ama ALLAHtan ümit de kesilmez,her yeni deneme bi şanstır,yeterki maddi durumumuz elversin ,ALLAH sağlık versin,sizleri seviyorum,iyiki varsınız,herşey gönlünüzce osun,diğer arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç almışlardır,ha bide dondurulmuş tedavisi gören arkadaşlarım süreci yazarlarsa sevinirim,nası oluo,ve masraf oluo mu gene,ve hamilelik şansı aynımı,çok öptm herkesi
canımmmmmmm............ evin yolunu anca buldum telefonuda almayı unuttuğum için arayamadım seni:18::18::18::18::18::18: geçmişi okumaya çalışıyom habire ama maşallah iyi kaynatmış kızlar.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?