Tüp Bebek Günlüğümüz !

miyaba kızlar...
ne zamandır yoktum..gözüme çarpanlar;

egunal cnm hayırlısı olsun çok sevindim..perşembe bebişlerine kavuşacaksın hayırlısıyla..

cicibaby hayırlısı olsun cnm..inşallah birdahaki sefere..

ikramaya cnm arkadaşım üzülmek yok..Rabbimin bir bildiği vardır muhakkak..olacak sen umudunu ve hırsını yitirme sakınn

Canim ciğerim nartanem birtanem biricik guldenim Perşembe gunü insallah bebislerine kavuşursun iyi haberlerini bekliyorum bebislerin gecmiste yaşadığın acıları insallah unutturur

Çok sagol canım, doktorlar sadece cözùlme işlemi sorun olabilir diyor. Cözüldükten sonra zaten risk herzamanki gibi aynı. Hatta benim doktorum, çözülmeyi embriyo için bir sınav gibi gör dedi. Kaç tane dondurulmusun var? Hiç birinin uyanması çok nadir oluyor okuduğum ve duydugum kadarıyla. Yıkılmayalım, bu bizim sınavımız, bu durumu sağlıklı bir sekilde atlatmaliyiz inşallah ;-) çözülmeseler bile sil bastan yapıcaz. Sen hangi merkezde tedavi görüyorsun? Öptüm..

cnmm ne zamandır giremiyorum..
girsemde küçücük ekrandan görebildiklerime yazabiliyorum ancak...
geç kalan tebriğimi kabul et ne olur..
hayırlısı olsun..Allahım sağlıkla mutlulukla ve hayırşısıyla kucağına almayı nasib etsin arkadaşım..

hadi bakalımmm güzel haberlerını eklıyoruz canımcımmmm
saoll sekerım yukarıda sordum sorularımıııı onları cevaplarsan cokkkkkkkkkkkk sevınırımmmmmmmmmmm
kızlar temizlik bitti ewim kirlenmesin bu akşam anneme gideyimmşaka şaka kardeşimin doğum günüde o yüzden gidiom...hepinizi öptümm
bana gel canımmmmmmmmmmm sonrada sana gıderız evın kirlenırrr naparsın iadeyi ziyaretttttttt
kızlar merhaba benimde transferimin 12. günü bugün test gününü perşembeye verdiler aranıza biraz geç katıldım ama allah hepimize hayırlısını versin inşallah hep güzel haberler verelim birbirimize
ewt artık genelde 14 gune test yapın dıolar banada öle demıslerdı.... ama benımkı 3. gun embrıyosuydu sanırım ondan....
benımde sorunum yok ama bebegımde yok
kizlar hicmi bilginiz yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ah keske olsa ama hamişlerden bılgi alabılırsın canımmmmm...
ayyyyyyyyyy yerım ben o mınnak parmaklarıııı ALLH BAGISLASIN CANIMMMMMMMMM
ÜZÜLME CANIMMMM İNSALLH DONDURULMUSLARLA OLUR........ ALLHTAN ÜMİT KESİLİRMİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
BENCE BELIRTI ARAMA TATLIM YANILIRSINNNNN.... BENDE TUM HAMILELIK BELIRTILERI VARDI.... AMA OLMADI.... SENINKI OLUR INSALLHHH
dün geceden beri 35-40 sayfa uçurmuşsunuzzz..Merakımdan bide okudum hepsiniii..şaşı oldumm iyii mi şimdii raahhatt ett güldenimmm
YAAAA HEP BEN OKUYODUM BIRAZDA SEN OKUUUU CANIMCIMMMMMMMMMMM

Canım benim gecmis olsun ne diyecemi bilemiyorum seni çok iyi anlıyorum tekrar gecmis olsun

selamlar ben geldim..nihayet aylar,hatta yıllar sonra gidip şu agrılarımın sebebi olan 20 lik dişlerden bi tanesinden kurtuldum..cok korkuyodum ama düşündügüm gibi olmadı,10 dk falan sürdü,bişey hissetmedim,ama ignenin etkisi gecince agrı ve acı başladı biraz..agrı kesiici içtim,agzımı acamıyorum şuan..ama inş.iyileşcem..haber vereyim dedim..hepinize iyi akşamlar

onu bilmiyorum almanca yazdigi icin tam olarak anlayamadim ama esime okutacam bilgin icin tsk
Ne oldugun Cook önemli cnm çünkü benim Dr um heterezigot gerek yok dedi ama homozigot olsaydın iğne şarttır dedi ve cnm neden heray bakılıyor ki pihtilasma test Türkiye'de pahalı ben 3deger icin 780tl genetik test parası ödedim hem her ay bakılacak birşey degilki cnm bu pihtilasma genetikte var yani değişen bir deger degilki

İnsallh teyzesi bende yicem onun o küçük ellerini Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallh hepimiz anne olalım saglikla

Cnm Rabbim sana da bu duyguları yasaticak insallh biz hepimiz anne olucaz ben çok inanıyorum buna Rabbim rüyamızdan kucağımıza versin insallh cnm benim darısı size insallh

Cnm gecmis olsun şükür kurtuldun insallh bu geçeyi atattinmi sabha birşeyin kalmaz kızlar nasil

cnm 4 embriyom var,inşallah sağlıkla devam ederler de anneciklerini babacıklarını 2.tüp bebekle uğraştırmazlar bide onları bu sefer 5.güne kadar bekletmelerini istiycem,tutunma şansları daha çokmuş,gerçi ilk transferde de 5.gün blastosist olsun demiştim ama doktor riske atmak istemedi embriyoları,anne rahmi daha iyidir dedi gelişimleri için hemen koydu 3.gün,gene beni nekadar dinler bilmiorum o yüsden bi gıcığım doktora IVI de tedavi gördüm,mecidiyeköyde,sen nerde yaptırıosun cnm?ALLAH hepimize en kısa zamanda mucizelerimizi göndersin,AMİN!

4 tane de az değil, bize lazım olan bitanecik benimkilerde 4 ve 5 hücreliydi dün, sonucu bildiririm inşallah. Unutmusum herhalde yazmaya, 28 nisanda belli olacak inşallah. Bende aslinda blastosist hakkinda senin gibi düsündum, ama sonra doktoruma güvendim. Ben bahceci umuttayim, kadıköy de. Âmin inşallah ;-)

Gecmis olsun canım benim

canımmmmmmm............ evin yolunu anca buldum telefonuda almayı unuttuğum için arayamadım seni:18::18::18::18::18::18: geçmişi okumaya çalışıyom habire ama maşallah iyi kaynatmış kızlar.....................

akşamınız güzel olsun...........

sanada iyi akşamlar canım nerdeydin ben yine 3,5-4 saat hastanedeydim bugün...bi sürü serum yedim şişmeyim diye ama şişim ve huzursuzum inşallah kötüye gitmez durumum..bi de yumoşlarımın üçüde döllemiş ve güzel gidiyorlarmış yarın görüşcem bakalım son durumları ne...

miyaba kızlar...
ne zamandır yoktum..gözüme çarpanlar;

egunal cnm hayırlısı olsun çok sevindim..perşembe bebişlerine kavuşacaksın hayırlısıyla..

inşallah canım ..Allahın izniyle dayansın bebeklerim anneleri onları almak için can atıyo...

Canim ciğerim nartanem birtanem biricik guldenim Perşembe gunü insallah bebislerine kavuşursun iyi haberlerini bekliyorum bebislerin gecmiste yaşadığın acıları insallah unutturur

saol canım benim...
valla çok zor günler geçiriyorum Rabbime sığındım bi yandan kendi sağlık durumum bi yandan embriyoların durumu yoruyor beni...

ay bayıldım ben bu pisiyeee...
sanada iyi geceler canım..

geçmiş olsun şekerim senin bu 20 lik benim e2 me benziyooo sonunda sen kurtuldun sıra bende inşallah...

hoşgeldin inşallah dondurulmuşların son denemen olur ve kocaman kocaman hamileyim yazarsın...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Canım benim hayırlısı olsun,hersey çok güzel olsun inşallah.Eki Görüntüle 392955

Eki Görüntüle 392956

ama ben buna da Eki Görüntüle 392955 bayıldım yaaa çok güzelll...

Selam canım nasılsın okudum biraz iyiymissin çok sevindim Allah yardımcın olsun inşallah bebisine kavuşacaksın Allah'ın izniyle

daha iyiyim canım saol..
tıp herşeyi yapıyor inşallah bebeklerimde gayret ederse kesin hamileyimmm

amaaannn boşver diyeti sen bi kadının hayatında en güzel göründüğü haldesindir şu an...
kilo ancak bu zamanda anlamlı ve güzel durur...tabii abartmamak şartıyla...
valla selilüt için serumun iyi geldiğini bilmiyordum süpermiş bende baktım beliriyoo hemen plates ve bi krem setim var onu kullanıyorum ciddi faydalı oluyoo..evet bende seni tebrik ediyorum dediklerin aynen oluyoda ben niye hala fazla şişim ve rahatsızım bu durumdan onu anlamıyorum...çok huzursuzum...

dün geceden beri 35-40 sayfa uçurmuşsunuzzz..Merakımdan bide okudum hepsiniii..şaşı oldumm iyii mi şimdii raahhatt ett güldenimmm

tamam rahat ettim sen dersinde ben etmemmi hemen rahatlarım ama ben çok şiştim yine biliyonmu aşkısı:44:

Ahhhh ah...
inan bıktım ohss den...ilk tedavimde yüksek dozla ohss oldum...az yumurtaylada ohss olabilirsin...e2 değerinin opudan önce 5000 nin altında olması gerekiyor buda günlük kan verip artışa göre iğne dozu ayarlanması demek...ama bu sadece riski azaltıyor...yumrtalar toplanma aşamasına gelince hcg yani çatlama iğnesini vurunca ohss tetikleniyor o iğneyi vurmazsan ohss olmazsın ama vurmadan da yumurtalar çatlamaz yani mecbursun...bu tedavimde doktorum az doz vermesine rağmen e2 im hep sınırlarda gitti çatlama iğnesi mecburen tek doz verildi bu kezde yumoşların çoğu çatlamadı ve görünen 16 yumoştan sadece 3 ü toplandı...dün opu oldum bugün 3 şişe serum yedim ama hala şişim..transferden sonrada serum verecekler..hamile kalırsam bhcg hormonu artışa geçeceğinden ohss tekrar tetiklenebilir yani anlayacağın hamile kalırsan 3 ay içinde kalmazsan 1 ayda ohss riskinden kurtulursun..daha çok detaylı bi konu...

oyyy maşallahh kızımıza yaaa..
bak bebek sevesim geldi ama sen öle anlatınca..

Bu durumda söylenecek çok söz bulamıyorum ve Rabbimden sabır diliyorum canım..

Canım naber bugün kızını görmüşsün ne güzel yaa bende çok özledim. aralcım napıyooo. Sana bişey sorucam sana 4lü test yaptılarmı sonucu ne kadar sürede çıktıı

demek arasam ulaşamayacaktım sana..
bugün yine kendimle uğraştım zor günler geçiriyorum gerçekten Rabbime sığındım herkes herşeyi yapıyor..
bi yandan kendi durumum bi yandan embriyolarımı düşününce gerçekten zorlanıyorum..
ama Allahın izniyle bu günlerde geçecek ve ben anne olacam diye hayal ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…