geçer geçer,sizin misafirler ne zaman geliyodu işyerine?
Benim reflü başlangıcım varmış ve öksürğü de o yapıyomuş,10 gün olucak gece uykular haram,dün doktorum ilaç verdi akşam biraz rahattım ,inş iyi gelicek ilaçlarda uyuyayım azcık,haa birde tabi diyete başlamam lazım bugün:)tuz şeker yasakk:)
sende ne kisti olucak be canım?
Kızlar günaydınnn,
Gülden direk güzel haberinle açtım topiği, çokkk sevindim, Allah devamını getirsin inşallah. Aman diyim şimdiden gıdana dikkat et kabız olma sakın, bol sebze, zeytinyağı, bol sıvı bir de gerekirse diye duphalac şurup. Kaç embriyo koyacaklar belli mi?
sağol canım Allah razı olsun, darısı tüm isteyenlerin başına..
Geçmiş olsun canım, dıkkate et kendine..
inşallah bu sefer olur canım o aşamalarda çok zor benım psıkolıjm hala duzelmıs deıl ınsallah allahım hepımızın cennet kokularını verır en yakın zamnalrda
benım ıcınde oyle once saglık ama eşimi baş edemıyorum cok agresıflesıyo kavgaları ben başlatmıyorum bırının cocugunu severken gorse benı başkasının cocugunu sevecegıne kendıne bak hamıle bırının haberı gelse yıne aynı laflar ve nasıl olsa olmuyo ccougumuz dıyo babnın evıne gıt dıyo ben ınatla olucak cocugumuz derken sabrımı cok sınıyo benım çaresızlıklerım bunlar cunku sadece kendı kendını dınleyen bı esım var ki bu aralarda benı annemlere goturmuyo cocuk olana kadar gıdemezmısım orda cocuklar var dıye zoruna gıdıyomus bende anlayıs gosterıyorum vardır bundada bır hayır dıyerek
çok sevindim allah inşallah , onları göbüşünde yeşertsin , hep mutlu ol yüzün daima gülsün
bende sana katılıyorum , eşim içinde geçerli bunlar bizler sağlıklı olmasak bebeklerimiz nasıl sağlıklı olacak, herşeyden önce birbirinize destek olmalısınız
günaydın güzel anneler ve anne adayları
guldenım haberini okudum çok mutlu oldum
ayyy yarın onlar senın göbüşte olacak inş.
inşallah bu sefer olur canım o aşamalarda çok zor benım psıkolıjm hala duzelmıs deıl ınsallah allahım hepımızın cennet kokularını verır en yakın zamnalrda
benım ıcınde oyle once saglık ama eşimi baş edemıyorum cok agresıflesıyo kavgaları ben başlatmıyorum bırının cocugunu severken gorse benı başkasının cocugunu sevecegıne kendıne bak hamıle bırının haberı gelse yıne aynı laflar ve nasıl olsa olmuyo ccougumuz dıyo babnın evıne gıt dıyo ben ınatla olucak cocugumuz derken sabrımı cok sınıyo benım çaresızlıklerım bunlar cunku sadece kendı kendını dınleyen bı esım var ki bu aralarda benı annemlere goturmuyo cocuk olana kadar gıdemezmısım orda cocuklar var dıye zoruna gıdıyomus bende anlayıs gosterıyorum vardır bundada bır hayır dıyerek
gunaydın canım benımmmm
nasılsın bakımmmmmmmm
arkadaşlar günaydınnn beni hatırladınızmııı
Egunal canım çok sevindim 3tane bebeğin seni bekliyor
Yarın hayirlisiyla annelerinin goboslerinde olacaklar
Zuzu canım seninde inşallah yarın transferin hayirlisiyla olur
Kızlar izmirde hava felaket fırtına yağmur var
İnsanın ici sıkılıyor dışarı bakınca
Fabrikada rüzgardan malzeme bizim elemandan birinin üstüne düşmüş ambulans geldi
İyice sıkıldım inşallah önemli birşeyi yoktur
Adet sancılarım başladı sanırım erken gelecek kırmızılar
Hakkımızda herseyin hayırlısı olsun inşallah
Kızlar günaydınnn,
Gülden direk güzel haberinle açtım topiği, çokkk sevindim, Allah devamını getirsin inşallah. Aman diyim şimdiden gıdana dikkat et kabız olma sakın, bol sebze, zeytinyağı, bol sıvı bir de gerekirse diye duphalac şurup. Kaç embriyo koyacaklar belli mi?
sağol canım Allah razı olsun, darısı tüm isteyenlerin başına..
Geçmiş olsun canım, dıkkate et kendine..
:13::13::13:
Yuppıııııııııı
Suslen puslen bebelerıne gıt bakalımmm
günaydın güzel anneler ve anne adayları
guldenım haberini okudum çok mutlu oldum
ayyy yarın onlar senın göbüşte olacak inş.
arkadaşlar günaydınnn beni hatırladınızmııı
GunAydin kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olsun ....
Bu arada benim 7 yumosumdan 6 tanesi dollenmis kaliteleri hakkında bugün bilgi verecekler...
Bir zamanlar beni çok sevin diyen bir papatya arkadaşımız vardı ama o hergün bizimleydi siz kimsiz pardon
egunalll benii unutmuşunuzzz
tşk ederim tatlım ben sık gelemiyordum biliyorsun hamileliğimde güzel allaha şükür sorun yok sadece hamilelik reflüm var sürekli gece gündüz yanıyorum acılar içerisindeyim uyuyamıyorumda geceleri böyle ama bebişimiz sağlıklı çok şükür
aaaa hem suçlu hem güçlü kim kimi unuttu acabaaa...
biz hep burdayız sen nerdesin bırakıp giden sensin cicim...
biz seni unutmadık hatta geçmiş sayfalara bir bakarsan arada bir senin hakkında yazdığmızıda görürsün en son
yine ben yazdım akasyaya en son siteye giriş tarihine baktım yakın zamanda girmiş ama bize kendinden haber vermemiş dedim..
sevgimiz yeterli gelmedi sanırım bizi bıraktı dedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?