Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın güzel anneler ve anne adayları

guldenım haberini okudum çok mutlu oldum
ayyy yarın onlar senın göbüşte olacak inş.

cuma gelecek canımmm....
Gecmıs olsun kuzum yaaa reflu cok kotu yaaaa....
Tedavıden sonra bazen oluyorya kuzu onu dedımdı

sagol canım benımmmmm

vardırı canım undada boyel sorun yasayan arkadaslarımızda var burda sana tecburelerını yazarlar....
hepsı bır sınav sen karsı gelsen kavgaların buyuycek cnm sen sabırlı olcaksınnnn.....

aynen canım benımmmmmm ....
hayat bu bızım sınavımız ...
bunu gecıcez bızzzz

Ben ıraktaydım...yazdıklarınızı olkudum ama cevap veremedim..orada internet bağlantısı felaket...zuzum allah yardımsın olsun,honey tebrik ederim,aklıma şuan gelmeyen tüm arkadaşlarımın üzüntülerine ve sevinçlerine ortak oldum...allah hepinizin yardımcısı olsun...

canım ya üzülme tatlım erkekler bizim kadar sabırlı olmuyorlar rabbim inşallah sana enkısa zamansa güzel evlatlar versin evin huzur mutluluk dolsun sana hep dua edicem rabbim sana bi mucize bahşetsin allah gnlüne göre versin tatlım

Herkese keyifli bir gün diliyorum sevgili anne adayları... Heyecanlı bir gün yaşıyorum...
Benim de bugün dondurulmuş olan ebriyolarım çözülüyor ve eğer herşey yolunda giderse cuma günü transfer olacak. Umuyorum ve diliyorum ki hepimiz emeklerimizi kucağımıza alacağımız bebeklerimiz ile kutlarız..

evet canım annelerini bırakmayacak bebeklerim inşallah...
erken gelsin ne güzel işte kırmızılar tedaviyi öne çekmiş olursun..
bu arada inşallah elemanın birşeyi yoktur..
burdada yani Ankarada çok esiyoo ve yağmurlu..

günaydın, sağol canım valla benim günüm aydın başladı hemen yazdım size..
şimdilik şişlik dışında bi sıkıntım yok yediklerime dikkat ediyorum sıkıntısız atlatmaya çalışıyorum..
çok yiyemiyorum zaten sanki daha çok şişiyorum...
serumu yemesem belliki ben yine hastanelik olacakmışım..
yarı transferden sonrada serum bağlayacaklar...
ilk başta doktor 2 embriyo koymayı planlıyorum demişti..
bakalım yarın 3 birden yaşarsa ne yapacak çok merak ediyorum..
sence 3 ünü birden koyması için ısrar etmeliyimiyim ya da ona mı bırakmalıyım çünkü
her aşamada doğru yönlendirdi beni...

:13::13::13:
Yuppıııııııııı
Suslen puslen bebelerıne gıt bakalımmm

yirim ben senin kutlamanı canım benim
ilk transferimde hiç süslenmemiştim çünkü hastanede yatıyordum..
şimdi süsleneyim dimii
günaydın güzel anneler ve anne adayları

guldenım haberini okudum çok mutlu oldum
ayyy yarın onlar senın göbüşte olacak inş.

canım lotucum çok saol...
düşününce bu kadar yorucu ve zor günün ardından yarın onlara kavuşuyorum ve çok heyecanlıyım...
öyle ya da böyle bu aşamaya kadar geldim çok şükür bi sorunsuz transferimi atlatırsam bitecek inşallah...

tşk ederim tatlım ben sık gelemiyordum biliyorsun hamileliğimde güzel allaha şükür sorun yok sadece hamilelik reflüm var sürekli gece gündüz yanıyorum acılar içerisindeyim uyuyamıyorumda geceleri böyle ama bebişimiz sağlıklı çok şükür

egunalll benii unutmuşunuzzz

aaaa hem suçlu hem güçlü kim kimi unuttu acabaaa...
biz hep burdayız sen nerdesin bırakıp giden sensin cicim...
biz seni unutmadık hatta geçmiş sayfalara bir bakarsan arada bir senin hakkında yazdığmızıda görürsün en son
yine ben yazdım akasyaya en son siteye giriş tarihine baktım yakın zamanda girmiş ama bize kendinden haber vermemiş dedim..
sevgimiz yeterli gelmedi sanırım bizi bıraktı dedik...

reflü bende de var,ilaç kullanmaya başladım,uyku uyuyamıyorum birde sabah işe geliyorum,inş ilaçlar ii gelicek,sen ilaç alıyomusun canım,

barışalımmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…