günaydın, sağol canım valla benim günüm aydın başladı hemen yazdım size..
şimdilik şişlik dışında bi sıkıntım yok yediklerime dikkat ediyorum sıkıntısız atlatmaya çalışıyorum..
çok yiyemiyorum zaten sanki daha çok şişiyorum...
serumu yemesem belliki ben yine hastanelik olacakmışım..
yarı transferden sonrada serum bağlayacaklar...
ilk başta doktor 2 embriyo koymayı planlıyorum demişti..
bakalım yarın 3 birden yaşarsa ne yapacak çok merak ediyorum..
sence 3 ünü birden koyması için ısrar etmeliyimiyim ya da ona mı bırakmalıyım çünkü
her aşamada doğru yönlendirdi beni...
Şişlik iniyor canım ama epeyy sonra, dusun benim transferimden 17 gün geçti ancak şimdi hissediyorum inmeyi, boşver nasılsa dobiş olacaz ön hazırlık olur
Kanunen 3 embriyo konmuyor sanırım. Sonra üçüz gebelik çok riskli, dr lar istemiyorlar. Zaten redüksiyon yapıyorlar sonra, benim tandığıma yapmışlardı seneler önce, bu sefer hepsi ölmüştü, riskli işlem yani. Tabii dr un daha iyi bilir ama 2 tane iyidir diye düşünüyorum ben..
kızlarrr günaydınn....
egunal-zuzu canlarımm nasılsınızz??yarın transferiniz olucakk sanırımmm ınsallah hayırlısınlaa bebişlerinizi alır gelirsiniz..baska neler var nelerr yokk geçmişi okuyamadım cok canım sıkılıyorr kızlarr cok üzgünümm...dun oğleden sonra ananem beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda suan..doktor suuru kapalı ve buyuk bır kanama gecırdı dedı iyi olsada felç kalma ihtimali çok büyük dedi....
Ortalıktan kaybolmadan hemen ilk sayfadaki hamiş listemize bak ve ordaki eksik bilgilerni tamamla lütfen...
en son adet tarihin bebeğin muhtemel doğum tarihi kaç günlük oldunu mesela 16+2 gibi yaz..randevu günü ve başka bilgiler...
yaz buraya güncelleyim durumunu..
kızlarrr günaydınn....
egunal-zuzu canlarımm nasılsınızz??yarın transferiniz olucakk sanırımmm ınsallah hayırlısınlaa bebişlerinizi alır gelirsiniz..baska neler var nelerr yokk geçmişi okuyamadım cok canım sıkılıyorr kızlarr cok üzgünümm...dun oğleden sonra ananem beyin kanaması geçirdi yoğun bakımda suan..doktor suuru kapalı ve buyuk bır kanama gecırdı dedı iyi olsada felç kalma ihtimali çok büyük dedi....
kızlarrr günaydınn....
Canım merhaba
Senin bebiş dondurulmuşmuydu?
kızlarrr günaydınn....
ilk şişliğimin inmesi 1 ayı bulmuştu tabii o farklı bi şişlikti...
bende senin gibi düşünüyorum 3 ü birden tutarsa çok riskli bir gebelik olur ve hepsi tehlikeye girer..
tuttuktan sonra birinden vazgeçmekte çok üzer beni..
en kaliteli iki taneyi koyarlar bence bende bişey demeyi düşümüyorum...
kızlarrr günaydınn....
tmm kızma egunal teyzesi bizeson adet tarihim 31 aralık doğum tarihi 6 ekim 15+5 haftaya çarşamba randevü günüm vee tapikcanımız olacak teyzesi değişmediyse başkaa emrinize amadeyimm
canım çok geçmiş olsun..Allah yardımcınız olsun,inşallah iyileşir ananeciğinn
senden bu haberi alana kadar çok iyiydim...
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin...
gerçekten ne diyeceğimi bilemedim şu an..
hiçbirşey olmadan sapasağlam ayağa kalksın anneciğin...
vallahi çok üzüldüm off yaa...
Canım benim çok gecmis olsun allah acil şifalar versin
kızlarrr günaydınn....
reflü bende de var,ilaç kullanmaya başladım,uyku uyuyamıyorum birde sabah işe geliyorum,inş ilaçlar ii gelicek,sen ilaç alıyomusun canım,
Hepimiz için güzel bir gün olsun canlarım Eki Görüntüle 393172
Canım maşallahÇok sevindim
Hersey yolunda gidecek Allah'ın izniyle
barışalımmıı
evett rennie kullanıyorum maden suyu ama ne yaparsam ayapıyım geçmiyor elma ve süt biraz rahatlatıyor ama tavsiye ederim sanada geçmişolsun çok zor ama gerçekten benim ilk 2aydan beri var neredeyse git giedede ilerliyor sanki:2:
bak seennn bi de cinsiyet belli e tabi 15+5 olunca belli olmasıda normal..
Maşallah topikcanımıza...
kızmıyorum ben sitem ediyorum bi kere...
neyse geçti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?