Tüp Bebek Günlüğümüz !

benimde 3.aydan sonra başladı sodayla geçiştiriyodum ama 10 gündür öksürük te başladı,meğersem reflü yapıyormuş öksürüğü,dünden itibaren başladım ilaç kullanmaya,banada rennie duo verdi,antibiyotik şurup pastil kullanıyorum şimdi,bana elma ve süt yaramadı herşeyi denedim yokk olmuyor,ilaç rahatlattı çok şükür

Canım hayırlısıyla sağlıkla çözülsünler ve sana sımsıkı tutunsunlar inşallah.

Ya kızlar benim kırmızılar hala teşrif etmedi

Pimi çekilmiş bomba gibiyim :117:

Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını verir inş. annecinin.

Merhaba kızlar yumoslarimdan haber var 6 taneden 1 tanesi iyi kalitedeymis digerleri orta kaliteymis yarın transferim var 9.30 da hastane de olacak 10.30 gibi transfere alacaklarmis neden bilmiyorum ama cok ağlıyorum

içinden ağlamak geliyorsa ağla inşaallah yarından sonra mutluluk gözyaşların olsun hep pozitif düşün dualarım sizlerle allahım herkezin gönlüne göre versin

niye ağlıyorsun zuzu ağlama inşallah herşey yolunda gidecek o da annesine sıkı sıkı tutunacak.. Allah yardımcın olsun canım bol bol dua et ben de ediyorum hepimize..

kıyamam canım yaa,neden ağlıyosun,üzme kendini sakın,bugünlere geldin ne güzel çok şükür,herşeyin hayırlısı ,harap etme kendini..HErzaman söylüyorum,bak bende 1 tane toplandı sadece 1 yumurta,1.kalite ve 8 hücreliydi,ve tuttu,sayı çok önemli değil,önemli olan kalite canım,üzülme sakın

inşallah tutunurlar canım sana , bu güzel haber oldu bak bu sabah yarın büyük gün o zaman

Canım benim hayırlı olsun...

Rabbim "OL" derse olacak,kalite konusu canını sıkmasın ne olur.İyi kalite denip negatif sonuçlanan,orta kalite denip pozitif sonuç alan öyle çok arkadaş var ki...Hani hep diyoruz ya "vakti gelince olacak" diye,inşallah senin ve egunun kuzularının vakti gelmiştir ve yarın aramıza katılacaklar Allah'ın izniyle...

Stres yapmamaya calış,gününü rahat geçir,ılık bir duş al,sakin müzikler dinle,çikolata ye,yarın dinlenmiş bir beyin & bedenle git meleklerini almaya

Hepimiz duacınızız

Canım benimm bu halinde bile bizi düşünüyorsun gecmis olsun annene Rabbim şifasını yollasın iyilik versin ....

Bende İyiyim embriyolarimdan haber aldım yarın transferim var hayırlısı artık nasipte ne varsa onu gorecez

yirim ben senin kutlamanı canım benim
Ilk transferimde hiç süslenmemiştim çünkü hastanede yatıyordum..
şimdi süsleneyim dimiiEki Görüntüle 393170 Eki Görüntüle 393171

evet canım anamız gelmıs nede susulu desın bebelerın yaaaaa.

gecmıs olsun canım benımmmmm
bebegın ıyıyse sorun yoksa sıkıntı yok cnm bız her derdı cekerızzz...

Son düzenleme:
Arkadaslar bir sorum olacak, 28 Nisan'da Gebelik testim var, transferden 12 gün sonra oluyor. Ben ama 26 Nisan'da yurtdışına dönüyorum, gitmeden de bilmek istiyorum aslında. İki tane embriyo koydular, eğer tuttuysa 10. Günde belli olma ihtimali varmı? Embriyolar 4 ve 5 hücreliydi. 26 Nisan sabahı bı test yaptirsammi diyorum. Negatif çıkarsa bida yaparım birkaç gün sonra tabi ama yinde gitmeden bı baktirmak geliyor içimden. 10. Gün yaptıran veya aynı durumda olan varmı? Kesin yaptirmicam demiştim aslında ama merak ediyorum:-/ Allahım hepimize güç kuvvet sabır versin...

günaydın canıımmmmmm 2 tane koysunlar tabiii 1 tanesi de donmuş olur bebişine kardeş yapmak istersen e2 vs düşünmeden üstüste serum yemeden transfere geçersin inşaallah...senin için en zorlu süreç yumurta toplanana kadar geçen süre bitanem....benim tutunma problemim olduğu halde doktorum eğer ameliyat sonrası rahim istenilen hale glirse 2 tane transfer yapacağız ,diğer 2 sinden tek de kalsa tekrar dondurup bekleteceğiz dedi inşaalah hepsi aynı kalitede kalır dondursun onu hulusiciğin iyi bakarr bebişine emin ellerde olacak..

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar verin anneciğine.. kızlar benim reglim hala bitmedi ama yasin okuyalım şifa ayetlerimiz vardı birşeyler okuyalım şifa olsun tunanaın annesine..

Güldenciimm opu dan önce bu kadar kötü olduğumu söyleselerdi kaldıramazdım ama 4 tane dondurma bebişim bana güç verdi artık sana da güç verecek 3 yavrun var annelerinin sıcak kucağını bekleyen..

Canımmm çok geçmiş olsunn..Rabbim acil şifalar versinnn..

Pazartesi gününden beri toplantı falan bir de babamın ayağının kırılması nedeni ile bizde kalmaya başlaması ile sizlerden uzak kaldım.
Sizi çok özledim ve çok merak ediyorum.

Allah rızası için bir özet geçsin biri...

Hadi kuzularım benim.. :))

[video=youtube;de-mtWeI0EA]http://www.youtube.com/watch?v=de-mtWeI0EA&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…