Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canimsin ya, nedir bizim bu çilemiz hiç bitmiyor iste... Ama dur bakalım test riskli bile çıksa illa bebekte sıkıntı var demek olmaz ki... İcini ferah tut bı de la ilahe illa ente subhaneke ve ınne kuntu minezzalumin oku..Allah yardım eder inşallah.

İyi olacak herşeyy inanıyorumm..
Elif nazımızda güçlü bir kızz inş hiç birşeycikler çıkmadan atlatacaksınız bu badireyi de..Seni çook seviyorumm..Asla yalnız değilsinn,biliyorsun bunu zatenn..

Aşkısıııı neden böle oluyoooo....
Çok üzülüyorum ben...

canim gozun aydin cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun :)

kuzumm niye kotu tarafindan dusunuyorsun bu lanet amniyosentesi herkese soyluyorlar bak ben kafadan 10 kisi biliyorum etrafimda doktorlarin siviyi alalim dedigi ve kiminin sivi alinmasina ramen kiminin sivi alinmamasina ragmen saglikli bebekler dunyaya getirdiklerini.kurban oldugum rabbim sana bagislasin sag saglim kuzucugunu icini ferah tut bebisin etkileniyo senin halinden rabbime sigin hic bisey olmayacak allahin izniyle dualarim seninle

amin insallah darisi senin ve diger arkadaslarimizin basina. pazartesi gunku kan testini iple cekiyorum. seninde iyi haberlerini bekliyoruz insallah.
bu arada transferden sonra ates basmasi olumlu birseymis. birde sag yada sol kasiginda cok bariz hissediliyor; ben hissediyorum;hafif boyle kramp gibi. asiri derecedede bel agrisi var tabi :))
olsun beee bu ugurda nelere katlanmadik katlanirizda evelallah :))
senin testinde pazartesiydi degilmi canim? merakla bekliyorum. hayirli olacak insallah allahin izniyle :))

amin canim insallah hayirlisiyla.
rabbimden diliyorum isteyen herkesi, yuzunu guldurur insallah. kimsenin kucagini bos koymasin.hayirli evlatlar nasip etsin.amin

amin cumlemizin insallah canim.benim test tarihim 7 mayis ama hic belirtim yok hos belirtilere takilmiyorum bu kez gecen sefer surekli kasik batmalarim bel agrilarim vardi ama negatifti ama kendimi dinlemeden de edemiyorum

Cnm lutfen rahat ol bakalim bende soylemedim tup bebe oldugunu hatirlamiyorum yani ne alaka simdi hem gen 3lutest yaptrmadim 4lu yapildi bana hic birsey cikmaz rahat ol lutfen ah be cnm bu bizim kaderimİz doguma kadar boyle iste yuregimiz agzimiza geliyor surekli hic birsey olmucak simdi sende bnm icime kurt dusurdun bende demedim tup bebek diye kan verirken

internetim gittiği için measajlarınıza cevap yazamadım.. desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.......

amin cumlemizin insallah canim.benim test tarihim 7 mayis ama hic belirtim yok hos belirtilere takilmiyorum bu kez gecen sefer surekli kasik batmalarim bel agrilarim vardi ama negatifti ama kendimi dinlemeden de edemiyorum

canim senin transfer ne gundu? kusura bakma ben kacirmisim. hele bugun gecmisi okumadan girdim aceleyle.
daha 9 gun varya !!! takma . kafanida bosalt. rahat olmaya bak. zor birsey biliyorum ama ben becerdim. transferden sonra 5yada 6 gun boyle forumlardan uzak olmak iyi geliyor insana. gercekten buradayken insanin aklindan cikmasi mumkun degil.hep dusunuyorsun. sadece bir tavsiye !!

Aşkısıııı neden böle oluyoooo....
Çok üzülüyorum ben...

Ne biliyim aşkısıı yaa ama içime hiç kötü bişiy gelmedi gerçekten diyomm..
Öyle şeyler gördük yaşadık kii..Sonunda hep mutlu sonla bitti ama..İnş Elifnazda sağlıkla mutlulukla dünyaya gelicekk..

canim ben 23 nisanda transfer oldum yurt disinda oldugum icin 14.gun yapilacak kan testi haklisin ama nerde olursam olayim aklimdan cikmasi mumkun degil ama boyle pozitif haberler alinca moral depoluyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…