bugün mutlu mesut gittim dr.a sohbet muhabbet birbirimize takılarak yattım masaya.. dr. bakıyo bi yandan takılıyo bize:) ekranı göremediğim için kıpırdanıyorum dedi bi rahat dur çeviriyom şimdi doğumdan falan konuşuyoruz daha çok var falan diyo bana tam çevirdi hemşire bişey dedi gelip görüntü bi gitti geldi o ara gülden den konuşmaya başladık dedim böle böle güldenin adet ağrıları var güldü oooooo dedi şişmeye başlamış kesin hamile...tabi benim ağzım kulaklarımda bi dr.a bi ekrana bakıyorum...sonra 3lü testini görmüşmüydüm nasıldı diye sordu dedimki değerler iyi çıktığı için size getirmedim olmassa tekrar bakalım dedi ve demesiyle benim yüreğim bi anda yandı... eşim hemen gidip çıkartırdı ama ben artık ekrana değil dr.un yüzüne bakıyorum bişeymi gördü diye... dedi panik yapma hemen sonra testi aldı eline ve beni yıkan cümleyi kurdu bu test yanlış hesaplanmış.... bilmemne değerine göre hesaplanmalıymış tüp bebekte hesaplama farklımıymıymış neymiş.. o değere göre hesaplanırsa onun tahminine göre sınıra yakın çıkarmış ve amniyosentez gerekebilirmiş.. dünya tepeme yıkıldığı için söyledikleri bana çok uzaktan söleniyomuş gibi geldi ve çoğunu algılamadım... masadan nasıl kalktığımı odasına nasıl geçtiğimizi bile bilmiyorum... testi hemen labratuvara geri gönderdi tekrar heasaplanıp gelicek pazartesi anca çıkar dediler. pazartesi ara beni dedi. 2 hafta içinde şeker yüklemesi yapalım birde bebeğin kalbine bakalım dedi... kan ve idrar istedi. çıktık odadan ayakta duramıyorum ağlamamak için kendimi nasıl sıkıyorum bilemessiniz.. kendimi lavobaya zor attım elimi yüzümü yıkadım aşağıya kan vermeye indik kanımı aldı hemşire idrar kabını verdi ama salak ben az önce yaptığım için nerden bulayım çiş.. su içmeye çalışıyorum ne mümkün boğazımda koca bi düğüm... zorla zorla bir iki damla anca yapabildim dedim yok yapamıyom bu yetmesse pazartesi gelir bida veririm ama çıkalım burdan yoksa bayılıcam... arabaya binmemle pöyküre pöyküre ağlamam bir oldu.... evdede ağladım durdum anca rahatlayıp kendime geldim.. eşim sürekli teselli verdi daha ortada bişey yok diye ama düşüncesi bile beni bitirmeye yetti.. kötü geçen akşamımın kısa özeti budur.................
bugün mutlu mesut gittim dr.a sohbet muhabbet birbirimize takılarak yattım masaya.. dr. bakıyo bi yandan takılıyo bize:) ekranı göremediğim için kıpırdanıyorum dedi bi rahat dur çeviriyom şimdi doğumdan falan konuşuyoruz daha çok var falan diyo bana tam çevirdi hemşire bişey dedi gelip görüntü bi gitti geldi o ara gülden den konuşmaya başladık dedim böle böle güldenin adet ağrıları var güldü oooooo dedi şişmeye başlamış kesin hamile...tabi benim ağzım kulaklarımda bi dr.a bi ekrana bakıyorum...sonra 3lü testini görmüşmüydüm nasıldı diye sordu dedimki değerler iyi çıktığı için size getirmedim olmassa tekrar bakalım dedi ve demesiyle benim yüreğim bi anda yandı... eşim hemen gidip çıkartırdı ama ben artık ekrana değil dr.un yüzüne bakıyorum bişeymi gördü diye... dedi panik yapma hemen sonra testi aldı eline ve beni yıkan cümleyi kurdu bu test yanlış hesaplanmış.... bilmemne değerine göre hesaplanmalıymış tüp bebekte hesaplama farklımıymıymış neymiş.. o değere göre hesaplanırsa onun tahminine göre sınıra yakın çıkarmış ve amniyosentez gerekebilirmiş.. dünya tepeme yıkıldığı için söyledikleri bana çok uzaktan söleniyomuş gibi geldi ve çoğunu algılamadım... masadan nasıl kalktığımı odasına nasıl geçtiğimizi bile bilmiyorum... testi hemen labratuvara geri gönderdi tekrar heasaplanıp gelicek pazartesi anca çıkar dediler. pazartesi ara beni dedi. 2 hafta içinde şeker yüklemesi yapalım birde bebeğin kalbine bakalım dedi... kan ve idrar istedi. çıktık odadan ayakta duramıyorum ağlamamak için kendimi nasıl sıkıyorum bilemessiniz.. kendimi lavobaya zor attım elimi yüzümü yıkadım aşağıya kan vermeye indik kanımı aldı hemşire idrar kabını verdi ama salak ben az önce yaptığım için nerden bulayım çiş.. su içmeye çalışıyorum ne mümkün boğazımda koca bi düğüm... zorla zorla bir iki damla anca yapabildim dedim yok yapamıyom bu yetmesse pazartesi gelir bida veririm ama çıkalım burdan yoksa bayılıcam... arabaya binmemle pöyküre pöyküre ağlamam bir oldu.... evdede ağladım durdum anca rahatlayıp kendime geldim.. eşim sürekli teselli verdi daha ortada bişey yok diye ama düşüncesi bile beni bitirmeye yetti.. kötü geçen akşamımın kısa özeti budur.................
İyi olacak herşeyy inanıyorumm..
Elif nazımızda güçlü bir kızz inş hiç birşeycikler çıkmadan atlatacaksınız bu badireyi de..Seni çook seviyorumm..Asla yalnız değilsinn,biliyorsun bunu zatenn..
herkese selam arkadaslar :))))
bugun kan testimi yaptirdim ve sonuc pozitif :)))))
degerim 162 cikti ve bugun transferimin 9.gunu.
sonucu yucel hocaya faksladim.sonucunu bizimle konustu ve iyi oldugunu soyledi.pazartesi tekrar kan testim var. degerin 2 katina cikmasi gerekiyormus.ve 2 hafta sonrada ultrason var insallah hayirlisiyla
cok coookk cok dua ediyorum insallah rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun. bugun bizim bayramimiz oldu. insallah kizlar sizlerinde iyi haberlerini almak umidiyle
bu arada gecmisi okuyamadim.hemen sonucu yazayim diye. varmi baska haberler?
canim gozun aydin cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun :)
Maşallah Allah nazarlardan saklasın kucağına aldığın günleride göstersin inşallah...
aslında belliydi bence pozitif olduğu yazışmıştık daha önce şaşırmadım desem yeridir...
Sağlıklı ve keyifli bir hamilelik diliyorum...
amin canim insallah hayirlisiyla.
rabbimden diliyorum isteyen herkesi, yuzunu guldurur insallah. kimsenin kucagini bos koymasin.hayirli evlatlar nasip etsin.amin
Cnm lutfen rahat ol bakalim bende soylemedim tup bebe oldugunu hatirlamiyorum yani ne alaka simdi hem gen 3lutest yaptrmadim 4lu yapildi bana hic birsey cikmaz rahat ol lutfen ah be cnm bu bizim kaderimİz doguma kadar boyle iste yuregimiz agzimiza geliyor surekli hic birsey olmucak simdi sende bnm icime kurt dusurdun bende demedim tup bebek diye kan verirkenbugün mutlu mesut gittim dr.a sohbet muhabbet birbirimize takılarak yattım masaya.. dr. bakıyo bi yandan takılıyo bize:) ekranı göremediğim için kıpırdanıyorum dedi bi rahat dur çeviriyom şimdi doğumdan falan konuşuyoruz daha çok var falan diyo bana tam çevirdi hemşire bişey dedi gelip görüntü bi gitti geldi o ara gülden den konuşmaya başladık dedim böle böle güldenin adet ağrıları var güldü oooooo dedi şişmeye başlamış kesin hamile...tabi benim ağzım kulaklarımda bi dr.a bi ekrana bakıyorum...sonra 3lü testini görmüşmüydüm nasıldı diye sordu dedimki değerler iyi çıktığı için size getirmedim olmassa tekrar bakalım dedi ve demesiyle benim yüreğim bi anda yandı... eşim hemen gidip çıkartırdı ama ben artık ekrana değil dr.un yüzüne bakıyorum bişeymi gördü diye... dedi panik yapma hemen sonra testi aldı eline ve beni yıkan cümleyi kurdu bu test yanlış hesaplanmış.... bilmemne değerine göre hesaplanmalıymış tüp bebekte hesaplama farklımıymıymış neymiş.. o değere göre hesaplanırsa onun tahminine göre sınıra yakın çıkarmış ve amniyosentez gerekebilirmiş.. dünya tepeme yıkıldığı için söyledikleri bana çok uzaktan söleniyomuş gibi geldi ve çoğunu algılamadım... masadan nasıl kalktığımı odasına nasıl geçtiğimizi bile bilmiyorum... testi hemen labratuvara geri gönderdi tekrar heasaplanıp gelicek pazartesi anca çıkar dediler. pazartesi ara beni dedi. 2 hafta içinde şeker yüklemesi yapalım birde bebeğin kalbine bakalım dedi... kan ve idrar istedi. çıktık odadan ayakta duramıyorum ağlamamak için kendimi nasıl sıkıyorum bilemessiniz.. kendimi lavobaya zor attım elimi yüzümü yıkadım aşağıya kan vermeye indik kanımı aldı hemşire idrar kabını verdi ama salak ben az önce yaptığım için nerden bulayım çiş.. su içmeye çalışıyorum ne mümkün boğazımda koca bi düğüm... zorla zorla bir iki damla anca yapabildim dedim yok yapamıyom bu yetmesse pazartesi gelir bida veririm ama çıkalım burdan yoksa bayılıcam... arabaya binmemle pöyküre pöyküre ağlamam bir oldu.... evdede ağladım durdum anca rahatlayıp kendime geldim.. eşim sürekli teselli verdi daha ortada bişey yok diye ama düşüncesi bile beni bitirmeye yetti.. kötü geçen akşamımın kısa özeti budur.................
amin cumlemizin insallah canim.benim test tarihim 7 mayis ama hic belirtim yok hos belirtilere takilmiyorum bu kez gecen sefer surekli kasik batmalarim bel agrilarim vardi ama negatifti ama kendimi dinlemeden de edemiyorum
Aşkısıııı neden böle oluyoooo....
Çok üzülüyorum ben...
canim senin transfer ne gundu? kusura bakma ben kacirmisim. hele bugun gecmisi okumadan girdim aceleyle.
daha 9 gun varya !!! takma . kafanida bosalt. rahat olmaya bak. zor birsey biliyorum ama ben becerdim. transferden sonra 5yada 6 gun boyle forumlardan uzak olmak iyi geliyor insana. gercekten buradayken insanin aklindan cikmasi mumkun degil.hep dusunuyorsun. sadece bir tavsiye !!
canımm seni çoook seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?