Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya bu tablomuz ne durumdadir?
ben bulamadim beceremedim.
hangi sayfadaysa ativerseniz bi banada hayrina :)))
sevinirim;takip edemiyorum kim ne durumda. istanbuldan geldigimden beri bu 3. girisim daha gelismeler var kacirdigim :))

canim ben 23 nisanda transfer oldum yurt disinda oldugum icin 14.gun yapilacak kan testi haklisin ama nerde olursam olayim aklimdan cikmasi mumkun degil ama boyle pozitif haberler alinca moral depoluyorum valla

bosveeeer o zaman kendini boyle iyi hissediyorsan sen bilirsin. ama kafani fazla yorma. o neden boyle benimki degil;benimki niye oyle degil gibilerinden yani. kimsenin tedavisi kimseninkine benzemez.bunyeside benzemez.

zuzu naber nasilsin canim?

şuan kendimi iyi hissetmiyorum canım bebiş konusunda ise kocaman bi soru işaretim var ama 2 gündür ciddi ciddi adet ağrılarım var hep kontroldeyim kısmet artık diyorum rabbim çook büyük...

sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor ....

sevinirim;takip edemiyorum kim ne durumda. istanbuldan geldigimden beri bu 3. girisim daha gelismeler var kacirdigim :))

ilk sayfaya bak canımm

zuzu sülemiş canım ilk sayfada sabit listelerimiz..

esincim canım nolur biliyorum kolay değil ama çok sıkma üzm ekendini içini ferah tutki elifimizde etkilenmesin..
onu sizi duyuyo rhissediyor annesi..rabbimin izniyle bişey olmuycak inşallah..
bol bol dua oku.ayetel kürsi oku rahatlarsın canımmmm..

kulüpte çikolataa kistiyle ilgili araştırma yapıyodum kızcağızın biri bişey yazmış şok oldum. sizlerle paylaşmak istedim. msj aşağıdaki gibi aynen.

gamzesena kullanıcısından alıntı
Merhabalar size başımdan geçen trajık bir olayı anlatmak istiyorum, geçtiğimiz ara tatilinde memleketimde özel bir hastanede bayan bir doktora hamilelik düşündüğüm için test için gittim, doktor sanırım kamerayla alttan kontrol yaparken canım yandı bağırdım azarlayarak yaptı kontrolu oldukça tırstım. rahimde büyükçe yara var şimdilik hamilelik düşünemezsin dedi, smear yapmalıyız dedi. smear için söylediği tarihte orada olamayacağım içn gitmedim çünkü başka şehirde çalışıyordum. eşimin en büyük isteği de bebkti. ona bir bebk vermek istiyrdum. eşim memlekette çalışıyor, ben başka şehirde çalışıyorum. çalıştığım şehirde 2 hastane var ve bir bayan doktor var dediler sadece. bayan doktora randevu aldık ama gittiğimizde doktor izne ayrılmıştı. buradaki araştırmalar sonucunda çok korkmuştum koyu akıntım da arttığı için. rahim kanseri, kısırlık, hamile kalsam bebek de özür olabilir diye... memlekete gitmeme de 2 ay vardı. o süre içinde kafayı yemektense hastana de bulunan erkek doktora gittim. eşim erkek doktora gittiğim için onu aldatmakla suçladı, babamlara gidip kızınız böyle yapttı yüzümü yere eğdi demiş. yarın mahkemeye verecek. 2 yıllık evliyiz, 7 yıldır sevgiliyiz. birbirimiz iiçin ölüyrken yaşadığımın şoku atlatamadım, ağlamaktan uyku girmiyor gözüme...((

Akasyam üzülme canım doktorun cooook iyi bir doktor herseyin iyi olduna emin olmak için öyle demiştir lütfen üzülme bak elifnazimizida uzuyorsun ama Allah'ın izniyle hersey yolunda olduna inanıyorum ben üzülme olur mü Canimsin beni

canim uzme kendini tahlilleri sonuclari bekle.simdiden icini karartip moralini dusurme bak o zaman hormon seviyende bunyende alt ust olur.
insallah hayirli sonuclar alacaksin. onlar bizim icimizde ama unutma onlarin koruyucu yuce allah.
amin canım..... meleğim rabbime emanet.......

inşallah canım... dr.uma güveniyorum artık pazartesiyi beklemekten başka yapacak bişeyim yok... biliyosun iki gündür zaten endişeliydim bugünde böyle olunca altüst oldum..
kalbim durdu sanki üzülme canımm benim elifnazım güçlü birsey çıkmaz bak geçecek ben inanıyorum hakkında hayırlısı olsun rabbim korktuguna ugratmasın elifim saglıkla gelsinnn...
sağol zuzum rabbimin izniyle inşallah herşey yoluna girecek.....

ne yazıkki böyle...kucağımıza alana kadar rahat uyku yok bize.... rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın...

bende seni seviyorum elifim... ve biliyorum yalnız olmadığımı sizler benim dert ortağım canım kardeşlerimsiniz...

ah nutella dr.da dedi bunlar küçük ihtimaller hemen asma suratını diye ama gel onu sızlayan yüreğime anlat...

benim ikilim gayet iyiydi.. ama 3lüyü tüpe göre hesaplamamışlar oda sonucu değiştiriyomuş.... ama ben kızıma inanıyorum üzmeyecek annesini...

senin o sizlayan yuregini verene,canindan bi can yaratana kurban olayim ben hic sikma canini allah yar ve yardimcin olsun seninle birlikte pazartesiyi dualarimizla bekleyecegiz ve birlikte sevinc gozyaslari dokecegiz insallah....

sağol canım.... ihtimali bile insanın böyle canını yakabiliyomuş....

inşallah selocanım.... sabır ve dua ile pazartesiyi beklicem...

senin o sizlayan yuregini verene,canindan bi can yaratana kurban olayim ben hic sikma canini allah yar ve yardimcin olsun seninle birlikte pazartesiyi dualarimizla bekleyecegiz ve birlikte sevinc gozyaslari dokecegiz insallah....

amin diyorum güzel yürekli arkadaşım......

evet canım bende inanıyorum elifnazımız bizi üzmeyecek onu ve annesini çok seven kocaman yürekleri olan teyzeleri var rabbim çok büyük içini ferah tut ....

canım allahın izniyle sağlıklı olacak bebeğin.üzme kendini. bebişin de üzülür sonra etkilenir.
doktorun %90 özürlü doğacak dediği bebek sapasağlam doğdu.
arkadaşıma aldırmasını söylediler.
olmaz dedi çok bekledim doğurcam dedi. nolursa olsun allahtan dedi. ve çook sağlıklı acayip zeki bir kızı oldu...
Allah çok büyük bitanem.dua et sadece. bizim de dualarımız seninle.
pazartesi haberlerini bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…