canim ben 23 nisanda transfer oldum yurt disinda oldugum icin 14.gun yapilacak kan testi haklisin ama nerde olursam olayim aklimdan cikmasi mumkun degil ama boyle pozitif haberler alinca moral depoluyorum valla
zuzu naber nasilsin canim?
ya bu tablomuz ne durumdadir?
ben bulamadim beceremedim.
hangi sayfadaysa ativerseniz bi banada hayrina :)))
sevinirim;takip edemiyorum kim ne durumda. istanbuldan geldigimden beri bu 3. girisim daha gelismeler var kacirdigim :))
ya bu tablomuz ne durumdadir?
ben bulamadim beceremedim.
hangi sayfadaysa ativerseniz bi banada hayrina :)))
sevinirim;takip edemiyorum kim ne durumda. istanbuldan geldigimden beri bu 3. girisim daha gelismeler var kacirdigim :))
şuan kendimi iyi hissetmiyorum canım bebiş konusunda ise kocaman bi soru işaretim var ama 2 gündür ciddi ciddi adet ağrılarım var hep kontroldeyim kısmet artık diyorum rabbim çook büyük...
sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor .
ben de iyiyim canim cok sukur ama benim hic belirtim yok sanki bu sefer pek bisey hissetmiyorum hayirlisi olsun hakkimizda.ama adet agrilarina takilma derim cunku gebe olanlarda ayni adet sancilari cekiyorlar off biulmiyorum allahim bizi siniyor iste evlat hasretiyle.kendime bakiyorum anamm 3 4 cocugu olanlar benim kadar bilgili degil millet yumurta ne sperm ne bilmeden doguruyo valla gulerim aglanacak halime...
amin canım..... meleğim rabbime emanet.......canim uzme kendini tahlilleri sonuclari bekle.simdiden icini karartip moralini dusurme bak o zaman hormon seviyende bunyende alt ust olur.
insallah hayirli sonuclar alacaksin. onlar bizim icimizde ama unutma onlarin koruyucu yuce allah.
inşallah canım... dr.uma güveniyorum artık pazartesiyi beklemekten başka yapacak bişeyim yok... biliyosun iki gündür zaten endişeliydim bugünde böyle olunca altüst oldum..canımmmm bi de buraya yazayımmm...
keyifle ve ağzı kulaklarımda okurken bi anda neye uğradığımı şaşırdım...
ne diyeceğimi bilemiyorum ama daha ortada birşey yok ve çok emin ellerdesin..
bence her zamanki gibi doktorumuz temkinli davranıyor o kadar hem bişey olsa 2 li testte de çıkardı bence..
Allahın izniyle pazartesi güzel haber vereceksin bize...
seni çok seviyorum bu da geçecek...
sağol zuzum rabbimin izniyle inşallah herşey yoluna girecek.....kalbim durdu sanki üzülme canımm benim elifnazım güçlü birsey çıkmaz bak geçecek ben inanıyorum hakkında hayırlısı olsun rabbim korktuguna ugratmasın elifim saglıkla gelsinnn...
ne yazıkki böyle...kucağımıza alana kadar rahat uyku yok bize.... rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın...Canimsin ya, nedir bizim bu çilemiz hiç bitmiyor iste... Ama dur bakalım test riskli bile çıksa illa bebekte sıkıntı var demek olmaz ki... İcini ferah tut bı de la ilahe illa ente subhaneke ve ınne kuntu minezzalumin oku..Allah yardım eder inşallah.
bende seni seviyorum elifim... ve biliyorum yalnız olmadığımı sizler benim dert ortağım canım kardeşlerimsiniz...
İyi olacak herşeyy inanıyorumm..
Elif nazımızda güçlü bir kızz inş hiç birşeycikler çıkmadan atlatacaksınız bu badireyi de..Seni çook seviyorumm..Asla yalnız değilsinn,biliyorsun bunu zatenn..
ah nutella dr.da dedi bunlar küçük ihtimaller hemen asma suratını diye ama gel onu sızlayan yüreğime anlat...kuzumm niye kotu tarafindan dusunuyorsun bu lanet amniyosentesi herkese soyluyorlar bak ben kafadan 10 kisi biliyorum etrafimda doktorlarin siviyi alalim dedigi ve kiminin sivi alinmasina ramen kiminin sivi alinmamasina ragmen saglikli bebekler dunyaya getirdiklerini.kurban oldugum rabbim sana bagislasin sag saglim kuzucugunu icini ferah tut bebisin etkileniyo senin halinden rabbime sigin hic bisey olmayacak allahin izniyle dualarim seninle
Cnm lutfen rahat ol bakalim bende soylemedim tup bebe oldugunu hatirlamiyorum yani ne alaka simdi hem gen 3lutest yaptrmadim 4lu yapildi bana hic birsey cikmaz rahat ol lutfen ah be cnm bu bizim kaderimİz doguma kadar boyle iste yuregimiz agzimiza geliyor surekli hic birsey olmucak simdi sende bnm icime kurt dusurdun bende demedim tup bebek diye kan verirken
şuan kendimi iyi hissetmiyorum canım bebiş konusunda ise kocaman bi soru işaretim var ama 2 gündür ciddi ciddi adet ağrılarım var hep kontroldeyim kısmet artık diyorum rabbim çook büyük...
sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor .
ben de iyiyim canim cok sukur ama benim hic belirtim yok sanki bu sefer pek bisey hissetmiyorum hayirlisi olsun hakkimizda.ama adet agrilarina takilma derim cunku gebe olanlarda ayni adet sancilari cekiyorlar off biulmiyorum allahim bizi siniyor iste evlat hasretiyle.kendime bakiyorum anamm 3 4 cocugu olanlar benim kadar bilgili degil millet yumurta ne sperm ne bilmeden doguruyo valla gulerim aglanacak halime...
öyle canım belirtiler kişiye göre değişiyor biz elimizden geleni yaptık ve herşeyimizle istiyoruz takdir rabbimin...
o kadar haklısın ki bi sitede haberlere bakıyordum bir baba 2 yasındaki kızını dövmüş ve bebek ölmüş...((
biz ölmeye hazırız adama bak ya küçücük bir bebeğe hemde kendi bebeğine
yani yumurta sperm ne bilmeden hamile kalann çook
sağol canım.... ihtimali bile insanın böyle canını yakabiliyomuş....esincim canım nolur biliyorum kolay değil ama çok sıkma üzm ekendini içini ferah tutki elifimizde etkilenmesin..
onu sizi duyuyo rhissediyor annesi..rabbimin izniyle bişey olmuycak inşallah..
bol bol dua oku.ayetel kürsi oku rahatlarsın canımmmm..
inşallah selocanım.... sabır ve dua ile pazartesiyi beklicem...Akasyam üzülme canım doktorun cooook iyi bir doktor herseyin iyi olduna emin olmak için öyle demiştir lütfen üzülme bak elifnazimizida uzuyorsun ama Allah'ın izniyle hersey yolunda olduna inanıyorum ben üzülme olur mü Canimsin beni
senin o sizlayan yuregini verene,canindan bi can yaratana kurban olayim ben hic sikma canini allah yar ve yardimcin olsun seninle birlikte pazartesiyi dualarimizla bekleyecegiz ve birlikte sevinc gozyaslari dokecegiz insallah....
amin canım..... meleğim rabbime emanet.......
inşallah canım... dr.uma güveniyorum artık pazartesiyi beklemekten başka yapacak bişeyim yok... biliyosun iki gündür zaten endişeliydim bugünde böyle olunca altüst oldum..
sağol zuzum rabbimin izniyle inşallah herşey yoluna girecek.....
ne yazıkki böyle...kucağımıza alana kadar rahat uyku yok bize.... rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın...
bende seni seviyorum elifim... ve biliyorum yalnız olmadığımı sizler benim dert ortağım canım kardeşlerimsiniz...
ah nutella dr.da dedi bunlar küçük ihtimaller hemen asma suratını diye ama gel onu sızlayan yüreğime anlat...
benim ikilim gayet iyiydi.. ama 3lüyü tüpe göre hesaplamamışlar oda sonucu değiştiriyomuş.... ama ben kızıma inanıyorum üzmeyecek annesini...
bugün mutlu mesut gittim dr.a sohbet muhabbet birbirimize takılarak yattım masaya.. dr. bakıyo bi yandan takılıyo bize:) ekranı göremediğim için kıpırdanıyorum dedi bi rahat dur çeviriyom şimdi doğumdan falan konuşuyoruz daha çok var falan diyo bana tam çevirdi hemşire bişey dedi gelip görüntü bi gitti geldi o ara gülden den konuşmaya başladık dedim böle böle güldenin adet ağrıları var güldü oooooo dedi şişmeye başlamış kesin hamile...tabi benim ağzım kulaklarımda bi dr.a bi ekrana bakıyorum...sonra 3lü testini görmüşmüydüm nasıldı diye sordu dedimki değerler iyi çıktığı için size getirmedim olmassa tekrar bakalım dedi ve demesiyle benim yüreğim bi anda yandı... eşim hemen gidip çıkartırdı ama ben artık ekrana değil dr.un yüzüne bakıyorum bişeymi gördü diye... dedi panik yapma hemen sonra testi aldı eline ve beni yıkan cümleyi kurdu bu test yanlış hesaplanmış.... bilmemne değerine göre hesaplanmalıymış tüp bebekte hesaplama farklımıymıymış neymiş.. o değere göre hesaplanırsa onun tahminine göre sınıra yakın çıkarmış ve amniyosentez gerekebilirmiş.. dünya tepeme yıkıldığı için söyledikleri bana çok uzaktan söleniyomuş gibi geldi ve çoğunu algılamadım... masadan nasıl kalktığımı odasına nasıl geçtiğimizi bile bilmiyorum... testi hemen labratuvara geri gönderdi tekrar heasaplanıp gelicek pazartesi anca çıkar dediler. pazartesi ara beni dedi. 2 hafta içinde şeker yüklemesi yapalım birde bebeğin kalbine bakalım dedi... kan ve idrar istedi. çıktık odadan ayakta duramıyorum ağlamamak için kendimi nasıl sıkıyorum bilemessiniz.. kendimi lavobaya zor attım elimi yüzümü yıkadım aşağıya kan vermeye indik kanımı aldı hemşire idrar kabını verdi ama salak ben az önce yaptığım için nerden bulayım çiş.. su içmeye çalışıyorum ne mümkün boğazımda koca bi düğüm... zorla zorla bir iki damla anca yapabildim dedim yok yapamıyom bu yetmesse pazartesi gelir bida veririm ama çıkalım burdan yoksa bayılıcam... arabaya binmemle pöyküre pöyküre ağlamam bir oldu.... evdede ağladım durdum anca rahatlayıp kendime geldim.. eşim sürekli teselli verdi daha ortada bişey yok diye ama düşüncesi bile beni bitirmeye yetti.. kötü geçen akşamımın kısa özeti budur.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?