Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın su cummm...
valla iyi haberle uyanmadım bu sabah dayım vefat etmiş kalp krizinden keyfim yok yani..
bu halde taaa trabzonada gidemem cenaze oraya defnedilecek..

ahh canım başınızsağolsun yaa..ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..
sizlerede sabır versin..üzülme gidemedim diye sende oku bol bol canım ya senin çok önemli sebebin
var bebeğin seninle gitmemen normal,dikkat et kendine..annende gelemez yanına ahh yakın olsaydım sana
gelir bakardım..

canım saol...
annemide bu akşam yoluuyoruz yarın defnedilecek..
yakınımda olsan gelirsin bilmemmi
söylemen bile yeter...
kocişle beraber halletcez artık bişiler yapcaz...

günaydın su cummm...
valla iyi haberle uyanmadım bu sabah dayım vefat etmiş kalp krizinden keyfim yok yani..

başın sağolsun canım, dünya düzeni bu işte birileri gelecek birileri gidecek ama senin mazeretin ve bu yolda harcadıgın çaban belli gitmemende hiç sakınca yok üzülme.

5 Mayıs Cumartesi gününü 6 Mayıs Pazar gününe bağlayan gece Hıdrellez Gecesi, 6 Mayıs Pazar günü ise Hıdrellez… Size bu konu ile ilgili hatırlatmalar…. Dilekleriniz kabul olsun..

Hıdırellezde neler yapılır
5 mayıs akşam ezanı ile gül dallarına paralar asılır.(Eskiden kese içine para dikilip gül dibine gömülürmüş.) ya da açık cüzdan bırakılır. Böylelikle bolluk ve berekete ulaşmak, varlıklı kişiler olmak düşlenir. Asılan paralar ya da cüzdanlar 6 Mayıs sabah erkenden geri toplanır.Evdeki her kişi için yedi fasulye ya da yedi nohut ekilir, gelebilecek kötülüklerin bunlara gelmesi dilenir.
5 Mayıs akşamı evlenme çağına gelmiş kızlara bulaşık yıkattırılmaz.
5 Mayıs günü (Nişanlılar arsında) oğlan evi, kız evine Hıdırellez Kurbanı, olarak süslenmiş bir koç gönderir. Bu kurban ertesi gün kesilerek birlikte yenir. Yemeğe çağırılanlar, çarşaf, havlu yemeni ve gönüllerinden kopan armağanlar getirirler. Getirilen armağanlar ipler üzerinde sergilenir.
Hıdırellez günü, erkenden kalkılıp kapılar açılır. Genç kızlar için hazırlanan sandıklar açılır. Açılır ki eve bereket dolsun, genç kızımız da iyi bir evlilik yapsın.
Hıdırellez günü, bazıları sabah gün doğarken kırlara, bağlara, bahçelere çıkıp buralarda Hızır’ın ayak izlerine basarak bolluğa ulaşmayı düşler.
Hıdırellez günü, doğa ve insan sevgisi çok önemlidir çünkü Hızır ve İlyas, insanları, doğayı, iyiliği ve cömertliği seven, bereketin simgesi olan, kutsallıklarına inanılan dinsel varlıklardır.
Hıdırellez günü, hiçbir yeşil dalından koparılmaz.
6 Mayıs günü ikindi zamanı Hıdırellezin bittiğine inanılır. Ancak eğlenceler hava kararıncaya değin sürer. Hızır uğrasın! dileği bolluk gelmesi anlamında kullanılır

Hepimizin evine bolluk bereket dolsun, göbeklerimiz dolsun , ceplerimizden paralar taşsın inşallah

günaydın güzeller

günaydın cici annne nasılsın bakalım

inşalah canım amin bizde seni kucaklıyoruz

sanada günaydınnasılsın

günaydın iyi hafta sonları ....

günaydın canım arkadaşlarım...

günaydın su cummm...

başın sağolsun canım allah rahmet eylesin....

günaydın su cummm...

canım başınız sağolsun üzüldüm .... işte hayat böle birileri giderken birilerine can verirler .......allah sizlere uzun ömür versin allah bebeğine sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin tekrar başınız sağolsun anneciğin üzgündür

canım saol...
annemide bu akşam yoluuyoruz yarın defnedilecek..
yakınımda olsan gelirsin bilmemmi
söylemen bile yeter...
kocişle beraber halletcez artık bişiler yapcaz...
ANNEninde yolu açık olsun inşaallah..
aman canım ne diyoduk yıllarca iş yaptık hatta fazlasıyla artık bebeği var hamdolsun..
iş değilmi boşver gitsin için rahat edecekse eşin bi süpürsün eivini okadar..
yardıma koşmayı çok severim burda arkdaşlaırmı çok kurtardım
sakın yorma kendini bol suiç kabızda olma tamammmı çocuğummm
günaydın arkadaşlar hepimiz için güzel bir gün olsun....

günaydın sanada..nasılsın bebişinle
inşaallah güzel gün olsun..
ben temziliğimin kalanını yapıyorum,nevresimleri attım yıkanmaya ..
bakın hamile değilim yapıyom sıkıldım bile bundan bende kalayım yapmam sizde bana kızın ozaman

saol teyzoşuu bizde öğleden sonra gezmeye bebiş görmeye gidecez...
yap canım doya doya yap bebiş gelince bi süre yapmayacan benim için çok zor oluyor ben tez canlıyım iş yapmayı severimde aklım gidiyor ama bakmıyorum biraz yağmurlar geçsin kadın alacam her yeri iyicene yapsın bide ben başkasının yaptığını da beğenmem of ooof

ohh benim içinde sev kokla olurmu..
ya yapıyomd aevişi nankör aman...derslerim beni bekliyor mülakatım varya çok boşladım..
zaman kaybetmeyim diye evi biraz idare eder temizliğğim..
aman sen de artık annesin görmezden gelicen canım benim...doğurursun sonra doya doya yap sendee

hımm ama sende anne adayısın şekerimmm doğuruncada bebişten yapacak fırsatım olur inşallah :)))

koklarım canım daha yeni dogdu mis gibiiii rabbim bizlere de nasip etsin o cennet kokusunu....

Son düzenleme:
başın sağolsun canım, dünya düzeni bu işte birileri gelecek birileri gidecek ama senin mazeretin ve bu yolda harcadıgın çaban belli gitmemende hiç sakınca yok üzülme.

günaydın canım arkadaşlarım...
başın sağolsun canım allah rahmet eylesin....

Basınız sagolsun canım üzüldüm şimdi
Rabbim geride kalanlara sabır ve hayırlı bir ömür nasip etsin

başınız sağolsun canım

Canım benim yeni gördüm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin....

saolsun kızlar...
düzen böyle biri geliyor biri gidiyor...
Allah sıralı ölüm versin ölümünde hayırlısını versin...
bi sürü hasta insan var onlardan haber gelse şok olmazdım sapasağlam adam bir anda gitti...
zor ama hayat devam ediyor işte...
çok teşekkür ediyorum size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…