Ergunal tebrikler hayırlı olur inşallah sizin için rabbim isteyip olmayan herkese anne olmayı nasip eder inşallah benim bugün transferimin 10. Günü ama kanamam var( idrar testlerim pozitifti ama kanamam başladı pazartesi kan tahlili yapıcam.
EGUNALLLLL CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN rabbim kucagina almayi nasip etsin canim benim
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim seninkadar meleklerinde seninle kalmak istedi
onlarda mucadele etti o guzel annelerine kavusmak icin ,masallahhhh arkadasim insallahhhhh
burda dogum haberlerimizide alirizzz bitanem
CANIM seni de tebrik ediyorum guzell allahim seninde yuzunu guldurdu
rabbim tamamina erdirsin arkadasim,hayirli ugurlu olsun canim benim.
dun yine hastaneydim kan alip sonuclarima baktilar
iiyiymis duzeliyormus artik sisim baya bi inda ,yeni yeni hamile oldumun farkina varmaya basladim ,
sevincini yasamaya basladim su anda tam 5hatalik 4gunlukmus.
mayis 18 inde ilk kontrolum var bakalim benim cektigim agrilardan insallah bebegim etkilenmemistir
birsuru ilac kullandim hastanede ;rabbim korusun bebegimi ve butun can arkadaslariminkini
Canım sakla bebişin albümüne koyarsınız.
Allah nasip ederse ben öyle yapacağım
Hatta kapı süsüme bile takabilirim o derece
bana sbah yeni oluyooooooo canım guldencım tebrık edıyorum tekrardan... rabbım yuzunu guldurdu darısı basımıza....... bizede dua et bu arada kız sen 7 yıllık mı evlısınn ben senı 2 yıl dıe bılıodummm.
bide hamışlerın yasını yazarmısın tatlımm... buda ıyı bı kriter olur... 35 ten sonra hamıle kalınamıyo cokk zor dıyenlere kapak olur... tabı 35 yas üstü varsa:44::44:
şekerim bende neler neler eklemek istiyorum ama bir mesajda en fazla 75 bin karakter yayınlayabiliyorsun şu an sınıra yakın listeler sayfazmız yeni arkadaşları ekleyebilmem için sadeleştirme yapmam gerekiyor zaten bi de yeni bir yaş sütunu eklersem kimseyi ekleyemez hale gelir liste...evet canım 7.yılında evliliğim
Ergunal tebrikler hayırlı olur inşallah sizin için rabbim isteyip olmayan herkese anne olmayı nasip eder inşallah benim bugün transferimin 10. Günü ama kanamam var( idrar testlerim pozitifti ama kanamam başladı pazartesi kan tahlili yapıcam.
Kuşum yeni sütun yerine nick / yaş şeklinde yazsak olarmı
canım benim burda kanaması uzun süren çok arkadaşımız var gebelikleri devam ediyor..
Sakın iş yapma ve yat..
Benim doktorum kanamada olabilir önemli olan değerdir dedi..
Yerleşme esnasında olabiliyor..
Inşallah değerin katlanır ondan sonrada kanamayı kesmek için bir iğne veriyor doktor ve kesiliyor..
Sanırım pazartesi tekrarlayacaksın..
Rabbim yardımcın olsun...
bende çok düşündüm canım ama bırak sütunu harfleride idareli kullanmam lazım
Desene hayatımız idare idare idare
Hamile olun yaştan muaf olun diyorum o halde
fena olmaz valla burda hasret çeken çok varher sabah test yapayım günaydın mesajımda yayınlayım o zaman
kızlar yaşları eklemeye başlayacam karakter sınırlaması yüzünden yayınlayamazsam sonrumlusu sizsiniz
gerçi hemen bitmez kızların yaşlarını söylemeleri lazım..
günaydınn saolun kızlar...
tabii annem üzgün 3 abisi var en küçüğü vefat etti..
hiç beklenmedik bir durum...
Günaydın canlarımı nasılsıniz biz öğlen detaylı tarama icin Dr a gidiçez babamiz geldi sabh bu sabh kızım bana bir tepik attı resmen karnim sallandı öyle uyandımay bize dua edin teyzeleri insallh guzel hbrle geliriz
kızlar yaşları eklemeye başlayacam karakter sınırlaması yüzünden yayınlayamazsam sonrumlusu sizsiniz
gerçi hemen bitmez kızların yaşlarını söylemeleri lazım..
Canım benim prensesimizin ve tüm meleklerimizin sağlığının,iyiliğinin duacısıyız.
Güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?