Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım doktorunla görüştünmü ?

Coraspin kullanıyorsan kesmen gerekebilir.

Hemen umutsuzluğa kapılma kanaması olan,hamile olan çok arkadaşımız var.

CANIM seni de tebrik ediyorum guzell allahim seninde yuzunu guldurdu
rabbim tamamina erdirsin arkadasim,hayirli ugurlu olsun canim benim.

Kız Nurcan Allah iyiliğini versin..
hem egunal ı hem güldeni tebrik etmişin şekerim ikiside benim
saol canım arkadaşım..

oh maşallah demek herşey yoluna giriyor..
sıra keyfini yaşamaya geldi çok şükür..
ohss bebeğe zarar vermez rahat ol canım...

Canım sakla bebişin albümüne koyarsınız.

Allah nasip ederse ben öyle yapacağım

Hatta kapı süsüme bile takabilirim o derece

o kadar diyosun yani...
valla ben ne yaparım hayal kurmamışım demek şimdilik yapıp bakıp ohh çekiyorum
biriktiriyorum tabii sonunda nasıl değerlendirecem bende bilmiyorum..

bide hamışlerın yasını yazarmısın tatlımm... buda ıyı bı kriter olur... 35 ten sonra hamıle kalınamıyo cokk zor dıyenlere kapak olur... tabı 35 yas üstü varsa:44::44:

şekerim bende neler neler eklemek istiyorum ama bir mesajda en fazla 75 bin karakter yayınlayabiliyorsun şu an sınıra yakın listeler sayfazmız yeni arkadaşları ekleyebilmem için sadeleştirme yapmam gerekiyor zaten bi de yeni bir yaş sütunu eklersem kimseyi ekleyemez hale gelir liste...evet canım 7.yılında evliliğim

Kuşum yeni sütun yerine nick / yaş şeklinde yazsak olarmı

(Tabii seni ve bebişimizi yormayacaksa )

Son düzenleme:

canım benim burda kanaması uzun süren çok arkadaşımız var gebelikleri devam ediyor..
sakın iş yapma ve yat..
benim doktorum kanamada olabilir önemli olan değerdir dedi..
yerleşme esnasında olabiliyor..
inşallah değerin katlanır ondan sonrada kanamayı kesmek için bir iğne veriyor doktor ve kesiliyor..
sanırım pazartesi tekrarlayacaksın..
Rabbim yardımcın olsun...

amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.pazartesini beklemekten başka umudum kalmadı.tekrar idrar testide yyapmaya korkuyorum.

kızlar yaşları eklemeye başlayacam karakter sınırlaması yüzünden yayınlayamazsam sonrumlusu sizsiniz
gerçi hemen bitmez kızların yaşlarını söylemeleri lazım..

her sabah test yapayım günaydın mesajımda yayınlayım o zaman
fena olmaz valla burda hasret çeken çok var
kızlar yaşları eklemeye başlayacam karakter sınırlaması yüzünden yayınlayamazsam sonrumlusu sizsiniz

oo yaşlar ortaya çıkcak öylemii..
ya ben 1981 29 mart ankara doğumluyumhahh ha sen sığmaz diyon ben çeteremi döktümmm..
bu sene sınır geçtim ya yaştada bi kararsızım yaa...yıl olarak 31 oluyom ama aya vurunca 32
ne desem bilemedim buçuk hesabıda sevmiyom

Günaydın canlarımı nasılsıniz biz öğlen detaylı tarama icin Dr a gidiçez babamiz geldi sabh bu sabh kızım bana bir tepik attı resmen karnim sallandı öyle uyandım ay bize dua edin teyzeleri insallh guzel hbrle geliriz

Üstün hizmet ödülünüzü almak üzere sahneye teşrifleriniz arz olunur.

Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize güzel hanımlar... Ne var ne yok, okuyamadım geçmişi var mı önemli bir gelişme dünden beri...

günaydınn saolun kızlar...
tabii annem üzgün 3 abisi var en küçüğü vefat etti..
hiç beklenmedik bir durum...

Güldencim başınız sağolsun, allah mekanını cennet etsin dayıcığının...

Canım benim prensesimizin ve tüm meleklerimizin sağlığının,iyiliğinin duacısıyız.

Güzel haberlerini bekliyoruz

herkese muhteşem bir hafta sonu diliyorummmm.....

güldencim başın saolsun canım Allah geride kalanlara sağlıklı ömürler versin.

Selam kızlar nasılsınız.
Egunal basın saolsun canım. Benim moralim bozuk
sabah kontrole gittim. Doktor yumoşun büyümediğini ve bi sıvı gördüğünü söyledi.
Neden büyümediğine bakalım dedi ve kan verdim.erken çatlama olabilir dedi. Sonuca göre beni arayacaklar tedavim iptal olabilir

Canım benim prensesimizin ve tüm meleklerimizin sağlığının,iyiliğinin duacısıyız.

Güzel haberlerini bekliyoruz

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh. Cnmm Rabbim hepimize anne olmayı huzurlu mutlu sağlıklı aileler olabilmeyi nasip etsin insallh 4gibi gidicez şimdi çıkıyorum ben herkeseguzel bir hafta sonu diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…