eşimin normalde c.tesileri kursu var 7.30da giderdi bu hafta yok ya takılıyoz o bilgisayarda ben tvdeydim..
şimdi yer değiştirdik...biarada buluşuruz elbet birgünnnben severdim gece oturmasını kocamda üniversiteden kalma gece derslerinden
evlendim daha gececi oldum ama gece geç yatmak göbek popo büyütüyomuş
zayıf olsam bunu dert etmemde bend eseviyom geç yat geç kalk olayını..
Canisi yatın siz o zaman
kız deli geç yatmak popo büyütüyo olsa benimmki kapıdan sığmazdı:)) ben çalışırken bile 12 yi geçirmeden yatmazdım.... sabahları suratsız olan ben geceleri neşe saçarım.....
kız deli geç yatmak popo büyütüyo olsa benimmki kapıdan sığmazdı:)) ben çalışırken bile 12 yi geçirmeden yatmazdım.... sabahları suratsız olan ben geceleri neşe saçarım.....
yatcaz bitanem.. sütümü içip göbüşü kremleyim cumba yatak......
Süper şarkılar söylüyor suan izleyin yaaaaaaaa
hahh haaacanım benim kilo sorunu olanlara didim ben senin yoktuki zaten önceden şimdi gebesin sadece..
ya bende kabızlık çok oluyır aslında erken yatılınca erken kalkmam bana iyi geliyor saat 9dan önce kahvaltı şart ben gibilerede..
bikaç gün uyguluyom sonra bi bakıyom aynı düzenn..biizm bebişlerde gece oturmasını severse yandık ki ne yandıkk
yatcaz bitanem.. sütümü içip göbüşü kremleyim cumba yatak......
ya ben aslında hiç sevmem ama bu ara hangi şarkı olursa olsun duygulanabiliyorum enterasan bi ruh halindeyim ay çok güldüm gece gece eşim şarkı söylüyo susarmısın dedim niye diyo duygulanıyorum benn hassasım bu ara dedim tamam funda ben yatıyorum napıyosan yap diyo aglıyomusun duygulanıyomusun olmazki ama herşeyden duygulanılmazki diyip yattı:):):):)
ya ben aslında hiç sevmem ama bu ara hangi şarkı olursa olsun duygulanabiliyorum enterasan bi ruh halindeyim ay çok güldüm gece gece eşim şarkı söylüyo susarmısın dedim niye diyo duygulanıyorum benn hassasım bu ara dedim tamam funda ben yatıyorum napıyosan yap diyo aglıyomusun duygulanıyomusun olmazki ama herşeyden duygulanılmazki diyip yattı:):):):)
benimkinin gececi olacağı kesin.... daha şimdiden geceleri kıpır kıpır
Yazık adamcaza ne diyeceni şaşırmış durumda olmalı....
eşim sabah erkende kalksa en erken 1.30 yatar bende derim bazen bu uykualırmız anca bebiş olunca kıymetli olucak diye..
olsunda yavrulaırm sağlıklaaa..seninkid eöyle yerim ben onu yaa bugece naptı annesi..ne tarafdan vurdu sana kızn şimdiden şiddet uyguluyor
acaba platesde yapıyomu ordaaa
kaç sayfaki bence az...
eşleri çağıralım azda onlar laflasınlarr
eşim sabah erkende kalksa en erken 1.30 yatar bende derim bazen bu uykualırmız anca bebiş olunca kıymetli olucak diye..
olsunda yavrulaırm sağlıklaaa..seninkid eöyle yerim ben onu yaa bugece naptı annesi..ne tarafdan vurdu sana kızn şimdiden şiddet uyguluyor
acaba platesde yapıyomu ordaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?