Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar gebeler neysede biz çıkalım gidelim kocişleirmizin yanına ama olmazki böyle ayrı gayrııııı

ay inşallah bana çekerde kilo sorunu olmaz kızımın.........

inşaallah canım sağlıklı fit olur...ayyy beni çekmesinde aslınd aben küçükkene doğduğumda çok zayıfmışım tek yanaklaırm dobikmiş...
ama b-nolduysa son 8 yıld aolduueşim abna hep der senin bu derdin bitmez çocuğada ekmek vermezsin diyete sokarsın ama bebekkende
tombul kızlara bayılıyor adam hele yüürürken popo bide bezli olunca...nasıl bakıyor garibim inş. kızıda öyle olur ama büyüdümü fit olsunn

tüh ya sayfa kutlamasınada daha çok varmış.... az olsa doldurur biz bize kutlardık.......
Ben uzun süredir kutluyamiyorum canisiiii
aynen fena şaşırdı ama ben çok güldümm yaa :9canım kocam sinirlensede pek belli etmeden yattı..şaka yaptım ben aslında:)
yazık yaaaa
yatacamya kıpırdanmaya başaladı şimdi yatınca sağdan sağdan dürtmeye başlar sıpa:))))))))
elifnazimiz sipaaaa deme
bebeyim herkezi uyutup çıkıyım ben bu gece hiç uykum yok:):)

Bende beyaz Show bitsinDe yatacam ....

hehh selo yapsın kutlamayı içinde kalmış baksana
hem bülent abi ve ablasıda bitmemiş dahaaaa

ne ara kız:26:niye geldin adamın koynu varkennn

üşüdüm canım ısınmaya gidiyomm kocama sarılıp yatıcammm olmazsa bende gelirim geri funda gibi sanmıyorumdaa

çok hızlıyımdırr sölemesi ayıp dedim kızlarla laflayalım biraz ama gözlerim kapanıyo yavaştan...

aa akızlar benim adam filim izliyor sanıyım meğer uyumuş oturma odasından horlama sesi geliyorrr
canım kocam ya üşümesimn oralardaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…