aynen fena şaşırdı ama ben çok güldümm yaa:9canım kocam sinirlensede pek belli etmeden yattı..şaka yaptım ben aslında:)
Plates olayına bayıldımmmmm bu gece yine güldüm cooooook yaaaa şimdide kupayı gösteriyorlar görmemiş gibi yahuuuuu
elifnazz kızım sen şimdiden form tutuyon galibaa yavrummmm
kızlar gebeler neysede biz çıkalım gidelim kocişleirmizin yanına ama olmazki böyle ayrı gayrııııı
kızlar gebeler neysede biz çıkalım gidelim kocişleirmizin yanına ama olmazki böyle ayrı gayrııııı
ay inşallah bana çekerde kilo sorunu olmaz kızımın.........
Ben uzun süredir kutluyamiyorum canisiiiitüh ya sayfa kutlamasınada daha çok varmış.... az olsa doldurur biz bize kutlardık.......
aynen fena şaşırdı ama ben çok güldümm yaa:9canım kocam sinirlensede pek belli etmeden yattı..şaka yaptım ben aslında:)
elifnazimiz sipaaaa demeyatacamya kıpırdanmaya başaladı şimdi yatınca sağdan sağdan dürtmeye başlar sıpa:))))))))
bebeyim herkezi uyutup çıkıyım ben bu gece hiç uykum yok:):)
ne ara kız:26:niye geldin adamın koynu varkennnbencede gidin kocişlerinizin yanına vallahi ben gittiim yattım kalktım geldim:):):):):)
e 30 saniye önce sayfa dolduruyoduk ne oldu nere gidiyon?
bencede gidin kocişlerinizin yanına vallahi ben gittiim yattım kalktım geldim:):):):):)
kız kocişlerede yazık............
benimkide gelmiyosan gidiyorum diyo......
hakkat gidip yatalım delilik bizimki.............
ne ara kız:26:niye geldin adamın koynu varkennn
üşüdüm canım ısınmaya gidiyomm kocama sarılıp yatıcammm olmazsa bende gelirim geri funda gibi sanmıyorumdaa
He valla gibisi eritmek iyi olurgül gül göbüşün erir
insallah canisiiii sağlıklı olsundaay inşallah bana çekerde kilo sorunu olmaz kızımın.........
bencede gidin kocişlerinizin yanına vallahi ben gittiim yattım kalktım geldim:):):):):)
hehh selo yapsın kutlamayı içinde kalmış baksana
hem bülent abi ve ablasıda bitmemiş dahaaaa
sen yine gebesin ya biz hergece adamdan ayrı yatılırmı aaaaa
çıktımm bennnnnnn popom büyüyor oturdukçaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?