Tüp Bebek Günlüğümüz !

hepinize guzel, relax bi hafta sonu diliyorum arkadaslar...

dun giremedim cok gec geldik eve meraktanda oldum yane
kizlar ya sizin ayariniz yokmu yine fark atmissiniz,off off oku oku nereye kadar
bi kahveyle okumak daha zevkli olacak,,,,:126:

gunaydın guzel hatun hosgeldınnnnn sanada guzel hafta sonları cnmmm

8.kattttt vay arkadas daha altlarda yokmuydu kuzum yaaaa
aynen onlar bızımle oyun oynuyorlar ıcerden

sorma canim ya,niyetim oyleydi ama evdeki hesap misafirlige uymadi
okey masasi kurduk,kalkamadik bi turlu eve geldigimizde gece 02.00 gibiydi
afiyet olsun canim

merak ediyorum bakalim hatunlar neler kaynatmis

okey kurulurda erken kalkılırmı cicim o zaman çok normal geç kalman...

vallaha iyi olacak canim ya
cocuklar yok bugun.. annemdeler
firsat bu firsat dedim uyudum,yeni kalktim laptopa sarildim hemen
kahveyle kendime gelmeye calisiyorum
sarhos gibiyim,vucut bu kadar uyukuya aliskin degilya ters tepki yapti

du bi özet geçeyim hemen...aslında çok aktif değildik dün...
öncelikle güzel bir haber aldık baharb arkadaşımız hamile değeri de maşallah 706 iki embriyo konulmuştu biz kesin ikiz diyoruz...
akasya,ekin,millstone gezentilerdi...akasya gece topiğe uğrayabildi ama öğleden sonraya kadar beraberdik..ekin de erken geldi akşama kalırım demişti ama bizi özlemiş...
millstone da annesinde en erken bu gece girebilir topiğe...
slrn arkadaşımız uzun bir röntgen süresinin ardından dün aramıza katıldı...
arada bir başka topiklerden kızlar uğrayıp yazdılar...
dünkü çocuğu olanlar anlamaz mesajını yazan hatundan ses çıkmadı...
Brnyns gece geç saatte topiğe uğrayıp bize teşekkür etti...bebeğini kaybetmesinin tamamen kan pıhtılaşması sorunu olduğu ortaya çıkmış ama doktor ihmali yüzünden bebeğini kaybettiğini öğrenmiş...
selo26 dün yedi yedi arkasından spor salonunda 3 km koştu ardından da koca totosunu eritmek için uğraştı...tabii terledi duş almadan terli terli topiğe bağlandı ortalık koktu...
ecrin_mert lucrin kullanıyor adeti az gelmiş diye dertleniyo...
lotus83 sürekli aç yesede doymuyorlar bebeğiyle nolcak bilmiyorum yaniii...bi de sabah sitede bi dolandı ama sessizlik varmış hatta sitenin kedileri bile yokmuş ortalıkta...
anlayacağın sohbet vardı flaş haberimiz bir hamilelik haberiydi...
al sana özet...

canim onceden sayfada konu acanin ismi yazardi simdi yok..allah allah:44:
merak ettim niyeki:44::44:

acaba sabahtamı yoktuuuuu:44:aklım karıştı...
daha önce pembe sayfalarla ilgili bi bilgi vermiştim hatırlarsan...
sitede çalışma var eski haline dönecek demiştim...
dün akşama doğru pembe sayfalar gitti sanırım aynı anda da konu sahibi kısmıda gitti...
bir anda aklıma bu topiği açma sebebimiz geldi...
benim topiğim tartışması olmuştu...o dönemde de kk yönetimi bizim yazdıklarımızı yakından takip ediyordu
belki kimse açılan konuya sahip çıkmasın kimsenin tekelinde olmasın diye böyle bişi yapmışlardır...ya da yine bir çalışma durumunda böyle olmuştur...
bişi öğrenirsem paylaşırım...
bu arada süpersin valla ben farketmemiştim...:13:

ayy canim benim usenmeden yazmissin,ellerine kollarina saglik..allahim en kisa zamanda o kollarini bebeklerle doldursun insallahhhhh

baharb: masallah ne guzel ya insallah ikizdir ya
gezenti arkadaslarin arasina bende katildim dun

o hatun deme sinir tepeme geliyor neydi ya o esti gecti bi

brnys arkadasimiz icin ne desem bos acisinin tarifi cok buyuk,zaten diger topikte yazmistim kendisine...rabbim sabir dayanma gucu versin kendisine ve esine

selo26: allahim ya kokutta ha topigi,demekki bi ben degilmissim topigin havasini bozan..zaten ben soz verdim bidaha wcden baglanmak yokkk
Selo sana spor dersi verebilirim,ben ayrica ozel spor hocasiyim topikte topluca spor programimi yapsakmi ne:44:

ecrinin ki insallah lucrinden dolayi degildir,insallah bingo yapmistir

lotus83 ye ye diyecegim ama sonrasini bildigim icin fazla yeme gulum,sonra off ki ne offf

topige girdim ve sayfaya baktim isim yok allah allah dedim yanlis yerdemiyim ne
diger topikleri kontrol ettim onlardada yazmiyor
tek bizim topigik degil yani

8.kattttt vay arkadas daha altlarda yokmuydu kuzum yaaaa
aynen onlar bızımle oyun oynuyorlar ıcerden

ne biliyim şekerim eşimin arkadaşları bu sitede hep bizide buraya taşıdılar...evimiz yapılıyor şu anda kendi evimize anca yaz sonu geçebiliriz...gerçi orasıda 13 katlı biz 10.katta oturcaz

aaaa demek spor hocasısın ben plates sever biri olarak çok faydasını gördüm sende yaptırıyormusun plates...

topige girdim ve sayfaya baktim isim yok allah allah dedim yanlis yerdemiyim ne
diger topikleri kontrol ettim onlardada yazmiyor
tek bizim topigik degil yani

yok cicim niye bize özel olsun komple girmiştir zatiiiii....

cok teşekkürler ama benimki negatif malesef

slm kızlar çok fazla topiğe uğrayamıyorum çalışan bir bayanım bana durumumla ilgili bilgi vereyim dün dr kontrolüm vardı şükür bir sorun sıkıntımız yok 3,04 cm olmuş bebeğim kolları bacakları nasıl hareket ediyor bir sağa bir sola dönüyor maşallah görmeniz lazım rabbim herkesi bu güzel duyguyu yaşatsın anlatması mümkün değil 29 şubatta tekrar dr.kontrolümüz var hayırlısı ile ikili test zamanımız gelmiş inş bir sorun olmadan bir testide atlatırız rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkesin kucağına sağ salim almayı nasip etsin aminnnn

MAŞALLAH canım rabbim hep böyle sağlıklı ve keyifli olun inşallah...haber vermen ve durumunu güncellemene çok sevindim...
fırsat buldukça yaz canım...

Slm kizlar nasilsiniz ben gezmeye basladim sonunda yavas yavas brnyns yasadiklarini okudum rabbim sabir versin insllh buarada bende kOrktum bende heterezigotum insllh sorun yasamam benim gibi suanda ki tup dr um kullanmicksin diyor ama istblda ki dr kullanicaksin diyordu hafta ici baska dr dn randevu aldim giducem rabbim hepimize yardim etsin insllh

oh be karşılaştık nihayet...canım senin durumun kontrol altında ama onun durumu gözardı edilmiş resmen bebek ihmal kurbanı oldu...

canım benim ya çok sagol içim rahatladı inan çok kötüyüm kimsem yok annem kastamonuda kimseye derdimi anlatamıyorum allaha şükür eşim çok iyi..sizlerde varsınız cvp verdiyine çok sevindim...ameliyattan sonra belki normal yolla gebelik olmaz ama eşimin sperm sayısı yükselirse tüp daha kolay olur diyede düşündük,,,,eyer eşi varikosel ameliyatı olacak olan varsa özel okmeydanı hastanesini tavsiye ederim mikro yapyolar 500.000t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…