hepinize guzel, relax bi hafta sonu diliyorum arkadaslar...
dun giremedim cok gec geldik evemeraktanda oldum yane
kizlar ya sizin ayariniz yokmu yine fark atmissiniz,off off oku oku nereye kadar
bi kahveyle okumak daha zevkli olacak,,,,:126:
bende camdan bakınıyorum öyleee...bundan önceki evim müstakil evlerin olduğu bir sitedeydi kapının dışına adımı attığında yemyeşil bir bahçeye çıkardın yaz kış sabah gezerdim...şimdi 8.katta oturuyorum ilk zamanlar zorlandım sabah gezmelerine alışmışım burada da bi kaç gün indim gezdim şimdi üşeniyorum asansör var ama taaa 8 kat aşağıya kim inecek deyip oturuyorum totomum üstüne...kedilerinde topikleri vardır belki onlarda orda takılıyodur ne biliyosun
biz konuşalım kırmızılar içerden bize nanik yapıyolarrrr
bugunki yazismalarinizi okudum azcik ta
insallahhh mucizen seninledir canim benim...
sorma canim ya,niyetim oyleydi ama evdeki hesap misafirlige uymadi
okey masasi kurduk,kalkamadik bi turlu eve geldigimizde gece 02.00 gibiydi
afiyet olsun canim
merak ediyorum bakalim hatunlar neler kaynatmis
vallaha iyi olacak canim ya
cocuklar yok bugun.. annemdeler
firsat bu firsat dedim uyudum,yeni kalktim laptopa sarildim hemen
kahveyle kendime gelmeye calisiyorum
sarhos gibiyim,vucut bu kadar uyukuya aliskin degilya ters tepki yapti
canim onceden sayfada konu acanin ismi yazardi simdi yok..allah allah:44:
merak ettim niyeki:44::44:
canim onceden sayfada konu acanin ismi yazardi simdi yok..allah allah:44:
merak ettim niyeki:44::44:
okey kurulurda erken kalkılırmı cicim o zaman çok normal geç kalman...
du bi özet geçeyim hemen...aslında çok aktif değildik dün...
öncelikle güzel bir haber aldık baharb arkadaşımız hamile değeri de maşallah 706 iki embriyo konulmuştu biz kesin ikiz diyoruz...
akasya,ekin,millstone gezentilerdi...akasya gece topiğe uğrayabildi ama öğleden sonraya kadar beraberdik..ekin de erken geldi akşama kalırım demişti ama bizi özlemiş...
millstone da annesinde en erken bu gece girebilir topiğe...
slrn arkadaşımız uzun bir röntgen süresinin ardından dün aramıza katıldı...
arada bir başka topiklerden kızlar uğrayıp yazdılar...
dünkü çocuğu olanlar anlamaz mesajını yazan hatundan ses çıkmadı...
Brnyns gece geç saatte topiğe uğrayıp bize teşekkür etti...bebeğini kaybetmesinin tamamen kan pıhtılaşması sorunu olduğu ortaya çıkmış ama doktor ihmali yüzünden bebeğini kaybettiğini öğrenmiş...
selo26 dün yedi yedi arkasından spor salonunda 3 km koştu ardından da koca totosunu eritmek için uğraştı...tabii terledi duş almadan terli terli topiğe bağlandı ortalık koktu...
ecrin_mert lucrin kullanıyor adeti az gelmiş diye dertleniyo...
lotus83 sürekli aç yesede doymuyorlar bebeğiyle nolcak bilmiyorum yaniii...bi de sabah sitede bi dolandı ama sessizlik varmış hatta sitenin kedileri bile yokmuş ortalıkta...
anlayacağın sohbet vardı flaş haberimiz bir hamilelik haberiydi...
al sana özet...
acaba sabahtamı yoktuuuuu:44:aklım karıştı...
daha önce pembe sayfalarla ilgili bi bilgi vermiştim hatırlarsan...
sitede çalışma var eski haline dönecek demiştim...
dün akşama doğru pembe sayfalar gitti sanırım aynı anda da konu sahibi kısmıda gitti...
bir anda aklıma bu topiği açma sebebimiz geldi...
benim topiğim tartışması olmuştu...o dönemde de kk yönetimi bizim yazdıklarımızı yakından takip ediyordu
belki kimse açılan konuya sahip çıkmasın kimsenin tekelinde olmasın diye böyle bişi yapmışlardır...ya da yine bir çalışma durumunda böyle olmuştur...
bişi öğrenirsem paylaşırım...
bu arada süpersin valla ben farketmemiştim...:13:
8.kattttt vay arkadas daha altlarda yokmuydu kuzum yaaaa
aynen onlar bızımle oyun oynuyorlar ıcerden
ayy canim benim usenmeden yazmissin,ellerine kollarina saglik..allahim en kisa zamanda o kollarini bebeklerle doldursun insallahhhhh
selo26: allahim ya kokutta ha topigi,demekki bi ben degilmissim topigin havasini bozan..zaten ben soz verdim bidaha wcden baglanmak yokkk
Selo sana spor dersi verebilirim,ben ayrica ozel spor hocasiyimtopikte topluca spor programimi yapsakmi ne:44:
topige girdim ve sayfaya baktim isim yok allah allah dedim yanlis yerdemiyim ne
diger topikleri kontrol ettim onlardada yazmiyor
tek bizim topigik degil yani
Kızlar inanamıyorum sizeBugün yaklaşık 60 sayfa konuşmuşsunuz
DEMİR_AKINCI canım sende bana bir yerden tanıdık geliyordun,hep soracak oluyorum,unutuyorum.İnşallah bundan sonraki aşama olarak hamileler topiklerinde de birlikte oluruz.
AKASYA canım benim gece 23.00 ile 03.00 arası uyumuş olmak vücudumuzdaki hücrelerin yenilenmesini sağlar o nedenle önemlidir gece uykusu.Denemeye devam
MİLLSTONE radyasyon önleyici battaniye iyiymiş:128:Sağol canım
EGUNAL hamile kalınca yapılacak etkinlik listen süper,önümüzdeki ay yerine getirmek dileğiyle canım benim
ASİ-RUH & CANANYAKA & MOONLİGHT & ANEMON84 & SİNEM8484 hoşgeldinizTedaviniz hayırlı olsun...Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.
KARASU & SU aranızdaki bu kuvvetli bağ,beni çok duygulandırıyorSüper bir ikilisiniz
GÜLENDAM üzüldüm canım,hakkında hayırlısı...Dilerim en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür.
LEYLİKOmaşallah canım,herşeyin yolunda olmasına sevindim.Allah iyiliğinizi daim etsin.
HONEYMOONER & DeliKizinDirdiri hoşgeldinizGüzel haberlerinizi almak dileğiyle..
ERVA canım yeni doktorunuz hayırlı olsun,kuzucukların güzel haberlerini bekliyoruz yarın.
GECEM hoşgeldin canım.Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.Cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz.
ELENNDRA hoşgeldin.Tedavin hayırlı olsun,inşallah yarın güzel haberlerini alırız.
JULİETTA canım yumurta toplama işlemi anestezili olduğundan hiçbirsey hissetmiyorsun,rahat ol.Trasfer ise aşılama işlemene benzeyen kısacık,ağrısız,acısız bir işlem.Hiç endişe etme
DAISY2011,DEFNELMA,ORKİDE,SELO26,BAHARKUS,ELVANELVAN,PAPATYA,MİNECAN,ZUZUCUĞUM öpüyorum hepinizi.Topiğe gireli 1 saat oldu anca merhaba diyebildim .
canim benim gecmis olsun ya,, yilmak yok lutfencok teşekkürler ama benimki negatif malesef
slm kızlar çok fazla topiğe uğrayamıyorum çalışan bir bayanım bana durumumla ilgili bilgi vereyim dün dr kontrolüm vardı şükür bir sorun sıkıntımız yok 3,04 cm olmuş bebeğim kolları bacakları nasıl hareket ediyor bir sağa bir sola dönüyor maşallahgörmeniz lazım rabbim herkesi bu güzel duyguyu yaşatsın anlatması mümkün değil 29 şubatta tekrar dr.kontrolümüz var hayırlısı ile ikili test zamanımız gelmiş inş bir sorun olmadan bir testide atlatırız rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkesin kucağına sağ salim almayı nasip etsin aminnnn
kahvalti molasi veriyorum ben arkadaslar
birazdan damlarim gene
Slm kizlar nasilsiniz ben gezmeye basladim sonunda yavas yavas brnyns yasadiklarini okudum rabbim sabir versin insllh buarada bende kOrktum bende heterezigotum insllh sorun yasamam benim gibi suanda ki tup dr um kullanmicksin diyor ama istblda ki dr kullanicaksin diyordu hafta ici baska dr dn randevu aldim giducem rabbim hepimize yardim etsin insllh
olabilir canım.. kendini riske atmayan birisin sanırım.. dr. lar bu konuda hem fikir olamıyorlar bir türlü.. biri ameliyat derken diğeri milyarlar versen yapmam diyor... canım ameliyattan sonra hamile kalanların sayısı sperm sayısı azalanlardan daha çok duyduğum kadarıyla... bence de ameliyat olmasında yarar var.. eşime kızıyorum ben bazen varikosel teşhisi konulduğunda keşke hemen ameliyat olsaymış diye.. çünkü şimdi işinden asla izin alamaz.. çok yoğunlar.....ama her şeyde olduğu gibi vardır mutlaka bunda da bir hayır.... her şey gönlünce olsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?