mesela ne giyeceğime karar veremedim hem içime hem dışıma
kız dedimya kusucam diye hemşirelerin ikiside mekanı terketti.... yanda bi koltuk daha var kimseyi almadılar oraya beni yalnız bıraktılar
Ecem ve Ceren kardes gıbı oldular kısssss.. Benım kızımda kardes ıcın delırıyor zaten abla olur ısteeeeeeee..
Durun durun +18 ıcın ecemı ıcerı gondereyımtamam şekerim ama çok detaya girersem +18 oluruz daha ölçülü olayım
Sevinçler heyecanlar..
Gerginlikler mutsuzluklar..
Arkadaşlıklar dostluklarr..
Yanlış anlaşılmalar hatta bir türlü anlaşılamayanlarr..
Kimler geldi kimler geçmediki topiğimizdennn..
Cee diyip bizi kendine alıştırıp sonra kaybolduğunda arkasından endişelendiklerimiz merak ettiklerimiz..(for example minecan77,daisy gibi)
Ne bileyim işte kısaca hayatın içinde olan tüm duyguları yaşadık bu topikte..
İnşallahta Rabbim izin verdiği müddetçede birlikteliğimiz sürecek..
Burada kazandığım dostlukları hiiiç bişeylere değişemem..Egunal,ekin,ikramaya,su,akasya,karasu,gökyüzü... saydıkça çoğalan dostlarım var benimmm..
Her ne kadar kader bizi pekte sevimli bulmadığımız sağlık sorunlarımızdan kaynaklı bir araya getirmişde olsa bu Dünyada hiç bir şeyin gereksiz ve sebepsiz olmadığına inandığım için bizden daha kuvvetli tek bir gücün varlığını bilerek inanaıyorum ki hepimiz sonunda mutlu sona ulaşacağız..
İYİKİ HEPİNİZ VARSINIZ..
AŞKISIIIMMMMMMMMMMMMMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM..
Hosgeldın mılstone
öhööö öhöööööööööööööööö muhabbet derin gibiiii :)))
kızlaar ben kacıyorumm. bugün sabahtan beri kasıklarım agrıyo, sol bacagım uyuşup durdu yaaa.transfer olmus olsaydım hemen belirtilere yorardım
yarın sabah iş var uykum geldi. yatıciimm. kocaman opuyorum hepınızı... iyigeceleeerrr..
Sevinçler heyecanlar..
Gerginlikler mutsuzluklar..
Arkadaşlıklar dostluklarr..
Yanlış anlaşılmalar hatta bir türlü anlaşılamayanlarr..
Kimler geldi kimler geçmediki topiğimizdennn..
Cee diyip bizi kendine alıştırıp sonra kaybolduğunda arkasından endişelendiklerimiz merak ettiklerimiz..(for example minecan77,daisy gibi)
Ne bileyim işte kısaca hayatın içinde olan tüm duyguları yaşadık bu topikte..
İnşallahta Rabbim izin verdiği müddetçede birlikteliğimiz sürecek..
Burada kazandığım dostlukları hiiiç bişeylere değişemem..Egunal,ekin,ikramaya,su,akasya,karasu,gökyüzü... saydıkça çoğalan dostlarım var benimmm..
Her ne kadar kader bizi pekte sevimli bulmadığımız sağlık sorunlarımızdan kaynaklı bir araya getirmişde olsa bu Dünyada hiç bir şeyin gereksiz ve sebepsiz olmadığına inandığım için bizden daha kuvvetli tek bir gücün varlığını bilerek inanaıyorum ki hepimiz sonunda mutlu sona ulaşacağız..
İYİKİ HEPİNİZ VARSINIZ..
AŞKISIIIMMMMMMMMMMMMMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM..
Canım benim gerçekten hepimiz en azından birçoğumuz diyelim eminim aynı duyguları paylaşıyoruzz..eveeet çok güzel ifade etmişsinnn.....
adı güzel..kendi güzel..yüreği güzel elifim seni çokkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm................
kızlaar ben kacıyorumm. bugün sabahtan beri kasıklarım agrıyo, sol bacagım uyuşup durdu yaaa.transfer olmus olsaydım hemen belirtilere yorardım
yarın sabah iş var uykum geldi. yatıciimm. kocaman opuyorum hepınızı... iyigeceleeerrr..
cANIM BENİMMM hoşbuldumm ben buradayım zatenn tüm gün neredeysee..
Bugün benim sularım kesikk..İskinin sitesinden baktım gece 02 de gelicekmiş..
Çıldırdım ama gerçektenn..
Mutfak aldı başını gittii.Bulaşık makinesine tıktım herşeyii..
Wc olayımda komedii..Tutup tutup gidiyorum az olan su ile işimi görmeye çalışıyorum..Ama şunu anladım tek başıma evde otururken benim tek eğlencem neredeyse tuvalete gitmekmiş ayoll
Ben çok su içtiğimden çok ta sık giderimm.Bugün suda içemedimmmm..Allahım çıldırıciğimmmm
izmir güzeli hoşgeldin...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?