Sevinçler heyecanlar..
Gerginlikler mutsuzluklar..
Arkadaşlıklar dostluklarr..
Yanlış anlaşılmalar hatta bir türlü anlaşılamayanlarr..
Kimler geldi kimler geçmediki topiğimizdennn..
Cee diyip bizi kendine alıştırıp sonra kaybolduğunda arkasından endişelendiklerimiz merak ettiklerimiz..(for example minecan77,daisy gibi)
Ne bileyim işte kısaca hayatın içinde olan tüm duyguları yaşadık bu topikte..
İnşallahta Rabbim izin verdiği müddetçede birlikteliğimiz sürecek..
Burada kazandığım dostlukları hiiiç bişeylere değişemem..Egunal,ekin,ikramaya,su,akasya,karasu,gökyüzü... saydıkça çoğalan dostlarım var benimmm..
Her ne kadar kader bizi pekte sevimli bulmadığımız sağlık sorunlarımızdan kaynaklı bir araya getirmişde olsa bu Dünyada hiç bir şeyin gereksiz ve sebepsiz olmadığına inandığım için bizden daha kuvvetli tek bir gücün varlığını bilerek inanaıyorum ki hepimiz sonunda mutlu sona ulaşacağız..
İYİKİ HEPİNİZ VARSINIZ..
AŞKISIIIMMMMMMMMMMMMMMMM SENİ ÇOK SEVİYORUMMMM..
iyi geceler canımm sayfa kutlamasına kalsaydııın az kaldııı.....
iyi geceler efemmmm...
muhabbetiniz bol olsun..
bu akşam sayfa kutlamamız var sanırım..
neyseki akasya ve zuzu buradaa
iyi geceler efemmmm...
muhabbetiniz bol olsun..
Canım benim gerçekten hepimiz en azından birçoğumuz diyelim eminim aynı duyguları paylaşıyoruzz..
Biz kocaman yürekli anne olmak isteyen kadınlar topluluğuyuzz
Ayyyyyyy bak yaaaaa bennn daha çokkkk hemmmmmmmmm..
Karar verdim bir dahaki kontür yükleyişimde diğer yarım tarifesine ek önümüzdeki ay seninle konuşmalar yapıciğimm..
Aşkısımla sürekli sende konuşuyonn..Hanginizi kıskanacağımı şaşırdım ama..
oyle sadece karar vermekle olmaz bıze gosterıp oylamaya suncaz
hoşşş buldumm esinimmm nasılsın prensess nasıl ????
ona baktım şimdi bende kac sayfa kalmıs dıye..accık daha dayanıyım kutlamayı kacırmıyım
kızlaar ben kacıyorumm. bugün sabahtan beri kasıklarım agrıyo, sol bacagım uyuşup durdu yaaa.transfer olmus olsaydım hemen belirtilere yorardım
yarın sabah iş var uykum geldi. yatıciimm. kocaman opuyorum hepınızı... iyigeceleeerrr..
iyi geceler efemmmm...
muhabbetiniz bol olsun..
oyle sadece karar vermekle olmaz bıze gosterıp oylamaya suncaz
iyiyiz tatlım sadece şekerli serum içmekten kaynaklı hala geçmeyen bir mide bulantımız var...........
hoşgeldin canım.... kdr de olaydı son sürat ilerlerdik..... bide funda yok......
kesinlikle "Biz kocaman yürekli anne olmak isteyen kadınlar topluluğuyuzz"
aynen öyle valla kesin belirti bu derdik
iyi geceler kuzum..
saol cicim..
bakıyorumda tamda kutlamanın üzerine geldin yoksa ziyaretçi olaraktan röntgenleyip kutlama yaklaşınca hoooppp online oldun dimii...
nasıl senaryo ama
neeeyyyy göstertmemmm ben kocişimden başkasına göstertmem nayııırr nolamaazzzz
anaam o kadar yazıldı halan 5 sayfa var yaw :26::26:
o zaman voltranı iptal ediyorumm veeeee fantastic 4lü yü fantastic 5li olarak değiştiriyorummmm
saydıkça çoğalan dimiştim ben yawww..benim adım yok ama neyse :))) çok güzel ifade etmişsin bende aynen senin gibi düşünüyorum canım benim her akşam gelmesemde mesela hep aklımdasınız şidmi kaynatıyolardır diye mutlaka düşünüyorum :)))))))))) iyikiii varsınız en kısa zamanda mutluluklarımızı paylaşmak dileğiyle
Bacım yağmur olayını ne yaptınız pekii.Tuhh bılseydım bugun beraber alısverıse gıderdık.. Nasılsa evdede ıs yapamamıssın..
Bende SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKISIM DİĞER YARIM....
Buna benzer bir yazı bende yayınlamak üzereyken yazını gördüm ve her zamanki gibi
SEN BEN dedim...
Yazdıklarını okurken duydulandım geçmişe gittim neler geldi geçti..
Bundan sonrasında herşey güzel olsun inşallah...
Çok üzüldük birazda gilelim dimi aşkısımmm
niye ses vermiyon????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?