Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bu sefer cidden kaçtım 30 dk dır çıkıcm topikten bağimlılık var bağımlılık egunalım sen özet geçersin hımm teyze değil:94: amca yapıcak ben iğne çok ağır yaa yağlı bayanlar hop salıyr sonra felçli gibi kalıyrm kıpırdamadn ama eşimn arkadşı anestezi dr o süper yapıyr yavaş yavaş damar çatlatır bu iğne çok hızlı gecerse diyor ay korkuyrm artık iğneden de ben çıktımmm

saol kuzum konu yeterince sıkıcı eveeeetttttt nerde bizim enerjimiz yeterrrr bunalım takıldığımızzzz :118:
:124: izmire gelecem de sen bilmeyecen mümkünmü senceeee...tabii görüşcez...ayrıca bende beklerim valla çıkın çıkın gelin...

kitap okuma huyumdan vazgeçirdi topik beni..

hayatın gerçekleri var burda cicimmmmm...

okudum sağolsun ne arkadaşlar varya daısy2011 teşekkurler egunal taş geldimi karafan yarıldımı
okumamam gerek kalmadı canım düşünceli bir arkadaşın özetini okudum

sen nankörsün kızım...

ya dediğin gibi insan olumsuzlara çok üzülüyor.. ama bazılarıda kutlanıyor... HAYAT işte... YANİ HAYAT BİZİM TOPİKTE...

evet aynen öyle yaşana herşey gerçek burda hayatın ta kendisi...o yüzden tanışmasakta yaşadıklarımız bizi yakınlaştırdı...

Herkese merhaba.Dün 2.denememin başarısız sonucunu aldım.Yumurta kalitesi için aktardan ne alabilirim.Macun vs. tavsiyeniz varmı canlar

geçmiş olsun arkadaşım....

umarım bebişin seni fazla bekletmeden sana hemen gelir.... üzülmek yok yola devam olur mu...

yumurta kalitesi için sormuşsun ama ben hayıt tohumunu duymuştum....

araştır bir netten istersen...

Herkese merhaba.Dün 2.denememin başarısız sonucunu aldım.Yumurta kalitesi için aktardan ne alabilirim.Macun vs. tavsiyeniz varmı canlar

üzüldüm canım...rabbim bir an önce meleğini gönderip bu günleri unuttursun inşallah...
yumurta kalitesiyle ilgili arkadaşlar kürler yazmışlardı daha önceki sayfalara üşenmezsen bi onlara bak baştaki sayfalardaydı...ya da yine yazarlar senin için...

canım eşide vardı ama görümceside yanındaydı ama evde bır tane kız var o uyuyordu bana rica etti bende kıramadım böyle şeylerde çok hassasımda ya kızın geçen hafta kayınvalidesi vefat etti oda cenazede koşturmaktan yemek yemeye fırsat bulamamış çocukda birşey bulamayınca dışkısını yemiş bu arada hamile arkadaşlar lütfen spor yapıyosanız dikkatlı yapın her hareketi yapmayın benim arkdaşım yapmış ve doktor karnının çok şertleştirmişin ve doğumda çok zorlanmışlar yanı yapıyosanız belli başlı hareketleri yapın

ben eşime anllattım o bana surekli hamile kalırsan fazla yeme biraz kontollu ol diyodu şimdi canım canın ne isterseye diyo

kuzu bende çok araştırdım ama bünyeye ve hormonlara göre değişiyomuş ya ben en son saraçoğlunu aradım 20 şubatta kendisiyle konuşucam incir ve havç iyi biliyodum prolaktinim yüksek diye kesinlikle yenilmemesi gerekiyomuş dumur oldum ben onları kullanmıştım kistlerim olmuştu belkide ondan oldu

...........................

I'm sorry:):):)

cnm bilmiyordum vallahi o kadar çok kişi var ki kafam karıştı :) en kısa zamanda yapalım bencede çok iyi olur,:9 grşrz :)

tamam cicim çık bir an öncede geeellll....

İncir kürünü denedim belki işe yaradı bilmiyorum ama 4 güne dayanamadılar .öldüler
iki tane konulacaktı ama o da olmadı.Kısmet işte.Umarım bu tüp bebeğe inacımı yitirmeden vve paralar suyunu çekmeden bebişime kavuşurum.Allah hepimize versin inşallh

bulman için söyle yine daısy2011 yardımcı olsun sana

hadı ordan ne nankorlugumu gördün ben ne kadar hayırlı arkadaşlarımn oldugunu ifade ettim

I'm sorry:):):)
cnm bilmiyordum vallahi o kadar çok kişi var ki kafam karıştı :) en kısa zamanda yapalım bencede çok iyi olur,:9 grşrz :)

bende karıştırdığını anladım canım zaten...
liste işini düşünüyoruz bakalım ne zamana yaparız...görürsün haberin olur zaten

canım çok üzüldüm ya allah sabır versin ama inancını hiç yitirme lütfen dua et

Son düzenleme:
canımmm napıonnn?hafta sonu girdi araya çok kaynatamadık

evet canım... özledim seni... şu modumu yükselteyim son sürat giricem topiğe.. tabi bide koca engelim var..
arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...
ben onu okanda seyrettim yazıyı okumayı bu modla yüreğim kaldırmaz...

guzel bir hafta gecırmenız dılegıyle canlarrrrr
sağolasın tatlım.. okudum gelmiş kırmızılar... ne diyim hayırlısı olsun...

canım çok teşekkür ederim ameliyat özel hastanede olucak ama sipinal anestezi mi yapıyolar bilmiyorum doktora sorarım tatlım bide hastaneye neler götürelim eşorfman falna gerek vardır dimi..
bir gece kalıcaksınız eşofman götür en azından çıkarken giyer pantolonla uğraşmassın. biz karı koca eşofmanla gitmiştik. ama anesteziyi mutlaka sor nette araştırırsan bu anesteziden şikayetçi olan o kadar çok insan varki..

kesinlikle katılıyorum sana..
bide o çiçek kekler görüntü olarak güzel ama tat olarak çok iyi değil...

hadı ordan ne nankorlugumu gördün ben ne kadar hayırlı arkadaşlarımn oldugunu ifade ettim

biri bana yardımcı olsun özet geçsin dedin bende sana yol gösterdim hatta mesaja ben yönlendirdim seni sen nasıl mesaj yazdın bana bi hatırla şekerim...okudğun mesajın içinde de benim özetim var ayrıca o yüzden nankör dedim sana...sanki bilmiyooo bi de soruyo ne nankörlüğümü gördün diyeee...ne kadar hayırlı arkadaşlarının olduğunu ifade ederken benim gibi hatuna taş atmayı uygun görmüşsün neyse uzatmayayım işim gücüm var...

canım 5.denemesinde bebeğine kavuşanlar var aramızda para ve sağlık yerinde olduğu müddetçe denemeye devam...kızlar bişiler yazmaya başladılar zaten onlara bakarsın...

arkadaşlar bn 1.yi eylülde yaptırmıştım 2.yi de ocakta acaba baharda hücreler dahamı canlanır.Tabiat canlanıyor ya.Ne dersiniz?

baharcım tebrik ederim seni allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah...

akasyacım biliyorum. çok aşırı güzel değil tadları ...

iş yerinde bir arkadaşımız için almıştık ordan biliyorum. eşimde fotolarını görünce hep arkadaşlarına yapıyon böyle jestleri bana bir şey yok diye sitem edince ilk fırsatta eşime de göndereyim demiştim..

göndermesem beyefendinin aklında kalır , bilirim... en azından merakını gidermiş olur dimi ama

kırıldınmı ya şaka yaptım hiçde şakaya gelmiyosun özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…