başınsolsun cnm hepside yakın insan geriliyor rabbim korusun inaşşlh hepimizi bu hastalıktan aslında ne kadar yaygın grıp gibi oldu artık aman sen de ne riskki deme şimcik öyle değiştirelim bu konuyuben seni çooooookk seviyorum bir iyileşsem ben başlıcam gezmeyede eşimin işi oluyor bakanlıklarda takılıcam inşallh peşine senide görmek çok isterim hatta geçen duydum sen izmirden geçiyorum dedin yazın beklerim bak mutlaka ben senin geçiceğin yol üzerindeyim çünkü izmirin hem girişi hem çıkışı ben den sorulur dermişimm şaka gibi ama ciddi ben giriş ve çıkış benim burdan alo ben sallanıyorum dicen belkahve yokuşundan izmire ben kahve koyucam sana şaka değil cidden bekliyorummm
kitap okuma huyumdan vazgeçirdi topik beni..
okudum sağolsun ne arkadaşlar varya daısy2011 teşekkurler egunal taş geldimi karafan yarıldımı
okumamam gerek kalmadı canım düşünceli bir arkadaşın özetini okudum
ya dediğin gibi insan olumsuzlara çok üzülüyor.. ama bazılarıda kutlanıyor... HAYAT işte... YANİ HAYAT BİZİM TOPİKTE...
Herkese merhaba.Dün 2.denememin başarısız sonucunu aldım.Yumurta kalitesi için aktardan ne alabilirim.Macun vs. tavsiyeniz varmı canlar
bulamadım canım ya
Herkese merhaba.Dün 2.denememin başarısız sonucunu aldım.Yumurta kalitesi için aktardan ne alabilirim.Macun vs. tavsiyeniz varmı canlar
yaa cnm takıl kafana göre cidden insana eşiyle yanlız kalmak iyi geliyr aslında yavaş yavaş yaparsın herişini kimseyi toplama başına ben 3 .gun annemi gönderdim ilk tedavımde resmen baskı altındaydımannem ve eşim tarafmdn sonuç biokimyasal oldu rahat ol olmak enbuyuk sır bence buarada kötü oldu aynen benm de okuma alışkanlığım bitti topiklee burda okuma topiğide kuralım bari olmazmı egunalimm
allah allh neşler oluyor ya rabbım işte varya eve bebeğinle dönene kadar hiçbirşey garanti değil rabbm hayrlısını varsın herşeyn bizlere nasıl oluyormuş yaa bu bebeğin pislik yeme işi anlamadım ve ilk duydum ah cnm benm bende diyorum ki sen yoksun baksana nelerler uğraşmışsın eşi neden gelmedi ki bu kadının?rabbım yardımcıları olsun inaşşlh sen dn güzel hbrlerini alırız
du sana bi teessüf edeyim...
cicim listeleri ben hazırlıyorum...dua listesi konusu önceki topikte gündeme geldi ve bu konuya bazı sebeplerden şimdilik rafa kaldırdık ama en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum...
ben bu sefer cidden kaçtım 30 dk dır çıkıcm topikten bağimlılık var bağımlılık egunalım sen özet geçersin hımm teyze değil:94: amca yapıcak ben iğne çok ağır yaa yağlı bayanlar hop salıyr sonra felçli gibi kalıyrm kıpırdamadn ama eşimn arkadşı anestezi dr o süper yapıyr yavaş yavaş damar çatlatır bu iğne çok hızlı gecerse diyor ay korkuyrm artık iğneden de ben çıktımmm
üzüldüm canım...rabbim bir an önce meleğini gönderip bu günleri unuttursun inşallah...
yumurta kalitesiyle ilgili arkadaşlar kürler yazmışlardı daha önceki sayfalara üşenmezsen bi onlara bak baştaki sayfalardaydı...ya da yine yazarlar senin için...
saol kuzum konu yeterince sıkıcı eveeeetttttt nerde bizim enerjimiz yeterrrr bunalım takıldığımızzzz:118:
:124: izmire gelecem de sen bilmeyecen mümkünmü senceeee...tabii görüşcez...ayrıca bende beklerim valla çıkın çıkın gelin...
hayatın gerçekleri var burda cicimmmmm...
sen nankörsün kızım...
evet aynen öyle yaşana herşey gerçek burda hayatın ta kendisi...o yüzden tanışmasakta yaşadıklarımız bizi yakınlaştırdı...
bulman için söyle yine daısy2011 yardımcı olsun sana
I'm sorry:):):)
cnm bilmiyordum vallahi o kadar çok kişi var ki kafam karıştı :) en kısa zamanda yapalım bencede çok iyi olur,:9 grşrz :)
canımmm napıonnn?hafta sonu girdi araya çok kaynatamadık
ben onu okanda seyrettim yazıyı okumayı bu modla yüreğim kaldırmaz...arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...
sağolasın tatlım.. okudum gelmiş kırmızılar... ne diyim hayırlısı olsun...guzel bir hafta gecırmenız dılegıyle canlarrrrr
bir gece kalıcaksınız eşofman götür en azından çıkarken giyer pantolonla uğraşmassın. biz karı koca eşofmanla gitmiştik. ama anesteziyi mutlaka sor nette araştırırsan bu anesteziden şikayetçi olan o kadar çok insan varki..canım çok teşekkür ederim ameliyat özel hastanede olucak ama sipinal anestezi mi yapıyolar bilmiyorum doktora sorarım tatlım bide hastaneye neler götürelim eşorfman falna gerek vardır dimi..
kesinlikle katılıyorum sana..ben topiğimizi çok seviyorum....
birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle seviniyoruz...
eşlerimiz sanal desede ben buna sanal diyemiyceğim....
eğer biriniz olumsuz bir haber aldığınızda ben bunu duyupta kalbimde gerçek bir üzüntü , boğazımda bir düğüm hissedebiliyorsam bu nasıl sanal olabilir arkadaşlar...
sizleri çok seviyorum. ve sürekli dua ediyorum hepimize ...
hadı ordan ne nankorlugumu gördün ben ne kadar hayırlı arkadaşlarımn oldugunu ifade ettim
İncir kürünü denedim belki işe yaradı bilmiyorum ama 4 güne dayanamadılar .öldüler
iki tane konulacaktı ama o da olmadı.Kısmet işte.Umarım bu tüp bebeğe inacımı yitirmeden vve paralar suyunu çekmeden bebişime kavuşurum.Allah hepimize versin inşallh
EVEEEEETTTTTT SONUÇ POZİTİFFFFFF
ARKADAŞALRIM CANLARIM, AZ ÖNCE SONUCUMU ALDIK.
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BU DEFA POZİTİFFFFF İNANILMAZ DEMİ. ŞOKTAYIM HİÇBİŞEY HİSSEDEMİYORUM. HADİ HAYIRLISI BAKALIM. ALLAH BENİM GİBİ OLAN TÜM ARKADAŞLARIMA DA EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN. DUALARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. PAZARTESİ TESTİN TEKRARLANMASI LAZIMMIŞ. AMA ŞİMDİLİK POZİTİF GÖRÜNÜYOR. DOKTORLADA GÖRÜŞEMEDİK AMA DURUM BÖLE İŞTE. ÇOK ŞAŞKINIM HALA.
evet canım... özledim seni... şu modumu yükselteyim son sürat giricem topiğe.. tabi bide koca engelim var..
ben onu okanda seyrettim yazıyı okumayı bu modla yüreğim kaldırmaz...
sağolasın tatlım.. okudum gelmiş kırmızılar... ne diyim hayırlısı olsun...
bir gece kalıcaksınız eşofman götür en azından çıkarken giyer pantolonla uğraşmassın. biz karı koca eşofmanla gitmiştik. ama anesteziyi mutlaka sor nette araştırırsan bu anesteziden şikayetçi olan o kadar çok insan varki..
kesinlikle katılıyorum sana..
bide o çiçek kekler görüntü olarak güzel ama tat olarak çok iyi değil...
arkadaşlar bn 1.yi eylülde yaptırmıştım 2.yi de ocakta acaba baharda hücreler dahamı canlanır.Tabiat canlanıyor ya.Ne dersiniz?
biri bana yardımcı olsun özet geçsin dedin bende sana yol gösterdim hatta mesaja ben yönlendirdim seni sen nasıl mesaj yazdın bana bi hatırla şekerim...okudğun mesajın içinde de benim özetim var ayrıca o yüzden nankör dedim sana...sanki bilmiyooo bi de soruyo ne nankörlüğümü gördün diyeee...ne kadar hayırlı arkadaşlarının olduğunu ifade ederken benim gibi hatuna taş atmayı uygun görmüşsün neyse uzatmayayım işim gücüm var...
canım 5.denemesinde bebeğine kavuşanlar var aramızda para ve sağlık yerinde olduğu müddetçe denemeye devam...kızlar bişiler yazmaya başladılar zaten onlara bakarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?