Tüp Bebek Günlüğümüz !

aman nazarım değmesin birazbulntılarım başladı tavuktan sanırm tiksindim Allahın izniyle bugün 7 haftalık oldum bakalım 6 martta randevum var sabırsızlıkla ou bekliyom hep aklımda vede dualaımdasınız

Akasya hayırlı olsun

Canım bn onu sormuştum 2 kez veya 3 kez iğneli aşılama yaptırmış olman gerekiyor.bn tüp denemesinden sonra aşılamayı tekrardan iğneli yaptıırmak istemediğimden 2 iğneli aşılama 1 tüp eder nerdeyse.vazgeçtim devletten.Ama aşılamalarını iğneli yaptırdıysan veya eşinin 5 milyondan az spermi varsa rapor çıkarabiliyorsun

evet artık herşeyi itiraf ediyorum...gidiyorum...gezenti oluyorum...
ama çok duramam işlerim tam bitmedi yemek yapmadım...2 ya da 3 saate dönerim...
oh maşallah sen bitirmişsin nerdeyse...artık hazırlıklar başlasın tabiii...valizin bi köşede olsun aklına geleni eline geçeni koyarsın...gerçi ben öyle yapınca benimki bunalıma giriyoooo...anladım gideceksinde gözüme sokar gibi beni üzmek ister gibi ne valizi açık ortalıkta tutuyorsun diyooo...aslında valiz görünür bi yerde olmuyo ama onun gözüne görnüyooo...aman ALLAH başka türlü ayrılıklar vermesin...inşallah en az 3 kişi döneceksiniz istanbuldan...ben iş yapıyorum diye gitmeyecektim aslında ama telefonlarla taciz ettiler yemek hazırmış...bende aç karnımı doyurup kahvemi içip geliyim dedim...inşallah birgün beraber vakit geçirecek imkanımız olur canım

iyi gezmeler sana tatlım..

saol canımcım...fazla durmayacam bi yemek yer kahve içer gelirim...

devlette denemen daha kolay olur fazla ilgi göremezsin ama işlemlerin yapılır...
bizde bi sorun yoktu ilaçlarda dahil toplamda 2000 tl ödedik...rapor içinde şartlar uygunsa hemen verirler..

evet canım estrofem kullanırken rahim kalınlaşacak...
heee size demiyodum gezenti olduğumu...azcık gidip gelcem...

ya kıyamam kocişime çok üzülüo ayrılmıo yanımdançok özlicem onu ama gelirken bebişler getircem işşallah ona.zaten yumurta toplama ve transferde yanıma gelcek beraber döneriz onunla.kuzenim yalnız kalıo teyzemin oğlu orda kalcam teyzemde gelcek ben gittikten bir iki gün sonra.işşallah sizinde desteğinizle yalnız kalmıcam oralarda...
gez olsun boşver işler sonrada olur..yoruldun sen şöle güzel ikramları ye kahveni iç enerji depola gel
ben anca akşam girerim artk annemden gelince..
canlarım bugün nasılsınız?
SEVİYORUM SİZİ

iiz canım sen nasılsınnn?...
bende seniii

2 saat sonra görüşürüz kızlaaarrrrr

fazla gezınme bızıde unutma cnmmm
anladım cnm sımdı ozaman nar suyu kalınlastırıyo demıs bır ark arastırımda nette ona gore alır ıcerım olmazsa bugunde bır yogunum ıste sormayın yaaa offf:2::2::2::2:

canlarım bugün nasılsınız?
SEVİYORUM SİZİ

bizde seı zevıyoruz bebısımmmm ıyıyız kuzum sen nasılsınnnn

Kedi sağol canım,ama benim sadece 1 aşılamam var. eşimin maşşallah gayet iyi sperm kalitesi ve sayısı.Ben birdaha aşılama falan yaptıramam onla mı uğraşıcam.Tutsa tüp tutardı :)

bende iyiyim canım:)

sağol bebişim bende iyiyim:)

Kedi sağol canım,ama benim sadece 1 aşılamam var. eşimin maşşallah gayet iyi sperm kalitesi ve sayısı.Ben birdaha aşılama falan yaptıramam onla mı uğraşıcam.Tutsa tüp tutardı :)

canım ben devletten yaptırıyorum 3 aşılama şartıvar devlet hastanesin de yapılması gerekiyor hemen gecen lerde var ama sende yada eşinde büyük bir sorun olması gerekiyor ben aşılama olmadan geciş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…