baharcım tebrik ederim seni allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah...
akasyacım biliyorum. çok aşırı güzel değil tadları ...
iş yerinde bir arkadaşımız için almıştık ordan biliyorum. eşimde fotolarını görünce hep arkadaşlarına yapıyon böyle jestleri bana bir şey yok diye sitem edince ilk fırsatta eşime de göndereyim demiştim..
göndermesem beyefendinin aklında kalır , bilirim... en azından merakını gidermiş olur dimi ama
ben pek kendimi dinlememeye çalışıyorum güzelim...
bir kaç şey var ama bunları kâle almamaya çalışıyorum, çünkü bu belirtiler aşılamamda da vardı sonuç olumdu diye belirtilere dayanarak umutlanmıştım...
kasıklarım biraz sancıyor, (eşim de üşütüyon ondan diyor) birde dünden beri gögüslerim acıyor,
ama dediğim gibi bunları ne hayra ne de şerre yoruyorum....
sende belirti olmamasına takılma...
bu belirti olayı kişiden kişiye değiyiyormuş, her belirti herkezde aynı sonucu vermiyor yani...
bende kendimi dinlemiyorum çünkü harıl harıl çalışıyorum dinlemeye vakit kalmıyor eve gidincede dizilerle kafayı yemiş durumdayım neyseki az kaldı :))) nerede tedavi görüyorsun??
Herkese merhaba
23 Ocakda Trasferim oldu.4 Şubatta NEGATİF olduğunu öğrendim.Doktorum Klasik şeyleri söyledi.2.denemede olurmuş.
Ben bütün birikimimi buraya yatırdım ve devlette demek istiyorum.Fakat
1- Doktor herşeye tekrar baslarlar bizi kale almazlar dedi
2- Transferdeyken tanıstığım bayansa:Burdan rapor alırsan seni direk tüp bebeğe devlet alır.
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkür
hıhhh şöle itiraf et artıkgez bakalım işler bitti mi?benimde bi tek koridorum kaldı çok acıktım yemek yedim orayı bitireyim banyomu yapayım bende anneme gitcem yemeğe ordayız akşam..valizim falan orda onu alcam hem hazırlarım yavaştan..sana ii gezmeler..ya kızkandımm arkadaşlarını ama
iyi gezmeler sana tatlım..
Herkese merhaba
23 Ocakda Trasferim oldu.4 Şubatta NEGATİF olduğunu öğrendim.Doktorum Klasik şeyleri söyledi.2.denemede olurmuş.
Ben bütün birikimimi buraya yatırdım ve devlette demek istiyorum.Fakat
1- Doktor herşeye tekrar baslarlar bizi kale almazlar dedi
2- Transferdeyken tanıstığım bayansa:Burdan rapor alırsan seni direk tüp bebeğe devlet alır.
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkür
inş kuzum yaaa oyle umudum var hanı hıc bıtmedı ama ne bılım bugun gıttık bısey oldu boyel ıcıme sıkıntıda deyıl tuaf bır duyguydu yolda hep dedım esıme daraldım offff fln yaptım doktor oyle dedı sımdı gelırken gıden kısı ben degıldım tamamen duzeldım ya ne bılım ıns olur rabbım saklıklı bır sekılde ıns ıkısınıde verır yaa prolaktınde yaptım sukur 19 cıktı oda bu sefer olur ıns.ıncelmıs dedı lucrın kullanırken ıncelıp sımdıde estrofem kullanırken kalınlascakmı ? yada benmı yanlı anladım kalınlasmı mı dedı oda olabılır.
ohhh gez kuzum gez sen hep gezıyordun ama bız bılmıyorduk demekkı ıyı oturmalar canm benımmm
çık artık.. yoksa gidemicen....2 saat sonra görüşürüz kızlaaarrrrr
hoşgeldin.... bizde seni seviyoz...canlarım bugün nasılsınız?
SEVİYORUM SİZİ
hoşgeldin.... bizde seni seviyoz...
hoşbuldum atlım nasılsınız topik kendine geldimi biraz?
hoşbuldum atlım nasılsınız topik kendine geldimi biraz?
TATLIM dicektm ya:))
ATLIM DEDİM SANA:))
YOK BEYAZ ATLIM
ben anladım yorma kendini şekerim.... topik toparlanmaya çalışıyo.. inşallah güzel haberler artarda bizde kendimize geliriz...
ya kıyamam kocişime çok üzülüo ayrılmıo yanımdanevet artık herşeyi itiraf ediyorum...gidiyorum...gezenti oluyorum...
ama çok duramam işlerim tam bitmedi yemek yapmadım...2 ya da 3 saate dönerim...
oh maşallah sen bitirmişsin nerdeyse...artık hazırlıklar başlasın tabiii...valizin bi köşede olsun aklına geleni eline geçeni koyarsın...gerçi ben öyle yapınca benimki bunalıma giriyoooo...anladım gideceksinde gözüme sokar gibi beni üzmek ister gibi ne valizi açık ortalıkta tutuyorsun diyooo...aslında valiz görünür bi yerde olmuyo ama onun gözüne görnüyooo...aman ALLAH başka türlü ayrılıklar vermesin...inşallah en az 3 kişi döneceksiniz istanbuldan...ben iş yapıyorum diye gitmeyecektim aslında ama telefonlarla taciz ettiler yemek hazırmış...bende aç karnımı doyurup kahvemi içip geliyim dedim...inşallah birgün beraber vakit geçirecek imkanımız olur canım
canlarım bugün nasılsınız?
SEVİYORUM SİZİ
2 saat sonra görüşürüz kızlaaarrrrr
canlarım bugün nasılsınız?
SEVİYORUM SİZİ
Canım bn onu sormuştum 2 kez veya 3 kez iğneli aşılama yaptırmış olman gerekiyor.bn tüp denemesinden sonra aşılamayı tekrardan iğneli yaptıırmak istemediğimden 2 iğneli aşılama 1 tüp eder nerdeyse.vazgeçtim devletten.Ama aşılamalarını iğneli yaptırdıysan veya eşinin 5 milyondan az spermi varsa rapor çıkarabiliyorsun
ya kıyamam kocişime çok üzülüo ayrılmıo yanımdançok özlicem onu ama gelirken bebişler getircem işşallah ona.zaten yumurta toplama ve transferde yanıma gelcek beraber döneriz onunla.kuzenim yalnız kalıo teyzemin oğlu orda kalcam teyzemde gelcek ben gittikten bir iki gün sonra.işşallah sizinde desteğinizle yalnız kalmıcam oralarda...
gez olsun boşver işler sonrada olur..yoruldun sen şöle güzel ikramları ye kahveni iç enerji depola gel
ben anca akşam girerim artk annemden gelince..
iiz canım sen nasılsınnn?...
bende seniii
fazla gezınme bızıde unutma cnmmm
anladım cnm sımdı ozaman nar suyu kalınlastırıyo demıs bır ark arastırımda nette ona gore alır ıcerım olmazsa bugunde bır yogunum ıste sormayın yaaa offf:2::2::2::2:
bizde seı zevıyoruz bebısımmmm ıyıyız kuzum sen nasılsınnnn
Kedi sağol canım,ama benim sadece 1 aşılamam var. eşimin maşşallah gayet iyi sperm kalitesi ve sayısı.Ben birdaha aşılama falan yaptıramam onla mı uğraşıcam.Tutsa tüp tutardı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?