şekerim ben herşeyi deyatlı okumuyorum göz atıyorum...bi de sondan başlayıp geriye doğru gidersen bi çok mesajı okumana gerek kalmaz...verilen cevaplardan durumu önceden anlarsın zaten...
çok geçmiş olsun inaşşlh eşin hiçbir sorun yaşamıcak lütfen kötü olma senın güçlü olman lazım ki eşine destek olucaksın sen
eşine en güzel hediyen bebeğinz olucak inşallh sen çok kasma kendini rahat ol ben 5.gundn sonra çıktım dışarı çok yatmadım bu tedavımde ilkindeki gibi hediye olarakta gelince öpersin bide güzel bir akşam yemeğiii ohhh süper pşur bebeğin sen ve babanız
ay ekin cm selam çok yorma kendini hiç gerek yok keyif yap gitmedn toplarsın saolsn kayınvalidn nasılsa sen gelmedn evini hazırlar senin ve torunları içinkeşke ben de kahve içebilsem sen benm yerimede iç orta olsun ama
günaydın egunalimmm walla ne hızlısınz sizmaşallh diyorum size pazartsi sabahı hemen temizlik yaa yormayın bu kadar kendinizi kaçmıyorki iş hımm hediyenide güle güle kullan canımmm aferin eniştemize
hey su nbr bir varsın bir yoksunmasal gibi oldun sen bu sayfaları okursan işe geç kalırsın kesinn yakalarsın sen kesin bir yerden konuları sana da iyi haftalar
ah leylikocum aynı sorun aynı korku ben de başladı ve dun akşam bir de busabah eşimden fırça yedim bu konuda vınn kapattırıcam hbrn olsun sen bu siteden etkilendin diyor bırak rabbım bilir sen teslim ol yapman gerekini yap gerisine de çok karışma diyor ben de biliyorum neler yapmam gerektiğini ama gereksiz bir korku başladı ben de inanıyorum ki inşallh hiç birşey olmıcak rabbimin izniyle yarın sermet bey dn randvumz var gidicez bebeğimizi görmeye inşallh bir de bizim yarın evlilik yıl dönumumüz bu yıl harika oldu inşallh rabbim sonuna kadar böyle devam ettirir darısı bütün kardeşlerimizin başına boşver korkma herşey olucağına varıyor aslında inşllh sen de raht ol 2 li testte sorun olsa hemen müdahale edilirdi sen merak etme keyfini çıkar bebeğinin cnm
günaydın egunalimmm walla ne hızlısınz sizmaşallh diyorum size pazartsi sabahı hemen temizlik yaa yormayın bu kadar kendinizi kaçmıyorki iş hımm hediyenide güle güle kullan canımmm aferin eniştemize
slm... kızlar...
arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...
sanada günaydın canım...işlerimizi erkenden bitirelim sonra kaynatalım topikte dimi amaaa....
yorulmadan iş bitermi kuzum...bugün yorulalım bütün hafta yan gelip yatalım...
bak dikkat et kendine bu ara kötü haberler alıyoruz resmen bunalıma girdim...
egunalim ben bu yazıyı cumartesi gece okudum ve dun akşam da atv hbr de vardı gamze akbaş size de yazıcaktım fakat herkesin morali bozulduğu için buaralar yazmadım mutlaka bir arkadş yazar dedim çok üzüldüm dun gece atv hbr de ağladım izlerken hastane odası camındn çektiler rabbim herşeyden önce hepimize sağlık versin bu kardeşimize de acil şifalar versin rabbim evladından ayrılmasın sağlıkla dönsün evine inşallhh
canım ben içtim kahve senin yerinede bende orta içiom zatenhem sewgililer günü hem evlilik yıldönümü kutlucanız yanii...nice mutlu senelere işşallah bebişinizle beraber sağlıklı huzurlu sevgi dolu yıllar geçirin işşaallah..
ya zaten temizlik öle çok yapmıom bugün zaten gelene kadar heryer aynı olcak..bide malum yağmur yağıo pek temizlik havası yok yanii...
sen iisin dimi?
hiç sorma cnmmm ya ben de bunalıma girmek üzereyim korkmaya başladım resmen rabbim hepimize hyrlısını versin herşeyn herşey bahane aslında ne yazılı ise onu oynuyorsun bu hayatta rabbım bilir diyrm ama korkuyorumdaher hafta görmek istiyorum bebeğimi dua et sende bize ben cidden hiç birşey yapmıyrm hep ayaklarım uzatıp yangelip yatıyrm 12 hafta dolana kadar dedi dr dikkat ama birazdn iğnem var onu yaptrmaya gidicem sen de yorma çok kendini bak sonuçta korunmuyorsun dşkkat et haraketlerine çok ağır iş yapma ne olur
tünaydın kızlar nasılsınızzzz
bende de durumlar aynı sayılır çoğu gelişmelerimizden haberdarlar haliyleama tüp bebek tedavisi olmamız gerektiğini de biliyolar ama ama tarih ve kesinlikle tedavimizi yaptırdığımızı bilmiyecekler zaten her halukada canımı sıkabiliyolar bari tedavi dönemi onlar sayesined sitresim katlanmasın canım benim mümkün olduğunca tınlamamalıyızz şu an en hassas dönemlerdeyiz moral lazım bize pozitif enerji
anne olmak böyle bişey işte kendi hastalığını unutmuş çocuğunun yaşayacakları düşünüyor...yazdıkları beni mahvetti...rabbim kimseyi evladından ayırmasın melekleri annesiz bırakmasın...Sanırım yarın ameliyata girecekmiş...şifa versin rabbim çocuğunun yüzüne baksın...
merhaba kızlar...ben geldim. okuyupta geleceğim...
iyi akşamlarrr
sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorummm HAMİLEEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
RABİM İSTEYEN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞATSIN
arkadaşlar ben kimseye söylemeyeceğim anna ve babalar dışında.. diğerlerinide onlar yönlendirir.. tedavi süresince.. çünkü ben ya hiç cevap vermem içime atarım.. yada ana avrat söver akrabalık ilişkimi bozarım...çünkü o kadar densizler varki içlerinde.. ben hiç kimseye aaa öyle mi demem... kim ne yapsa hayırlısı olsun der geçeriim.. ama insanlar illaki işime burnunu sokacaklar....
amin cnmmm benim amin allah hiç birimize yaşatmasın rabbim tez vakitte şifa versin kardeşimize ben hastaneye gitmek istedim eşim bana bir şarladı sen beni çıldırtıcaksın diyee nereye gidiyorsun en35 km yol yat yerine evinden dua et dedi herşeyin başı sağlık en büyük zenginlik benm eşimn 2 yıl önce 27 yaşında kuzeni öldü bu hastalıktan o kadar zenginler ki hiç bir şifa olamadı para yani en büyük servetimiz sağlığımız rabbim hepimizi koruzun dualarımızı kabul etsin inşallh
hafta sonu ne kadar ilerlemiş sayfalar
hepsini okuyamıyorum şu an 11.00 de doktorda randevum var çıkacağım birazdan
kaç zamandır göğüslerimde tuhaf ağrılar var bu sabah duşta fındık büyüklüğünde bir şey geldi elime
teyzem 1 yıl önce göğüs kanserinden öldü,halam halen mücadele veriyor yani rikli gruptayım
nasip bakalım ne çıkacak hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?