Tüp Bebek Günlüğümüz !

şekerim ben herşeyi deyatlı okumuyorum göz atıyorum...bi de sondan başlayıp geriye doğru gidersen bi çok mesajı okumana gerek kalmaz...verilen cevaplardan durumu önceden anlarsın zaten...

farkındayım güzelim.... ama içim rahat etmiyor. illa hepsini tek tek okuyacam... :)))

bu arada elendraa nın sonucu negatif çıkmış, çok üzüldüm.... burdan kendisine sabır diliyorum,... rabbim bu acısını unutturcak bebişler nasip etsin ona...

karasucum bana kalsa bende kasmayacam kendimi ama

benim eşim titizleniyor.. sürekli yatmamı istiyor... evde kaldım valla.. işimi bu kadar özleyeceğimi hiç düşünmemiştim. bir haftada işimi özledim....

günaydın egunalimmm walla ne hızlısınz siz maşallh diyorum size pazartsi sabahı hemen temizlik yaa yormayın bu kadar kendinizi kaçmıyorki iş hımm hediyenide güle güle kullan canımmm aferin eniştemize

sanada günaydın canım...işlerimizi erkenden bitirelim sonra kaynatalım topikte dimi amaaa....
yorulmadan iş bitermi kuzum...bugün yorulalım bütün hafta yan gelip yatalım...
bak dikkat et kendine bu ara kötü haberler alıyoruz resmen bunalıma girdim...

arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...

arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...

egunalim ben bu yazıyı cumartesi gece okudum ve dun akşam da atv hbr de vardı gamze akbaş size de yazıcaktım fakat herkesin morali bozulduğu için buaralar yazmadım mutlaka bir arkadş yazar dedim çok üzüldüm dun gece atv hbr de ağladım izlerken hastane odası camındn çektiler rabbim herşeyden önce hepimize sağlık versin bu kardeşimize de acil şifalar versin rabbim evladından ayrılmasın sağlıkla dönsün evine inşallhh

hiç sorma cnmmm ya ben de bunalıma girmek üzereyim korkmaya başladım resmen rabbim hepimize hyrlısını versin herşeyn herşey bahane aslında ne yazılı ise onu oynuyorsun bu hayatta rabbım bilir diyrm ama korkuyorumdaher hafta görmek istiyorum bebeğimi dua et sende bize ben cidden hiç birşey yapmıyrm hep ayaklarım uzatıp yangelip yatıyrm 12 hafta dolana kadar dedi dr dikkat ama birazdn iğnem var onu yaptrmaya gidicem sen de yorma çok kendini bak sonuçta korunmuyorsun dşkkat et haraketlerine çok ağır iş yapma ne olur

anne olmak böyle bişey işte kendi hastalığını unutmuş çocuğunun yaşayacakları düşünüyor...yazdıkları beni mahvetti...rabbim kimseyi evladından ayırmasın melekleri annesiz bırakmasın...Sanırım yarın ameliyata girecekmiş...şifa versin rabbim çocuğunun yüzüne baksın...

ohh afiyet olsun cnm evet her ikisini birden kutlucaz onun için randevuyu yarına aldım bebeğimizde görelim diye inşllh dr amca da güzel hbrler verirse süper olur kutlama hepimiz için nice mutlu seneler inşllh eşlerimizle evlatlarımızla beraber çok yorma dinlen bol bol cnm senin iğneler başladınmı yoksa başlamadın mı aklım karıştı istanbulda bol bol gez eger herşey düzgün giderse aral bey da randevu var cuma günu ben de önumuzdeki haftalar istnbulda olucam yanına gelirim ziyarete bahçeciye sana deng gelirsem sen bekle ben seni alırım benım kaybolmam imkansız biliyorsun istnbulda seni istinye parka kahve içmeye götürürüm inşllh herşey sorunsuz gitsin dua et bana da

ağır bi işim yok şekerim...silip süpürme çamaşır vs...basit işler...
dua etmez olurmuyum hiç...
Aferin sakın iş yapma yat...bebeğinden önemli hiç bişey olamaz...

tünaydın kızlar nasılsınızzzz

iyi olmaya çalışıyoruz canım...bi kaç gündür kötü haberler alıyoruz üstüste hamile haberlerimizle kendimize gelecez inşallah...dün de bi arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi inşallah darısı sana...

arkadaşlar ben kimseye söylemeyeceğim anna ve babalar dışında.. diğerlerinide onlar yönlendirir.. tedavi süresince.. çünkü ben ya hiç cevap vermem içime atarım.. yada ana avrat söver akrabalık ilişkimi bozarım...çünkü o kadar densizler varki içlerinde.. ben hiç kimseye aaa öyle mi demem... kim ne yapsa hayırlısı olsun der geçeriim.. ama insanlar illaki işime burnunu sokacaklar....

amin cnmmm benim amin allah hiç birimize yaşatmasın rabbim tez vakitte şifa versin kardeşimize ben hastaneye gitmek istedim eşim bana bir şarladı sen beni çıldırtıcaksın diyee nereye gidiyorsun en35 km yol yat yerine evinden dua et dedi herşeyin başı sağlık en büyük zenginlik benm eşimn 2 yıl önce 27 yaşında kuzeni öldü bu hastalıktan o kadar zenginler ki hiç bir şifa olamadı para yani en büyük servetimiz sağlığımız rabbim hepimizi koruzun dualarımızı kabul etsin inşallh

iyi akşamlarrr
sizlerle sevincimi paylaşmak istiyorummm HAMİLEEYYYYYYYYYYİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
RABİM İSTEYEN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞATSIN

süper bir haber bu.. sağlıcakla al bebeğini kucağına... veeee halaylar senin için çekilsin...

duymasını istemediğin hiç kimseye söyleme cnm ben belim tutuldu yatıyorum dedim iğneler içinde voltren bel iğnesi oluyrm dedim yedi walla herkes abımle yengem bile inandı annem bende kalınca anlarlardı çünkü eniyisi bel,m tutuldu demek oldu haa sonra hbr alınca istediğime tup bebe dedim istemediğime doğal dedim kime ne yaa hesabmı vericez bak keyfine ama bu süreci doğal yaşa kasma kendini stress yapma yapıcağn yerden de uzak dur hayrlı olsun

doğru demiş kocan sonra pişman olursun ALLAH korusun bişey olursa...
gerçekten genç yaşlı dinlemiyor artık teyzem geçen ay kanserden vefat etti anneannemde öyle...
kayınvalidem kanserdi ciddi bi ameliyat geçirdi şimdi daha iyi ama tekrarlaması çok yüksek olasılık doktor ölüm sebebi bu hastalık olacak dedi çünkü...amcamda 2 yıl önce kanserden öldü...etrafımda çok var hemde yakın akrabalarda...risk altındayım aslında...rabbim korusun hepimizi...

baharcım iyi yapmışsın hemen gitmekle.. kötü bir şey çıkmaz.. sen içini ferah tut.. ama bizede haber et mutlaka..

arkadaşlar ben çıkıyorum iğne yaptırmam lazım hepinize hoş sohbetler diliyorummm egunalimm yaa söyle çok konuşmasınlar sonra okunmuyor geçmiş ama ne ayıp dimi kendim burdayken dır dırrr hiç susmuyorum ben giderken söyle çok konşmasınlar diyorum neyse şaka yaptımm aman alınan olmasın sonra hadi herkese iyi günler ben kaçtımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…