Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy canım ne kötü haberi ??ben gelemiyorum kaç gündür doğru düzgün
inşallah canım bugün 10. gün hiç birşey hissetmiyorum artık hayırlısı bakalım..

ay ben 14 şubatı tamamen unuttum desem.. kocam şehir dışındaya hiiiççç aklıma gelmedi inanın....

selam arkadalar hayırlı bir hafta diliyorum herkese

negatif sonuç alan bebeğini kaybedenlere allah sabır versin inş.çabuk atlatıp hemen arkasından pozitifi alırısnız

pozitifi gören arkidişler hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir hamişliknasip eder allahım inş.

süper bir haber bu.. sağlıcakla al bebeğini kucağına... veeee halaylar senin için çekilsin...

dün üzüntümüzden tebrik ettik sadece kutlama alacağın olsun demiştim madem defnelma başladı halaya bende takılayım peşineee:118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:...

Son düzenleme:
ecrin dün öğlen itibariyle ortadan kayboldu ne yaptı bilmiyorum ama test yaptırmaya gitmesi zordu...bugün randevusu var ya herşey belli olur...keşke hamileyim diye gelseee...

Ecrin_mert ve Julietta kullandıkları iğnelerden sonra yumoşlarının durumunu öğrenecekler...
Cewo tedavi için ön görüşmeye gidecek...
Elvanelvan bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...

merhaba canlarım malesef kırmızılar geldı dun mısafır vardı yemek hazırlık derken fırsat bulamdım gırmeye gıttım doktordan geldım 1 saat oldu ıslerı topladım sıze oyle yazım dedım hersey yolunda 15 de ılac kullanıcam ve 22 sınde randevum var sonrasında 3 gun jel ve transfer olacak rabbımın ıznıyle dondurulmusta rahım kalınlasacakmı ıncelecekmı ? ve asıl onemlı olanda doktorum embırıyokla konsuup ıkna ederse 2 tane verılcekkkkkkk alalhım ıns yaa adam ıkna olur zaten 2 tane var cozulcak bakcak bozulmasın bebıslerım versınler bana

benımkıde hersene oyle der ama bu sene saat aldı bana sagolsun beyaz saat cok ıstiyordum dun aldı benım askıtommm ama hep der bız karkocayız dıye

Son düzenleme:

aise2412 , seninle aynı gün transferlerimiz yapılmış... yani test günlerimiz aynı...

ikimiz birden mutlu haberi veririz inşallahh da topikte çifte kutlama yaşanır.....

ay ben 14 şubatı tamamen unuttum desem.. kocam şehir dışındaya hiiiççç aklıma gelmedi inanın....

hımm.. sanırım yarına gelemiycek eşin...

sende telde kutlarsın cicim...

arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...

dün heberlerde gördüm bende .. çok üzücü ya.. rabbim sağlıkla sağlıklı bebekler büyütmemizi sağlasın insallah..

başınsolsun cnm hepside yakın insan geriliyor rabbim korusun inaşşlh hepimizi bu hastalıktan aslında ne kadar yaygın grıp gibi oldu artık aman sen de ne riskki deme şimcik öyle değiştirelim bu konuyuben seni çooooookk seviyorum bir iyileşsem ben başlıcam gezmeyede eşimin işi oluyor bakanlıklarda takılıcam inşallh peşine senide görmek çok isterim hatta geçen duydum sen izmirden geçiyorum dedin yazın beklerim bak mutlaka ben senin geçiceğin yol üzerindeyim çünkü izmirin hem girişi hem çıkışı ben den sorulur dermişimmşaka gibi ama ciddi ben giriş ve çıkış benim burdan alo ben sallanıyorum dicen belkahve yokuşundan izmire ben kahve koyucam sana şaka değil cidden bekliyorummm

günaydın cicim...bir önceki sayfada DAISY2011 in uzun bir mesajı var olmadığı zamanlardaki mesajlara cevap yazmış...bende oradaki bir mesajda özet yapmıştım...orayı okursan 200 sayfa okumana gerek kalmaz...

okudum sağolsun ne arkadaşlar varya daısy2011 teşekkurler egunal taş geldimi karafan yarıldımı

okumamam gerek kalmadı canım düşünceli bir arkadaşın özetini okudum

bende zeynep kamilden rapor çıkarıyorum ilkini özelde düşünüyorum kısmetse sonra zeynep kamili düşünüyorum ama ordaki tayfun hoca gibi iyi bir doktor görmedim suratsız filan ama çok ıyi biliyo işini

............... günaydın kızlar
günaydın canım nasılsınsın nasıl oldun biz seni çok seviyoruz üzülme gene olursun dua edelim

sen diyeceksinki ozaman sen beni sevmiyosun karı koca olunca sevgi bitiyomuymuş

evet canım masal gbi oldum ben hafta sonu pek giremiyorum birde gecen hafta cuma akşamı üst komşum saat 2de kapımı çaldı kendi hamile doğumu yaklaşmış benimle hastaneye gelirmisin dedi bende gittim anam normal doğummu yok sezeryan daha iyi hamile bayanlrı korkutmuyumda 3:00 doğum yaptı ama çocukçok küçük beslenememiş son 1 hafta kakasını yemiş 1.850 gr doğdu kuveze aldılar eşi gelmedi onuda anesteziyle aldılar çok zorduya şimdi anne iyi bebekde kuvezde allah yarımcıları olsun

ttalım sana küçücük bi tavsiye... eğer spinal anestezi ile yapılacaksa sakın kabul etmeyin... benim eşim ameliyattan değil ama o anestezi şeklinden çok çekti...

canım çok teşekkür ederim ameliyat özel hastanede olucak ama sipinal anestezi mi yapıyolar bilmiyorum doktora sorarım tatlım bide hastaneye neler götürelim eşorfman falna gerek vardır dimi..

aynen öyle... ya birde insanlara benimle ve eşimle ilgili her şeyde hesap mı verecepğim.. benim de rabbim sağlıcakla verirse bebeğimi gerekirse ve öğrenirlerse o zaman söylerim o sıralara yalnızlığa ihtiyacım vardı diye... ammaaaaann birde onları mı kayırıyım.. baştan çok kayırdım durumları ilk öğrendiğimde ama şimdi umursamıyorum bile..

inşallah cicim hayırlı ve güzel bir hafta bizi bekliyordur...

ay sana iğneci teyze cıs mı yapcak....
olsun canım çok çok sohbet etsinler ben sana özet geçerim gelince...

carmen ve brnyns tan haberin vardır sanırım bebeklerini kaybettiler onlara üzülürken dün de busekar arkadaşımız 10 haftalık bebeğinin 8.hafta gelişiminin durduğunu öğrendi..bugün kürtaj olacak...

heee demek geldi kırmızılar...zaten sinyal veriyodu gelecem diye...evet canım önemli olan şimdi rahim kalınlığı..inşallah herşey yolunda gider bi de embriyolog insafa gelirde 2 meleğinide göbişine yerleştirir...

Son düzenleme:
dün üzüntümüzden tebrik ettik sadece kutlama alacağın olsun demiştim madem defnelma başladı halaya bende takılayım peşineee:118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:...

ya dediğin gibi insan olumsuzlara çok üzülüyor.. ama bazılarıda kutlanıyor... HAYAT işte... YANİ HAYAT BİZİM TOPİKTE...

yok tatlım.. adam 2-3 haftada bir geliyor...ne yapayım ..işi öyle...

yaa cnm takıl kafana göre cidden insana eşiyle yanlız kalmak iyi geliyr aslında yavaş yavaş yaparsın herişini kimseyi toplama başına ben 3 .gun annemi gönderdim ilk tedavımde resmen baskı altındaydımannem ve eşim tarafmdn sonuç biokimyasal oldu rahat ol olmak enbuyuk sır bence buarada kötü oldu aynen benm de okuma alışkanlığım bitti topiklee burda okuma topiğide kuralım bari olmazmı egunalimm

allah allh neşler oluyor ya rabbım işte varya eve bebeğinle dönene kadar hiçbirşey garanti değil rabbm hayrlısını varsın herşeyn bizlere nasıl oluyormuş yaa bu bebeğin pislik yeme işi anlamadım ve ilk duydum ah cnm benm bende diyorum ki sen yoksun baksana nelerler uğraşmışsın eşi neden gelmedi ki bu kadının?rabbım yardımcıları olsun inaşşlh sen dn güzel hbrlerini alırız

ben topiğimizi çok seviyorum....

birbirimizin derdiyle dertlenip sevinciyle seviniyoruz...

eşlerimiz sanal desede ben buna sanal diyemiyceğim....

eğer biriniz olumsuz bir haber aldığınızda ben bunu duyupta kalbimde gerçek bir üzüntü , boğazımda bir düğüm hissedebiliyorsam bu nasıl sanal olabilir arkadaşlar...

sizleri çok seviyorum. ve sürekli dua ediyorum hepimize ...

Herkese merhaba.Dün 2.denememin başarısız sonucunu aldım.Yumurta kalitesi için aktardan ne alabilirim.Macun vs. tavsiyeniz varmı canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…