iyi olmaya çalışıyoruz canım...bi kaç gündür kötü haberler alıyoruz üstüste hamile haberlerimizle kendimize gelecez inşallah...dün de bi arkadaşımız hamile olduğunu öğrendi inşallah darısı sana...
arkidişler...
malum yarın 14 şubat sevgililer günü...
eşlerinize neler yapacaksınız .....
ben iş yerine kek çiçekler var ya ondan göndermeyi düşünüyorum mesela...
aslında hediye almak istiyorum ama eşim tarafından karantinaya alındım... sürekli yatmamı istiyor sonuç belli olana kadar ...
garibim o işte şimdi .. beni de yatıyor zannediyor... oysa ben pc başında kk da lak lak yapıyom
ayıp bana dimi
ama doktor 3 . günden sonra fazla yorulmamak koşuluyla normal hayatına dönebilirsin demişti....
zaten cuma günü raporumda bitti.. aslında bugün iş başı yapacaktım ama eşim müsade etmeyince izne ayrıldım...
yaza izin kalmayacak bu gidişle eşimin paranoyaları yüzünden
süper bir haber bu.. sağlıcakla al bebeğini kucağına... veeee halaylar senin için çekilsin...
ecrin dün öğlen itibariyle ortadan kayboldu ne yaptı bilmiyorum ama test yaptırmaya gitmesi zordu...bugün randevusu var ya herşey belli olur...keşke hamileyim diye gelseee...
Ecrin_mert ve Julietta kullandıkları iğnelerden sonra yumoşlarının durumunu öğrenecekler...
Cewo tedavi için ön görüşmeye gidecek...
Elvanelvan bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...
sizi kıskandım şimdi
eşime sevgililer gününde ne yapıyoruz ne süpriz hazırladın bize dedim klasik cevap olarak
biz sevgilimiyiz sevgili olanlar kutlasın dedi
iyi ozaman ogün gelme biz bebişle kutlarız dedim
bazen odunluğu tutuyor haa
ayyy canım ne kötü haberi ??ben gelemiyorum kaç gündür doğru düzgün
inşallah canım bugün 10. gün hiç birşey hissetmiyorum artık hayırlısı bakalım..
ay ben 14 şubatı tamamen unuttum desem.. kocam şehir dışındaya hiiiççç aklıma gelmedi inanın....
arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...
doğru demiş kocan sonra pişman olursun ALLAH korusun bişey olursa...
gerçekten genç yaşlı dinlemiyor artık teyzem geçen ay kanserden vefat etti anneannemde öyle...
kayınvalidem kanserdi ciddi bi ameliyat geçirdi şimdi daha iyi ama tekrarlaması çok yüksek olasılık doktor ölüm sebebi bu hastalık olacak dedi çünkü...amcamda 2 yıl önce kanserden öldü...etrafımda çok var hemde yakın akrabalarda...risk altındayım aslında...rabbim korusun hepimizi...
hoşgeldinnnn...oku tabii topik kültürü çok önemli eksik kalma sakın
günaydın cicim...bir önceki sayfada DAISY2011 in uzun bir mesajı var olmadığı zamanlardaki mesajlara cevap yazmış...bende oradaki bir mesajda özet yapmıştım...orayı okursan 200 sayfa okumana gerek kalmaz...
Ben senii özleediiimm amaaaaa..Hadi okudaaa gell.H.sonu birz canımız sıkıldıı..Ama yapacak birşey yokk,eldenn hiç birşey gelmiyor..
Bebeeeeeeeeeeemmm günayydınnnn..İnşş..çokkk güzell haberlerle dolu bir hafta olurr..Senii çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmm..Bugün temizlikk günümüz(ekin sen ve benim)Emuşum benden krep istemişş ben şimdii onu yapıyorumm..Öppttt çokkk.. :127::127::127::127::127::127:
merhaba arkadaşlar....
bende tedavimi zeynep kamilde oldum....
memnun musun derseniz evet memnunum.....
burda tedavi olmadan önce hep özel doktorlara gittim onlarla kıyasladığında fark tabiki var ... ama bu fark yaptıkları iş yönünden değil ilgi alaka yönünden...
zeynep kamilde doktorlara sorduğum her soruya cevap aldım hemde tatmin edici bir şekilde...
ama tabii devlet hastanesi olduğu için seni el bebek gül bebek nazlamıyorlar... ama işlerini de tam yapıyorlar... bir şey söylediklerinde acaba para alabilmek için mi söylüyorlar diye düşünmüyorsun en azından....
daisy arkadaş gibi bende yumurta toplama işleminden korkuyordum....
onu da hafif bir narkoz verip yapıyorlar...
uyandığında ameliyathaneden çıkmış oluyorsun ve hiç birşey hissetmiyorsun yani...
günaydın canım nasılsınsın nasıl oldun biz seni çok seviyoruz üzülme gene............... günaydın kızlar
sen diyeceksinki ozaman sen beni sevmiyosun karı koca olunca sevgi bitiyomuymuşsizi kıskandım şimdi
eşime sevgililer gününde ne yapıyoruz ne süpriz hazırladın bize dedim klasik cevap olarak
biz sevgilimiyiz sevgili olanlar kutlasın dedi
iyi ozaman ogün gelme biz bebişle kutlarız dedim
bazen odunluğu tutuyor haa
çok geçmiş olsun inaşşlh eşin hiçbir sorun yaşamıcak lütfen kötü olma senın güçlü olman lazım ki eşine destek olucaksın sen
eşine en güzel hediyen bebeğinz olucak inşallh sen çok kasma kendini rahat ol ben 5.gundn sonra çıktım dışarı çok yatmadım bu tedavımde ilkindeki gibi hediye olarakta gelince öpersin bide güzel bir akşam yemeğiii ohhh süper pşur bebeğin sen ve babanız
ay ekin cm selam çok yorma kendini hiç gerek yok keyif yap gitmedn toplarsın saolsn kayınvalidn nasılsa sen gelmedn evini hazırlar senin ve torunları içinkeşke ben de kahve içebilsem sen benm yerimede iç orta olsun ama
günaydın egunalimmm walla ne hızlısınz sizmaşallh diyorum size pazartsi sabahı hemen temizlik yaa yormayın bu kadar kendinizi kaçmıyorki iş hımm hediyenide güle güle kullan canımmm aferin eniştemize
hey su nbr bir varsın bir yoksunmasal gibi oldun sen bu sayfaları okursan işe geç kalırsın kesinn yakalarsın sen kesin bir yerden konuları sana da iyi haftalar
ah leylikocum aynı sorun aynı korku ben de başladı ve dun akşam bir de busabah eşimden fırça yedim bu konuda vınn kapattırıcam hbrn olsun sen bu siteden etkilendin diyor bırak rabbım bilir sen teslim ol yapman gerekini yap gerisine de çok karışma diyor ben de biliyorum neler yapmam gerektiğini ama gereksiz bir korku başladı ben de inanıyorum ki inşallh hiç birşey olmıcak rabbimin izniyle yarın sermet bey dn randvumz var gidicez bebeğimizi görmeye inşallh bir de bizim yarın evlilik yıl dönumumüz bu yıl harika oldu inşallh rabbim sonuna kadar böyle devam ettirir darısı bütün kardeşlerimizin başına boşver korkma herşey olucağına varıyor aslında inşllh sen de raht ol 2 li testte sorun olsa hemen müdahale edilirdi sen merak etme keyfini çıkar bebeğinin cnm
ttalım sana küçücük bi tavsiye... eğer spinal anestezi ile yapılacaksa sakın kabul etmeyin... benim eşim ameliyattan değil ama o anestezi şeklinden çok çekti...
duymasını istemediğin hiç kimseye söyleme cnm ben belim tutuldu yatıyorum dedim iğneler içinde voltren bel iğnesi oluyrm dedim yedi walla herkes abımle yengem bile inandı annem bende kalınca anlarlardı çünkü eniyisi bel,m tutuldu demek oldu haa sonra hbr alınca istediğime tup bebe dedim istemediğime doğal dedim kime ne yaa hesabmı vericez bak keyfine ama bu süreci doğal yaşa kasma kendini stress yapma yapıcağn yerden de uzak dur hayrlı olsun
selam arkadalar hayırlı bir hafta diliyorum herkese
negatif sonuç alan bebeğini kaybedenlere allah sabır versin inş.çabuk atlatıp hemen arkasından pozitifi alırısnız
pozitifi gören arkidişler hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir hamişliknasip eder allahım inş.
arkadaşlar ben çıkıyorum iğne yaptırmam lazımhepinize hoş sohbetler diliyorummm egunalimm yaa söyle çok konuşmasınlar sonra okunmuyor geçmiş ama ne ayıp dimi kendim burdayken dır dırrr hiç susmuyorum ben giderken söyle çok konşmasınlar diyorum neyse şaka yaptımm aman alınan olmasın sonra hadi herkese iyi günler ben kaçtımm
ayyy canım ne kötü haberi ??ben gelemiyorum kaç gündür doğru düzgün
inşallah canım bugün 10. gün hiç birşey hissetmiyorum artık hayırlısı bakalım..
merhaba canlarım malesef kırmızılar geldı dun mısafır vardı yemek hazırlık derken fırsat bulamdım gırmeye gıttım doktordan geldım 1 saat oldu ıslerı topladım sıze oyle yazım dedım hersey yolunda 15 de ılac kullanıcam ve 22 sınde randevum var sonrasında 3 gun jel ve transfer olacak rabbımın ıznıyle dondurulmusta rahım kalınlasacakmı ıncelecekmı ? ve asıl onemlı olanda doktorum embırıyokla konsuup ıkna ederse 2 tane verılcekkkkkkk alalhım ıns yaa adam ıkna olur zaten 2 tane var cozulcak bakcak bozulmasın bebıslerım versınler bana
benımkıde hersene oyle der ama bu sene saat aldı bana sagolsun beyaz saat cok ıstiyordum dun aldı benım askıtommm ama hep der bız karkocayız dıye
dün üzüntümüzden tebrik ettik sadece kutlama alacağın olsun demiştim madem defnelma başladı halaya bende takılayım peşineee:118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:...
aise2412 , seninle aynı gün transferlerimiz yapılmış... yani test günlerimiz aynı...
ikimiz birden mutlu haberi veririz inşallahh da topikte çifte kutlama yaşanır.....
hımm.. sanırım yarına gelemiycek eşin...
sende telde kutlarsın cicim...
yaa cnm takıl kafana göre cidden insana eşiyle yanlız kalmak iyi geliyr aslında yavaş yavaş yaparsın herişini kimseyi toplama başına ben 3 .gun annemi gönderdim ilk tedavımde resmen baskı altındaydımannem ve eşim tarafmdn sonuç biokimyasal oldu rahat ol olmak enbuyuk sır bence buarada kötü oldu aynen benm de okuma alışkanlığım bitti topiklee burda okuma topiğide kuralım bari olmazmı egunalimmaynen öyle... ya birde insanlara benimle ve eşimle ilgili her şeyde hesap mı verecepğim.. benim de rabbim sağlıcakla verirse bebeğimi gerekirse ve öğrenirlerse o zaman söylerim o sıralara yalnızlığa ihtiyacım vardı diye... ammaaaaann birde onları mı kayırıyım.. baştan çok kayırdım durumları ilk öğrendiğimde ama şimdi umursamıyorum bile..
okudum sağolsun ne arkadaşlar varya daısy2011 teşekkurler egunal taş geldimi karafan yarıldımı
okumamam gerek kalmadı canım düşünceli bir arkadaşın özetini okudum
bende zeynep kamilden rapor çıkarıyorum ilkini özelde düşünüyorum kısmetse sonra zeynep kamili düşünüyorum ama ordaki tayfun hoca gibi iyi bir doktor görmedim suratsız filan ama çok ıyi biliyo işini
günaydın canım nasılsınsın nasıl oldun biz seni çok seviyoruz üzülme geneolursun dua edelim
sen diyeceksinki ozaman sen beni sevmiyosun karı koca olunca sevgi bitiyomuymuş
evet canım masal gbi oldum ben hafta sonu pek giremiyorum birde gecen hafta cuma akşamı üst komşum saat 2de kapımı çaldı kendi hamile doğumu yaklaşmış benimle hastaneye gelirmisin dedi bende gittim anam normal doğummu yok sezeryan daha iyi hamile bayanlrı korkutmuyumda 3:00 doğum yaptı ama çocukçok küçük beslenememiş son 1 hafta kakasını yemiş 1.850 gr doğdu kuveze aldılar eşi gelmedi onuda anesteziyle aldılar çok zorduya şimdi anne iyi bebekde kuvezde allah yarımcıları olsun
arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?