Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın cicim...bir önceki sayfada DAISY2011 in uzun bir mesajı var olmadığı zamanlardaki mesajlara cevap yazmış...bende oradaki bir mesajda özet yapmıştım...orayı okursan 200 sayfa okumana gerek kalmaz...

kabul etmiyorum, ben nasıl okudum sizde okuyun yok öyle (((

eyyi sen de gel :)

ben daha yumurta toplama işi nedir onu bile bilmiyorum, daha rahim filmi çekilecek ben ondan korkuyorum, (iyice karışmış ) :)

Ecrin_mert ve Julietta kullandıkları iğnelerden sonra yumoşlarının durumunu öğrenecekler...
Cewo tedavi için ön görüşmeye gidecek...
Elvanelvan bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...

hepsinden iyi güsel haberler alırız inşş..

listeyi ben yapmıyorum, diyecektim ki, egunun alttaki msjını gördüm :)

listeyi egucum hazırlıyo, ellerine sağlık bu arada kız :)

Günaydın kızlar....doktorla görüştük çarşamba günü eşim ameliyat olucak çok kötü oldum dua edin hayırlısıyla olsun bitsin...

umarım herşey yolunda gider cnm...

arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...

ok bakıcam..
bulman için söyle yine daısy2011 yardımcı olsun sana

neyi ????

canlarım ben gidiom anneciğime..akşamda ordayım yemekte.gelince girerim artık..
öptüm hepinizi

evett ... sen ne iş yapıyorsun?

walla ben bi iş yapmıom zaten çalışsaydım kovarlardı.bi hamilelik geçirdim erken doğum yaptım7 aylık bebeklerimi kaybettim.sonra laparoskopi 3 tüp bebek denemesi şimdide 4. deneme işte.o yüzden çalışmaya vakit yok.anca kendi üzerimde çalışıom canımm

ayy kıyamam 7 aylıkken mi kaybettin? sorun neydi kii? Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Onu duydum ama şimdi mantıken benim tüp bebeğim tutmadı.Aşılamam zaten tumaz.Bakıcam.Nerde yaptırıyosun

Televizyonda gezerken.Sertap Erenerden Bir çaresi bulunur elbet çaldı .Ağlamaya başladım.
Biliyorum geçicek daha ilk denemem ama genede insanların devamlı sorusu,İmalar,çok ümit etmiştim.Arkadaşımın ki ilkinde tuttu hemde ikiz.Benimde olucak diye ne hayeller kurdum.Kendimi çok yalnız hissediyorum.

canım benim sabah yazdığını okumadım. Geçmiş çokk uzun olduğu iiçin okuyamıyorum (( ne yazmıştın kii?

ya aslında egunal geziomuş bana itiraf etti.gittiği yere laptopla vını alıomuş ama bize sölemiomuşwalla doğru kendi söledi.itiraf edince bu gün sölemek zorunda kaldı gezmeğe gidiom die.

ok cnm seve seve sorarım inşallh benm dr um gibi candandır, biraz az konuşan bir dr diye duydum inşallh dediğin gibi bir ömur boyu eşlerimz ve evlatlarımızla kutlamak nasip olur.buarada cnm ne olması gerekiyorki ense kalınlığının sen şimdi böyle yazınca merak ettim,rabbım inşallh senınde benim de hepimizin de hamileliğini tamamına erdirir sağlıkla

pişt üzülmek yokkk sakın heleki pes etmek yok ağla ama çok değil herşeyn bir vakti car hepimiz anne olucaz buna inan sadev ah o laflar yok u o laflar iyi anlarım az şeyler yaşamadık inanki hepimiz yaşadık eşimin ailesindenne laflar heleki arkadşlar hiç duyma ne olur ve ağlama

ah canıım yaaa...zülüyorum ben bu erkeklere yazıııkkkk...valla doktor ne dediyse o olacak mecburen...

bak sen şu egunale demek geziyor haaee ama en azından tebrik ediyorum sorumluluk sahibi kadın cnm bak topiğide yanında taşıyor alkışlıyorum kendisini ayakta

oh be ilk defa duydum sendn gezmeye gidicem süper allah içine sindir git yemek ye kahveni iç afiyet olsun dinlen birazcıkta hep iş yapıyrsun

ya aslında egunal geziomuş bana itiraf etti.gittiği yere laptopla vını alıomuş ama bize sölemiomuşwalla doğru kendi söledi.itiraf edince bu gün sölemek zorunda kaldı gezmeğe gidiom die.

evet geziyor olabilirim ama topiği ihmal ettiğimi gören oldumu???
size bugüne kadar hissettirmediğime göre her iki işide bir arada götürmeyi becermişim demektir...
aferin bana
karasu şekerim nasıl ilk defa duydun gezmeye gittiğimi taaaaa artvinlere gittim topikte 1 hafta yoktum...arkamdan keşke gelse dediğin günleri unuttunmu
ohhh itiraf ettim rahatladım gezdim geldim ama işlerimin bir kısmı duruyo onlarda yarına artık...

urla..sen neresindensin canımm?

ay urlayı çok severim bennn çocukluk anılarım vardır hep....bi kamp vardı orda tatil yapardık çoookkk eskiden denizin ortasından geçen bir yol vardır orada çok yürümüştüm...hey gidi günler
geçen senede oraya sırf nostalji olsun diye uğramıştım...demek o kadar yaklaşmışım sana...dünya ne küçük ...

çık artık.. yoksa gidemicen....

gittim de geldim naberrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…