urla..sen neresindensin canımm?
günaydın cicim...bir önceki sayfada DAISY2011 in uzun bir mesajı var olmadığı zamanlardaki mesajlara cevap yazmış...bende oradaki bir mesajda özet yapmıştım...orayı okursan 200 sayfa okumana gerek kalmaz...
merhaba.......
ben geldim şey kaçırmamaışım umarım... özeti okur herşeyden haberdar olurum diye sevindim su'nun mesajını görünce ama daisy nin mesajına yönlendirilmiş kendisi bende tıpış tıpış oraya gidiyorum, beni arayan olursa ordayım yane
200 sayfa okumakla bitmez de.....
merhaba arkadaşlar....
bende tedavimi zeynep kamilde oldum....
memnun musun derseniz evet memnunum.....
burda tedavi olmadan önce hep özel doktorlara gittim onlarla kıyasladığında fark tabiki var ... ama bu fark yaptıkları iş yönünden değil ilgi alaka yönünden...
zeynep kamilde doktorlara sorduğum her soruya cevap aldım hemde tatmin edici bir şekilde...
ama tabii devlet hastanesi olduğu için seni el bebek gül bebek nazlamıyorlar... ama işlerini de tam yapıyorlar... bir şey söylediklerinde acaba para alabilmek için mi söylüyorlar diye düşünmüyorsun en azından....
daisy arkadaş gibi bende yumurta toplama işleminden korkuyordum....
onu da hafif bir narkoz verip yapıyorlar...
uyandığında ameliyathaneden çıkmış oluyorsun ve hiç birşey hissetmiyorsun yani...
Ecrin_mert ve Julietta kullandıkları iğnelerden sonra yumoşlarının durumunu öğrenecekler...
Cewo tedavi için ön görüşmeye gidecek...
Elvanelvan bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...
...............................................
slm DAISY2011:) cnm ya sanırım listeleri sen hazırlıyotrsun ellerine sağlık. acaba diyorum tedavisi bitip 2 çizgiyi görmeyi bekleyen arkadaşlara ve tedaviye yeni başlayan arkadaşlara duaya felanmı başlasak ne dersiniz?
du sana bi teessüf edeyim...
cicim listeleri ben hazırlıyorum...dua listesi konusu önceki topikte gündeme geldi ve bu konuya bazı sebeplerden şimdilik rafa kaldırdık ama en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum...
Günaydın kızlar....doktorla görüştük çarşamba günü eşim ameliyat olucak çok kötü oldum dua edin hayırlısıyla olsun bitsin...
arkadaşlar siteyi ya da topiği açarken karşımıza çıkan anne ve bebeğinin olduğu resim var ya seyehata giden anne gibiyim adlı sayfaya girip yazılanı okuyun lütfen...sizden rica ediyorum...
bulman için söyle yine daısy2011 yardımcı olsun sana
Karşıyaka. Bornova da Ege Ünv.de çalışıyorum. Ama 2 aydır raporluyum.
uzak mışız birbirimize ya
evett ... sen ne iş yapıyorsun?
walla ben bi iş yapmıom zaten çalışsaydım kovarlardı.bi hamilelik geçirdim erken doğum yaptım7 aylık bebeklerimi kaybettim.sonra laparoskopi 3 tüp bebek denemesi şimdide 4. deneme işte.o yüzden çalışmaya vakit yok.anca kendi üzerimde çalışıom canımm
canım ben devletten yaptırıyorum 3 aşılama şartıvar devlet hastanesin de yapılması gerekiyor hemen gecen lerde var ama sende yada eşinde büyük bir sorun olması gerekiyor ben aşılama olmadan geciş yaptım
Onu duydum ama şimdi mantıken benim tüp bebeğim tutmadı.Aşılamam zaten tumaz.Bakıcam.Nerde yaptırıyosun
canım benim sabah yazdığını okumadım. Geçmiş çokk uzun olduğu iiçin okuyamıyorum(( ne yazmıştın kii?
ya aslında egunal geziomuş bana itiraf etti.gittiği yere laptopla vını alıomuş ama bize sölemiomuşwalla doğru kendi söledi.itiraf edince bu gün sölemek zorunda kaldı gezmeğe gidiom die.
canımm benim şimdi okudum..... evet 9 ay boyunca 9 doğuracağız :) Allah herşeyin hayırlısını versin. Yarın 2 li tarama için mi gideceksin? hakıında hayırlısı olsun canım benim. eğer fırsatınb olursa beni de sorarmısın? "34 yaşında ense kalınlığı 2.67-2.7 kan sonucu temiz.. çok mu kötü "diye sorarsan seviniirm.inşallah sende güzel sonuçlarlas dönersin. Evlilik yıldönümün ve sevgililer gününüz kutlu olsun. Bu sene 3 kişi kutlayacakınız. İnşallah bir ömür 3 kişi ve artarak yavrularınızla kutlarsınız.
Trasferde kullanılan ilaçlar ne kadar ödediniz yardımcı olursanız sevinirim
Televizyonda gezerken.Sertap Erenerden Bir çaresi bulunur elbet çaldı .Ağlamaya başladım.
Biliyorum geçicek daha ilk denemem ama genede insanların devamlı sorusu,İmalar,çok ümit etmiştim.Arkadaşımın ki ilkinde tuttu hemde ikiz.Benimde olucak diye ne hayeller kurdum.Kendimi çok yalnız hissediyorum.
ya kıslar bişe sorcam biraz ayıp olcak ama:18:
ben tedavi öncesi laporoskopi olmuştum ve sonrasında hemen tedavim başladı ve bu demek ki 3 ay oldu biz eşimle kağıt üstünde evliyiz
eşim biraz sabredememeye başladı bu durum ne kadar daha sürecek böyle yoksa hepmi devam edecek.dr a da soramıyorum utanıyorum.zaten sormadan yasaklar devam ediyor diyor:)
bak sen şu egunale demek geziyor haaee ama en azından tebrik ediyorum sorumluluk sahibi kadın cnm bak topiğide yanında taşıyor alkışlıyorum kendisini ayakta
oh be ilk defa duydum sendn gezmeye gidicem süper allah içine sindir git yemek ye kahveni iç afiyet olsun dinlen birazcıkta hep iş yapıyrsun
ya aslında egunal geziomuş bana itiraf etti.gittiği yere laptopla vını alıomuş ama bize sölemiomuşwalla doğru kendi söledi.itiraf edince bu gün sölemek zorunda kaldı gezmeğe gidiom die.
urla..sen neresindensin canımm?
çık artık.. yoksa gidemicen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?