Tüp Bebek Günlüğümüz !

slmalar nasılsınız ya bugün okadar içim daraldıki havda çok bunaltıcı birde işyerinde bir ağbinin eşi 34 yaşında kalp krizi geçirmiş vefat etmiş 2 tane kız çocugu varmı biri ilkokul 5 diğeride daha 1 gidiyomuş çocuklar babasına annemi getir diye bağrıyorlarmış ay içim parçalandı ya allah sabır versin

aynen cnm bizde burda dolanıp duruyoruz işte kendi çapımızda istinye park yanında bizim AVM ler kulübe gibi kalıyorbenim eşimin bir şirketide istanbulda biz çok sık gelip gidiyoruz bundn sonrada herhafta 3 gun kesin ist hafta sonu izmir e dönüş olucak ve eşim kara kara düşünüyor nasıl olucak ki bu senın hamilelikle benm iş aral bey 7 aya kadar uçağa binebilirsin demişti hatta kanamam olmadan hemen önce sende git bu hafta dedi ama kanama olunca yasak hemen yatak dedi bu sefer ki kontrlden sonra herşy yplunda olursa kesin gelicem bende eşimle inşallh orda olursam seni alırım olduğun yerden gideriz gezmeye inşllh wish le de görüşme programımız var takılırız hepberaber
bazen çok korkuyrum hamile kalabilecekmiyim acaba bebeğime bakabilecekmiyim ona büyütebilecekmiyim aslında ne kadar büyük bir sorumlululuk..................

aman çok biliyor senın eşin senın göbişine bebeiş kaçsın da inşallh kendisi yediricek sana zorla boşver şişko ol ne olucak 9 ay sonra verirsin varya hiç bu kadar çıkan göbeğim beni mutlu etmemişti inan kilo almak bile hoşuna gidicek eşininde senin de benim eşim sakın doğumdn sonra eski haline dönme bu kilolarda kal lütfen diyor sen taklıma kardeş kocana haa varya o da senınle bir nasıl yiyor ben kendime ne alsam sende yermisin diyorm ee ok ben de yerim ver diyorsende kocana aynı taktiği uygula o zaman susar laf söylemez sana

yaa kıyamam çok üzüldüm bende şimdi..ALLAH sıralı ölüm versin die boşuna demiyorlar..ALLAH yardımcısı olsun eşinin o çocukları sakinleştirmek hiç kolay olmaz...allah onlara sağlıklı ömürler versin.hayat nasıl bişi ya....

oh be ilk defa duydum sendn gezmeye gidicem süper allah içine sindir git yemek ye kahveni iç afiyet olsun dinlen birazcıkta hep iş yapıyrsun

ah be cnm allh rahmet eylesin demektn başka yapılack birşey yok ki hepimizim geliş bileti elimizde ama dönüş biletimiz açık ne zaman ne olucak bilemiyoruz allah herkese uzun ömürler versin ailesiyle birlikte bu evlatlarada rabbim yardım etsin

işşallah canım sen yinede gerek olmadıkça yola çok çıkma derim.tabi aral bey işşallah bu sefer herşey yolunda derde gönül rahatlığıyla yola çıkarsıngörüşelim walla izmirliler istanbulda buluştu yazarız topiğeben pazar günü yola çıkıom akşam 8 de uçak yalnız gitcem giderken 2 gün sonra teyzem gelcek işte yanıma.
ayy walla merak ediom zaten seni facede yok sende dimi hala göremedim walla

oh be ilk defa duydum sendn gezmeye gidicem süper allah içine sindir git yemek ye kahveni iç afiyet olsun dinlen birazcıkta hep iş yapıyrsun

ya aslında egunal geziomuş bana itiraf etti.gittiği yere laptopla vını alıomuş ama bize sölemiomuşwalla doğru kendi söledi.itiraf edince bu gün sölemek zorunda kaldı gezmeğe gidiom die.

sanırım aynıyız benimde bugün 7+4 bi tanesi,diğeride 7+3 oldu.benimde 17 şubatta randevum kalp atışları için.senin duyuldumu kalp atışları. benim hiç bulantım yok.ama acayip limon yiyorum klasik bir belirti ama 2-3 tane limonu tuzlayıp yiyorum:) birde kokulara karşı hassasiyet başladı her kokuyu alıyorum:)

yok tatlım benm face eşim buduruma çok gıcıkta inşallh yüzyüze görüşücez en kısa zaman da kıyamam sana yanlız zor olucak ama sen gezerek atlatıcaksın nasılsa eşinde gelicek arkandan tadını çıkar ohhh keyif yap hazırlık yap bebelerine senin kalıcağın yer nerdeydi allhtan teyzen olucakki yanın da onunlada gezer sohbet edersin bu senıniçin şans ben istbulda yaptrmaya karar vermiştim sonra vazgeçtim otelde kalmak sıkıcaktı çünki beni uzun süre sen enazından evde olucaksın inşallh herşey yolunda olursa ben aybaşına kalmadan orda olurum cnm ve senınle buluşuruz izmirde görüşmk imkansız gibi baksana sen uzaktasın bende sana göre baya uzaktayım gerçi iyileşince atlar arabama gelirim sana portakal suyu içmeye ee sana kahve yasaklanıcak artıkkahve değil portakal suyu günü yapalım inşallhhh

ya kıslar bişe sorcam biraz ayıp olcak ama:18:
ben tedavi öncesi laporoskopi olmuştum ve sonrasında hemen tedavim başladı ve bu demek ki 3 ay oldu biz eşimle kağıt üstünde evliyiz
eşim biraz sabredememeye başladı bu durum ne kadar daha sürecek böyle yoksa hepmi devam edecek.dr a da soramıyorum utanıyorum.zaten sormadan yasaklar devam ediyor diyor:)

canım benim sabah yazdığını okumadım. Geçmiş çokk uzun olduğu iiçin okuyamıyorum (( ne yazmıştın kii?
cnm sen demışsın ya korkuyorum diye bende de başladı bebeğime birşey olucak korkusu aslında raht olmak lazım sende tadını cıkar bebeğinin 2li testte birşy olsaydı hemen müdhle ederdi dr un bu duruma yazdım tamda hatrlamıyrm aslında yazdıkğımı tam işte böyle cnmm
ya aslında egunal geziomuş bana itiraf etti.gittiği yere laptopla vını alıomuş ama bize sölemiomuşwalla doğru kendi söledi.itiraf edince bu gün sölemek zorunda kaldı gezmeğe gidiom die.

bak sen şu egunale demek geziyor haaee ama en azından tebrik ediyorum sorumluluk sahibi kadın cnm bak topiğide yanında taşıyor alkışlıyorum kendisini ayakta

canımm benim şimdi okudum..... evet 9 ay boyunca 9 doğuracağız :) Allah herşeyin hayırlısını versin. Yarın 2 li tarama için mi gideceksin? hakıında hayırlısı olsun canım benim. eğer fırsatınb olursa beni de sorarmısın? "34 yaşında ense kalınlığı 2.67-2.7 kan sonucu temiz.. çok mu kötü "diye sorarsan seviniirm.inşallah sende güzel sonuçlarlas dönersin. Evlilik yıldönümün ve sevgililer gününüz kutlu olsun. Bu sene 3 kişi kutlayacakınız. İnşallah bir ömür 3 kişi ve artarak yavrularınızla kutlarsınız.

Allah rahmet eylesinnn çokk zor.... ((((((((((( çok üzüldüm

şişlide ama tam nerde bilmiom tabiöğrenince sölerim tel nomuda atarım özelden konusuruz.yaa eet portakal günüü
eet uzak kalıoz baya bii sen bi uçta ben bi uçta ben tam oraları bilmiom yani foruma falan arabayla geliom ama bornova taraflarını çok bilmem.işşalla sen bi tehlikeli dönemini atlat bende hamiş olayım bineriz arabalarımıza görüşürüz tabi benim kociş arabamı o zamn elimden almazsa bi hamile kal hiç bişi yapmıcan yerinden kalkamak yok dioyandımmm:18:

ne ayıbı canımmm bende aynı oldum ilk tedavimde laparoskopi tedavi derkenn kardeş oluo insandoktor daha yasak dediyse yasakyani biraz ilgilen sende ama ne biilim işte fazla abartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…