aynen cnm bizde burda dolanıp duruyoruz işte kendi çapımızda istinye park yanında bizim AVM ler kulübe gibi kalıyoryok daha iğnelere başlamadım işte gidince başlıcam.yaa sen neden gelion bakiim istanbula?walla sıkılcam orda ne güzel olur görüşürsek izmirde görüşemedik istanbulda buluşurmuşuzayy bayıldım istinye parka tam benlik kendini kaybedene kadar alışweriş yapılır orda gecen gittiğimizde gittik ama çok gezemedim tabi.biz bide foruma agoraya büyük dioz orayı gördükten sonra küçük kaldı bizimkiler işşallah görüşürüz yanii canımm...
canım geçmiş olsun..işşallah bebeğin en kısa zamanda gelir sana...
kızz hamile kalalımda bakarız bi şekilde düşünme ölesağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi gör bak hem ne güzel bakıp büyütürüz
bazen çok korkuyrum hamile kalabilecekmiyim acaba bebeğime bakabilecekmiyim ona büyütebilecekmiyim aslında ne kadar büyük bir sorumlululuk..................
canım eşide vardı ama görümceside yanındaydı ama evde bır tane kız var o uyuyordu bana rica etti bende kıramadım böyle şeylerde çok hassasımda ya kızın geçen hafta kayınvalidesi vefat etti oda cenazede koşturmaktan yemek yemeye fırsat bulamamış çocukda birşey bulamayınca dışkısını yemiş bu arada hamile arkadaşlar lütfen spor yapıyosanız dikkatlı yapın her hareketi yapmayın benim arkdaşım yapmış ve doktor karnının çok şertleştirmişin ve doğumda çok zorlanmışlar yanı yapıyosanız belli başlı hareketleri yapın
ben eşime anllattım o bana surekli hamile kalırsan fazla yeme biraz kontollu ol diyodu şimdi canım canın ne isterseye diyo
slmalar nasılsınız ya bugün okadar içim daraldıki havda çok bunaltıcı birde işyerinde bir ağbinin eşi 34 yaşında kalp krizi geçirmiş vefat etmiş 2 tane kız çocugu varmı biri ilkokul 5 diğeride daha 1 gidiyomuş çocuklar babasına annemi getir diye bağrıyorlarmış ay içim parçalandı ya allah sabır versin
herkese merhabaaa,
nasılsınız kızlar?
karasu81 Sermet hocaya ne zaman gidiyorsun?
slmalar nasılsınız ya bugün okadar içim daraldıki havda çok bunaltıcı birde işyerinde bir ağbinin eşi 34 yaşında kalp krizi geçirmiş vefat etmiş 2 tane kız çocugu varmı biri ilkokul 5 diğeride daha 1 gidiyomuş çocuklar babasına annemi getir diye bağrıyorlarmış ay içim parçalandı ya allah sabır versin
işşallah canım sen yinede gerek olmadıkça yola çok çıkma derim.tabi aral bey işşallah bu sefer herşey yolunda derde gönül rahatlığıyla yola çıkarsınaynen cnm bizde burda dolanıp duruyoruz işte kendi çapımızda istinye park yanında bizim AVM ler kulübe gibi kalıyorbenim eşimin bir şirketide istanbulda biz çok sık gelip gidiyoruz bundn sonrada herhafta 3 gun kesin ist hafta sonu izmir e dönüş olucak ve eşim kara kara düşünüyor nasıl olucak ki bu senın hamilelikle benm iş aral bey 7 aya kadar uçağa binebilirsin demişti hatta kanamam olmadan hemen önce sende git bu hafta dedi ama kanama olunca yasak hemen yatak dedi bu sefer ki kontrlden sonra herşy yplunda olursa kesin gelicem bende eşimle inşallh orda olursam seni alırım olduğun yerden gideriz gezmeye inşllh wish le de görüşme programımız var takılırız hepberaber
oh be ilk defa duydum sendn gezmeye gidicem süper allah içine sindir git yemek ye kahveni iç afiyet olsun dinlen birazcıkta hep iş yapıyrsun
10 dk içeride işim var açık topk dönerim hemen yazarsan bana geç cevab vericem hbrn olsun dönücem
aman nazarım değmesin birazbulntılarım başladı tavuktan sanırm tiksindim Allahın izniyle bugün 7 haftalık oldum bakalım 6 martta randevum var sabırsızlıkla ou bekliyom hep aklımda vede dualaımdasınız
işşallah canım sen yinede gerek olmadıkça yola çok çıkma derim.tabi aral bey işşallah bu sefer herşey yolunda derde gönül rahatlığıyla yola çıkarsıngörüşelim walla izmirliler istanbulda buluştu yazarız topiğe ben pazar günü yola çıkıom akşam 8 de uçak yalnız gitcem giderken 2 gün sonra teyzem gelcek işte yanıma.
ayy walla merak ediom zaten seni facede yok sende dimi hala göremedim walla
cnm sen demışsın ya korkuyorum diye bende de başladı bebeğime birşey olucak korkusu aslında raht olmak lazım sende tadını cıkar bebeğinin 2li testte birşy olsaydı hemen müdhle ederdi dr un bu duruma yazdım tamda hatrlamıyrm aslında yazdıkğımı tam işte böyle cnmmcanım benim sabah yazdığını okumadım. Geçmiş çokk uzun olduğu iiçin okuyamıyorum(( ne yazmıştın kii?
ya aslında egunal geziomuş bana itiraf etti.gittiği yere laptopla vını alıomuş ama bize sölemiomuşwalla doğru kendi söledi.itiraf edince bu gün sölemek zorunda kaldı gezmeğe gidiom die.
çok geçmiş olsun inaşşlh eşin hiçbir sorun yaşamıcak lütfen kötü olma senın güçlü olman lazım ki eşine destek olucaksın sen
eşine en güzel hediyen bebeğinz olucak inşallh sen çok kasma kendini rahat ol ben 5.gundn sonra çıktım dışarı çok yatmadım bu tedavımde ilkindeki gibi hediye olarakta gelince öpersin bide güzel bir akşam yemeğiii ohhh süper pşur bebeğin sen ve babanız
ay ekin cm selam çok yorma kendini hiç gerek yok keyif yap gitmedn toplarsın saolsn kayınvalidn nasılsa sen gelmedn evini hazırlar senin ve torunları içinkeşke ben de kahve içebilsem sen benm yerimede iç orta olsun ama
günaydın egunalimmm walla ne hızlısınz sizmaşallh diyorum size pazartsi sabahı hemen temizlik yaa yormayın bu kadar kendinizi kaçmıyorki iş hımm hediyenide güle güle kullan canımmm aferin eniştemize
hey su nbr bir varsın bir yoksunmasal gibi oldun sen bu sayfaları okursan işe geç kalırsın kesinn yakalarsın sen kesin bir yerden konuları sana da iyi haftalar
ah leylikocum aynı sorun aynı korku ben de başladı ve dun akşam bir de busabah eşimden fırça yedim bu konuda vınn kapattırıcam hbrn olsun sen bu siteden etkilendin diyor bırak rabbım bilir sen teslim ol yapman gerekini yap gerisine de çok karışma diyor ben de biliyorum neler yapmam gerektiğini ama gereksiz bir korku başladı ben de inanıyorum ki inşallh hiç birşey olmıcak rabbimin izniyle yarın sermet bey dn randvumz var gidicez bebeğimizi görmeye inşallh bir de bizim yarın evlilik yıl dönumumüz bu yıl harika oldu inşallh rabbim sonuna kadar böyle devam ettirir darısı bütün kardeşlerimizin başına boşver korkma herşey olucağına varıyor aslında inşllh sen de raht ol 2 li testte sorun olsa hemen müdahale edilirdi sen merak etme keyfini çıkar bebeğinin cnm
şişlide ama tam nerde bilmiom tabiyok tatlım benm face eşim buduruma çok gıcıkta inşallh yüzyüze görüşücez en kısa zaman da kıyamam sana yanlız zor olucak ama sen gezerek atlatıcaksın nasılsa eşinde gelicek arkandan tadını çıkar ohhh keyif yap hazırlık yap bebelerine senin kalıcağın yer nerdeydi allhtan teyzen olucakki yanın da onunlada gezer sohbet edersin bu senıniçin şans ben istbulda yaptrmaya karar vermiştim sonra vazgeçtim otelde kalmak sıkıcaktı çünki beni uzun süre sen enazından evde olucaksın inşallh herşey yolunda olursa ben aybaşına kalmadan orda olurum cnm ve senınle buluşuruz izmirde görüşmk imkansız gibi baksana sen uzaktasın bende sana göre baya uzaktayım gerçi iyileşince atlar arabama gelirim sana portakal suyu içmeye ee sana kahve yasaklanıcak artıkkahve değil portakal suyu günü yapalım inşallhhh
ya kıslar bişe sorcam biraz ayıp olcak ama:18:
ben tedavi öncesi laporoskopi olmuştum ve sonrasında hemen tedavim başladı ve bu demek ki 3 ay oldu biz eşimle kağıt üstünde evliyiz
eşim biraz sabredememeye başladı bu durum ne kadar daha sürecek böyle yoksa hepmi devam edecek.dr a da soramıyorum utanıyorum.zaten sormadan yasaklar devam ediyor diyor:)
karasu81 ve ekin
İzmirin neresindesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?