bak iyi oldu bu bilgilendirme yoksa senide dışlarlardı
kızlar napıyonuz bakim.minecan arkadaşımızdan hbrniz varmı transferi olmuşmu acaba.
bergen dinleyip saçı başı dağıtıyonereye gittin bakim sen. yoksa diğer topiklerimi kolaçan ediyon
kızlar napıyonuz bakim.minecan arkadaşımızdan hbrniz varmı transferi olmuşmu acaba.
damar damar üstüne.....
arkadaşlar topikte damar şarkılara karşı olduğum ve dinleyenleri dışladığım ve topiğide bu yönde kışkırtabileceğime dair söylentiler var.. sakın inanmayın hepsi kuru iftira::)))
nereye gittin bakim sen. yoksa diğer topiklerimi kolaçan ediyon
slm kizlar benimde gunum belli oldu ilk adetimle Lucrin depot ignesi olacam ignelerime basliycam ama ignelerim 5 ile 10 gun arasi vurulacakmis bakalim hayirlisi olsun kizlar birbirimize dua edelim,sormak istedigim bi sorum var sizde adetin ilk gunu igne oldunuzmu
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.. benim kısa protokoldü adetin ikinci günü gonalf iğnelere başlamıştım.slm kizlar benimde gunum belli oldu ilk adetimle Lucrin depot ignesi olacam ignelerime basliycam ama ignelerim 5 ile 10 gun arasi vurulacakmis bakalim hayirlisi olsun kizlar birbirimize dua edelim,sormak istedigim bi sorum var sizde adetin ilk gunu igne oldunuzmu
bergen dinleyip saçı başı dağıtıyo
yazışıyoz birbirimize iftira atıyoz öyle bigün işteee...minecandan haber yok...sen kendinden haber ver nolmuş yumoşlar...
ewet farkına vardım şimdi karşılıklı iftiralar havada uçuşuyo
ayy benim yumoşlar varya benim yumoşlarr eşek sıpaları hepside döllenmiş ve şuandaki gelişimleride çok güzelmişş
aaaaa ne iftira be resmen beni ezikledin...
gülden sen bergenmi dinliyon
sag olun kizlar ama benim gercekten kafam karisti biliyorsunuz ben yurt disindayim ne kadar da olsa ana dilimiz gibi konusamadigimiz icin pek fazla anlamiyoruz ve o yuzden net bi sekilde kavrayamadim
bergen dinleyip saçı başı dağıtıyo
gülden sen bergenmi dinliyon
dinliyo dinliyo.... sonrada inkar ediyo.. bide ben onu dışlamışım dinlediği için bana iftira atıyo...
heeee arada bir gezerim ben öyleeee....senide görmüş ve yakalamışlığım var yaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?