Tüp Bebek Günlüğümüz !

nerdesiiiiinnnn bi pazara gitcem dedin hala gelmediiiinnnnnn...hediye bulamadınmı halaaaa....bak seni bekliyorum :97:

damar damar üstüne.....
arkadaşlar topikte damar şarkılara karşı olduğum ve dinleyenleri dışladığım ve topiğide bu yönde kışkırtabileceğime dair söylentiler var.. sakın inanmayın hepsi kuru iftira::)))

kızlar napıyonuz bakim. minecan arkadaşımızdan hbrniz varmı transferi olmuşmu acaba.

yazışıyoz birbirimize iftira atıyoz öyle bigün işteee...minecandan haber yok...sen kendinden haber ver nolmuş yumoşlar...

aaaaa ne iftira be resmen beni ezikledin...

slm kizlar benimde gunum belli oldu ilk adetimle Lucrin depot ignesi olacam ignelerime basliycam ama ignelerim 5 ile 10 gun arasi vurulacakmis bakalim hayirlisi olsun kizlar birbirimize dua edelim,sormak istedigim bi sorum var sizde adetin ilk gunu igne oldunuzmu

hayırlı olsun canım...rabbim inşallah bebeğini gönderir...
uzun protokolde vurulur ama kısa da 2.yada 3.günü iğneye başlanır...

Son düzenleme:
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.. benim kısa protokoldü adetin ikinci günü gonalf iğnelere başlamıştım.

bergen dinleyip saçı başı dağıtıyo

yokk inanmam vallaa inanmam egunal öyle kötü alışkanlıkları olan bi hatun değil bence

sag olun kizlar ama benim gercekten kafam karisti biliyorsunuz ben yurt disindayim ne kadar da olsa ana dilimiz gibi konusamadigimiz icin pek fazla anlamiyoruz ve o yuzden net bi sekilde kavrayamadim

sag olun kizlar ama benim gercekten kafam karisti biliyorsunuz ben yurt disindayim ne kadar da olsa ana dilimiz gibi konusamadigimiz icin pek fazla anlamiyoruz ve o yuzden net bi sekilde kavrayamadim

tedavin hayırlı ve bol bebekli olur inş.
uzun protokol uygulanıyor sana sanırım lucrin depotta yumurtaları baskılamak için kullanılır.

bergen dinleyip saçı başı dağıtıyo

hayatımda bir kez dinledim o da yapıştı üstüme bak gerçekten dinlemeye başlayacam bunalıma sürüklüyonuz beni

gülden sen bergenmi dinliyon

bugün nette gezerken bergenin hayat öyküsünü okudum önceden duyardım acıların kadını diyeee...bakiiimmm neymiş dedim okudum yazık kadın çok çekmiş...du bide şarkısını dinleyim dedim o arada da topiğe yazdım kızlar kendime inanamıyorum bergen dinliyorum dedim sonra ilk kez dinlememe rağmen beni dışladılar eziklediler yılların bergen dinleyicisi oldum bak sen bile öyle sandın...üzerime yapıştı...ah ahhhhh intiharın eşiğine geldim topikte sormaaaa

dinliyo dinliyo.... sonrada inkar ediyo.. bide ben onu dışlamışım dinlediği için bana iftira atıyo...

insanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler atalarımız...

kızcağız hayatını okurken merak ettim şarkısını açtım yarıda da kapattım dedi...

kızı arabeskci yapıp çıktınız ya...

egünalcim ben senin arkandayım.. dinlemediğini biliyorum güzelim...

bu topiğe uygun bir resim buldum yukarıda bakalım beğenecek misiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…