merhabalar... 2 şubatta transferim vardı. değerim 263 e yükseldi şu an hamileyim. 28 Şubat'a gün verdiler kese kontrolü sanırım. O güne kadar doktora gitmeye gerek yokmuş yani bir kadın doğum doktoruna. Tüp bebek merkezi kontrolü yapacakmış kesenin. Bir kadın doğum doktorundan 6 Marta gün aldım ama çokmu geç sizce??? çok iyi bi doktor olduğu için aylar öncesinden almak zorunda kaldım onlarda o güne verdiler... sizce geçmi???
deliiiiiii...... bergen ha??kızlar kendime inanamıyorum bi yandan size yazıp bi yandan bergen dinliyorummm
nette gezinirken hayat hikayesini okudum pek bi acıklıydı bakiimmm şarkıları nasıl dedim şimdi açtım ''sen affetsen ben affetmem'' şarkısını dinliyorum...ALLAHIM ne damar ne damar...durup duruken efkarlandımmm
kuzum sen ikinci testi yaptırdınmı???
deliiiiiii...... bergen ha??
öncelikle gözün aydın.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ve geç değil 28inde keseyi görürsen 6sında kalp atışını duyarsın inşallah....
evet canım birinci 40 ikinci 263 çıktı.
evet canım hatırlıyorum testi erken yaptırmıştın...bende sonra ortalıkta görünmeyince aklımdan geçiriyordum acaba ikinci testin sonucu ne oldu diye...ama çok şükür güzel haberle geldin..hep böyle keyifli ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum...dğerin yüksek kaç embriyo koydurmuştun ikiz olabilir diye düşünüyorum...
canım geçmiş olsun..ama çok şükür çaresi var..ilaçlarını kullanıp bebeğini kucağına alcan işşallah..
ayyyy çok sevindim maşşallah küçük fasulyeyebüyük olanada maşşallah tabii çok güzel sewgililer günü hediyesi walla daha ne olsunn
canım bencede eğer bu akşam için bi programınız varsa söleme bozulmasın morali..erkekler daha dayanıksız oluo hemen yüzleri düşüo..erkektek, sorunlar bence daha çabuk halledilio bayanda olunca daha zor bence.işşallah güzel olur herşey senin için...
bi anda kendimi bergen dinlerken buldum...ama ne damar...hayat hikayesine bakınca şarkıları normal ama..yazık kadıncağız 29 yaşında kurşunlanarak ölmüş...tam türk filmi yani...bi dinleyim bakiiimmm dedim...enerjimi hüüüüpppp diye içine çekti resmen şarkı efkarlandım ve hemen kapattım...neyse şimdi normale döndüm...ah ahhh daha uzun süre anne olamazsam ben bu bergeni dinlerimmmmm sonra kafayı yerim
Canım ilginç olanda o aslında... bana tek embriyo koydular altısını dondurdular. başka bi arkadaşa iki tane koydular. onun değeri 176 çıktı benimki 263 çıktı. Hatta duyan arkadaşlarımda çaktırmadan bi tane daha koyuvermişlerdir diyorlar:) Banada ilginç geldi ama yediğim polenmi etkiledi ne oldu devasal bi çocuk mu olacak nedir:) Allah'ım sağlıklısından versin herkese inşallah... benide rapor kısmı yoruyor. memurum transferden sonra bi on günlük rapor aldım. geriye kaldı 30 gün. bi otuz günde yıllık iznim var. Fakat eğer işe dönersem ilk gün başına bişey gelir ne yapacam bilemiyorum doktora gittiğimde bi söylicem ama 6 Marta kadarda yirmi gün rapora ihtiyacım var bakalım ne olacak... bu kadar emek verdim boşa gitsin istemiyorum. Memurum ama rahat bi iş değil, adliyede çalışıyorum her 40 saniyede bi ağır ağır dosyaları kaldırıp taşıyorum merdivenlere çıkıyorum iniyorum dosya indiriyorum, duruşmaya girip dört saatte çıkmıyoruz... daha ne sorunlar var işte... her gün dua ediyorum bi çözüm bulmak için heyet raporu olabilir ama oda hekimini bulmak lazım. bu doktorada ilk defa gidicem yapısınıda bilmiyorum... Ne zor geliyor şimdi çalışan biri olmak...
kızlar kendime inanamıyorum bi yandan size yazıp bi yandan bergen dinliyorummm
nette gezinirken hayat hikayesini okudum pek bi acıklıydı bakiimmm şarkıları nasıl dedim şimdi açtım ''sen affetsen ben affetmem'' şarkısını dinliyorum...ALLAHIM ne damar ne damar...durup duruken efkarlandımmm
bi anda kendimi bergen dinlerken buldum...ama ne damar...hayat hikayesine bakınca şarkıları normal ama..yazık kadıncağız 29 yaşında kurşunlanarak ölmüş...tam türk filmi yani...bi dinleyim bakiiimmm dedim...enerjimi hüüüüpppp diye içine çekti resmen şarkı efkarlandım ve hemen kapattım...neyse şimdi normale döndüm...ah ahhh daha uzun süre anne olamazsam ben bu bergeni dinlerimmmmm sonra kafayı yerim
dinlersen kafayı yiyeceğin kesin..... benim hiç tahammülüm yok öyle müziklere...
evet canım birinci 40 ikinci 263 çıktı.
Canım ilginç olanda o aslında... bana tek embriyo koydular altısını dondurdular. başka bi arkadaşa iki tane koydular. onun değeri 176 çıktı benimki 263 çıktı. Hatta duyan arkadaşlarımda çaktırmadan bi tane daha koyuvermişlerdir diyorlar:) Banada ilginç geldi ama yediğim polenmi etkiledi ne oldu devasal bi çocuk mu olacak nedir:) Allah'ım sağlıklısından versin herkese inşallah... benide rapor kısmı yoruyor. memurum transferden sonra bi on günlük rapor aldım. geriye kaldı 30 gün. bi otuz günde yıllık iznim var. Fakat eğer işe dönersem ilk gün başına bişey gelir ne yapacam bilemiyorum doktora gittiğimde bi söylicem ama 6 Marta kadarda yirmi gün rapora ihtiyacım var bakalım ne olacak... bu kadar emek verdim boşa gitsin istemiyorum. Memurum ama rahat bi iş değil, adliyede çalışıyorum her 40 saniyede bi ağır ağır dosyaları kaldırıp taşıyorum merdivenlere çıkıyorum iniyorum dosya indiriyorum, duruşmaya girip dört saatte çıkmıyoruz... daha ne sorunlar var işte... her gün dua ediyorum bi çözüm bulmak için heyet raporu olabilir ama oda hekimini bulmak lazım. bu doktorada ilk defa gidicem yapısınıda bilmiyorum... Ne zor geliyor şimdi çalışan biri olmak...
ALLAH iyiliğini versin emi...bende dinlemiyorum bu tarz müzikleri zaten değişik bişi yapıtığım için yazdım size delüüüüüü...
ben daha ziyade müslüm ferdi falan dinliyoruuummmmm dermişimmmmmm
deliiiisen en kısa zamanda sarı şeker çok güzel bi anne olcannn bende karabiber
ya bende yattım biraz uyumusum ama bana akşamüstü uyumak ii gelmio böle üstüme ağırlık falan çöküo dewamlı muska takıom.çıkarmıştım gecenlerde unutmusum takmayı.çok kötü kalktım zorla uyandım hemde yarım saat içinde...
kalktım yemeklerimi hazırladım masamı hazırladım birazdanda yıkanayım saçımı başımı yapayım..kocişi bekliim sonra..sen naptın bakalımm?
bizde inanırmışız
bi kutuda jilet alıyorum yanıma dinlerken kocişimin ismini yazıyorum koluma ayyyyyy içim bi tuhaf oldu yazarken...ay konu nerelere geldi...nerden açtım ya hu...neyse hemen özüme döneyim
dön tabiii.
zaten aklımın ucundan bile geçirmedim senin bergenci olduğuna...
bu arada giyimini anlatış tarzını çok beğendim...
görünmeyen yerlere kırmızı , görünen yerlere siyah haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?