Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende aynı anda sana yazmışım...merak ediyordum 2.testin sonucunu maşallah değerin güzel artmış...hamile arkadaşlar soruna cevap verceklerdir...

deliiiiiii...... bergen ha??

Son düzenleme:
deliiiiiii...... bergen ha??

bi anda kendimi bergen dinlerken buldum...ama ne damar...hayat hikayesine bakınca şarkıları normal ama..yazık kadıncağız 29 yaşında kurşunlanarak ölmüş...tam türk filmi yani...bi dinleyim bakiiimmm dedim...enerjimi hüüüüpppp diye içine çekti resmen şarkı efkarlandım ve hemen kapattım...neyse şimdi normale döndüm...ah ahhh daha uzun süre anne olamazsam ben bu bergeni dinlerimmmmm sonra kafayı yerim

öncelikle gözün aydın.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ve geç değil 28inde keseyi görürsen 6sında kalp atışını duyarsın inşallah....

Teşekkür ederim canım. İnsanın başına talihsizlikler gelince herşeyi ince ince düşünüyor, paranoyak oluyor bi anlamda. Ben en çok heyecanlandıran kalp atışı kısmı olur heralde hep hayal etmişimdir nasıl bişey diye... ama burda güzel şeyler kadar kötü sonuçlanan gebelikleri de okuyorum, biraz endişeliyim aslında ama hayırlısıysa araba bile çarpsa bişey olmaz diyorum... Kısmet bakalım...

evet canım birinci 40 ikinci 263 çıktı.

evet canım hatırlıyorum testi erken yaptırmıştın...bende sonra ortalıkta görünmeyince aklımdan geçiriyordum acaba ikinci testin sonucu ne oldu diye...ama çok şükür güzel haberle geldin..hep böyle keyifli ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum...dğerin yüksek kaç embriyo koydurmuştun ikiz olabilir diye düşünüyorum...

Canım ilginç olanda o aslında... bana tek embriyo koydular altısını dondurdular. başka bi arkadaşa iki tane koydular. onun değeri 176 çıktı benimki 263 çıktı. Hatta duyan arkadaşlarımda çaktırmadan bi tane daha koyuvermişlerdir diyorlar:) Banada ilginç geldi ama yediğim polenmi etkiledi ne oldu devasal bi çocuk mu olacak nedir:) Allah'ım sağlıklısından versin herkese inşallah... benide rapor kısmı yoruyor. memurum transferden sonra bi on günlük rapor aldım. geriye kaldı 30 gün. bi otuz günde yıllık iznim var. Fakat eğer işe dönersem ilk gün başına bişey gelir ne yapacam bilemiyorum doktora gittiğimde bi söylicem ama 6 Marta kadarda yirmi gün rapora ihtiyacım var bakalım ne olacak... bu kadar emek verdim boşa gitsin istemiyorum. Memurum ama rahat bi iş değil, adliyede çalışıyorum her 40 saniyede bi ağır ağır dosyaları kaldırıp taşıyorum merdivenlere çıkıyorum iniyorum dosya indiriyorum, duruşmaya girip dört saatte çıkmıyoruz... daha ne sorunlar var işte... her gün dua ediyorum bi çözüm bulmak için heyet raporu olabilir ama oda hekimini bulmak lazım. bu doktorada ilk defa gidicem yapısınıda bilmiyorum... Ne zor geliyor şimdi çalışan biri olmak...

yok sölemicem çok etkileniyo biliyorum eşimi hemen düşüyo morali bozuluyo snra dahada kötü olur diye sölemicem stres yapmıcam aksine güzel dicem çok iyi çıktı dicem ki moralle belki tutar :) çok fena bişi kadınlar gerçekten daha güçlü erkekler hemen güçsüz kalıyo eksik hissediyo kendini güven vermek çok önemli nasip .....

dinlersen kafayı yiyeceğin kesin..... benim hiç tahammülüm yok öyle müziklere...

kızlardan birine tek embriyo koydular değeri yüksek çıktı bizde anlamadık sonra tek yumurta ikiziymiş meğer...belki sende de öle bişi olabilir...endişelerinde haklısın valla masa başı işi olsa sürekli rapora gerek kalmazdı sen hareket halindesin ve dosyaları taşıyorsun...bi süre daha işte uzak kalman daha mantıklı...

deliiiisen en kısa zamanda sarı şeker çok güzel bi anne olcannnbende karabiber
ya bende yattım biraz uyumusum ama bana akşamüstü uyumak ii gelmio böle üstüme ağırlık falan çöküo dewamlı muska takıom.çıkarmıştım gecenlerde unutmusum takmayı.çok kötü kalktım zorla uyandım hemde yarım saat içinde...
kalktım yemeklerimi hazırladım masamı hazırladım birazdanda yıkanayım saçımı başımı yapayım..kocişi bekliim sonra..sen naptın bakalımm?

dinlersen kafayı yiyeceğin kesin..... benim hiç tahammülüm yok öyle müziklere...

ALLAH iyiliğini versin emi...bende dinlemiyorum bu tarz müzikleri zaten değişik bişi yapıtığım için yazdım size delüüüüüü...
ben daha ziyade müslüm ferdi falan dinliyoruuummmmm dermişimmmmmm

evet canım birinci 40 ikinci 263 çıktı.

kaç gün arayla tekrarladın testi pınarcım????

bu arada meslektaşız biliyor musun. bende katibim...

o yüzden korkularını anlayabiliyorum, aynı korkular bende de var.. duruşmalar zaten bir alem sabah bir giriyorsun çık çıkabilirsen...
bu arada sen hangi adliyedesin... ben kartal adliyesindeyim.

bu arada sana transferden sonra 10 gün rapor iyi vermişler...

bana 5 gün verdiler... 5 gün bitince de izne ayrıldım. sonuç belli olana kadar da iznimi kullanacam...

Son düzenleme:

bende müzik kültüründe boyut atladım geriye doğruuuu akasyacımda benim sürekli damar takıldığımı düşünüp benden soğudu herhalde ben duşumu aldım yemeği sabah yapmıştım akşam gelirken de bi zahmet tatlı ,pasta vs kociş getirsin...biraz daha geçsin hazırlancam bende...saat 8 den önce gelmez...bi güzel süsleneyim kokoş olayım...bugünün rengi kırmızı diye görünmeyen yerlerime kırmızı görülen yerlerimede siyah renk kıyafetler seçtim

bi kutuda jilet alıyorum yanıma dinlerken kocişimin ismini yazıyorum koluma ayyyyyy içim bi tuhaf oldu yazarken...ay konu nerelere geldi...nerden açtım ya hu...neyse hemen özüme döneyim

dön tabiii.

zaten aklımın ucundan bile geçirmedim senin bergenci olduğuna...

bu arada giyimini anlatış tarzını çok beğendim...

görünmeyen yerlere kırmızı , görünen yerlere siyah haaaaa

selam canım:))demek bergen haa offf ne severim o kadının şarkılarını,hele sen affetsen ben affetmemseside cok güzelmiş,bi de içli söylüyo insanı alıp götürüyo...kardeşimde cook sever,hastasıdır..bizi sorarsanız iyiyiz.dinleniyoz,yatıyoz,vakit geciyo..evet gülden cim özel hastaneye gitcem,ordan bi dr sectik,cumartesi gidip ense kalınlıklarına baktırcam..ilk gittigim dr un özel yerine gitmiştim,o da gitcegim özel hastanede calışıyo ama o cook yogun oyüzden ondan caydım.bakalım cumartesi bi gidelim ne olcak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…