hayatımda bir kez dinledim o da yapıştı üstüme bak gerçekten dinlemeye başlayacam bunalıma sürüklüyonuz beni
bugün nette gezerken bergenin hayat öyküsünü okudum önceden duyardım acıların kadını diyeee...bakiiimmm neymiş dedim okudum yazık kadın çok çekmiş...du bide şarkısını dinleyim dedim o arada da topiğe yazdım kızlar kendime inanamıyorum bergen dinliyorum dedim sonra ilk kez dinlememe rağmen beni dışladılar eziklediler yılların bergen dinleyicisi oldum bak sen bile öyle sandın...üzerime yapıştı...ah ahhhhh intiharın eşiğine geldim topikte sormaaaa
dinliyo dinliyo.... sonrada inkar ediyo.. bide ben onu dışlamışım dinlediği için bana iftira atıyo...
yokk inanmam vallaa inanmamegunal öyle kötü alışkanlıkları olan bi hatun değil bence
3 yıl önce benimde kaynım evlendi 6 ay sonra bebekleri oldu...napıyım ben şimdi dedim hem sevindim hem oturup içim çıkana kadar ağladım...kıskançlık değilki hissettiklerimiz...herkesten önce biz anne olmalıydık ama en sona kaldık işte bu mahvediyor insanı..hala uğraşıyoruz biz kimseyi kıskanmıyor imreniyoruz...
kuzum nolduuuuu uyuyamı kaldın yoksa topiğin başında:44::44::44:
delüüüü hergün dinlesem niye yazıyım dimi amaaa....şu anda da müzik çalıyooo yazıyomuyum...adımı çıkardı damarcı diyeeee hıhhhhh
ah ahhhhh sorma canım bu kız ezikledi beni bir kez merakımdan dinledim beni damarcı ilan etti...ben bergen dinlemem halbuki müslüm,ferdi dinlerimmmm onlarda popun önde gelen isimleri
bu arada pek bi sevindim yumoşlarla spermler soğuk hastane köşelerini ısıtıp aşk yaşamışlar demek...maşallah onlara...
eziklemeyin arkadaşımıintiharın eşiğine gelmiş zaten
Eki Görüntüle 347100
insanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler atalarımız...
kızcağız hayatını okurken merak ettim şarkısını açtım yarıda da kapattım dedi...
kızı arabeskci yapıp çıktınız ya...
egünalcim ben senin arkandayım.. dinlemediğini biliyorum güzelim...
bu topiğe uygun bir resim buldum yukarıda bakalım beğenecek misiniz
sen beni yakaladığında bende seni yakalamıştımda ondan tahmin ettim bende
kizlar belki siz daha iyi bilirsiniz ilk once adetin ilk gunu bir sefere mahsus igne vurulacak ve sonra ve asagi yukari 16 yada 17 gun sonra gunluk ignelerime baslanacak buda 5 ile 8 gun olur dede eeeeeeeeeeeee adetimin gunu yaklasiyor nezaman yumurta toplanip nezaman transfer olcak zaman kalmiyor gercekten kafam cok karisti
bizim hareketliliğimiz %2 idi
kayınvalidem bir macun hazırlattı..
saf bala 40 çeşit tohum ve toz..tadi çok kötüydü kokusuda öyle..
eşim sabah akşam aç karna onu 1,5 ay tüketti..ardındanda ılık su..
hareketliliğimizde %20ye çıktı..ama morfolojinin çaresi yokmuş..zaman kaybı oldu bizim için..
hareketliliği onlarda yıkayıp spermlere kazandırıyorlarmış..
k.boynuzu harnup pekmezinide ara ara içiriyorum eşime bu aralar tüp olana kadar içsin
1 kavanozda z.yağına incirim var
bunları yiye yiye kocam oldu 97 kg ee bir dur demek lazım
ne güzel doktorlar çok ilgilenmişler...bu bile rahatlamak için yeterli...sen embriyoların 5.güne gidemeyişini yazınca kendi başıma gelenleri hatırladım...bizdede 12 embriyodan 1 tanesi bile 5.güne gidemedi...bir sürü acabalar var aklımda...rabbim daha fazla uğraştırmadan meleklerimizi kendiliğinden göndersin inşallah...düşünsene bu ay ikimizde doğal yolla hamile kalıyoruzzzz...nasıl güzel olur yaaaa...bak hayali bile içime huzur verdiii...
canım geçmiş olsun..ama çok şükür çaresi var..ilaçlarını kullanıp bebeğini kucağına alcan işşallah..
ayyyy çok sevindim maşşallah küçük fasulyeyebüyük olanada maşşallah tabii çok güzel sewgililer günü hediyesi walla daha ne olsunn
canım bencede eğer bu akşam için bi programınız varsa söleme bozulmasın morali..erkekler daha dayanıksız oluo hemen yüzleri düşüo..erkektek, sorunlar bence daha çabuk halledilio bayanda olunca daha zor bence.işşallah güzel olur herşey senin için...
ayyyhhhhh süpersin yauww demek müslümle, ferdi dinliyosunnbu iyiydi gerçekten
ewet maşallah benim eşek sıpalarına baksana aşkın doruklarına ulaşmış hepside şaşırttılar beni çokk
yıkandım falan hazırlandım kociş yarım saate gelirmiş son rütuşları yapıomm
aynen canım dedigin gibi sadece imreniyoruzz....
yok be kuzu benim anti tpo yüksek kimse bana ilaç falan vermedi umursanmadı da endokrin doktoruna bile çıktım o bile ilaç vermedi tüpte zati hiç bakılmadı 2 tüp yapıldığı halde bende troidler normal nodül vardı bu yaz kendiliğinden kaybolmuş ama nti tpo 120lerde ilaçlada düşmezmiş dediğine göre doktorun
heee sayenizde ayaktayım çok zor dakikalar geçirdim...bugün bergen dinlediğim çok mu belli oluyo neeee...intihar ezikleme bunalım kelimelerini çok sık yazar oldum
resmi çok beğendim...içindekinden bende istiyom...bak akasya bi sen inanıyon benim damarcı olduğuma
yok kuzum ben bilgi toplama amaçlı gezerim topikleri bunu herkes bilir...bazı hatunlar bilgilerimi ekleyin listeye diyorlar ekliyoz sonra bi bakıyorum durumları hakkında bize bilgi vermeyi unutup diğer topiklere yazıyorlar...o yüzden hergün belli saatlerde topikleri ziyaret ederim...mesela bugün bir arkadaşımızın hamile haberini başka topikten aldım...hatun hala bize yazmadı...
seninki uzun protokol canım o yüzden iğneleri vurulurken adet olacaksın sonra diğer iğnelere başlayacaksın...
senin gibi güzel hatun bırakılırmı.. varsın tek kusurun bergen dinlemek olsun... yinede bırakmam seni...nereye gittinnnnn ben sensiz naparım topikte tamam gel ezikle beniiii ama beni bırakmaaaaaaa
Kizlarrr özellikle size cok teşekkür ederim.... Bu arada kocam bir gece önce gelip konuşmuştu ve bir de hediye almıştı. Eğer yalnız gitseydim onu asla affetmedim. Gorumceletimi asla affetmeyeceğim. Kocamı bu kadar doldurdukları için. Şimdi fırsat kolluyorum gözünüz aydın demek için....
walla çok şükür şanslı gruptayız.evlenirken sadece eşinle ewlenmiosun ailesiylede derlerdi inanmazdım ama öleymiş ii anlaşmak çok önemli..ben eşimle 13 yaşında çıkmaya başladım orta okuldaydık daha 12 senedir onlarlayım ellerinde büyüdüm sayılır...4 senelik evliyiz ama 12 senedir beraberiz..
bugün kontrolüm vardı kızlarrr
ve ben çok mutluyum...küçük olan kese büyük olana yetişti sayılır...geçen hafta küçük olan 9.5 mm di,büyük olanda 2.3 cm di...bugün küçük olan 2.6 cm,büyük olanda 3.2 cm olmuş...aradaki 2 haftalık farkı 4 güne indirmiş ufaklık :) büyük olanın hareketlerinide gördüm çok şükür rabbime..
bugün en güzel sevgililer günü hediyesini aldımmm bebişlerden.
güldenn ya kızlar kafam allak bullak oldu benim şimdi kaan hoca mail atmış sperm testimizi hemen almıştık ama morfoloji dün çıktı bugün hastaneyi aradım öğreneyim salak labrotuvardaki kadın biri geldi sizin sonucu aldı dedi nedemek o dedim biz izmirdeyiz orda kimsemiz yok nedese beğenirsin napalım hanfendi gelenlere kimlik sormuyoz herhalde!!!!!! ben şok dedim özrün kabahatinden büyük sen nasıl bizim sonucu başkasına verirsin ....neyse takıştık sonra başka birini aradım kaan hocaya bizim sonucu ulaştırmışlar morfoloji % 0 nasıl olur bizim hiç bi zaman 0 çıkmadı ....who ya göre % 14 krugere göre % 4 ve % 6 arasıydı hep kaan beye msjda cevapta yazdım çok şaşırdım dedim sayımız düşük tmm ama morfoloji hiç 0 çıkmamıştı şimdi sayı yükselmiş hareketlilik yükselmiş morfoloji 0 ayrıca verdiği ilaç hindistan kökenli türkiyede sağlıklı alınacak yer yok bunuda yazdım... hostes bi arkadaşım var thy de ona söledim bakalım o bulabilecekmi kafam allak bullak yaaa ne biçim bişi bu eşime sölemicem morali bozulmasın şimdi(
kızlarr dün akşamdan beri başım çok ağrıyorr. midem dün hep bulandı. şimdide bulantım var. ama baş ağrısına dayanamıyorummdoktor minoset iç dedi ama korkuyorumm )
kızlar kendime inanamıyorum bi yandan size yazıp bi yandan bergen dinliyorummm
nette gezinirken hayat hikayesini okudum pek bi acıklıydı bakiimmm şarkıları nasıl dedim şimdi açtım ''sen affetsen ben affetmem'' şarkısını dinliyorum...ALLAHIM ne damar ne damar...durup duruken efkarlandımmm
bende müzik kültüründe boyut atladım geriye doğruuuuakasyacımda benim sürekli damar takıldığımı düşünüp benden soğudu herhalde ben duşumu aldım yemeği sabah yapmıştım akşam gelirken de bi zahmet tatlı ,pasta vs kociş getirsin...biraz daha geçsin hazırlancam bende...saat 8 den önce gelmez...bi güzel süsleneyim kokoş olayım...bugünün rengi kırmızı diye görünmeyen yerlerime kırmızı görülen yerlerimede siyah renk kıyafetler seçtim
seksi hatun egunallllllayy bizden gectiii benimki farkındamı acaba 14 şubatın??öglen hiiç bişey demedi,akşamda eli boş gelir zaten,hiççç umudum yok ben zaten kendimi göremiyom,bulantıydı,agrıydı derken..artık siz bizim yerimizede kutlayın..seksi egunal yemekten sonra kocişle:127:ha haaaaa
nerdesiiiiinnnn bi pazara gitcem dedin hala gelmediiiinnnnnn...hediye bulamadınmı halaaaa....bak seni bekliyorum :97:
Sevgililer gunuz kutlu olsun arkadaslar
Bugun 1 tane morula embriyo dondurulmusum transfer edildi,allaha sukur
Rahim kalinligim tam istenilen gibi degilmis ama kotude degil dedi doktor..
Ve hic ilac vermediler iyimi kotumu bilmiyorum artik..
Hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?