Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar belki siz daha iyi bilirsiniz ilk once adetin ilk gunu bir sefere mahsus igne vurulacak ve sonra ve asagi yukari 16 yada 17 gun sonra gunluk ignelerime baslanacak buda 5 ile 8 gun olur dede eeeeeeeeeeeee adetimin gunu yaklasiyor nezaman yumurta toplanip nezaman transfer olcak zaman kalmiyor gercekten kafam cok karisti

eziklemeyin arkadaşımı intiharın eşiğine gelmiş zaten

dinliyo dinliyo.... sonrada inkar ediyo.. bide ben onu dışlamışım dinlediği için bana iftira atıyo...

delüüüü hergün dinlesem niye yazıyım dimi amaaa....şu anda da müzik çalıyooo yazıyomuyum...adımı çıkardı damarcı diyeeee hıhhhhh

yokk inanmam vallaa inanmam egunal öyle kötü alışkanlıkları olan bi hatun değil bence

ah ahhhhh sorma canım bu kız ezikledi beni bir kez merakımdan dinledim beni damarcı ilan etti...ben bergen dinlemem halbuki müslüm,ferdi dinlerimmmm onlarda popun önde gelen isimleri
bu arada pek bi sevindim yumoşlarla spermler soğuk hastane köşelerini ısıtıp aşk yaşamışlar demek...maşallah onlara...

Son düzenleme:

aynen canım dedigin gibi sadece imreniyoruzz....

ayyyhhhhh süpersin yauww demek müslümle, ferdi dinliyosunn bu iyiydi gerçekten
ewet maşallah benim eşek sıpalarına baksana aşkın doruklarına ulaşmış hepside şaşırttılar beni çokk

eziklemeyin arkadaşımı intiharın eşiğine gelmiş zaten

heee sayenizde ayaktayım çok zor dakikalar geçirdim...bugün bergen dinlediğim çok mu belli oluyo neeee...intihar ezikleme bunalım kelimelerini çok sık yazar oldum

resmi çok beğendim...içindekinden bende istiyom...bak akasya bi sen inanıyon benim damarcı olduğuma

sen beni yakaladığında bende seni yakalamıştımda ondan tahmin ettim bende

yok kuzum ben bilgi toplama amaçlı gezerim topikleri bunu herkes bilir...bazı hatunlar bilgilerimi ekleyin listeye diyorlar ekliyoz sonra bi bakıyorum durumları hakkında bize bilgi vermeyi unutup diğer topiklere yazıyorlar...o yüzden hergün belli saatlerde topikleri ziyaret ederim...mesela bugün bir arkadaşımızın hamile haberini başka topikten aldım...hatun hala bize yazmadı...

seninki uzun protokol canım o yüzden iğneleri vurulurken adet olacaksın sonra diğer iğnelere başlayacaksın...

canım morfolojiyi bir dr. arttırmıştı bizim..ilaç tedavisiyle.. eşim ilaç tedavisini bıraktı.. morfoloji yine 0...

canım az önce bana annem öyle dedi.. bana oturmaya gelmişlerdi.. bir de bakıyosun doğal yolla hamile kalmışsın dedi.. insallah içine doğmuştur.. benim annem üstünüze afiyet biraz şomdur da....

teşekkür edrim.önce bir tuhaf oldum ama nerden çıktı bu diye.doktorum rahatlattı çok şükür.

ayyyhhhhh süpersin yauww demek müslümle, ferdi dinliyosunn bu iyiydi gerçekten
ewet maşallah benim eşek sıpalarına baksana aşkın doruklarına ulaşmış hepside şaşırttılar beni çokk

valla çok sevindim 1.kalite embriyo olsunlar inşallahhh.e bu durumda transfer yarın mı?? 15 i demiştin...
sanki perşembe olurmuş gibi geliyo bana...

yıkandım falan hazırlandım kociş yarım saate gelirmiş son rütuşları yapıomm

oooooo demek son rütuşlar...birazdan bende kalkacam...

aynen canım dedigin gibi sadece imreniyoruzz....

zor bi süreç etraftan duyduklarımız daha da zorlaştırıyo niye bizde anne olamıyoruzu sorgulayıp duruyoruz işte...

nereye gittinnnnn ben sensiz naparım topikte tamam gel ezikle beniiii ama beni bırakmaaaaaaa

iyi ya sevindim...ama bane solgar diye selenyum verdi

Sevgililer gunuz kutlu olsun arkadaslar
Bugun 1 tane morula embriyo dondurulmusum transfer edildi,allaha sukur
Rahim kalinligim tam istenilen gibi degilmis ama kotude degil dedi doktor..
Ve hic ilac vermediler iyimi kotumu bilmiyorum artik..
Hayirlisi..

Rabbim o tüpün içindekinden tez zamanda sana , bana ve bizim gibi isteyen herkese göndersin inşallah ...... böyle göbüşlerimizi gere gere gezelim bizde...

nereye gittinnnnn ben sensiz naparım topikte tamam gel ezikle beniiii ama beni bırakmaaaaaaa
senin gibi güzel hatun bırakılırmı.. varsın tek kusurun bergen dinlemek olsun... yinede bırakmam seni...
buralardayım ama midem pek hoş değil.. dünde böyleydi ama bugün daha çok rahatsız ediyo...

Canım benimm rica ederiz ne yapptık kii,keşke yanınd olupp sarılabilseydik sana..Bende egunal gibi görümcelerini Rabbe havale ediyorum ama eşinle buzların erimesine de çok sevindimm.Başkaları için hayatımı zehir etmekten nefret ediyorumm..Kendine çok iyi bak bitanemmmm..

Anaaaaaaaaaammm benim karabiberimm çocukluk aşşkıyla evlenmmişş.Ben hiçç istikrarlı bir aşık olamadımmm yawwwww:26:
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Sudenazımm nasıl sevindim anlatamamm.Maşallahh subhanallahh.Rabbim korusun meleklerini de senidee...

Canım bizim morfolojii %48 çıkardı hepp..İki hafta önce yaptırdıkk %1 çıkınca bende şok oldumm..Ama arkadaşlarında dediği gibi bekleyip başka yerde yaptırırsanız inanıyorum ki daha yüksek çıkacaktır..

kızlarr dün akşamdan beri başım çok ağrıyorr. midem dün hep bulandı. şimdide bulantım var. ama baş ağrısına dayanamıyorumm doktor minoset iç dedi ama korkuyorumm )

Kızlarda demişş ama gülümm korkmaa minosett içebilirsin çok kötü olursann.En yakın arkadaşımm neler içti doktro kontrolünde tabiii..Grip olmuştu çok fena 1 ay geçmeyince antibiyotik bile kullandırdı mecburen doktoru..

Ayyyyy bergenn muhabbetini kaçırdımmm..Çokk güldümm amaaaa...

İşte buna bayıldımmmm..Heheheh

nerdesiiiiinnnn bi pazara gitcem dedin hala gelmediiiinnnnnn...hediye bulamadınmı halaaaa....bak seni bekliyorum :97:

Ervammmmmm canımmm iyi olmana sevindimmm..Hiiç sorma bugünn ekşınnlı ve ekşınsız hatunlar olarakk ikiye bölündü topikk..Ama görüldüğü üzere hamile hatunlarda isyanlarda artıkk...
En azından kocişleriii düşünüyorr herkez....

kızlar ben kaçar eşimin gelme saati yaklaştı..

yarın görüşmek dileğiyle........

hepimizin sevgililer günü kutlu ve mutlu olsun...

bol hediyeli ve yasağı olmayanlara da bol ekşinlı geceler

hayırlı olsun tatlım.. senden gelecek haberi bekliyodum.. küçük sevgilini alıp geldin yanımıza... o zaman ne diyorum sevgililer günün duble kutlu olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…